Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Igazából a legdurvább ajánlat a Bandlab Cakewalk (korábbi nevén, Cakewalk SONAR), ami egy 400Euro-s DAW volt évtizedeken át, de egy adás-vételt követően teljesen ingyenes lett.
-
Danecay
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Már volt pár hsz-al fentebb de azért köszi! Jó hogy írod, hogy egy éve ezt használod, mert én csak most raktam fel, viszont én olyan alapvető funkciókat mint pl. egy videofájlt több helyen megvágni, részleteket kivágni, a megmaradt jeleneteket összefűzni esetleg valamilyen áttűnéssel, olyat nem találok. Tud ez ilyet egyáltalán, vagy csak egy adott részt kivágni egy videóból?
-
UHHH
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Sajnos a Hard Disk Sentinelnek "mindig más" a letöltési linkje, így a te URL-ed "törölhető", de
segítek kicsit a letölteni akaróknak: Ide a Hard disk sentinel 5.40.1 -re kattintasz, aztán megkeresitek a
Скачайте szót és arra kattintasz. Voila! -
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Kis infó a DBD-hez. Ha nagyon sokszor frissíted az oldalt blokkolják az ip címed és lehet írni a supportnak. Pedig most mindent megtettem, hogy elsőként, még a bejegyzés előtt kapjam el az oldalt. Kb folyamatosan frissítgettem sorozatnézés közepette a böngészőt, megártott nekik a 8-10e lekérés a címről

-
Golden9
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszi.

Más:
Három napig kipróbálható a BATTALION 1944, Steamen. -
looser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
reméljük igazad lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)