Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blaise
üzenetére
Szvsz. semennyire. Pláne nem a Panda miatt.
A Windscribe meg a LastPass érdekes lehetne, de csak egy év.
Corel Painter nem rossz.
Aftershoot ingyen.
Egyébként majd mindből, vagy hasonlóból szokott lenni promó.
Én nem fizetnék érte. -
válasz
Blaise
üzenetére
EaseUS Todo Backup Home
IObit Malware Fighter 5 PRO
Advanced SystemCare 6 PROVPN is, driver updater is, illetve a többiből is szoktak promózni.
Szóval én személy szerint nem venném meg.Ashampoo-ért se fizetnék. Ami nincs teljes verziós formában ingyen a saját honlapjukon (ok, régebbiek, de átlag otthoni felhasználónak bőven jó), abból szokott lenni giveaway.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Blaise
üzenetére
Én nem venném meg a fullos csomagot, mert nem használnám ki. Egyetlen jó dolog amit a fullos csomagban látok az az IObit Malware Fighter PRO, illetve a Auslogics File Recovery. Persze mindenkinek más a preferenciája és a szükséglete, de a nagy csomag szerintem / számomra nem éri meg.

A középső csomaggal kapcsolatban is ilyen érzéseim vannak (ott a Advanced SystemCare PRO tetszik csak).
Az alapcsomag viszont must-buy számomra, mindenféleképpen megveszem.
Már csak azért is, mert az EaseUS ToDo Backup Home-ra már régóta vadászom, jelenleg ingyenes változatban használom. Talán a legjobb ingyenes backup szoftver amit valaha használtam. 
-
-
Cheesy
őstag
Nem tudom én viégigolvastam a hozzászólásokat és arra utal minden, hogy legit a dolog.
Van aki OEM Win7-t aktivált, van aki az MS oldaláról letöltöttet, Retail-t.
Illetve ott van az Online PID checker, azzal ki lehet deríteni milyen windowshoz való egy kulcs nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval én se venném meg a WinZip-et.