- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
rayoliviero #5199 üzenetére
[link] Be happy .
-
psycroptic
őstag
Quick Notes Plus még 12 órán át.
-
Qasam
aktív tag
-
mepet
addikt
válasz
bobalazs #5195 üzenetére
Ott tök felesleges regisztrálni, utána egyszerűen ide irányít: http://www.pcgamer.com/2014/07/09/free-steam-key/ (ez meg már fentebb volt linkelve, fészbuk kell hozzá)
-
Gun Monkeys
Gun Monkeys is a procedurally–generated, physics-based, online deathmatch platform game. -
Aidan85
aktív tag
Nem kellett trükközni náluk, még LiLxWaYnEx linkelte itt tavaly augusztus közepén a promót.
-
Zortam Mp3 Media Studio még 2 napig ingyen beregisztrálható.
iOrgsoft Video Editor még 4 napig ingyen elérhető.
-
válasz
Tetete1 #5189 üzenetére
A program (linkelt) honlapjáról. Az aktuálisan letölthető 6.6 os verzióhoz tartozik a kulcs.
---
Lastpass prémium előfizetés 6 hónapra
----
Aidan85
Mondhatni így jártál. Csak nem egy országspecifikus promót trükköztél be magadnak?!
-
Aidan85
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg innen van ötlete valakinek ehhez?
-
Na neeeee..... Olvastam a fórum szabályzatot. Én betartom.
Ha már szóba került a warez... Az "OSX PC-re" fórum ezzel kezdi "A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. "
Ami nevetséges. Szóvá is tettem:
A vásárláskor/telepítéskor elfogadod az EULA-t. Ebben pedig kerek perec kimondják, hogy tilos a nem Apple által gyártott gépre telepíteni.
"You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so."
Mivel a mezei PC-re történő telepítése a végfelhasználói lincencszerződés megsértése, egyértelmű az illegális szoftverhasználat.A válasz: Megbeszéljük.
1 héttel később érdeklődtem mire jutottak: Azt eláruljátok, hogy mely gondolatmenet/paragrafus/szerződés alapján "nem illegális"?!
A válasz: Kérlek ne spameld a modkert. Jelentkezünk, ha döntésre jutottunk!
Ez volt majd 1 éve, 2013 augusztusában volt. Szóval ez a "warez mellőzése" igencsak szelektív, képmutatás!
-
-
Már régebben is el lehetett csípni a Wonderfox HD Video Converter promócióját, azonban ezeket a promós verziókat nem lehet frissíteni. Nálam pl. a 6.3-as verzió teljesít szolgálatot. Most megint lehetőség van verziót lépni, ha csak pár tizedet is. A 6.6-os verziót ezzel a kulcsal lehet beregisztrálni július 31-ig:
VC-HDPA-0022D899D5-F44AF3FC38-1A5236F93C -
Dumi86
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4948 üzenetére
Üdv. Tudom több mint egy hónapos hozzászóláshoz írok vissza most
Az érdekelne hogy ez a promo müködik a sima Outpost Antivirus Pro-val is ?
-
ƵøŁĭ
veterán
Trend Micro-hoz tud valaki egy promóciót ?
-
-
Argos
őstag
válasz
szabonagyur #5165 üzenetére
Az egyik legjobb, gépet nem nagyon fogja (egy 10 éves celeron-t azért de), elég okos (jó találati arányú) a kergetője, jól lehet finomhangolni (nem kelepel mindenre).
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
szabonagyur #5165 üzenetére
Ajánlott kategória .
-
Sharkweb
aktív tag
Van egy Norton Internet Security kulcsom 363 nap hátralévő idővel. Cserélhető Kaspersky vagy F-Secure kulcsra.
-
C. s.
addikt
Van egy link a cikkben, arra kattintottam. Ott azt írja, tizedikei vagy talán mai, nem emlékszem. Nekem egyébként épp most ért ide a vége is, jó sávszélességgel jön! Amerika más időzónában van, talán ez a kulcs. Egy próbát mindenképp megér, ha valakit érdekel.
Azt hiszem, tudom, mit értettem félre! A letöltések számát taglalta, nem a letölthető könyvekét.
Köszönöm a segítséget!
Ezen a linken több könyv van, mint az előzőn. 813 db, de ebben benne van az is, amit többféle formátumban is le lehet szedni.
-
C. s.
addikt
Angol nyelvű Mirosoft könyvek a Mirosofttól ajándékba. 2 nap múlva még több lesz, ha jól értem. Egy angol-tudor megírhatná ezt itt nekünk.
Én Firefox-szal a Down them all kiegészítőt használva töltöttem le, mert -én legalább is- nem találtam olyan linket, amivel egyben lelehet. (Mostmár lehet gyakorolni az angolt!
)
-
-
icemad
nagyúr
Ezzel az a gond, hogy én is fb-al regisztráltam, minden oké is volt, de nem küldte a mailt. Most meg azt írja, hogy ezt a programot már megvettem. Kértem mégegyszer a mailt, de azt sem kapom meg. (Néztem spamben is...) Na mindegy, lehet, hogy sokan igényelték. Majd holnap reggel még ránézek.
-
C. s.
addikt
Már megint lejárt a szerk. idő. Ez egy ilyen nap!
Szóval azért 300$, mert minden olyan program, amivel egy csimpánz is gond nélkül elboldogul, drága. Pár kattintás, és máris valami látványos történt a nyaraláson készített fényképpel. Én is csimpánz vagyok, nem értek a Photoshophoz, (meg nem is telik rá), ilyeneken "diétázom". Azért jól el lehet vele bogarászni, sok előre beállított mód van, de egyénileg is módosítható minden. Egy próbát mindenképp megér! És ha valaki nem akarja "teleszemetelni" a gépet, ott a Sandboxie! (Bármelyik homokozót le is lehet tiltani a netről aktiválás után.
)
icemad: Nagyon szívesen!
-
C. s.
addikt
Bocsi, hibás a 2. link, de kifutottam a szerkesztési időből!
-
C. s.
addikt
Akkor nézd meg ezt is, hátha tetszik. Másoknak is ajánlom!
DxO Optics Pro 7 Elite
Még 3 hétig!És Magix Photo Manager Mx Deluxe
Július 15-ig tart. Itt a regisztráció kicsit fura. Sokszor nem jön be az oldal, amíg fehér, nincs adatlap, csak fejléc, frissítgetni kell. Aztán kitölteni, piros gomb, ha ismét fehér, frissítés, az újraküldős kérdésre újraküldést nyomni, amíg be nem jön az oldal rendesen. És így tovább. Sok sikert! -
-
tonyrulez
őstag
Egy ismerősöm régebbi, lassú laptopján is Panda volt, és minden nagyon lassan indult, egy videofájl menyitása VLC-vel azt hiszem négy
percig tartott. Persze amint letöröltem újraéledt a gép. Nem tudom mi a fenét csinál a Panda, bájtról bájtra átnyálazza a programokat megnyitás előtt? Én egyáltalán nem ajánlom
-
ƵøŁĭ
veterán
Panda Internet Security 2014 for 6 months free
[link] -
Qasam
aktív tag
-
uRex Video Converter Platinum v2.1 18 ó. maradt
-
Qasam
aktív tag
-
psycroptic
őstag
Total Audio Converter még 16 órán át.
-
ƵøŁĭ
veterán
AOMEI Backupper Professional
[link]
AMPR-56YY8-VVM3R-PW3Z8 -
-
ƵøŁĭ
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Brave
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged