- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Feltelepítettem a Total Uninstall 6 programot. Nagyon tetszik, de elég szűkös a határidő, míg használható. Próbáltam keresni promóciós kódot, de nem találtam. Esetleg valaki nem tud ilyen akcióról? -
Qasam
aktív tag
-
soldi3r
veterán
-
isss
tag
válasz rayoliviero #4389 üzenetére
Nekem is sikerült..
.. lehet, hogy érdemes olyan mail címre kérni ami
még nem volt reggelve Bitdefender promónál.
Ha jól emlékszem volt már valami keveredés ... -
soldi3r
veterán
válasz rayoliviero #4389 üzenetére
Nalam oke. Ha elkuldod a neved meg a mailcimed, akkor beregellek.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Qasam
aktív tag
-
isss
tag
[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
moonguru
őstag
Írnom kéne néhány "fizetős" alternatívát ingyenes szoftverekre, jól megélnék belőlük!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
RawrRr
tag
BotRevolt v1.4.3 promó
Még 14 órán át.
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
Advanced SystemCare 7 Pro 1 year licence
Kulcs: 296EB-880A1-8E79B-B0AB4
[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
looser
addikt
Kedvenc példám volt évekig a Pivo söröző honlapja; ennyi is elég a magamfajta felfedezőnek, nem kell a csilivili, informatív és...hopp, most nézem...egy évvel ezelőtt még csak nem is frame-es volt az oldal, hanem egy statikus, hőskorbéli honlap a minimálisnál is kevesebb dizájnnal. Elég volt. Persze tetszenek a modern dolgok, de van, amikor ez a több. Facebookon egyébként promón kívül mást nem láttam még (pld. árlista). Szóval nincs bajom a fb-kal, mint ahogy nem a kés tehet róla, ha megszúr valakit. Bár lehet, hogy nem jó a példa :-)
Mondjuk a Goldenjoystickes Mafiáért és Civ5-ért többet kellett küzdeni :-DMindent tudok a rákászszakmáról...
-
LógaGéza
veterán
*LinkedIn jó dolog tud lenni, egyik ismerősöm munkáit azon keresztül kereste vissza a Google, azóta náluk dolgozik
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
looser
addikt
Engem még a facebook ilyen szinten nem is zavar (van erre másodregem), de az, ha egy boltnak (sörözőnek, étteremnek stb.) nincs árlistája, csak fb oldala, az elég kiakasztó. Azért oda is elmegyek idővel, ha kipuffogtam magam :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
mepet
addikt
-
RawrRr
tag
Aljas cég a BitDefender, hogy valamihez köti a saját promócióját...
Amúgy mekkora szemetek már, hogy internet kell ahhoz, hogy használd a promóciójukat? Miért nem lehet személyesen igényelni, vagy legalább galamb postával?...
-
nagyúr
-
Qasam
aktív tag
-
titán
-
RawrRr
tag
Outpost Security Suite PRO 9.1 - a free license for 1 year
1. Go to promotions
http://www.agnitum.ru/promo/computerbild/2. Fill out the form (only English letters) using promo code :
8IJDI-G2KWK-4SG8S-8SWGS-GWG5X
The license term begins from the receipt of the registration key
Orosz proxy kell hozzá. Kitöltés után egyből dobni fogja a key-t. A pipát nyugodtan kivehetitek, mert az a hírlevélre való feliratkozás
[ Szerkesztve ]
-
isss
tag
Password Depot
Facebook / Bitsdujour.com promoJelszó Manager - Még kb. 13 óra.
-
raccoon24
csendes tag
east-tec SafeBit titkosító szoftver. [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz daimonion #4330 üzenetére
És azoknak szüksége van onedrive - ra, de rossz anyagi helyzetük miatt sajnos le kell róla mondaniuk...
Ismerem a letminimum alatt élők problémáit, de ne kezdjük a demagóg "ebből mennyi lélegeztetőgépet lehetne venni" jellegű dolgokat
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz daimonion #4330 üzenetére
És a rezsiben benne van a 100GB-os onedrive fiók? Ne legyél ennyire demagóg, és a két dolgot(megér-e 11k-t a onedrive 100GB-ja, és a szegénységben élőknek mennyi pénz jut kajára) ne hasonlítsd össze.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
daimonion
senior tag
válasz Mercutio_ #4329 üzenetére
Nos akkor ajánlom figyelmedbe Vaskút, Gara, Katymár környékét azt csodát fogsz látni..nem mindenki lakhat Budapesten vagy nagyvárosban ahol esetleg van fix munkahely ..Ezeken a helyeken kb 60% os a munkanélküliség .Azt bizony van akinek havi 1.000 Ft jut kajára mert a többi elmegy rezsire .De van olyan aki pl csak a munkahelyén eszik mert otthon már nem tud..Bizony ez is Magyarország..csak néha ki kell menni az irodából..De nem azért írtam, hogy ebből vita kerekedjen.
Igaz ezeken a helyeken nem is nagyon netteznek -
-
válasz daimonion #4319 üzenetére
Évente 11500.- pöngő nem egy érvágás. Havonta kevesebb mint 1k.
Nekem pl. megér ennyit, hogy szinkronban legyenek az adatok, és legyen róluk biztonsági másolat. Hibába olcsóbb a HDD/SSD GB-onkénti ára, ha elromlik, minden megy a kukába. Természetesen kell a lokális biztonsági másolat, mentés is. Ami nincs 3 helyre elmentve, az olyan mintha nem is lenneAmúgy is érdekes ajánlat a családi office 365 csomag (5licence!) +25GB tárhely havi 2990.-
Ha jól értettem ehez kapsz havi 60 perc skype egyenleget is.
Szerintem ez versenyképes ajánlat.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
daimonion
senior tag
Free RoboForm Everywhere (100% discount)
Még 20 órán keresztül él a promó
-
daimonion
senior tag
válasz micafighter #4320 üzenetére
apropó most néztem, hogy a 25 gigás tárhelyre is lehet bónuszokat szerezni
pl ha meghívsz ismerősőket és regiznek akkor max 5 giga extra tárhelyet adnak. -
isss
tag
Emsisoft Anti-malware For 6 Months Free
Német IP - vel[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz micafighter #4318 üzenetére
már csak az a kérdés, hogy kihasználod-e vagy csak "villogni" lesz a 100 giga plusz.
Ráadásul ha telepakolod és lejár a promo 1 év akkor fizeted a hosszabbítást vagy addigra olyan olcsó lesz a HDD vagy SSD hogy érdemes lesz visszatárolni rá a felhős cuccot ? -
őstag
válasz micafighter #4316 üzenetére
nekem maradt a 25 GB. belépés után.
-
micafighter
nagyúr
Köszönjük szépen ! Bár én a Win 8 topicban láttam a hírt, beléptem 20:10 körül és hozzá is csapták azt a +100 GB - ot
Ajánlom figyelmetekbe egyébként a Copy felhő szolgáltatását. Ugyanolyan referens promós rendszere van, ami máshol is megtalálható, csupán itt nincs maximális limit, és egy ismerős az + 5 GB -ot jelent ( nem elírás )
-
Ma indul(t) az MS OneDrive szolgáltatása.
A OneDrive-on egy helyen tárolhatja minden fontos anyagát
Egy helyen tárolhatja az összes fényképét, dokumentumát és videóját, és bármilyen eszközről elérheti őket. Töltse le PC-jére, Mac-jére, táblagépére vagy mobiltelefonjára ingyen a OneDrive alkalmazást.
Regisztráláskor 7 GB tárhelyet kap.
Akinek még nincs OneDrive fiókja, az alábbi ajánló linken keresztül regisztrálhat magának.
RegisztrációSőt!
A szolgáltatás esti indulása után a OneDrive-fiókjába belépő első 100 ezer felhasználó, aki megold egy rövid és egyszerű feladatot, további 100 GB-os ingyen tárhelyet kap egy éven át.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Greenebola
senior tag
[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Qasam
aktív tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Glary Utilities Pro4.6.0.90 lifetime license for free
License Code: 1788-6167-9583-4282(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Aidan85
aktív tag
1 éves Wise Care 365 Pro, még bő 22 óráig él.
-
motacilo
aktív tag
Bitdefender Internet Security 2014 Free Six Months License Key - See more at: http://www.buzz99.com/bitdefender-internet-security-2013-free-1-year-license-key/#sthash.3Wkmqf85.dpuf
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest