Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Lehet rosszul fogalmaztam..
A Qihoo Forticlient Baidu hármasnál NEM profittermelö tevékenység az AV készítés..egyik cég sem abból lett gazdag hogy fizetös AV ket gyártanak...DE Ettöl függetlenül a profitjuk egy részét ingyenes teéjes funkcionalitású AV termék fejlesztésére fordítják..
ennyi lenne a lényeg....
de pl ITT a free AV-k nem nagyon maradnak el a fizetösektöl . -
blattida
nagyúr
válasz
KohanTroon
üzenetére
Egyik legális program sem lopja el a jelszavad, az sem, amelyikre Te itt utaltál. Azért, mert olvastál valamit, azért még nem kell kissé ferdítve azt továbbadni, nagyjából így születnek a városi legendák.
Azt pedig nem gondolom, hogy nem akarsz vitát gerjeszteni, mert ha valóban így lenne, akkor nem írnál ilyeneket.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
KohanTroon
üzenetére
Ellopja? Csak megnézi, és FIGYELMEZTET.
360 Ts fanboy vagyok igen.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
KohanTroon
üzenetére
Milyen ez a Gdata az ESS-hez képest?
-
netpeti98
addikt
válasz
KohanTroon
üzenetére
Még jó, hogy a G Data is felhívja a fegyelmedet a gyenge router jelszóra
De az egész vita azzal kezdődött, hogy nem használ ingyenes védelmeket, főleg nem a promóciós nodot. Ezzel a logikával a G Data is ingyenes, mert ahhoz is van promóció.
Félreértést ne essék nem G Datával van bajom, egy évig voltam elégedett felhasználójuk
-
KohanTroon
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
G-Data
Sdi:
Semmilyen összefüggés , nincs az ingyenes szoftverek , és az eredeti op. rendszer között , csak annyit jeleztem , hogy nálam a vírusirtó és az op. rendszer eredeti , mert elmúltam 10 éves és nem hiszek a mesékben - ez nem azt jelenti , hogy igazam van , de én így érzem jól magamatLiLxWaYnEx:
ismerek olyan "ingyenes" védelmi programot ami még a router jelszavad is ellopja ...M3oH:
én nem akarok vitát gerjeszteni , mindenki azt használjon ami neki a legoptimálisabbdaimonion:
na ez viszont már a hit kategória , Te ebben hiszel , én meg nem ...
a jószívű szoftvergyártók .. aha .lck:
Erre nem fogadnék nagy tételben . -
Cheesy
őstag
válasz
daimonion
üzenetére
[...]a cégnek nem az a fö bevételi forrása és van annyi felesleges kapacitása Humán és pénzügyi, hogy nem kell pénzt kérnie az AV termékéért[...]
Félre ne értsd, nem kötekedésként emeltem ki ezt a részt, de bármilyen oldalról próbálom közelíteni ezt a hipotézist, egyszerűen nem megy. Kvázi üres időben hegesztgetnek egy antivirt/fwallt... Bármilyen vállalatot veszek alapul, mindegyiknek az a célja, hogy a (adott esetben részvény)tulajdonosoknak bevételt termeljen.
Létezik az, hogy egy szabadidőben (vagy nem) összerakott, ingyenes szoftverre pazarolják el az értékes humán és pénzügyi erőforrásaikat, ami aztán nem termel nekik semmit? Legfeljebb elmondhatják, hogy mi ilyet is tudunk.
-
daimonion
senior tag
válasz
KohanTroon
üzenetére
Igazd van az operát kihagytam de azt nem nagyon használom engem zavar hogy nem tudok szinkronizálni
adblock helyett találtam az adguardot mert elég jól véd a dangerous site ok ellen is miközben a reklámokat is blokkolja .KohanTroon
Ha hiszed ha nem nekem is eredeti win 8.1-em van és ennek ellenére Ingyenes szoftvert használok de az 5876 -os komment tökéletesen összefoglalta a dolgot nincs mit ezen ragoznitalán annyit hogy ha elolvastad Figyelmesen amit írtam ott tisztán látszik, hogy miért ingyenesek a szoftverek.de tömören talán annyit újra mert a cégnek nem az a fö bevételi forrása és van annyi felesleges kapacitása Humán és pénzügyi, hogy nem kell pénzt kérnie az AV termékéért..DE ennek ellenére otthoni használatra TÖKÉLETES
-
M3oH
addikt
válasz
KohanTroon
üzenetére
Na, persze. LilWayne leírta lényeget.
-
blattida
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Emesét, mi mást.
-
szabonagyur
félisten
válasz
KohanTroon
üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék mi az amit te használsz..
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
KohanTroon
üzenetére
Ne beszélj már hülyeségeket .Odafigyeléssel sose lesz vírusod még ingyenes termék esetében se..... Ráadásul fizetős mellett is szétfertőzheted a rendszert,némely esetben a marketing jobb ,mint maga a szoftver.
-
Sdi
addikt
válasz
KohanTroon
üzenetére
Az eredeti oprendszer, miért is zárja ki az ingyenes szoftverek használatát ?
-
Cheesy
őstag
válasz
daimonion
üzenetére
Alapvetően az én hibám

annyi mindennel kell nap mint nap foglalkoznom, hogy amikor már a n+1. külföldi fórumot és tesztet olvastam, hogy melyik free vírusírtót ajánlják és miért és még mindig nem találtam egyértelmű ajánlást, valamint nem sokkal előtte kaptam be NOD32 mellett a polísz vírust, akkor azt mondtam: már évek óta szemezek a Kasperskyvel, a tesztek a legjobbak között emlegetik, hálózati infrastruktúrákkal foglalkozó ismerős is ezt ajánlotta, egye fene, adok neki egy esélyt. Nem akarok a finomhangolással baszakodni, legfeljebb be tudjam állítani, hogy 1-1 progi ne menjen ki a netre és kész. Tegye a dolgát. Teszi.
Régebben még tuti szórakozgattam volna azzal, hogy komponensenként (tűzfal + antivir) válogatom össze a védelmet, de ma már inkább az install & forget lett a vonzóbb. Hiába, öregszek
-
daimonion
senior tag
Ingyenes vírusírtókban valahogy nem hiszek. SEMMI nincs ingyen manapság (se).
Én meg SOHA nem adnák egy megveszekedett árva fillért sem védelmi cuccért.:miért ?? Mert otthoni használatra már vannak olyan termékek amelyek BÖVEN megvédik az átlag usert...példák
FF vagy 360 Browser- Avast kombó ..a böngészöbe telepítve adguard kiterjesztés
FF vagy 360 Browser- Forticlient a böngészöbe telepítve adguard kiterjesztés
FF vagy 360 Browser - 360 TS a böngészöbe telepítve adguard kiterjesztés
Most probálgatom de nagyon szimpi az Új comodo browser
Comodo secure és ugyanezek a cuccokja és kifelejtettem, hogy WIn 7-en Comodo IS FF el vagy valamelyik elöbb emlitett chromium alapű browser. Win 8.1-en valamiért kék halállal eltávozik az élök sorából..
Forticlient Miért ingyenes ??? Azért mert nagyválalati hálozati cuccokat gyárt UTM Tüzfalak switchek stb igen neves gyártó és azokhoz fejlesztette ki a forticlient eszközét..Az ingyenes verzo "csak" antivirust-Parental controllt és VPN-t tartalmaz míg a full változat application firewall és vuleranibility Scan van benne
360 cuccok miért ingyenesek ? Mert a Qihoo áll mögöttük amelyik cég évi 60 millió dolláros profitot termel az Ingyenes cuccok ellenére
Comodo miért ingyenes ? mert az SSL biznic jól megy nekik és tudnak ingyenesen JÓ cuccot készíteni
Avast miért ingyenes ? na ez jó kérdés nekik nem nagyon ismerem a hátterüket de ha azt nézem, hogy a 200 millió letöltéseböl csak 10% hagyja hogy telepítse a chrome böngészöt már jól járnak
hisz a Firefox is évi 300 millio dollárt kap a Googlétól mert a google az alapértelmezett kereső.. -
UserX
addikt
válasz
Musicking
üzenetére
Nos az 'előző' promos verzióra akartam aktiválni az új kulccsal, de azt nem engedte (ugyanarra a mail címre regisztráltam). A mostani promoban regisztráltam egy másik e-mail címre is, azt elfogadta 'tartaléknak'. Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy az előzőből még van hátra negyven valahány nap, utána kezdődik az újabb 90. De szép is volna...!

-
Jenne
őstag
Én anno - és erre biztosra emlékszem - ESS mellett (még akkor 6-os verzió volt) nem kaptam be/el ezt a "rendőrségi" vírust, mert ESS azonnal blokkolta. Dobálta szépen a piros figyelmeztető ablakot és blokkolta is. Aztán ugyan ez lejátszódott amikor az asszonynál is jelzett az ESS, még meg is rémült szegénykém, és engem hívott gyorsan telefonon, hogy ilyenkor mit csináljon.
Nem lehet, hogy csak rosszul volt beállítva, esetleg csak alap beállításokon futott a NOD? Úgy ahogy a telepítéskor feltelepül a NOD?
Nálam minden a legszigorúbbra van átállítva amióta csak ESET kergetőt használok. -
Cheesy
őstag
Én anno PC Guru-s kóddal aktivált (magyarán full legális) NOD32 mellett kaptam be a "rendőrségi" vírust valami abszolút nem "veszélyes" oldalon. Nálam itt leírta magát.
Ingyenes vírusírtókban valahogy nem hiszek. SEMMI nincs ingyen manapság (se).Eddig a legjobbnak a Kaspersky IS 2014 bizonyult. Megfelelő böngésző kiegészítőkkel kombinálva a reklámok a múlt, van védett böngésző a bankoláshoz, nincs probléma.
-
looser
addikt
Én itt előszeretettel linkelgettem a matousec oldalát, de őszintén megvallom, megkövetem magam. Több informatikus ismerőssel és vírusvédelmi rendszer összehasonlító oldal adatait egybevetve egyáltalán nem letisztult, hogy mely rendszerrel jár igazából jól a user. Jó az ingyenes védelem, vagy legyen fizetős? Melyik fizetős a legmegbízhatóbb? S az mennyire fogja a gépet, ugyanolyan jó proaktív, mint reaktív védelemben? A vírusírtó topic összefoglalójának információtartalma nem sok. Ti mi alapján választotok alkalmazást?
A Virus Bulletin az egyik a legrégebbi site, ők mennyire megbízhatóak? -
ƵøŁĭ
veterán
Akit érdekel .
VIPRE Internet Security for 10 PC License with Lifetime Subscription 91 759 Ft
VIPRE Internet Security for 5 PC License with Lifetime Subscription 78 650 Ft
VIPRE Internet Security for 1 PC with Lifetime Subscription 26 215 FtVIPRE Internet Security for 1 PC with 1 Year Subscription 13 106 Ft
VIPRE Internet Security for 1 PC with 2 Year Subscription 18 349 Ft
VIPRE Internet Security for 1 PC with 3 Year Subscription 23 594 FtVIPRE Internet Security for 5 PC License with 1 Year Subscription 15 727 Ft
VIPRE Internet Security for 5 PC License with 2 Year Subscription 26 215 Ft
VIPRE Internet Security for 5 PC License with 3 Year Subscription 36 702 Ft -
Musicking
aktív tag
Passz, pár napos kis2015 teszt után visszaraktam a kis2013at. Meghagyták ugyanazt a hibáját hogyha az interaktív védelmet manuálra állítom (döntsem már el én mit akarok futtani és hányszor, az önvédelme úgyis megfogja ha valami elszabadul) totál nem veszi figyelembe az kivételekhez alkalmazásokat és az azokra vonatkozó szabályokat. nyilván ebbőn semmit nem lát az aki az alapértelmezett beálítással használja, max annyit hogy sokkal villog a tálcaikon. A memóriaigénye se kisebb és gyorsabbnak egy fokkal se gyorsabb a 13asnál, igaz nem is egy mezei kétmagoson futattom. Mivel ugyanabból az adatbázisból dolgozik csak feltápolt markting fogásokkal lehet eladni az újabbat, amit upgrade címszó alatt a nagytöbbség szépen be is kajál.
Mikulásbá
reseterrel letolható a kulcsokra vonatkozó bejegyzések is, nekem se akarta beaktíválni a frissen felrakott kis2015öt a rendszerben maradt kis2013 kulcs után -
Mikulásbá
nagyúr
A másik bökkenő,ami lehet:aki folyamatosan magazinos kóddal használja a KAV-ot-vagy vásárolt kulcsa van-,annak nemigen fogja bevenni a promó kódot.ha jól tudom az újságos kód kereskedelmi,azután csak vásárolt(kereskedelmi) kulcsot lehet beadni újból.
Lehet rosszul tudom,akinél ilyen szitu van,majd kijavít. -
Musicking
aktív tag
Kaspersky Anti-Virus 2014/2015 free for 3 months , az oldal csak francia IP-ről nyílik!!!
pár percen belül küldik a kódot akár egy 10 perces mailre is
free francia proxy-k: http://www.xroxy.com/proxy-country-FR.htm -
C. s.
addikt
Reklámakciós oldalak gyűjteménye (szaporodik)
-
isss
tag
Cyberghost Premium Giveaway - 3 months:
www.cyberghostvpn.com/en-us/campaign/comss.ru
-
Bodz
nagyúr
Hello!
We're sending you a Dawn of War Master Collection key, because we're nice, and because you entered our giveaway to get one. You'll find the key below. Just redeem it in the Steam client and you'll be able to download Dawn of War and all its expansions. That's a lot of war!Your key for this campaign is: TWE0G-I2CLG-J0VNN
Nincs rá szükségem.

-
fredooo
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára az eredetileg is promóciós NOD32 vírusirtóm licensze. Ha van valakinek felesleges kódja hozzá, az legyen olyan kedves és írja meg nekem privátban és én a maximális köszöneten kívül semmit nem tudok adni érte.
Sziasztok.
-
Musicking
aktív tag
Az AVG-ről ordít hogy full paranoiásoknak van kitalálva, a KIS-ből is azért használom a 2013-ast mert még abban se mentek át a full hülyeség irányába. Mi a túrónak az email védelem mikor az aktív védelem úgyis lecsekkol minden új és módosított fájlt vagy folyamatot.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
És mitvel tud többet mint a Wines?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hétvégén majd megnézem friss install mellett majd, kíváncsi vagyok mit tud ez az ávégé

-
CJ4567
nagyúr
Kaspersky szokott promózni?
-
C. s.
addikt
Tropico 3 (Még bő 18 órán át!) - Inkább többször, mint egyszer se! Argos83 megelőzött.

ComputerBild Exclusive: több, mint 80 teljes verziós program ingyen.
Link (németül)
ForrásMovavi Screen Capture SE 4 - Videót készít a képernyő tetszőleges részéről, teljes képernyős fölvétel is választható. Ja, hangot is tud rögzíteni, ha kell.
-
Qasam
aktív tag
Kértem pár kulcsot, amit persze még nem aktiváltam és ha valaki szeretné megspórolni az időt a regisztrációnál az írjon PM és küldök neki.
-
Qasam
aktív tag
Emsisoft Anti-Malware 9 - fél év
Regisztrációhoz orosz proxy és egy eddig még az Emsisoft adatbázisában nem szereplő e-mailcím kell.
Én nincsmail-t használtam, azonnal jött a kód.Orosz webproxy: [link]
-
Met
nagyúr
De mire frissíted?
A promocióban szereplő Standard élettartam licenszes (most frissítettem 4.40-ről 4.50-re próba képpen) ha Professionra frissítesz abból természetes hogy próba verzió lesz mert az másik programnak számít.Letöltötted most a Standard verzót és a programban a File-Új verzó frissítés-t használva frissített és utána lett próbaverzió?
-
szabonagyur
félisten
És akkor mi van ha nem lehet frissíteni? Bele fogsz halni gondolom... Ez a minősítés a részedről, hogy az ingyen programnak sem örülni tudsz, hanem azt kritizálod. Úgyis lesz belőle újabb verziós promó akkor miért nem mindegy? Másrészt miért nem a régit használod akkor, azt frissíted ameddig csak jól esik...
-
Kelvin
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem hagyjuk ezt a tipikus magyar hozzáállás dumát mert ez csak téged minősít. Eddigi promóciókban lehetett frissíteni itt most nem, erre reagáltam.
-
szabonagyur
félisten
A próbaverzióban vannak korlátozások itt meg nincs, de igen végülis tipikus magyar hozzáállás ez... ha valamit ingyen odaadnak miért nem adnak mellé pénzt is...
Mellékesen annyira gyakran nem frissül a program illetve nem kap olyan új funkciót, hogy akár 1 évig is ne lehetne kibírni egy régebbi verzióval. Másrészt elég gyakran van ebből a programból promo verzió... Ettől többet mit lehet kérni még?
-
Visormail
addikt
Ezek a hd standard-ok már sokadik promóban vannak és eddig mindig frissíthetőek voltak.
"You can install/register the software at any time. Upgrades to future versions of the software will be free for the lifetime of the product."
Amikor a professional-t promózzák az mindig csak az adott verzióra van.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Nekem van még régről egy freemailom, ez jó ezekre a célokra

Vagy ahogy írták a 10 perces email.
Más: miért nem kér licencet? 4.40 verzió. -
Cheesy
őstag
válasz
Gaberking
üzenetére
Én itt vettem tavaly, kb. ennyiért.
Kaspersky Internet Security 2014
11,5k 3 gépre 1 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Arról van infód, hogy meddig kell beaktiválni a programban, vagy a regisztrációtól ketyeg a 90 nap?