Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, igen, ismerem, legalábbis tudok róla, viszont sosem használtam, és nem is tervezem. Főleg okostévére kell a családtagoknak.
Viszont akkor ha már amúgy is offban vagyok: a családi csomagnál azt írják, hogy egy lakcím alatt kell lenniük a családi csomag tagjainak. Az öcsémék viszont külföldön élnek, és nem tudom, őket bevonhatnám-e a "szárnyaim alá". Ha nem, akkor számomra nincs is értelme a családi csomagnak.
Tudjátok esetleg, itt mit-hogyan néznek, mi fér bele, és mi nem? -
Danecay
addikt
Ezt számtalan nem legális oldalról el lehet mondani, elég csak a népszerű torrent oldalakra gondolni, akár magyar oldalakra is. A nagyok több mint egy évtizede működnek, a google is hozza őket, de valamiért mégsem .hu domén alatt találod meg ezeket, gondolom nem véletlenül. Ha legális lenne a tevékenységük, feltehetően nem kellene .net .cc, .pro domének mögé bújni. Nem tudom, hogy mennyire tekinthető legálisnak egy olyan szolgáltatás kijátszása, aminek a feloldásáért a szolgáltató egyébként pénzt kérne el. És mint ahogy korábban írták is, nem véletlenül nincs fent a Play áruházban. Ennyi erővel bármilyen játékhoz készült crack-et is tekinthetnénk legálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest