- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
Quick Heal Antivirus Pro 2013 4 Months Product Key
Annak, aki szereti az indiai ételeket
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Hát igen, ilyeneknek vagy nézz utána alaposan mit csinál, vagy saját felelősségre próbáld ki, vagy kérj tanácsot hogy milyen célra melyikeket ajánlják többen tapasztalat alapján. Rendszermentés témát pl eléggé kiveséztük mostanában és az ingyenes macrium reflect lett leginkább a befutó (partíciót ment).
-
kenand
veterán
válasz
Visormail #1691 üzenetére
Szia!
Promóban kaptam.
És nem vagyok teljesen amatőr, tényleg az én hibám, hogy így jártam.
De nem partíciót ment. A Windows beépített rendszert mentéséhez hasonló csak "jobbnak vallja magát" A jobb az azt jelenti - most már tudom, hogy mindent naplóz nem csak a rendszer fileokat. és semmire sem figyelmeztetett, csak írta visszaállítja a mentési pontra az egész naplózott HDD-t. de nem a partíciót menti, a fájlokat figyeli.De nem a promóval van baj, azt én is szeretem, akkor lennék igazán mérges, ha fizettem volna is érte...
-
Visormail
addikt
Ez nem függ attól, hogy ingyenes vagy promós vagy csak fizetős egy program. Mindegyik közt természetesen ugyanúgy találhatóak jobbak és rosszabbak. Ez amit írsz viszont erősen a te hibádnak tűnik, meg kell tanulni használni őket és figyelni hogy mi mit kérdez, mire való hogy működik. A számítógép még mindig nem tv hogy nagy kárt nem tudok csinálni akkor se összevissza nyomogatom. Azzal természetesen egyetértek hogy érdemes vigyázni.
Általában a mentő/visszaállító programok azt a partíciót szokták lementeni és visszaállítani amin a rendszer van, tehát a C-t. Na most ha te csinálsz egy ilyet és közben a windows dokumentumok mappáiban tartod a dolgaidat ami szintén a C-n van akkor tényleg ez történik amit írsz. Én semmit nem tartok a C-n pont ezért, amikor másnak csinálok újratelepítést vagy rendszerhelyreállítást külső programmal, akkor az meg adatmentéssel kezdődik.
Ezt amit írsz nem ismerem, biztos hogy nem egy ph-n többek által ajánlott program. Arra sem emlékszem, hogy lett volna itt promóba, ha rákeresek a topikban nem is ad ki mást a te hozzászólásodon kívül. Szóval azt se értem miért ide írod, max ha offtopic-ként írtad volna így mint most én.
-
kenand
veterán
Érdemes vigyázni a letölthető "ingyenes" programokkal, nem mindegyik pont az aminek nevezi magát. Az ember lelkesen feltelepíti az ingyen adott progikat...
Megjártam a system restor pro-val.
Nevével ellentétben nem csak a "systemet" állítja helyre, nekem az összes dokumentumomat, a Photoshopban szerkesztett kép fileokat és amit programoztam azt is "helyre állította" azaz letörölte őket. Mindent eltüntetett, ami a mentési pont után történt.... -
Tetete1
senior tag
-
Visormail
addikt
Na az F-securet fel akartam rakni egy gépre, de már nem fogadta el a múltkori kulcsot. Viszont visszamenve a promós [link]-re és újra kitöltve (ugyanazokkal az adatokkal email címmel) most tényleg küldött egy másik kulcsot. Ezt még nem próbáltam hogy mennyi időre aktíválja, a levélben megint november 30-at írnak, ami gondolom most se igaz.
-
motacilo
aktív tag
Ha valakinek kellene, még mindig lehet féléves Norton AV "előfizetéshez" jutni ingyen.
[link]
Sajnos a NIS ugyanilyen lehetősége megszűnt, de ha korábban sikerült letölteni a Netbook verziót, azzal további gépeken is működik ez a lehetőség, én már 3 gépre tettem fel így (persze 3 kül. accounttal).
ja és persze magyar telepítő is használható, ha már elkészült az account. -
Visormail
addikt
WinX DVD Ripper Platinum
Tud másolni is:
Copy DVD to ISO. Copy full title/main content of a DVD to hard drive with 5 minutes!
Bypass all Copy Protections & Region Locks -
törölt tag
Aiseesoft Blu-ray Player Talán egy próbát megér
-
Nhorbee
aktív tag
Remélem nem volt még.
Sticky Password 6 Pro Promo -
kenand
veterán
Ashampoonak az a szokása, hogy egy csökkentette, vagy korábbit ad ingyen, így megtudja az e-mailedet és aztán naponta bombáz hátha frissíted...
Persze ettől még az ínyegyenes sem rossz. CD/DVD íróból nem is kell a legjobb, az ingyenes is tudja amit kell. Sőt sokszor a full, túl van bonyolítva. -
Visormail
addikt
válasz
LamerGyuri #1669 üzenetére
Nekem waterfoxal semmi nem tűnt fel nem is tölti sokáig, főleg fagyás nincs, IE9-el is jó.
Tessék ideírom ha kell, letöltés Direct Link (először kicsomagolja magát és tartalmaz 32/64bites telepítőt is)
Ide kell írni egy üres levelet chpd@raxco.de erre jön az automatikus válasz a seriallal.Kipróbáltam win8-on annak nem barátja, gondolom az újabb 12 már igen. Azt mondja a win, hogy ismert kompatibilitási hibája van, a program meg felsorolja hogy melyik winekhez készült. Jobb gomb/Kompatibilitási problémák megoldása módszerrel feltelepül és utána fut is (elindításkor mégegyszer előjön a win üzenet itt kipipálva hogy hagyjon békén) látszólag hiba nélkül.
Így néz ki az erőforrás beállítás rész: [link] -
Visormail
addikt
Raxco PerfectDisk Professional 11 nekem azonnal megjött a kulcs a letöltéshez meg a cikkben lévő directlinket használtam akkor nem kér semmi plusz adatot.
-
W666W
tag
ja csak épp nem a fullos 2012 es verzio hanem az advanced..
legalább is a link szerint ezt lehet ingyé letőlteni
Ashampoo Burning Studio Advanced FREE 2012 10.0.15 -
motacilo
aktív tag
"Samponos" szoftverek ingyen: [link]
-
sz.j
nagyúr
-
Visormail
addikt
Ezt már korábban megbeszéltük mert a serialt adó promó már jóideje megy akkor még csak f-secure 2012 volt: [link]
A mostiwant promós cikkében ott van a letöltési link is: 4. You have to download and install F-Secure Internet Security 2013 from this link (online installer) otherwise it will not work. ami erre a fájlra mutat [link] -
sz.j
nagyúr
Természetesen azt amit idéztél megcsináltam, a F-SIS 2012-re kaptam is kódot, de nem 6 hónaposat hanem csak november 30-ig szólót ....
"...F-Secure Internet Security 2012 ist der überflieger und mehrfacher �Testsieger. An diesem tollen Erfolg möchten wir Sie gerne teilhaben lassen, da Sie unsere Internet Security bereits in der Vergangenheit genutzt haben.
Als treuer Nutzer erhalten Sie nun exklusiv die Gelegenheit,
F-Secure Internet Security 2012 bis zum 30. November 2012 kostenlos
zu nutzen...." -
Met
nagyúr
1. First visit the F-Secure Internet Security 2012 promotion page. Fill all requested fields and then click on the “Weiter” button. The page is in German, Google Translate may be help to you.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
F-SIS 2013 6 hónapos promójához nem tudna valaki egy közvetlen letöltési linket adni, mert amit belinkeltek ott nem találok semmit ahonnan le tudnám tölteni ...., bár lehet, hogy csak én bénázok .....
-
kenand
veterán
Freetunes 3.0 video konverter
-
cigam
titán
iCare Data Recovery Standard promó 09.18-ig, de a kapott kulcsal csak 09.20.ig aktiválható a program!
-Visszaálítja az Office dokumentumokat, fotókat, képeket, vieókat, zenéket, stb...
-A visszaálítást nem csak a belsõ merevlemezrõl végzi el, hanem külsõ merevlemezrõl, USB meghajtóról, és memóriakártáról is.
-Adatvisszaálítás RAW (partícionálatlannak mutató, sérült) merevlemezekrõl, vagy RAW(formázatlannak mutató, sérült) partícióról.
-Fájlok visszállítása a kiürített szemetesbõl.
-Fájlok helyreállítása formázás, vagy a Windows újratelepítése után.
-Lemez helyreállítás összeomlás után, vagy ha már nem indul a rendszer.Bár az utolsó 2 tétel elég marketing szagú... ha nem indul a rendszer, hogyan futtatom ezt a programot
-
Tetete1
senior tag
F-Secure Internet Security 2013 Released – Download with 6 Months Trial License Key
A serial - szokásuk szerint - mindenkinek azonos.
-
AmigaFan
aktív tag
Csak a mai napon!
-
Visormail
addikt
Sokszor előfordul hogy lejár a kód de amíg fent van ez nem okoz gondot csak ha újra akarod telepíteni. Szerintem kár foglalkozni vele, minden hónapban van egy dvd copy/ripper promóció. Ma épp ez van pl Giveaway of the Day - Longo DVD Ripper, ha nem tetszik vársz 1-2 hetet jön a következő.
-
cigam
titán
Anno a bitdujour akcióban beregisztráltam a WinX DVD Copy Pro-t. Működött is rendben. Most hogy feltettem a 90napos W8-at, meglepődtem, mert nem fogadja el a kódot.
A W8 a ludas, vagy "lejárt" a kód?Esetleg a most elérhető 3.4.5-ös verziónál régebbit honnan tölthetem le? Melyik verzióhoz jó a kapott kód?
-
hamyka
senior tag
Ídáig az Avg nem tűnik rossznak csak ne szeressem meg nagyon mert tuti nem lesz hozzá kód
-
moonguru
őstag
"The giveaway has not started yet. Majorgeeks will announce the giveaway link Monday morning September 10th, 2012 at 9:00 A.M EST. I will update the the post with the giveaway link then."
"North American time zones:
EST – Eastern Standard Time""Amikor a Eastern Time Zone szerint dél van, akkor Magyarországon este 6 óra van, télen éppúgy, mint nyáron.
Kivétel ez alól az átállás időszaka: tavasszal 2-3 héten keresztül, ősszel pedig egy héten át a különbség csak 5 óra." -
Visormail
addikt
Wise Care 365 Pro Key Features:
Clean up, defragment and optimize the Windows Registry
Defragment and free up space on your hard disk
Protect your privacy by erasing personal tracking data
Recover lost files
Hide important files or folders
Prevent unauthorized use of personal applications
Auto shut down your PC
Free up Memory to boost game and enterprise software performance
Simple “One Click Tune-up” option will optimize your PC -
Tetete1
senior tag
Norton Internet Security 2013 180 days free
-
W666W
tag
Megkérdezhetem, hogy TE esetleg nem vagy beteg vagy agyi sérült , látás csökkent értelmi fogyatékos ???? Már sokan leírták hogy NE HASZNÁLJ FELESLEGESEN HANGULATJELEKET
gyakorlatilag értékelhetetlen a hozzászólásaid zöme... Ezáltal ha ne adj isten kérdeznél valami fontosat akkor sem foglalkoznak Veled..
Köszönöm a megértésedet a többi fórumtárs nevében is...
Tisztelettel és további szép napokat a fórumon... -
motacilo
aktív tag
Nem
montad, hanem mondtad. (Az ember ott segít, ahol tud).
Egyébként tényleg jó program, csak kevésbé favorizálják a Norton, Kasperky, Bitdefender stb. mellett. Állítom, hogy jobb több tekintetben, mint a NOD, Avast!, AVG középkategóriás, de mégis népszerű biztonsági programok. -
ƵøŁĭ
veterán
McAfee Internet Security 2012 Free Download 1 Year License Key, Bank of America Custo
[link]
Steps to get your free McAfee offer:Sign in above using your Online Banking ID. You will be redirected to the McAfee site.
Create a McAfee user account and create a password.
Enter your registration information (name, address, city, state and phone number).
Provide your billing information for future automatic renewals. Please note your credit or debit card will not be charged at this time and you are under no obligation to renew your subscription. You may cancel the automatic renewal at any time.When your free 12-month subscription expires, you will receive a 50% discount on your renewal subscription, which is currently $34.98 ($69.99 MSRP).
You will be notified ahead of time before your subscription is automatically renewed. To cancel this automatic renewal, contact McAfee Customer Support at 1.866.622.3911 prior to the expiration of the 12-month free subscription.
-
Visormail
addikt
válasz
Tetete1 #1610 üzenetére
Igen nekem is ugyanazt küldték mint ami a promós oldalon van a képen: RE8Z-YL7L-PV4L-Y9M8-W6TC és az van odaírva hogy november 30ig jó, ugyanúgy ahogy a képen. Szóval ezt most én se teljesen értem hogy a mostiwant mire alapozza ezt: "The Subscription Key you received is valid till December 7, 2012" Lejjebb van egy másik kép már a programból, amin az van hogy akkor jár le. Az viszont úgy tűnik egy 90napos trial, tegnapi dátum +3hónap, de annak meg mi köze ehhez a kulcshoz.
Utána meg azt mondja "After that, you can go back and apply another new Subscription Key which is valid for another 3 months." Hát ezt végképp honnan veszik, hogy akkor még élni fog egyáltalán a promó oldal és további 3hónapra érvényes kulcsot ad majd?Közbe látom hogy kaptam egy vietnámi nyelvű levelet is 1 hete, google fordító szerint:
Kaspersky Lab Vietnam köszönöm a felmérésben résztvevő mintegy Kaspersky Security for Virtualization. Az Ön megjegyzései értékes információkat a fejlesztési termékcsalád.
Kifejezni hálámat neked, Kaspersky Lab Vietnam szeretné küldeni az AC 6 hónap Kaspersky Anti Virus 2012 verzió angol.Majd mellékelve van egy licence kulcs
-
Visormail
addikt
válasz
motacilo #1611 üzenetére
Én így se értem ki vesz bármit, azok közül akik figyelik a promókat. Egymást érik az ilyenek nem is tudom kihasználni őket. A facebookos 18hónapos avira IS (amit megelőzött egy 3 hónapos meg asszem még valamekkora, de azóta is volt még egy 3 hónapos) 2013.10.25-ig jó, emellett itt a 6 hónapos norton, trustport, most f-secure, outpost is sűrűn nyomja, 3 hónaposokból dunát lehetne rekeszteni. Egyébkén meg az 1001 ingyenes cucc.
-
SenorGrande
senior tag
Driver cd-t amúgy sem szoktuk használni, mert az alkatrész ideér, áll még valamennyit egy-két raktárban, boltban, és mire a vevőhöz jut, már - általában - van frissebb, nemhogy hónapokkal később. Meghajtót mindig a gyártó (alkatrész vagy részegység), honlapjáról szokás leszedni.
-
cigam
titán
A WinSysClean X3 egy professzionális minőségű Windows karbantartó és
optimalizáló segédprogram, mely 84 javító és tisztító modult (Registry
tisztítás és javítás, junk fájl törlés, lemez karbantartás, biztonságos és
biztos PC-optimalizálás) tartalmaz.
A program szerzője szerint a WinSysClean X3 a leghatékonyabb
rendszerkarbantartó és optimalizáló eszköz, melyet könnyű használni, és
egyetlen kattintással aktíválható.
A WinSysClean használata biztonságos. Ha az adat törlésének eredménye
bizonytalan, rákérdez arra, hogy az törölhető, avagy nem. A döntést fejlett
fájl-elemzéssel segíti. A végzett változtatásokat tételesen naplózza, így
azok utólag felülvizsgálhatók.
A WinSysClean automatikusan optimalizálja a Windows rendszert miután
eltávolította az ideiglenes fájlokat, a fel nem használt és az érvénytelen
rendszerleírókat, érvénytelen linkeket, kijavítja a registry bejegyzéseket.
Ez a verzió 78 tisztítási és javítási műveletet tartalmaz.
A WinSysClean X3 kiskereskedelmi ára 29,95 $, de csak korlátozott ideig
promocionális okokból ingyen regisztrálható a szerző oladlán:
http://www.usro.net/de/WK/WX3V/.
http://www.usro.net/Products/WinSysClean/Screenshots/Images/system-informati
on.png
Ultimate Systemshttp://www.megaleecher.net/WinSysClean_X3_Activation
http://dl.usro.net/wsc_x3_v1300_setup.exe
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- SkyShowtime
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- PayPal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest