- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #3298 üzenetére
Ahamm, megvan a megoldás.
PC-n ezen a címen be kell jelentkezni: https://www.camscanner.net/ a korábban létrehozott accounttal. A következő képernyőn a jobb alsó sarokban volt egy link, Go Premium for free (vagy valami ilyesmi). Erre klikkeltem, ezután jött a korábban linkelt képernyőkép.
Utána mobilon kijelentkeztem, majd újra be, és már premiummá is vált. -
kmarci25
veterán
válasz
micafighter #3297 üzenetére
Nekem kétszer jött ugyanaz az email (amiben az aktiváló link volt). Az alkalmazásban basic account és 200 MB.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
micafighter #3295 üzenetére
Másik regre sem jött. Reklám van és 200MB, nemértem akkor.
-
micafighter
nagyúr
válasz
B@ldrick #3293 üzenetére
Account type-nál basic-et fog mutatni, nem vált pro-ra, de amit bemásoltam email, benne van h mi változik. (1. Ad-free
2. Watermark-free
3. Unlimited annotations
4.Extra 200M space) Legegyszerübben ugy tudod ellenörizni hogy megnézed a tárhelyet. Alapból 200MB jár, a promosoknak 400MB -
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
micafighter #3289 üzenetére
Bejelentkeztem a progiban, de nem lett pro. Ilyen levél se jött a megerősítés után.
-
micafighter
nagyúr
Értem, ezért irtam. Amugy a gépen az alkalmazás nem tudom mire jó, lehet fényképekböl tud csinálni ilyen scant, akkor meg a te teloddal is meg tudod oldani, csak kicsit macerásabb. Csinálsz képet, felteszed gépre ott meg a camscanner megcsinálja a képből. Ebbe nem vagyok biztos, nem probáltam, de szerintem igy müködik, nézz utána. És a pro dolgok a felhasználohoz vannak rendelve, tehát a gépes app is pro lesz a promo val, csak kisebb a tárhely mint a fizetös pro
-
válasz
micafighter #3290 üzenetére
Mivel WP-s telom van, nem tudtam csekkolni...
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #3289 üzenetére
fentebb említettet akartam írni a fentebb linkelt helyett
tehát nem szükséges likeolgatni.
-
micafighter
nagyúr
Eddig is volt ingyenes verzió, ezért kérdeztem, hol benne a promó. De a linkelt képből kiderül, hogy fel lehet oldani a "pro" dolgokat a "free"ben, ugyhogy csak van valami promo
köszönjük !
https://www.paddle.com/bundle/childrens-charity-pay-what-you-want-bundle/#! -> angol nyelvü ebookok, pay what you want akcióban, azaz te választhatod ki, hogy mennyit szeretnél fizetni a csomagért.
megjött az email:
You’ve successfully unlocked CamScanner Pro Features for a lifetime! Please keep your account logged in to enjoy it.
Pro Features:
1. Ad-free
2. Watermark-free
3. Unlimited annotations
4.Extra 200M spaceTo use Pro Features, please open CamScanner free version on your mobile and log in to your account.
https://www.camscanner.net/ -> sign up, ott email címet meg jelszót kell megadni. Emailre jön megerősítés, ha megerősítettük akkor jön a fentebb linkelt email
-
A linkelt oldalon meg kell adni az e-mail címed, és egy jelszót.
Az e-mail-ben van egy link (ami csak 3 napig él), rákattintva jön elő a 3 lépés, amit végigcsinálva (hírdetve, lájlkolva az oldalt) lesz aktiválható a program.
"We require that you "validate" your registration to ensure that the email address you entered was correct. This protects against unwanted spam and malicious abuse.To activate your account, simply click on the following link within the next 3 days:"
-
válasz
micafighter #3281 üzenetére
Most ingyen van, szóval mégis csak promo.
(#3284) cigam: aktivációs link, mire?
-
válasz
savanyaw #3282 üzenetére
Semmi gond, jó helyre írtál, várjuk a hasonló tippeket ;-)
Megjött az aktivációs link.
- Meg kell osztani a FB, vagy G+-on
- Lájkolni kell az oldalukat
- Le kell tölteni a free verziót, és be kell jelentkezni a megadott user/pass párossal.
Sajna csak iOS, és Android kiadás van, WP-re nincs -
válasz
Bár nem kaptam meg az e-mail-t, de gondolom az e-mail címedért cserébe (akciós hírlevelek?), kapod meg a reg.kódot, ami leveszi a hírdetéseket, a vízjelet a PDF-ekből.
-
savanyaw
csendes tag
válasz
Lehet, hogy nem promó, de egy fizetős, teljes programot lehet megkapni ingyen. Elnézést, ha rossz helyre írtam.
-
savanyaw
csendes tag
Camscanner
Androidra, ha iratokat szeretnél "bescannelni" a telefonoddal. -
Mosanke
senior tag
Leszedtem/letöltöttem máshonnan az egész telepítőt, mind a 80,1 MB-ot. Erre már nem ugrott a NOD. Kép.
-
looser
addikt
válasz
raccoon24 #3259 üzenetére
Az Adobe letöltési odala azt írja, hogy a legális licensszel rendelkező felhasználóknak tölthető le ingyen, mert bonyolult (sokba kerül) fenn (- és karban) tartani a licenszelőszervereket ezekhez a régi stuffokhoz. Szóval az nem ingyenes, de egy rakat remek ingyenes szoftver van köztük, s ez jó :-)
Azt nem tudjátok, hogy az Ashampoo Office open office alapra épül?
Jut eszembe, a Magix slideshow készítő feltelepült, regisztráció után 7 helyett 30 napos trial lett belőle. Leszedtem, feltettem újra és most teljes verzió. Lehet, másnál is előfordul majd.
-
Visormail
addikt
válasz
Gubek-Einste #3267 üzenetére
Kösz nekem még a 2013_11.0.5_12469 volt meg, de a linkről már a 2013_11.0.6_12630 jön le.
-
bijesz
aktív tag
Aimersoft DVD Creator
$49.95Free!
Kakasoft Any Parental Control$29.95Free!
Free Macrorit Disk Partition Expert Pro$39.95Free!Aneesoft YouTube Converter
$24.95$1.99Free Ashampoo Photo Commander 10
$39.99Free!
Free BlazeVideo SmartShow$49.95Free! -
-
válasz
#01682176 #3264 üzenetére
Mert kell egy ashampoo fiókot nyitnod. ott tárolja a regisztrációdat, ill. azért kell az e-mail címed, hogy tudja küldözgetni az akciós leveleit.
Az évszámhoz köthető (2012,2013,...) kiadások egy beetető, "light" verziók. Ezért is osztogatják elég gyakran "akciósan", ingyen. Van 1-2 dolog amit csak a "rendes" verziószámmal rendelkező (9,10,...) programok tudnak. pl. videóból DVD-t készíteni.Szóval no para, a 2013-as verzió tényleg ingyen beregisztrálható.
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #3267 üzenetére
De ez is kér netes-email címes aktiválást, nem?
-
-
törölt tag
Szia!
A korábban linkelt német oldalról szedtem le a telepítőt (németnek írja a nyelvet, de magyarul is tud), ott kattintottam erre a linkre és ezt hozta..
Szerk.: Csak addig mentem el, hogy beírtam az e-mail címem, amire jött valami fiók aktiválás. No tovább nem mertem menni..:$
-
localhost
Közösségépítő
A partition magic "csodafegyver" helyett: Macrorit Disk Partition Expert Pro
-
törölt tag
Az Ashampoo Burning Studio 2013 ingyenes termékkulcsot kínál:
-
raccoon24
csendes tag
A 35. szülinapra 35 teljes verziós program ajándékba ( az Adobe mondjuk félig-meddig ).
[chip.de] -
BlazeVideo Video Editor ingyenesen beregisztrálható szeptember 16-ig.
Regisztrációs kód: 553EAWUP4MT8
Letöltési link: BlazeDVDSetup.exe -
alfa20
senior tag
válasz
micafighter #3252 üzenetére
Az androidos verzió tud magyarul, de a sima Office Suite Free 2013 nem, a Professional-ban vajon van magyar nyelv?
-
micafighter
nagyúr
Kingsoft Office Suite Professional 2013 (One Year) Hamarosan ! (microsoft office jellegü program)
-
törölt tag
Újabb 24 órán át lehet -ingyen- örökös licenszre szert tenni..
-
Aidan85
aktív tag
válasz
#01682176 #3231 üzenetére
Szerintem inkább e-mail cím függő, amit a regisztrációhoz, illetve a HD Sentinel kulcsodhoz kötnek. De nem próbáltam még, hogy egy e-mail címre több darab ugyanolyan (jelen esetben standard) kulcsot rakjak. Pontosabban azt biztosan lehet, hogy egy Standard és egy Professional is tartozik ugyanahhoz a mail címhez.
Mivel egy előző promóból megvolt a Standard nekem, aztán egy másik promóban megnyertem egy Professional-t is...ui.: igen, örökös kód
-
Visormail
addikt
válasz
Mercutio_ #3233 üzenetére
Ennyivel Hard Disk Sentinel 4.40 (11/7/2013) változások
A pro meg ugye ennyivel Hard Disk Sentinel Változatok
Teljes felületi analízis, felfrissítés, inicializálás
Időzített adatmentési projektek
Pánik mentés - probléma, meghibásodás esetén
Adatok csomagolása, archiválása
Állományok továbbítása FTP-n / e-mail-en
Automatikus (időzített) merevlemez tesztelés -
Visormail
addikt
válasz
Aidan85 #3225 üzenetére
Ja tényleg úgy emlékeztem hogy a korábbit frissíteni nem lehet, csak az akkori verzióhoz jó a licensz. Nem sokat használtam de igazad van, most kipróbáltam tényleg frissítette magát és érvényes maradt. Akkor akinek már van kulcsa felesleges megint kérni.
Megvan, volt egy promóció a 4.20-as pro változathoz amihez nem serialt adtak hanem key fájlt, az az amit nem lehet frissíteni.
-
Aidan85
aktív tag
válasz
localhost #3209 üzenetére
Hard Disk Sentinel Standard Edition for PC
Mai nap elérhető. -
Visormail
addikt
válasz
szabeska #3216 üzenetére
A trial teljes funkcionalitású de nem aktiválja magát, olyan mint a honlapról letöltött általában 30 napos próbaverzió. Tehát a korábban linkelt AVG is olyan hogy folyamatosan ki van írva vedd meg a teljest mert már csak 374 nap van hátra
Viszont a trialokat ugyanezen okból nem szokták letiltani, a telepítő nem szokott lejárni, nincs egyéni kulcs, tehát bármikor újratelepíthető akárhány gépre.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
Hard Disk Sentinel Standard Edition - ingyen , de csak néhány napon belül!
I Want this
[link] -
szaki26a
aktív tag
válasz
micafighter #3206 üzenetére
Ha valakit erdekelnek a reszletek a honlapon megtalalja. A lenyeg, hogy az av ben is van tuzfal es minden vedelmi modul ami letezik. Internet security plus a kovetkezo valtozat abban jelszokezelo van. A complete is pluson felul meg mobil vedelmet es 25GB felhos tarhelyet ad. Viszont meglevo virusirto MELLÉ erdemes lehet feltenni, ha bekapsz vmit jol johet a roleback technikaja, ami minden valtozast vissza allit.
-
janes1976
őstag
válasz
micafighter #3206 üzenetére
Tudom, én is azt használom a legnagyobb megelégedéssel, csak a pontosság kedvéért.
-
micafighter
nagyúr
válasz
janes1976 #3205 üzenetére
Az elözö hszem kicsit zagyva lett, gondoltam megfogalmazom érthetőbben: A részleteknél látszik hogy a webroot secure anywhere antivirusról van szó. De a webroot secure anywhere antivirus terméke teljes értékü védelem, tüzfal is van benne. a webroot secure anywhere internet security csak a jelszókezelövel tud többet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabeska #3203 üzenetére
(#3203) szabeska: igen
Még a webroot promóval kapcsolatban, szerintem ez 181 napos trialt aktivál, ami annyiban tér el a vásárolt verziónál, hogy az automatikus programfrissítést később kapja meg (lépcsőzetes az új verziók kieresztése, a trial a sor végén van) ez csak annyit jelent, hogy néha (mondjuk heti 1x) érdemes felnézni, jött e ki új verzió a webrootból, és ha igen, de neked még nem frissített, akkor manuálisan letöltheted és felteheted az új verziót. (ugyanaz a telepítő egyébként av/is/complete-nek, a kódtol függ, hogy mi lesz a program) (linkeket sajnos nem tudok adni de írtam már szaki26a-nak pmet, hogy honnan lehet leszedni a legujabb verziót, ha válaszol akkor megosztom a linket) -> íme a link a legfrissebb webroot verzióhoz:
http://anywhere.webrootcloudav.com/zerol/wsainstall.exe
-
szabeska
addikt
válasz
micafighter #3202 üzenetére
értem, köszi, ezek szerint akkor IS, csak más a neve
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabeska #3200 üzenetére
valoszinüleg azért van az alapszövegben internet security mert a webroot av-ben is van tüzfal, gyakorlatilag teljes értékü védelem, de megtévesztő, mert van egy másik termékük, aminek internet security a neve, de az csak a jelszókezelővel tud többet mint a webroot av. Nem lenne ilyen zavar ha más nevezés lenne, mondjuk az av-t internet securitynek, ami most internet security, azt mondjuk internet security plus-nak, a complete meg maradhatna complete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest