- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolnárPéter
aktív tag
Rendben! Időhiány miatt mostanság ritkábban írok a PH-ra, de régebben én is lelkes "poromomatyi" voltam, még ennek a topicnak a létrejötte előtt jóval. A #791-es tehát semmiképp nem esett jól. Erre is vonatkozott az előzőm. Nyilván újabb vagy itt és nem tudhattad, amit a régiek, hogy megalapozatlanul soha nem írtam, írok be ide semmit. Részemről a dolog ezennel lezárva.
Hogy ne csak offoljak, szerintem még nem "vót", a topic keresőjében legalábbis nem találtam:
6 Months Free Of McAfee Internet SecurityEz sem volt még, ha jól láttam:
SiteAdvisor Plus 6 Month Trial -
po1son
addikt
Remélem nem veszed zokon, de átcopyztam a Eredeti játékok - best buy topicba.
-
Előre is elnézést, ha valakinek szúrja majd a szemét!
Kicsit rendhagyó módon, bedobok ide egy szülinapi játék promót. Végül is ez is program.
Sokan szeretik, sokan nem.
Nem megkövezni érte, csak a hírt szállítom.World of Warcraft Seventh European Anniversary: Half-Price Sale
Akár a blizz store-ból is elérhető, de magyar shop-ból is rendelhető.
World of Warcraft: Battlechest – 2190 Ft
World of Warcraft: Wrath of the Lich King – 2790 Ft
World of Warcraft: Cataclysm – 4290 Ft
World of Warcraft teljes sorozat – 9190 Ft
Talán a játék agóniájának kezdete ez, de az, hogy cirka 10 rongyért, hozzájuthatsz a WoW-hoz szvsz, nem olyan rossz üzlet.
( Kicsit talán eltereli a figyelmet, a nagy Diablo 3 -ra várakozás közepette...)
-
válasz
MolnárPéter #796 üzenetére
Mindig megteszem. Pláne, hogy napi rendszerességgel követem - alkalomadtán bővítem is - a topicot.
Momentán, a fentebb említett okok miatt, átsiklottam felette.
( Mentségemre legyen mondva, a "víruskergetős" promó-linkeket sosem nézem meg. ) -
The DAZ FREE 3D Software promotion is three award-winning 3D software products now available for the first time ever for free; this 3D software suite has a combined retail value of over $800!
(Mer' 3D art-modellingelni jó!
)
-
-
-
törölt tag
válasz
MolnárPéter #788 üzenetére
Ebben a topicban nem igen...
-
válasz
MolnárPéter #788 üzenetére
Hun e...?
-
...enables you to create high-quality screenshots, videos and demos of your screen content. Edit, save and share your excellent results with others...
( Mer' szkrínt shotolni jó!
)
-
Trend Micro Titanium Antivirus Plus 2012 Free 1 Year Subscription*
*Lap alja!
( Mer' vírust ölni jó! ...mondjuk, nem biztos, hogy ezzel.
)
-
ƵøŁĭ
veterán
Egy kis Bitdefender akció:[link]
Oldalon lévő információk elárulnak mindent.
-
ƵøŁĭ
veterán
Titanium AntiVirus+ 2012 with a free 1 year license
[link]ˇˇProceed to the giveaway page and on the bottom of the page click the 'Download Now' button....ˇˇ
-
törölt tag
De sokan nem nézték meg... és hát így jártak... ez is volt a cél gondolom.
Memóriáknál még védhető, hogy a lifetime addig tart ameddig el nem használódik természetes úton a cucc, de szoftvernél...
Most biztos van egy csomó olyan felhasználó, aki majd akkor fog pislogni, amikor letelik az öt év
Mert hát valszeg ekevesebben ugrottak volna rá, ha ötéves licencként hírdetik mint így.
-
dbius
veterán
Kaptam választ a bitdefender supporttól.
Az "élettartam" licenc valóban csak 5 évig érvényes...
"Thank you for your interest in our security solution, Bitdefender.
I kindly inform you that a Bitdefender Lifetime Edition license key has a
validity of 5 years and also, you can use it to install Bitdefender on only
one computer but you can reinstall it at any time should you chose to make
changes to your operating system." -
"...also supports MP4, MPG, FLV, WMV, MOV and more video formats to MP3, WMA, WAV, OGG, and FLAC audio formats conversion"
(Mer', néha jó, ha csak hallod és nem látod...!
)
-
Basilisk
csendes tag
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
91 napos Kaspersky Internet Security 2012 serial
-
dbius
veterán
válasz
wilburwalsh #772 üzenetére
Írtam a supportnak, de még nem válaszoltak, viszont ezt találtam.
Ebben nincs szó az öt évről, de lényeges korlátozásokat tartalmaz, így ez inkább csak nevében élettartam licenc... Ha valódi élettartam licenc lenne, akkor beneveztem volna rá.
-
-
dbius
veterán
"Lifetime protection key is valid for the computer you first install it on,
for the lifetime of the machine, not exceeding 5 years"Én ezt úgy értelmezem, hogy az élettartam licenc az elsőként installált gépre érvényes, annak élettarmaáig, DE 5 évet nem meghaladóan...
Lehet megkérdezem a supportot, hogy tisztába tegyük...
-
( Mer' doksikat konvertálgatni jó...
)
-
ƵøŁĭ
veterán
Get 6 Months FREE* of CA Anti-Virus Plus Anti-Spyware
[link] -
Fiery
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Bitdefender® Internet Security 2012PC LIFETIME EDITION -> $79.95
Bitdefender® Antivirus Plus 2012PC LIFETIME EDITION-> $59.95 -
dbius
veterán
3 hónapos Avira Security Suite promo: [link]
Nekem az előbb működött a linken lévő proxyval.
-
Picture Collage Maker Pro V3.24
Letöltés - speciális változat, nem igényel aktiválást vagy licenc kérést, csak telepíteni kell
Gyári oldal -
törölt tag
Azért meglátszik, hogy vége az ünnepi szezonnak
-
Tetete1
senior tag
Eléggé kihalt ez a topic.
-
dbius
veterán
válasz
moonguru #748 üzenetére
Nem tudom mi lehet a kínja. Arról az IP-ről nem készítettél másik accountot? Egyébként lehet, hogy náluk van probléma, nekem kb. két hete elsőre sikerült - most más adattal nekem is hibát dob -, de olyat, hogy "multiple accounts are not allowed!" - pedig ez teljesen más IP -
-
dbius
veterán
-
dbius
veterán
Jelenleg korlátozott számban még akár jobb lehetőség is van, ingyenes beta real-vpn hozzáférés az első 100.000 jelentkezőnek.
-
danih
veterán
Egy tipp, proxyzás és egyéb kellemetlenségek helyett:
Usaip vpn, választható szerókkal a világ minden tájáról, a demo hozzáférés 7 perc után bont, de újra lehet csatlakozni.
Töltsd le ezt a fájlt, válassz szerót, user/pass: demo/demo -
dbius
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #739 üzenetére
AVG Promoval kapcsolatban: Én is rápróbáltam, kíváncsi vagyok, hogy kapok-e kulcsot, elvileg sikerült.
Viszont nem kell csinálni külön accountot abban az esetben, ha valakinek van már az alábbi oldalak valamelyikén:
http://store.pcpro.co.uk/index.php
http://store.v3.co.uk/
http://store.downloadcrew.com/
http://store.fileforum.com/Mindegyikbe be lehet lépni ugyanazokkal az adatokkal, tehát egy cég, csak más köntösben.
-
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #739 üzenetére
AVG-és promó működik. Azt a proxyt használtam amit belinkeltél. Létrehoztam a profilomat, utána kaptam egy mailt, amiben aktiváltam. Get serial gombra kattintottam, és tájékoztatott, hogy 48 órán belül küldik a kulcsot.
Ha na adj isten, meg is érkezik a kód, akkor bárki viheti, nem tartok rá igényt.
-
Kingsoft Office Suite Free 2012 - Csak 24 órás letölthetőséggel
Gyári oldal: [link]
Letöltés: DirectLinkFigyelem, az alábbi promo csak erős idegzetűeknek, mert megpróbáltam, több proxy-val is, de azon kívül, hogy jó pár reklámoldal jön be (ha nem használsz szűrőt), nem tudtam account-ot létrehozni, nem történt semmi, account nélkül meg nincs serial...
Ha bárki meg is próbálja, ne valós adatokat adjon meg, hátha csak egy beetetés!AVG Anti-Virus 2012 - 1 éves licenc
UK Proxy: [link] (Encoded page legyen bepipálva az Option alatt)
Promo URL, amit a proxy-ba másolj be: http://avgav.disc.pcpro.co.uk/Ha valaki szerencsével jár, akkor azért írja meg.
-
Visormail
addikt
-
blattida
nagyúr
Aki esetleg szeretne olcsón hozzájutni a Webroot SecureAnywhere Complete programhoz, az most megteheti, ha 10 dollárért megveszi a Webroot Internet Security Complete 2011-et, mivel a vásárlás után, ingyen át lehet rá térni!
A fenti akció elérhető még 18 napig itt -
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #734 üzenetére
Ja az előző 9.0.0-ba is csak a linuxos volt.
-
-
Visormail
addikt
EaseUS Partition Master Professional 9.1
Utoljára a 9.0 volt promócióba, ahhoz képest ami változott:What's new in EASEUS Partition Master Professional 9.1.0:
September 14th, 2011· Upgrade system disk to a bigger one with one-click.
· Resize dynamic system volume. -
Wondershare PDF Converter 3.0.0
(Mer' pédéefet konvertálni jó...
)
-
ESET Smart Security 5 - 90 napos licenc
Holland Proxy: [link]
Promo URL (amit a Proxy-ba másolj be): http://goo.gl/HwxT1A megjelenő ablakban a kitöltendő mezők sorban a következők:
vezetéknév, keresztnév, email, email még1x.
2 email is fog jönni, az egyikben benne lesz a felhasználónév/jelszó páros
(ami elméletileg mindenkinél Gebruikersnaam és Wachtwoord lesz)UI: Magyar ESET-el nem tudom, hogy működik-e.
-
Ashampoo Burning Studio Elements 10.0.9
(Mer' ilyen HDD árak mellett, CD-t írni jó...
)
-
motacilo
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Használtam pár hónapig a FSIS 2011-et és tetszett (főleg a kis erőforrásigénye). Azután csatlakoztam a 2012-es béta tesztelő programjához. Sajnos valamit elrontottak a programozók, mert tényleg terhelte a rendszert, főleg a netezést akasztotta meg.
Úgyhogy senkinek sem javaslom, tovább is adtam az általuk felajánlott féléves promós licencet. -
@matthew@
őstag
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
3 nappal ezelőtt felraktam a F-secure IS12 . de annyira fogta a gépemet ( adatlapomon a gépem adatai ) hogy ma le is veszem ( internetezésnél , /60 MB internetem van ) . Ismerőstől kaptam a kódot 2012 . 03.15 ig jó , akit érdekel privátban üzenjen -
Visormail
addikt
CDRWIN 8 ezt ismeri valaki?
-
Mosanke
senior tag
Nemrégen, az egyik hétfői napon lehetett ingyenes full verziót igényelni az Ashampoo WinOptimizer 8-hoz.
Fiam fel is tette és vagy Ő cseszett el valamit vagy ez a program, de szerintem az utóbbi mert az Ashampoo miután optimalizálta a rendszert, azóta sokkal lassabban töltődött be a FF, a Crome böngészőről már nem is beszélve. A Thunderbird mikorra bejött addig (kis túlzással) lefőztem egy kávét. Nem sorolom inkább..., de még lenne mit!
Azt meg már csak így halkan jegyzem meg, hogy a Start/Kikapcsolás után feljövő kis kék ablakból valamiért eltüntette a negyedik ikont, a Hibernálást.
Leszedtük ezt a sampont és feltettem az ASC-t. A WinFix, a Startup manager és a Disk Doktor meg a többi modulja szépen mindent helyre állított. Most minden újra f@szántosan, flottul és gyorsan megy megint az XP-n, úgy ahogyan kell. -
Visormail
addikt
Sound Editor Deluxe 6.0.1 nem is tűnik rossznak, van benne batch converter is, cd írás, cd rippelés, youtuberól mentés, dvdből/videóból hang importálás, felvétel, file merger, meg a szokásos resample/effektek stb. Mentés wav/mp3/ogg/wma formátumokba.
-
Tetete1
senior tag
TrustPort Total Protection 2012 Free 3 Months Activation Code
-
Visormail
addikt
Aomei Partition Assistant Professional Edition 4.0 Free Download with Serial Key még nem kezdődött el, majd ha már rá lehet klikkelni a zöld Get Now gombra.
Support Windows 2000/XP/Vista/Windows 7 (Both 32 bit and 64 bit).
Support USB flash hard drive.New!
Suport GPT disk up to 4TB. New!Ez nem tudom melyikre vonatkozik:
Compatible with Windows Home Server 2011, Windows Small Business Server 2011 and Windows 8 Developer Preview New!
Se a pro se a server verzió featuresnél nincs leírva, de a közös 4.0 featuresnél ott van. -
Visormail
addikt
O&O DiskImage 5.6 Pro For Free
Hm érdekesnek tűnik, amin megakadt a szemem a Key Features részen:
2. M.I.R. Restoration onto different hardware
9. Works with Microsoft Virtual PC Disks (VHD) -
Debilon
addikt
O&O DiskImage 5.6 Professional Free
erre az oldalra irányít, ahol egy acc-ot kell létrehozni a letöltéshez:
Download Crew -
Tetete1
senior tag
Free 1 Year Panda Internet Security 2012
PandaIS 2012 : each activation code is worth 6 months of use.
IS12PVIP-98464171
IS12PVIP-98464172
Letölthető:[link]
-
Tarkov
csendes tag
Wondershare 1-Click PC Care Free License
Mai kód: the dark knight
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest