Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico33
aktív tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Szia!
Bár nem tőlem kérdezted, némi tapasztalat a TP IS 2013-ról.
Avira free-t váltottam vele, gyakorlatilag semmi bootidő növekedést nem tapasztaltam (Q6600, 4GB, HDD rendszer ).Tűzfalat "mindig kérdez"-re állitottam, pár dologra rákérdezett, azóta szinte semmi kérdés.Néha felugrik egy bubi, valami internet szkenner töltődik, de közben lassulás, akadozás nincs.A böngészés sebessége nem változott, talán a TC nyilik lassabban egy hangyabokányival.Eddig csak egy trainer dll-jére ugrott, egyébiránt nem ad életjelet magáról.Frissitést beállitottam 1 óránkénti periódusra de egy mukkot nem szól hogy sikerült-e vagy sem ( nincs bekacsolva a néma üzemmód ), az av logból viszont látható.1 hét után kb ennyi lenne a tapasztalatom.
Talán megy egy gondolat:kikapcsoltam a spam szűrést és a szülői felügyeletet, erre közölte hogy védtelen vagyok a hackerekkel szemben és ezt az ikonján piros jelzéssel a tudtomra is adja...sztem ez kissé tulzott paranoia, de ez legyen a legnagyobb hibája.
-
Rico33
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)