Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Igen én a pluszokra gondoltam, a védelmi funkciókon való "vita" maradjon a nagy vírusírtó topicban
védelmi szempontból mindkettő jó termék. Használhatóság tekintetében már nem mondanám ezt. -
micafighter
nagyúr
Jelszókezelő, 25GB felhő tárhely, fájl (és jelszó) -szinkronizáció az eszközök között, 5 gép liszensz + 5 mobil liszensz, rendszerkarbantartó, webes felület az összes gépnek/mobilnak, gépek távoli (remote) karbantartása, (keresés, jelentések, stb) Hirtelen ezek jutottak eszembe, amik BDIS-ben nem voltak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
védelmi szempontból mindkettő jó termék.

De ha valakinek nagyon kell, írjon privátba és odaadom nekem küldött promo kulcsot...