- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter #3396 üzenetére
Huuh, ez nagyon gyors volt, köszönöm
-
micafighter
nagyúr
válasz
#54715584 #3395 üzenetére
Szia !
http://store.v3.co.uk/ -> itt elég sok % lejön a programárakból
de van most pár ingyenes is, pl:
(#3390) micafighter viszont ezt a zemana-t nem használnám önmagában, kell mellé más is.
Van amugy most pl AVG egy éves promó, linket sajnos nem tudok, de biztos van, aki tud
Én erről a kettő promorol tudok most, illetve a webrootnak van 180 napos promója: [link] csak futtatni kell és települ, a 180 napos kulcs be van építve.
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem tudtok olyan progit malware-ek ellen, ami most free vagy sok % lejön az árából?
-
duvi
nagyúr
Ashampoo Burning Studio 12 még 9 óra 14 percig 84%-os akcióban. Akciós vételár: 2552 Ft.
-
micafighter
nagyúr
Zemana promó:
http://sharewareonsale.com/s/free-zemana-antilogger-29-95-value
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3388 üzenetére
Monduk pont a fentebb említett jelszókezelőnek van szerver komponense is (plusz pénzért licenszelve), amit nem hiszem, hogy könnyen/olcsón/kényelmesen ki lehetne váltani egy felhőbe/felhővel szinkronizált, fájlban tárolt jelszó-adatbázissal. Az ipad-en gond volt anno, hogy az appok szeparációja miatt a dropboxban lévő keepass fájlt nem nagyon akarta megnyitni az ugyanazon a gépen lévő keepass szoftver.
-
micafighter
nagyúr
Teljesen egyetértek veled, azonban a legtöbb szituációt szerintem le lehet fedni ingyenes programokkal. Mondok egy példát:
Mint említetted, ha okostelóra akarsz szinkronizálni a LastPassal, az fizetős. Viszont a KeePass az megoldja ingyen. Vagy a Roboform is meg tudja oldani, bár az ingyenes Robo korlátozott 10 loginre, de azt le tudja szinkronizálni, és szerintem okostelóra elég lehet a 10 legfontosabb logined. Én pl így használnám: LP-ben összes login, Robo-ba pedig 10 legfontosabbat, amit el akarok érni okostelórol is. Így minden számomra fontos funckiót megkapok ingyen. A számítógépen meg Robo-ra nincs is szükségem, LP megold mindent egyedül. Ha nem elég a 10 login, akkor meg KeePass + Dropbox
(vagy tán már dropbox nélkül is meg tudja oldani a szinkronizációt, nem tudom. Régen próbáltam már)
-
válasz
alapz@j #3384 üzenetére
Ezt nem lehet kitárgyalni pár szóban, bőven megtöltene egy logout cikket. Csak címszavakban:
- Sokan nem hiszik el, hogy az ingyenes dolgok is lehetnek jók.
- Támogatás/fejlesztés/hibajavítás kérdése.
- Maga a tudása/kezelése/működése.
- Különféle platformok támogatottsága
- HW/SW kiegészítők támogatása
- Milyen referenciákkal rendelkezik, mennyire támogatja céges környezetet.Pl. az említett lastpass ingyenes, de ha
- mobilon használnád, már fizetni kell
- YubiKey-el használnád , már fizetni kell (csak a YubiKey is megérne egy külön cikket)
- telepítés nélkül akarod IE-vel használni, már fizetni kell
- támogatás kell, már fizetni kellRáadásul éves bérlet van mint a vírusírtók esetében. Így 3-4 év alatt kifizeted azt az összeget, amibe egy fizetős jelszókezelő kerül.
-
kispx
addikt
-
micafighter
nagyúr
Ashampoo hd control SoS:
http://sharewareonsale.com/s/free-ashampoo-hdd-control-2-24-99-value
-
AtHoS
nagyúr
Password Depot for PC Get It For Free
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos ettől tartottam
így sajnos igen csak korlátozottan lehet használni. Legalábbis számomra (angol nyelvre persze tökéletesen megfelelő)
Más:
-
minasm3
tag
Sziasztok!
Ha megveszem a Bitdefender Total Security 2013-at azt ugyanúgy tudom majd használni a 2014-es verziónál, mint a Norton esetében?
Itt: [link] ez most 19,95 dollár lenne (3 gépre) -
Aidan85
aktív tag
válasz
micafighter #3375 üzenetére
Nem néztem meg az összeset, de a legtöbből valszeg csak a ő és ű hiányzik....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
micafighter #3373 üzenetére
Bepróbálom, hátha használható lesz valóban
-
AtHoS
nagyúr
válasz
micafighter #3370 üzenetére
Jól gondolom, hogy magyar ékezetes bötűk ezekben nincsenek?
-
looser
addikt
válasz
micafighter #3370 üzenetére
Tenksz :-)
(#3369) LiLxWaYnEx: azért köszi, hogy megosztottad >:>
-
micafighter
nagyúr
1000 OpenType FontsMac & PC 99$ helyett ingyen, még 17 óráig.
-
szaki26a
aktív tag
Ezt viszont nehogy feltegye valaki. Defender ehhez képest maga a csúcs.
-
ƵøŁĭ
veterán
Code of IObit Malware Fighter PRO 2: D075E-AA3F5-7BD5D-5CDAF [mindenki ezt kapja]
Free Download: [link]
Please activate it before January 1th, 2014. If you have any feedback or question about the product, please contact our support team at support@iobit.com. If you have any words for our Facebook page, please leave it to our page.
Yours Sincerely,
IObit Team -
Johnny194
aktív tag
válasz
micafighter #3357 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
shareware on sale promók:
a PDF convertert próbáltam, jó kis program !
-
Johnny194
aktív tag
válasz
micafighter #3354 üzenetére
ebben a kommentben lévő linken a program nem fogadja el a kommentben lévő kulcsot, mert a ebben a régióban nem használható
-
dbius
veterán
Process Lasso Pro 6.7 promo: [link]
-
micafighter
nagyúr
Roboform everywhere jelszó kezelő 1évre ingyen :http://sharewareonsale.com/s/free-roboform-everywhere-19-95-value
-
Balinov
titán
Fotosoknak hasznos lehet.
DxO Filmpack version 3, Okt, 31-ig ingyen
nekem kuldtek a kulcsot kb 5 percen belul
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #3345 üzenetére
Na kiírtam belőle a kódot: B4F2YYR
Amit elfogad az angol telepítő: Bitdefender Total Security online installer -
micafighter
nagyúr
válasz
daimonion #3341 üzenetére
az elgondolás jó, viszont a valóságban úgy néz ki a helyzet, hogy már most is van egy pár virusirtó ami gond nélkül fut 8.1-en, és valoszinüleg október végére is lesz, ami még nem teljesen kompatibilis... És ez teljesen független attól, hogy a gyártók mit mondanak a programjuk kompatibilitásáról. Például a win 8 már több mint egy éve elérhető, Kasperskynek is ugyanennyi ideje volt a kompatibilitást megoldani, nekem viszont nem volt hajlandó müködni, mikor egy pár hete próbáltam. Persze sokaknak müködik a "K", de csak egy példának mondtam, hogy nekem pl nem.
-
ƵøŁĭ
veterán
Bitdefender Total Security 2014 - 6 months license key
[link] -
daimonion
senior tag
Nem valamikor oktober 17-e környékén jön ki hivatalosan a 8.1 ???
Azért kérdem mert hogy nem volna célszerü addig várni? aztán lehet okt közepére a vírusgyártók is aktualizálják a termékeiket..Vagy esetleg rosszul gondolom ? -
masholnap
senior tag
válasz
daimonion #3331 üzenetére
jaja, az láttam, igazából 8.1-re keresek valamit, ami nem fossa össze magát még a hivatalos kiadás előtt
ez jó lehet?
http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/hsz_3212-3212.html -
ƵøŁĭ
veterán
Free AVG Internet Security 2014 ($54.99 value)!
[link] -
Met
nagyúr
válasz
micafighter #3320 üzenetére
Jó, de a fórum faq-ban le van írva hogy újjoncok nem fortyoghatnak
-
daimonion
senior tag
válasz
kmarci25 #3318 üzenetére
Azért mert azt vettem észre ezen a fórumon hogy divat az újonnan regisztráltakat "hülyének" nézni..
Arról meg iagzán nem tehetek hogy a föoldal változott
Egyébként elnézést a felfortyanásért de hirtelen felszaladt a pumpa mert egy másik topicba már megkaptam hogy ujonc vagyok és nem tudhatom. -
kmarci25
veterán
válasz
daimonion #3316 üzenetére
Látom nem tűnt fel a szmájli. Nem kell itt a sértődöttség.
Ha vennéd a fáradtságot, és helyesen linkelnél (ahogy másodjára sikerült), akkor nem kaptál volna ilyen választ.
(SZMÁJLI!!!)
Egyébként meg fel se tűnt, hogy újonc vagy, az meg feltételezés szintjén sem merült fel, hogy hülye lennél! (Nem tudom, Neked miért ez ugrott be rögtön.
)
Béke veled!
-
micafighter
nagyúr
-
daimonion
senior tag
válasz
kmarci25 #3314 üzenetére
Nem kell itt a nagyképűség...
..Azt meg végképp hogy az oldal lépteti az ajánlatokat..Ha vennéd a fáradságot és rákattintasz a free ajánlatra akkor OTT van 199 dolláros a progi és INGYEN van..Azért mert ujonc vagyok nem HülyeEgyébként meg még 14 óráig él az ajánlat de NEKED Külön
[link] -
daimonion
senior tag
ALL CAPTUR 3.0 200 dolláros progi ingyen még 16 óra
-
-
kispx
addikt
Scanitto Pro
Nincs benne magyar OCR, szóval részemről felejtős, de hátha jól jön valakinek. -
kmarci25
veterán
Az OCR-t nem értem. Telepítettem a plugint, le is fut az OCR, de utána hol a szöveg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest