Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Hátha valakinek éppen erre van szüksége: idoo Full Disk Encryption 1.0
-
Met
nagyúr
Ma már lehet szavazni de szavazás után a greenmangaming úgy látja hogy nem szavaztam
-
Visormail
addikt
Most i Want is ma írt róla Civilization V Or Mafia 2 Full Version Game For Free
Updated: It seems that the voting part of the site is getting hammered right now due to the massive demand! So please be patient and allow for enough time for your registration to be handled.
-
Met
nagyúr
http://www.tipradar.com/giveaway-civilization-v-és-mafia-ii-for-pc.html
Tegnap jött a levél és már tegnap sem működött a szavazás
-
AtHoS
nagyúr
Ha már jelszókezelőről szólt a társalgás:
SecureSafe Pro (100% discount) [link] -
looser
addikt
Spamként csücsült egy ritkán látogatott fiókomban az a levélke, amely ezt az oldalt fedi. Ismeri valaki?
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #3483 üzenetére
BD jelszókezelőjét többször próbáltam (Wallet, ami egyébként jóval több ennél), a kezdeti nehézségek után mára elég jól kipofozták, és van bőven potenciál benne (saját fejlesztés). Webrootról nem nyilatkozom, mivel nem próbáltam és jelenleg nincs is tervbe véve.
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #3479 üzenetére
Jelszókezelő van a BD IS-ben is (Wallet).Webes felület az összes gépnek/mobilnak úgyszintén (My Bitdefender).Gépek távoli (remote) karbantartása, (keresés, jelentések, stb) úgyszintén (My Bitdefender).Csak pontosítok.
-
micafighter
nagyúr
Igen én a pluszokra gondoltam, a védelmi funkciókon való "vita" maradjon a nagy vírusírtó topicban
védelmi szempontból mindkettő jó termék. Használhatóság tekintetében már nem mondanám ezt.
-
válasz
micafighter #3479 üzenetére
Ja ok, én a védelmi modulokra értettem, mert abban a BD is igen erős, szofisztikált megoldás. Ezek az eltérések valóban nem kicsik, már aki ilyenekért is vesz védelmi szoftvert.
-
micafighter
nagyúr
Jelszókezelő, 25GB felhő tárhely, fájl (és jelszó) -szinkronizáció az eszközök között, 5 gép liszensz + 5 mobil liszensz, rendszerkarbantartó, webes felület az összes gépnek/mobilnak, gépek távoli (remote) karbantartása, (keresés, jelentések, stb) Hirtelen ezek jutottak eszembe, amik BDIS-ben nem voltak.
-
válasz
micafighter #3477 üzenetére
Mivel tud többet? Minden lényeges szolgáltatás benne van a BD IS-ben. Nem kötekedésképpen írtam...
-
micafighter
nagyúr
Jó vétel, de pár hsz-el visszább linkeltem Webroot Complete-t 30$-ért, igaz a webroot csak 1 éves, de a webroot complete többet tud, mint a bitdefender internet security. Én ezért inkább a webrootot választanám. De a Bitdefender is jó vétel.
-
dobost
senior tag
válasz
micafighter #3475 üzenetére
Köszi! Szerintem én is rámegyek egy Bitdefenderre.
Bitdefender IS 3 PC 2 év
Szerintem az a + 6 Eurót megéri, hogy tűzfal is legyen a csomagban. -
motacilo
aktív tag
válasz
micafighter #3472 üzenetére
Szerintem is. Én két gépre telepítettem hátha lesz 2 különböző kódom, de nem.
-
szabeska
addikt
válasz
masholnap #3467 üzenetére
Igen, egy webroot nélküli gépre dobtam fel, s a kapott kulcsot bemásoltam a saját gépemen telepített webroot-ba
Fel is töltöttem Drive-ra a txt-t, tuti meglesz
Így egy teljesen új egyedi (gondolom) kulcsot kaptam, talán kisebb az esélye hogy blokkolják, mintha a mindenki által használt, képen lévőt másoltam volna ki én is
-
szabeska
addikt
Nekem is sikerült, bár nem a képről másoltam ki a kulcsot hanem újat kértem, s 731 nap van hátra valóban
Szegények, ha tudnák, mit össze nem ügyködünk itt
Rajongunk a programjukért mert nagyon jó, de nem támogatjuk őket
-
Aidan85
aktív tag
Akkor már ne maradjon ki az éves IObit Advanced SystemCare Pro 6 sem
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
-
daimonion
senior tag
Bitdefender Antivirus Plus 2014 includes 3-PC, 2-Year license electronic 5 874 Ft
[link]Egy igen igen jó ajánlat a "szokott" helyröl
-
mrszitya
senior tag
válasz
micafighter #3446 üzenetére
"Ingyenessé teszi Quickoffice alkalmazását a Google, minden felhasználója számára. A vállalat által tavaly megvásárolt szoftvert szeptember 26-ig letöltők továbbá 10 gigabájt extra tárhelyet kapnak Google Drive fiókjukhoz két év erejéig."
-
micafighter
nagyúr
Sziasztok ! Nem tudom él e még a promó, sajnos elfelejtettem ide kiírni (vagy lehet kiírtam, és azt felejtettem el
)
Szóval: Aki telepíti az Androidos Quickoffice alkalmazást, és az alkalmazásban bejelentkezik a google fiókjával, az kap a Google Drive tárhelyébe + 10 GB-ot, ha jól emlékszem örökre !
Nem azonnal kapjuk meg a tárhelyet, kell 1-2 hét átfutási idő. Nekem azt hiszem bő 2 hét volt, mire megkaptam, de most vettem észre, hogy megjött:
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Visormail #3442 üzenetére
Az igaz, hogy van külön tűzfaluk, de már régi termék, nem foglalkoznak a fejlesztésével, Windows 2000/XP -hez ajánlott.
Úgy látszik megelőztek, míg megírtam a hozzászólást.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
micafighter
nagyúr
Webroot SA Complete: 30 $ :
http://prohardver.hu/tema/webroot_secureanywhere/hsz_157-157.html
Ez alapján, meg az "offer details" alapján mindenki el tudja dönteni, érdekli e
-
Visormail
addikt
válasz
raccoon24 #3437 üzenetére
Ez sem újabb, csak minden oldal lecsap rá, de ugyanazt a 374napos trial huawei telepítőt linkelik ők is. Sőt jobban megnéztem ez még régebbi build mint amit korábban írtunk.
LiLxWaYnEx: annyira éreztem
Akartam is írni, hogy a többi termékük gyakorlatilag folyamatos promózása alapján, most hogy lett vírusirtójuk gondolom az is kvázi ingyenes lesz.
-
ƵøŁĭ
veterán
Ashampoo® Anti-Virus 2014
[link] -
raccoon24
csendes tag
Úgy tűnik az AVG továbbra is igen komolyan akciózik.
Itt egy újabb. -
micafighter
nagyúr
Aki esetleg hozzám hasonlóan régóta keres egy normális hangrögzítő programot a gépre:
-
Aidan85
aktív tag
7-Data Card Recovery Free Full Version Registration Code
Csak ma!
sharewareonsale.com-on regisztrálni kell a promós "vásárláshoz"...
Ez után kapod meg a user nevet és regisztrációs kódot e-mail-ben is, amivel telepíthető.3 felhasználós élettartam liszensz, otthoni felhasználásra
élettartam update
nincs tech support
lehet telepíteni a promó vége után isAz oldalon lejjebb ajánl 5 ingyenes progit is erre a célra alternatívaként, többségében visszaállítási méretkorláttal.
-
moonguru
őstag
Bárki csinálhat magának szállítási címet külföldön is, ezt nem tiltja törvény, cégek is vannak e célra!
Ui:
Nem látom az idézetben a "lakos" kitételt!
-
micafighter
nagyúr
válasz
alapz@j #3428 üzenetére
Én nem vettem meg, de alap helyzetben szürke volt a letöltő gomb, és nem engedett tovább, viszont miután hozzáadtam egy (létező) USA címet a postai címeimhez, már szines volt a gomb, és tovább engedett.
Az évjáratos dolgot általánosságban írtam, csak azért, mert ez sok esetben igaz, és lehet olyan ajánlat, hogy mondjuk nagyon olcsó a 2 évvel ezelőtti verzióhoz a kulcs. Akkor user elgondolkozik, hogy most az jó-e az új verzióhoz, vagy mi lesz? Érdemes írni a termék supportjának, de egyébként az AV-knél a kulcs nincs verzióhoz kötve, csak időtartamhoz.
Viszont van olyan program is, ahol a kulcs verzióhoz van kötve. Pl Tuenup Utilities. Ezért érdemes utána nézni.
(#3429) fo_di Nemtudom. Ez gyakorlatilag azt írja le, amit amúgy is észrevesz az ember, hogy nem lehet letölteni (szürke a gomb). Az nincs benne, hogy ez tilos, és szabálysértő lenne. De lehet rosszul értelmezem a törvényt. Ebbe ne menjünk most (megint) bele. Mindenki döntse el maga, hogy mit hol vásáról.
-
fo_di
őstag
válasz
micafighter #3427 üzenetére
úgy gondolom, ennyi elég
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3427 üzenetére
Ja, persze, nem az évjárat miatt kérdeztem, hanem ha tudok vásárolni fake US címmel, akkor a csajom gépére és a HTPC-mre is megvenném a WSA-t.
-
micafighter
nagyúr
válasz
alapz@j #3426 üzenetére
Nem tudom változott-e valami, én megadtam a postai címeimnél egy USA címet is, és mostmár enged letölteni. Akit nagyon zavar, az nézen szét az amazon.de honlapon. Viszont óvatosan, mert webrootra valók kereséskor mobil app találatok is feljönnek. Az meg amugy mindegy, hogy milyen "évjáratot" veszel, a kulcs használatlan, a trialt is tudod majd a kulcsal aktiválni, és a legfrissebb verzió lesz.
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3417 üzenetére
Az amazon.com-on a digitálisan megvásárolható szoftverek már Amerikán kívül is elérhetőek?
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3423 üzenetére
Attól még nem lesz legális.
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3421 üzenetére
Nincs kiárva, hogy US only. Ahogy a féléves promó, vagy a W8 satelit app.
-
micafighter
nagyúr
Webroot promo: 3 liszenszes Webroot Secure Anywhere Internet Security 1 évre 9.44 $ : [link]
Október 6. ig él.
-
Joker88
őstag
Egy videókonvertáló program , főleg Androidos telefonokra (ahogy a nevében is szerepel )
az akció kb még 17 órán át tart .
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #3413 üzenetére
Nem Symantec, Bitdefender. -> Link
-
micafighter
nagyúr
Symantec -nél láttam élettartam előfizetést, elég borsos volt az ára, de gondoltam érdemes lehet megfontolni. Aztán elolvastam az apró betűs részt, abba benne volt, hogy a gép élettartamára értik, de legfeljebb 5 év
úgy meg már nagyon drágára jött ki az éves ár.
-
-
cigam
titán
Október 9 elött létrehozott norton zone fiók ingyenes 5GB-ját megtoldják 20GB-al 1 évig.
-
ƵøŁĭ
veterán
Free 6-Months ESET Mobile Security!
[link] -
micafighter
nagyúr
-
daimonion
senior tag
válasz
micafighter #3396 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest