- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Egy ismerősnek tettem fel még januárban vagy mikor, erre most pár napja kiírta neki hogy ez az avast illegális verziója és le lesz állítva egy külön nagy ablakba minden win indításkor. Lehet nem kellett volna feltölteni valakinek a megauploadra? Gondolom ezért letiltották.
Az is érdekes, hogy ezt egy külön bejövő ablakban írja ki és a programon belül az előfizetés menüpontban most is az van hogy aktív és augusztusig érvényes -
po1son
addikt
válasz
Alkukirály #1097 üzenetére
És van tapasztalatod is róluk?
-
Vukmir
aktív tag
válasz
#41133696 #1085 üzenetére
Én eddig vettem kb 15 játékot g2play-en (ebből 13 steam es 2 origin) és egyedül az Antology-val volt olyan gondom, hogy foglalt volt a key, írtam nekik mailt rá 2 percre kaptam az új keyt.
Ha meg tiltanak egy kulcsot az azért van mivel a vásárló képtelen olvasni. Ha te angliába veszel egy orosz kulcsot az fix hogy le fogják tiltani. A g2play feltünteti, hogy melyik kulcs milyen attól hogy a vásárló képtelen elolvasni ez nem a g2play hibája. Nekem a BF3 pl orosz verziós, de angol nyelvű, vígan tudok vele játszani
Szóval nálam a g2play az egyedüli megbízható játékokkal foglalkozó keystore. A cjs-el volt régebben 1-2 gondom amikor 3 hétig kellett bombáznom őket, hogy adják vissza a pénzemet mert fake kulcsot küldtek..
-
törölt tag
Amúgy lehet kellene - ez csak egy ötlet - egy olyan topic a fórumra, ahol legalább a "legnépszerűbb" nem megbízható oldalak lennének felsorolva, természetesen folyamatosan bővítve, hogyha valaki linkel valamit utána lehessen nézni, és ha csaló, megbízhatatlan az oldal lehessen rámutatni... beleértve a SCAM listes lépj be mindennap, nézz meg 20 videót is és gazdagodsz tipikus oldalakat.
-
dbius
veterán
Nem akarom szétoffolni a topicot, de az az oldal is megér egy misét. Ha rákeresel a neten láthatod, hogy nagyon sok vásárlónak meggyűlt a baja velük - letiltották a játék kulcsát.
Személy szerint azt azt oldalt is a kerülendők közé sorolom, mert nem megbízható...
Itt a ph-n is volt már róluk szó a játékokkal foglalkozó topicokban.
Sharkweb #1083: Az nem jó, ez a helyes whois rekordja az oldalnak: [link]
-
törölt tag
válasz
Sharkweb #1079 üzenetére
Azt senki sem vonja kétségbe, hogy ha vásárolsz kapsz tőlük valami kulcsot... viszont ahogy mondani szokták nyugtával dícsérd a napot, ami itt annyit tesz, ha a kulcsodat 1 évig nem tiltja le a Symantec, akkor lehet azt mondani, hogy oké, nem szívtad meg.
Viszont az oldal ígyis úgyís gyanús.
Szerk:
@ Vukmir:
Csupán ennyi a g2play-el a gond...
-
Sharkweb
aktív tag
-
dbius
veterán
válasz
AmigaFan #1080 üzenetére
AVG-nek sem, de ettől függetlenül ha alaposan megnézed, szerintem elég gyanús az oldal. Pont a másik - vírusírtós - topicba is most írtam erről.
Pontosan olyannak tűnik, mint az ilyen cdkulcsos játék odalak. Sehol egy elérhetőség, vagy telefon, email, a kapcsolatfelvétel is csak webes felületen, stb...
Személy szerint én elkerülném...
-
Sharkweb
aktív tag
-
Elsősorban hibajavításra szolgál. Be tudsz bootolni USB-ről v CD-ről, ha megkotlott a rendszered.
De, mint említettem feljebb, az egy hónapnál -sőt sok esetben az egy két oldalnál - korábbi hozzászólásokra nem érdemes reagálni, mert azok a promók már nem érvényesek.
Minden hozzászólás jobb felső sarkában ott van a time-code, ott láthatod, hogy mikor íródott. -
hamyka
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #40 üzenetére
Bocsi a láma kérdésért:
Ez olyan program lenne amivel le tudom menteni a rendszeremet és gyorsan visszatudom rakni a gépre úgy ahogy volt programokkal stb együtt?? Vagy ez csak a hibát javítsa ki?
Kíváncsi lennék....
-
PapauZ
aktív tag
hamyka: A Nortonnak most van egy 60-napos kipróbálható verziója. Hivatalosan a win8 kipróbálásához van, de ugyanúgy működik a többi támogatott Windows rendszeren is (XP, Vista, 7). http://us.norton.com/windows8trial/promo
-
hamyka
senior tag
Ajánljatok boltokat hogy hol érdemes körül nézni, ill hogy tudtok-e segíteni a vásárlásban
Elöre is köszyke és üdv: hamyka
U i: Még nem tudom hogy webroot program mellett maradok-e/ Körbe szeretnék nézzni több boltban hogy milyen árban vannak a programok
-
hamyka
senior tag
válasz
Inv1sus #1063 üzenetére
Értem
akkor mastercardot kell igényelnem??
Valahol láttam 4500 ft-ért a neten ezt a webroot programot aszem a complett verziot de nem vagyok benne biztos......
Látta más is valahol ennyiért?? vagy ennyiért gyanusan olcso??
15 euro volt az ára.... de lehet hogy font volt....
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Esetleg Webroot programhoz nincs valami promo?
Vagy esetleg olcsón megvenni??
De olyan hely kellene ami magyar és rozsaszin csekken is lehet fizetni...
Azért kellene rozsaszin csekkes megoldás mert se hitelkártyám se pay palom se folyó számlám nincs...
de rozsaszin csekken eltudom küldeni
Remélem tudtok segíteni
-
-
Írunk, írunk!
Ahogy az előttem hozzászóló már meg is jegyezte, egy ideje pörög már a téma.
Élő akciókat nagyjából az egy hónapnál nem régebbi post-ok közt keress.Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a topic-ot, mert a legtöbb promóció limitált ideig érvényes. Nagyrészt egy-két naptól egy hónapig tartanak, plusz az ünnepek alkalmával szoktak megsokasodni az ingyenes ajánlatok.
-
Paragon Virtualization Manager 12 Compact
( Mer' egy fácsé lájkért - már akinek van- megéri virtualizálódni...
)
-
motacilo
aktív tag
Aki elkötelezett "samponos" annak egy kis ajándék:
Ashampoo Office 2010
[link] -
zone
őstag
-
Visormail
addikt
-
motacilo
aktív tag
McAfee SiteAdvisor Live 2012 Free 6 Months
-
ƵøŁĭ
veterán
Panda Global Protection 2012 - 90 Day Trial
Letöltés: [link] -
-
ƵøŁĭ
veterán
Free license key Agnitum Outpost Security Suite Pro 7.5.2 for 3 months (Russia)
[link]Mindenki ezt a kulcsot kapja,ne kelljen proxy *.*.
BFGBY-JSZY6-WWKK4-C48CG-56T9K -
motacilo
aktív tag
O&O DiskImage 5 Professional serial egy emailért cserébe: [link]
-
Visormail
addikt
Így csináltam, nem blokkolja engedélyezve van benne, futtatás rendszergazdaként se segít rajta. Elindítottam egy xp virtuális gépet amin csak a win tűzfal van ott is ugyanez a hibaüzenet. Gondoltam hogy talán a google dns nem tetszik neki, visszaállítottam hogy automatikusan kérjen dns szerver címet a netszolgáltatótól de úgy sincs változás, router sincs, úgyhogy passz.
-
Visormail
addikt
A nagy kék gratis gombra klikkelve bejön egy ablak, abban a TU CORREO ELECTRÓNICO az email cím erre rájöttem, de mit kell írni a másik rublikába TU CONTRASEÑA? Kerestem spanyol-magyar online szótárakat de a CONTRASEÑA-ra nincs találat. Mivel kipöttyözi gondoltam jelszót kell megadni de amit beírtam nem fogadta el Usuario o contraseña incorrectos. Mire kell klikkelni vagy hogyan?
-
DAZ 3D promók - április végéig, ingyenesen
DAZ Studio 4 Pro
3D Photoshop Bridge
Bryce 7 ProFiókot kell létrehozni, kötelező a hírlevelet bepipálva hagyni, egyébként nem letölthetőek a telepítők (eldobható mail-t is használhattok). Mind3 promó kifogástalanul működik, azonnal megkapjátok a serial-t a mailben.
-
Dr_Syrex
senior tag
Még tart a húsvéti akció a TuneUp 2012-es verzóra.
1év 3gép - $25.95 -
zone
őstag
Hollywood Monsters spanyol nyelvű nyomozós játék április 19-ig ingyen
+hozzá angol nyelvi patch [link]
+ végigjátszás [link]
-
motacilo
aktív tag
iCare Data Recovery Standard 4.6.4 48 órás promó:
[link] -
törölt tag
Az O&O Defrag 12 Professional -t próbáltam firefox alatt az anonymoX -al, de arra azt írta hogy az IP blokkolva van. Vajon mért?
Próbáltam a vpn -t is, igaz demó módban mind a 2 UK -s server -el, de mind a kettővel csak tölt az oldal a login -nál, és kiírja hogy az oldal nem elérhető, de a 7 perc -es korlát még nem járt le.Van még akkor a real vpn is, arra sikerült még indulásakor regelni, na annak meg az UK -s serverei -re azt írja hogy a régióban nem elérhető az akció.
Én már feladtam.
-
Visormail
addikt
Laplink PCmover Professional 6
Any DVD Cloner Express (coming soon) -
Visormail
addikt
Nem tudom melyiket szeretnéd de ez él még O&O DiskImage 5.6 Professional
Mondjuk ez O&O Defrag 12 Professional is él de UK users only korlátozással.
-
-
-
Is-tee
aktív tag
Én is szívesen fogadnék egy 1 éves Bitdefender promóció kódot!
Cserébe adok fél éves nod kulcsot!
-
adise
őstag
ha vki megtudna lepni egy ilyen promos bitdefender koddal annak nagyon orulnék
koszi -
zone
őstag
Újabb Ashampoo programok, egyszerre 5 ingyen, 110 Dollár értékben: [link]
Csoda, hogy ennyi ajándékozás után még fizet valaki a programjaikért.
-
Húsvéti tojás keresés O&O-éknál
Ha, ráhúzod a banner-re az egeret, kapsz egy kicsit segítséget.
( Mer' a tojglihunting szoftverért, jó dolog!
)
-
válasz
HarryPotter #1015 üzenetére
Ha ártani nem is ártanak, inkább amolyan fölösleges félmegoldások, és sajnos inkább GUI tekintetében fejlődnek, tudásban szinte semmit... Nekem ne legyen több rezidens bisz-basz a gépemen, mint amennyi feltétlen szükséges.
-
törölt tag
válasz
HarryPotter #1015 üzenetére
Szerintem ez városi legenda
-
Én sokat használtam a Tune-up-ot de több erőforrást zabál, mint amennyit megtakarít, számomra egy nagy parasztvakítás. Bőven elég nekem a CCleaner+Defraggler+Wise Registry Cleaner kombó... Még sok is...
-
Tetete1
senior tag
TuneUp Utilities 2011 Product Key – Activation Code For Free
-
amadeus11
senior tag
-
Visormail
addikt
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
amadeus11 #1003 üzenetére
Semmi telespamelés nincs tőlük, nagyon is korrektek! Regisztrációnál azt hiszem kérik, hogy akarsz e ajánlatokat kapni tőlük. Nekem napi 1 kedvezményes ajánlat jött tőlük, meg szülinapi üdvözletet is kaptam mikor itt volt az ideje!
Viszont mindezt 1 kattintással a hírlevél alján le lehet mondani, és azóta egyszer sem küldtek ajánlatot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest