Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nem minden készülék érintett szerintem egyformán. Már kártyát cseréltem én is, de semmit nem javult. A Samu s8 párosa nálunk nagyon érzékeny lett erre néhány hónapja. Ott volt mellette a G5, egyszer sem fordult elő. Ugyanígy sem a nexus 5, sem az SE nem csinálta még. A másik az, ha előfizetek nem kevés havidíjért egy olyan csomagra, amiben van 4G elérés, mert szükségem van a gyors adatra és a szolgáltatótól van a készülék is, akkor legyen már rendesen használható! Főleg ha sokan jelzik is ezt a problémát hónapok óta.
-
lm83
őstag
Na már volt ilyen valamikor, hogy nem voltak egyáltalán számlás csomagok épp?

-
Robi_73
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Nekem pont emiatt cseréltek ma a sim kártyát és az én készülékem csak 3G képes. Egy hónapja vagyok Telenoros előtte a Telekomnál nem volt ilyen gondom. Kíváncsi leszek a fejleményekre, bár itt már kitárgyaltuk és nem sok esélyt látok a javulásra. Az új sim kártya érintkezőfelülete ezüst színű, nem arany mint az összes eddigi kártyám. Holnap kiderül minden...

-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mostanában egyre többször tapasztalom azt, hogy amikor hívnak akkor nem csörög ki a telefon, hanem rögtön SMS -t kapok a nem fogadott hívásról, annak ellenére, hogy a hívó félnél úgy hallatszódik, hogy kicsörög nálam.
Más is járt így? Mitől fordulhat elő ez a jelenség?Köszi a választ.
-
zseko
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Már másfél éve a Walleten fizettem a számlát, a legnagyobb problémám az, hogy mindig fordítva írom be a biztonsági pin kódot elsőre

Ezen kívül itt töltöm fel a család feltöltős kártyáit ha szükséges, valamint itt veszek tíz napos, és megyei éves autópálya matricát is. Egyszer nem volt problémám. -
Somatom
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Mi az, hogy fölösleges? Ha kényelmesebb, akkor nem fölösleges. Egyébként meg miért baj, hogy plusz egy app? Nem bírja el a vas? Zavar az alkalmazástárban? Mellesleg, a Walletet havonta használom, a MyTelenorba viszont hónapok óta nem néztem bele. Sztem, ha már valamelyik fölösleges, akkor az a MyTelenor.
-
namenlos
tag
Én ilyen (kényszer)szünetet még nem láttam.

-
rfszabi
tag
Szép csendben kivezették a Hello Data és a Blue csomagokat.. Most valamire készülnek a honlapjuk szerint.
-
-
-
azbest
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát, a hipernetes mellé csak adatmegosztó van, de annak nincs roaming kerete

Előző hónapig emlékeim szerint jó volt és az app másik, több hónapot soroló részén jók az értékek az összegre.Múltkor beleírtam az adathasználat kapcsán nyitott panaszomba többek közt ezt is, hogy rossz értéket mutat alapból az app. Azt nem is számítva, hogy a korlátlan net és böngészés adatkeret roaming részének felhasználása sem tiszta. Lehet csak az éjjeli opció kavart bele, de láttam itthoninál nemrég panaszkodott valaki a belfőldi felhasználására is. Szal erre csak annyi választ kaptam, hogy csak tájékoztató jellegű.
Amit magamtól ki tudtam bogarászni, kétféle hipernet csomag létezik (tévés és nem tévés régebbről) és egyiknek 7 a másiknak 8.5 a roaming kerete, ha jól emlékszem az ászf-re. Rosszul van összerendelve az appban ez.Az előző havi lezárt számla ezen az oldalon írt összegénél esetleg a pénzért kiszámlázott roaming keret kavart be. Vagy az, hogy közben visszamondtam az éjjeli opciót, mert külföldön több kárt okoz mint hasznot.
Az sem tudom visszaellenőrizni, hogy milyen keret terhére mennyi fogyasztás volt, mert a számlán ez nincs lebontva. Csak a csomagban és opcióban foglalt összadva van, meg a plusz pénzért forgalom alapon számolt van külön jelezve. Szóval ügyfélként nekem semmi esélyem látni a valós fogyasztást.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja,tényleg..
Eddig ugy volt,hogy az appba rákatt a bankkártyás fizetésre,behozta a fizetési oldalt,és beirtam a kért adatot,és kész..aztán jött az sms,hogy ok,appbol eltünt a fizetési kötelezettség..
Azt a walletet nem ismerem.. -
atala
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Telenornál nem lehet több számot, ami egy előfizetésen van, egy appban kezelni?
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy számlára jön az összes elöfizetés,itt szoktam fizetni..de ennek semmi köze ahhoz,hogy nem érzékeli a netet..addig jo,hogy behozza a fizetési oldalt..azt akkor hogy csinálja?ahhoz nem kell net?meg a bejelentkezéshez??
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt azért nem mondanám,lehet nem használod..tudom,minden szép és jo..csak azt lehet irni.. azért tudnék mesélni milyen korrektek a kollégáid,de tudom neked védeni kell..kérnek valamit,megcsinálom,azt mondják utána visszahivnak mi az eredmény....na ez volt pontosan ma egy hete!ez a korrekt!
-
azbest
félisten
Erre az appra nagyon ráférne egy átnézés.
Az aktuális fogyasztás oldal fals infókat mutat.
Továbbra is rosszul írja ki a roaming keretemet. Az utolsó lezárt számlánál 5ezer valamennyit ír 9ezer valamennyi helyett, de az azelőttivel sem egyezik. -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mobilnetröl sem megy..sorra jön az sms a sikertelen befizetésröl..
Eddig 6!Akkor ezt a fos appot nem kellene eröltetni,meg reklámozni,hogy ott fizess.. -
-
snooze
veterán
Beszeretném fizetni a számlát,erre ezt irja!
Mint láthato wifi bekapcsolva..Érdekes,más oldal szépen müködik..
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
ha csak nem 2 évnél idősebb a kártyád és kéred a cserét-egyébként nem cserélik
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok,köszi

-
válasz
cherubion08
üzenetére
Igen, a kártya marad.

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bferibörs: Köszi
Akkor a feltöltős kártyám megmarad és arra aktiválják az előfizetést? Azt hittem ilyenkor adnak másik kártyát. -
válasz
cherubion08
üzenetére
Nincs kártyacsere.
-
Bferibörs
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
Törökbálinton intéztem u.ezt. Mire kiléptem a bejárati ajtón működött a HD-m. A feltöltős pénze előlegként szerepelt, abból vonták a második hónaptól ami már nem tört hónap volt a beszélgetések árát ( net díjat azt mondták nem lehet előlegből vonni csak beszédet).
-
pityu8
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi
-
Sziasztok. Feltöltőkártyás számot előfizetésesre szeretnék váltani. Boltba bemegyek,előfizetést megkötöm, adnak másik kártyát ez eddig világos. Kérdésem az lenne,hogy a kapott új sim kártyán rögtön aktív lesz a feltöltős kártyám száma,vagy kell még 1-2 napot várni? Illetve ha marad egy kis pénz a feltöltőkártyán,akkor azzal mi lesz? Köszönöm.
-
-
pityu8
tag
Ha a Hello Datát hónap közben szüntetem meg, akkor teljes havi számlát kell kifizetni, vagy tört havit? És 80 perc, ill. korlátlan net hogyan számolódik el. Feltöltősbe át lehet vinni a számot?
-
-
törölt tag
Üdv.Igazatok lett ingyen cseréltek sim kártyát zavarások miatt.Még annyi merült fel Bennem itthon a teló csak Telenoros és hűségidő előtt nem függetlenítik ,vagy lehet kérni ha fizetek érte?Ha igen mennyi lehet ára?Neten 7500öt találtam,de az januári ill boltba azt mondák amíg hűségidős nem lehet kérni még mobil vásárlásánál kérdeztem.....
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Háttö, ez érdekes.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig az ÁSZF 3.1.8-ban úgy van, ahogy írtam:
"Amennyiben a szolgáltatás aktív az előfizetésen, úgy a tarifacsomagba foglalt
adatforgalmi kvóta felhasználását követően is a tarifacsomagnak megfelelő kínált
sávszélességgel lehet a kiemelt típusba sorolható adatforgalmazást bonyolítani.
Ugyanakkor e szolgáltatás a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvótát, illetve
esetlegesen megrendelt adatjegy kvótáját fogyasztja (kivéve Telenor Light és Telenor
Blue tarifacsomagok)." -
r859
csendes tag
Jól látom,hogy Hello Data Standardra való áttérésnél (Blue Mről), ha jelenleg élő készülékvásárlásos hűségem van +4000 forint a havidíj (9500>13300)? Ez mire fel büntetés, a hűséget ígyis-úgyis viszem tovább.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Legutolsó infóm szerint a böngészés/email nem vonódik le a keretből, de most nem tudok utánanézni.
Különben tényleg nem sok értelme lenne így reklámozni. 🤔 -
Kuter
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Igen, igen tökre ki van kapcsolva semmi nem jön be. Igaz még sosem fogyott el ,csak most.
De amint járok a telenor felé beugrom azt rákérdezek személyesen hogy most mi a helyzet. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
jociolaszi
üzenetére
Akkor sztrájkoljunk!
Amíg nem jön számla, nem fizetjük be! 
-
DS39
nagyúr
Létezik még a Klikk 3 hónapig ingyenes 100 MB-os net?
(a honlapon nem találtam erről infót) -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A korlátlan böngészés, és e-mail akkor csak egy humbuk, ami nem is létezik a Telenornál a Hipernet Home csomagoknál? Mert ezt nehéz lenne az NMHH-ra fogni, ha a Telenornak jelenleg is az a díjcsomag leírása, hogy ha elfogyott az adatkereted, akkor továbbra is korlátozás nélkül böngészhetsz és e-mailezhetsz, sőt az adatkeretben pedig fogyasztják ezek a forgalom típusok is az adatkeretedet.
De akkor ha jól értem, amíg tart a 100 GB-otd, mindent fogyasztja a keretedet a böngészés, és az e-mail, ha meg lefogyott a 100 GB, akkor meg minden 0/0, vagy hogyan is van ez akkor?
-
jociolaszi
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
igen én sem kaptam meg
-
-
Kuter
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké hogy a nappali elfogyott ,de az éjszakait is lelövik ilyenkor?
Meg akkor ez miért van kiírva "Belföldön az adatkeret felhasználása után is lassítás nélkül, a nálad elérhető legnagyobb adatátviteli sebességgel böngészhetsz és e-mailezhetsz."
Félre vezetés ,vagy csak reklám?
-
bollokcs80
Korrektor
Számlázás másnál is késik? 9-i fordulójú előfizetésnél még nem jött meg a számla....
-
-
Kuter
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Nekem Hipernet Home M előfizetésem van + 100 GB extra éjszakai adatforgalom szolgáltatás is be van kapcsolva.Namármost tegnap elfogyott (még sosem volt rá példa) az adat keret 50GB. Gondoltam megvárom a 23 órát azt majd netezek
,de semmi az is le van állítva , annyira leállították hogy még egy email sem jön be, holott az van írva még a saját oldalukon is "Korlátlan böngészés és e-mail*" "Belföldön az adatkeret felhasználása után is lassítás nélkül, a nálad elérhető legnagyobb adatátviteli sebességgel böngészhetsz és e-mailezhetsz."
Az éjszakai adatkeretemből 5GB fogyott , tehát még van 95GB ennek ellenére nem megy éjjel sem.
Szerintetek reklomálható , vagy nem. Akinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem írjon.Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv Kuter
-
Hitch
senior tag
Állítólag 2 héten belül új "kedvezőbb" csomagok lesznek.
Valaki tud róluk valamit?
Valaki -
viktorhu
veterán
válasz
Starchm
üzenetére
Hogyan kapcsolódnál egy voip szolgáltatáshoz a hozzáférési adatok nélkül? Hogyan csatlakoznál egy virtuális lanra a beállítások nélkül? Ezek a beállítások nem hozzáférhetőek a felhasználók számára.
Egyenként ha beletette a b20-at a kínai cég a telefonba, akkor azt nem csak belpiacra szánta. Milyen telefonról van szó?
-
Starchm
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezzel nem arra akartam utalni, h a szolgáltatótól kell venni, hanem, h ez egy full kinai cég ami csak belpiacra csinálta a mobilt ezáltal nemhiszem, h európai szolgáltatók beállitásait is beletéve. Ebből következtetve reménykedek benne, h menni fog. Mind1 majd kiderül megy-e vagy sem.
-
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
Starchm
üzenetére
Azt nem lehet, ezeket nem tudod manuálisan beállítani. Kellenének hozzá a vlan meg a sip beállítások, szóval alapból sem lenne olyan egyszerű, mint egy apn, de valamiért úgy döntöttek, hogy ezt ne is lehessen beállítani a telefonokon, hanem szoftverfrissítéssel megy a dolog.
-
-
Starchm
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Várható esetleg, h a telenor megkivánja osztani majd felénk az apn/ egyéb settingeseket, h élvezhessük a volte funkciót? Vagy megmarad kiválasztott telefonokra, h drágábban adhassák?

-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A 10-et én sem, 12*30=360, (a kivéve februárt nem tudom honnan szülte), 365 vagy 366 pedig 5 vagy 6 nappal több csak, nem tízzel, amire külön kell majd ezentúl fizetni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)