- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasoriza
újonc
Sziasztok!
Old School Twenty-hez nincs Valaki(k)nek új gumikészlete? Juli nem jó, Half meg bumszli, így eredeti lenne a legjobb.
Köszönöm!
-
miki_nrg
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy szemüveg ebayről aminek megnyertem a licitjét.
Az Ára 76$ a szállítás 20.36$ Most a kérdésem az lenne, hogy amit Import charges-nél feltüntet 25.28$ az a teljes összeg amit még "levámolnak" rólam? Vagy még érhet ezen kívül plusz költség? -
GabeE3e
tag
Sziasztok, van egy használt Oakley Holbrook OO9102-47 napszemüvegem, amitől megválnék, Németországban Amazonról vásárolt, a lencsék külső részén apróbb karcok találhatóak, mellékelek képeket
14.000Forintot kérek érte:
-
SteveAd
tag
válasz
SteveAd #36190 üzenetére
SJ 2.0 White Chrome keret + Black Iridium lencse: 30000, vagy kulon a keret 16000. Esetleg felarert tudok adni hozza a BI lencse helyett Fire lencset is.
Illetve lenne meg egy Radarlockom, hasznalt, de jo allapotu. Polished Black keret, Persimmon es Yellow Vented lencsekkel, tokkal, extra szett gumikkal. 28000 Ft.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Keresgeltem, de inkabb a lencse csiszolasra jottek talalatok. Egy polished black Squared Fives keretenek mattitasa csiszolassal mekkora hulyeseg, es igen, akkor miert nem?
(lencset kivetetnem valahol, vizes ovatos csiszolas, majd lencse vissza a helyere?)
-
Kt2tojas
csendes tag
Eladóak az alábbi Oakley cuccaim (és még sok más):
Napszemüvegek:
- Tron Legacy Gascan with HDO-3D lencsékkel. Teljes és új szett (doboz, papírok, egyedi zsák, etc.) – csak kibontva volt. 95.000 HUF
- Oakley Fatcat Cream with Gold Iridium lencsékkel. Teljes és tökéletes állapotban lévő szett – ilyen állapotban nagyon ritkán lehet találni (vagy soha…) 70.000 HUF
- Oakley Polished Juliet választhatóan eredeti Oakley Emerald Iridium, vagy Black Iridium lencsékkel. Sőt a keret is választható, mivel 2 is van szabadon szériaszám nélküli. Törlőjével adom. 99.000 HUF
- Oakley Juliet / Carbon / Black Iridium (Serial: CJ 001234). Szép állapotú szemüveg CJ szériaszámmal – nekem kettő van belőle, így az egyik mehet. Törlőjével adom + igény szerint félkemény tokot is tudok adni hozzá. 100.000 HUF
- Oakley Madman / Pewter / Black Iridium Polarized (SKU: OO6019-02). Majdnem új állapotban lévő szemüveg. Amióta megvettem a vitrinben van – előéletét kedves adminunk tudja. Törlőjével adom + igény szerint félkemény tokot is tudok adni hozzá (NEM a gyárit!). 60.000 HUF
- Oakley Pit Boss II. /Polished Black / VR28 Black Iridium Polarized lencsével. Teljes szett minden gyárilag vele járó dologgal (külső doboz, belső doboz, törlő, talán a számla is megvan még, etc.). Sajnos a lencséjén beindult az iridium-réteg hámlása – pedig néhány alkalommal volt talán rajtam. Mivel a 6 közül ez a kedvenc PB-om, így vettem belőle egy másikat is, de most más szépségre fordítanám inkább…így eladó. 120.000 HUF így, vagy 140.000 HUF, ha új lencsét teszek bele.
- Oakley Juliet cerakotta bronz „festésű” kerettel, új Oakley VR28 Polarized lencsékkel, új eredeti gumi-szettel és csavarokkal. Törlőjével adom + igény szerint félkemény tokot is tudok adni hozzá. 110.000 HUF
Lencsék és egyebek:
- Tökéletes állapotban lévő Oakley Limited Edition Riser (SKU: 97-910) 14.000 HUF
- Szép állapotú nagy „Oakley lencse könyv” (elég xar ezt így fordítani…). Nekem van kettő is belőle, így az egyiket eladom: Te választod ki, hogy melyiket szeretnéd! 25.000 HUF
- Tökéletes állapotban lévő Oakley Penny OEM Red Positive lencsék. Egy projekthez vettem anno – de nem lett belőle semmi…még beépítve sem voltak. 21.000 HUF
- Használt eredeti Oakley Penny Ice Iridium lencsék. 14.000 HUF
- Használt eredeti Oakley Penny Black Iridium lencsék. 10.000 HUF
- Új/bontatlan, dobozos (Walleva) Penny Black Polarized lencsék. 7.500 HUF
- Új, dobozos eredeti Oakley Juliet gumiszett – black: 7.000 HUF
- Új, dobozos eredeti Oakley Juliet gumiszett – rootbeer: 8.000 HUF -
lassan kezdődik a síszezon, továbbra sincs senkinél elfekvőben síszemüveg?
-
Kt2tojas
csendes tag
Kicsit láma kérdés:
Hogyan kell szétszedni egy Plate-et?
Van valami speciális szerszám hozzá, vagy ragasztva vannak a darabok, vagy egyéb okosság? -
g4mer
senior tag
Köszi a válaszotokat!
-
g4mer
senior tag
Optikában vettem szemüveg és napszemüvegtisztító spray-et, mert nehezen tiszítható csak a hozzá adott ronggyal, de most olvasom, hogy alkoholt tartalmaz ez a spray. Inkább ne használjam?
-
-
tomyka74
senior tag
Sziasztok.
Kinéztem [link] ezt a Turbine-t. Nem tudom eldönteni eredeti e vagy csak az én tájékozottságom hiányos, mert ennek a szárgumin lévő ikon ovális és bele van írva a végén a gumiba,hogy oakley viszont látok olyat is aminek szögletes az ikonja és csak valami krix-krax minta van a gumi végén.
Ez mitől függ, több féle szárgumival létezik vagy esetleg a generációkat jelöli?
Vagy árbéli a külömbség, vagy akkor a szögletes ikonnal honnan lehet megvenni mert az jobban tetszene?Köszönöm a válaszokat.
-
miki_nrg
csendes tag
A siphonhz volt már valamelyikőtöknek szerencséje? Képen egész jól néz ki, ha fém lenne
De így, hogy műanyag hát nem tudom milyen lehet. -
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy oo9247-02 Chainlink-je amitől megválna?
Elhagytam a hétvégén és nagyon szerettem autóvezetéshez.
Elég 'kihalt' típus, ebay-en csak az USA-ban találtam, húzós posta (és egyéb) költségekkel.
Köszönöm. -
harryls
aktív tag
válasz
Kt2tojas #36162 üzenetére
Tudom hogy nem középen van. Nem "O" gravírra gondoltam, nekem van half jacket lencse display, azokban a lencsékben a lencse felső részébe van gravírozva a lencse színe.
Ilyened van?: [link]
Nekem nincs ilyen könyvem, nem is láttam még élőben de ha mondjuk kihagyod a gravíros részt a maradék szvsz még egy pennyre sem volna elég. Egyébként mekkora átmérőjű az a lencse? -
harryls
aktív tag
Abszolút eredeti, az #SKU mégsem stimmel [link]
-
lorcsi
veterán
válasz
Head88 #36157 üzenetére
ahogy nézem az enyém inkább a 05-946 lesz, mert a szára belül sima fekete
ui.:
ha valakit érdekel..dobjon egy pm-t...ui.2:
TX! -
lorcsi
veterán
sziasztok!
van egy olakley breathless fekete és talán grey lencsés napszemüm
[link]
szerintetek mennyit érhet ?keret és lencse is karc mentes, jó állapotú
nincs hozzá semmim csak maga a szemü -
Kt2tojas
csendes tag
Sziasztok!
Egy ötlet/kérdés, ami eszembe jutott...
Van ugye a nagy, fekete borítású "Oakley-lencse könyv". Abban van 10, vagy 12 típusú "emberes méretű" lencse - mellette a leírásával. Nekem véletlenül 2 ilyen könyvem is van és a 2 lencsesor összehasonlításakor 7 (vagy 8) egyforma lencsét is találtam.
Lehet szerintetek ezeket donor lencsének használni, vagy használt már valaki ilyet?Üdv
T. -
SteveAd
tag
Valakit erdekelne jo aron egy Oakley Straight Jacket II. Silver keret? Vadiuj, gyari (04-331), de csak a keret, a Fire lencse nelkul?
-
gaborcsu
tag
válasz
Chris Kiki #36148 üzenetére
Gyári ice polár nálam még van polcon. Rendelni már nagyon rég nem lehet gyárit.
-
Chris Kiki
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet lencsét szerezni Ti Whisker szemüveghez? SKU 12-873 kellene.
-
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok.
Sajna kinőttem a Crosshair-em, ezért eladóvá vált.
Ha valakit érdekel keressen meg privátban, gondoltam előbb itt szólok.
Egyébb hirdetésben benne van. Megy majd jófogásra.@gaborcsu: Holbrook metal pozitiv red van most raktáron?
Szép napot
-
-
czanga
őstag
válasz
Head88 #36138 üzenetére
Koszi ujfent.
Elvileg megbizhato helyrol vettek, szamla is meg van. Meg rakerestem itt is a bol nevere. Akkor ez nem nagy gond. Az orrnyereg gumi boritasa meg a made in usa felirat piros kockakent nekem ujdonsag volt. Fives 3.0 Ducati editiont hordok, azon pl meg nem volt gumi ordnyereg boritas, ebbol es online fotokbol indultam ki.
-
czanga
őstag
válasz
Head88 #36136 üzenetére
Edesapamat nem fogja, engem zavarna. Sok helyen zsirfoltos volt a szar, a lencsen belul ujjlenyomat folt, es tiszta por de nem az a mezei pedig dobozban volt, a tokjaban. Eelotte csak egy ember nyult hozza aki nem fogdosta ossze, kiprobalva sem volt. Lehet OCD beszel belolem, de nekem az ilyesmi nehezebben fer bele. Ot nem hiszem, hogy zavarna, de nekem ez igy minden csak nem uj.
Ami viszont erdekes, es nekem uj:
- A jobb szar vegeben van egy pirosas made in usa vagy valami ilyesmi kocka sullyesztve
- az orrnyereg gumi boritasu -
Head88
addikt
válasz
czanga #36133 üzenetére
A polished kereteknél gyakran megesik. (ez gyakorlatilag egy festék bevonat ami em mindig sikerül tökéletesre)
Nekem is van egy polished blk/ grey lencsés fives 3.0 szemcsim amit üzletben vettem. (kb 10 éve)
Nem kiállított darab volt mégis enyhe egyenetlenségek voltak a festésben. Viszelés közben egyáltalán nem látszódik. Egyedül a tudat lehet zavaró.lényeg, hogy a lencse hibátlan legyen. -
czanga
őstag
Sziasztok. Csaladtol edesapam kapott tanacsomra egy vadiuj, uzletbol vett glossy black Fivest, grey lencsevel.
Fekete doboz, torlokendoben a szemuveg, az egyik szarara muanyag atlatszo zacsko huzva. Most lattuk, hogy a lencsek ugy fest okesak, de a keret karcos par helyen. Mennyire jellemzo ez? Ennyire konnyen karcolodik vagy kiallitott, visszakuldott darabot kaptunk kezhez? -
-
Head88
addikt
-
-Tsaba-
tag
Hozzá jutottam egy Holbrook-hoz, JW edition, de nagyon elbántak szegénnyel. A kérdésem az hogy a logo cseréről tudna linkelni egy videót valaki (vagy esetleg ragasztva van?)? Ill ha valakinek akad eredeti használt, de nem nagyon leharcolt lencseje arra lehet vevő lennék (nem tudom ezzel mit csináltak, de kívülről /is/ hámlik)...
-
-Tsaba-
tag
-
mycso
veterán
Sziasztok, van egy double edge napszemüvegem, melyik oakley kemény tokba fér bele?
Szeretnék hozzá venni egy kemény tokot. -
-Tsaba-
tag
Létezhet olyan holbrook motogp edition amelyik ruby polarized lencsés, barna szütyős, és fekete dobozos, zöldes o jellel?
-
Head88
addikt
Penny-hez keresek 1 pár szép állapotú Ruby lencsét (természetesen gyári oakley-t). Ha valakinek volna akkor kérem jelezze.
Köszi.
-
hori13
tag
Sziasztok!
X metal XX-hez keresnék orr tömítést ( Nose Bridge), ha valakinek lenne eladó akkor kérem jelezze! Csere után vissza lehet tenni a régi tüskét vagy teljesen újat kellene bele tenni, mert ha új tüske kell bele akkor olyanra is szükségem lenne. Ha esetleg senkinek sincs eladó, akkor tudnátok tanácsot adni, hogy milyet érdemes az Xx-hez rendelni? Előre is köszi! -
Head88
addikt
válasz
gyurika981 #36102 üzenetére
Kérdezd Gaborcsut. Elvileg lencséje van hozzá. [link]
-
gyurika981
tag
Sziasztok! Van egy Straight Jacket 12-935-ös napszemüvegem amit itt vettem Gaborcsutól. Az évek alatt a lencs eléggé viseltes állapotba került. Kérdésem az lenne honnan tudnák hozzá lencsét, szár gumit és orr gumit vásárolni? Jelenleg black irridium polarized lencse van benne, nem feltétlenül ragaszkodok ehhez a színhez de legyen polarizált irrídíumos, és passzoljon a fekete kerethez.
Köszi a segítséget, tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest