- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
Köszi a válaszotokat!
-
g4mer
senior tag
Optikában vettem szemüveg és napszemüvegtisztító spray-et, mert nehezen tiszítható csak a hozzá adott ronggyal, de most olvasom, hogy alkoholt tartalmaz ez a spray. Inkább ne használjam?
-
g4mer
senior tag
Úgy néz ki, hogy kicseréli vagy visszautalja a vételárat a webáruház.
Tudom, hogy oakley topik, de szerintetek ray ban wayfarer Polarized Green Classic G-15 M lencsével jobb választás lehet, mint a Holbrook prim jade-val? 2000 Ft-tal kerül többe a Ray-ban, és polarizált.
Mindkettő tetszik, de nektek talál több tapasztalatotok van a témában
-
g4mer
senior tag
válasz
Head88 #35830 üzenetére
Gondolom amióta a Luxotica átvehette, azóta indulhatott hanyatlásba. Ismerősöm pl 3x vitte vissza a Ray-Ban-jét pl, hasonló esztétikai hibák miatt. De amúgy elég minőségi érzete van a szemüvegnek, csak kár, hogy hibás a kerete.
Viszont: Régi időkben se adtak kemény tokot melléjük, vagy ez valami újfajta spórolás?
-
g4mer
senior tag
Sziasztok!
Kelenleg egy polaroidot használok, de túlságosan sötétnek találom a lencséjét, kb csak a legerősebb nyári napokon tudom hordani, különben megfájdul a fejem tőle.
Kinéztem magamnak egy Holbrook-ot Prizm Jade lencsével. Kérdésem az lenne, hogy ez meg nem túl világos egy napsütötte nyári naphoz?
Illetve szerintetek, megérné a polarizált a +10en ezres felárat?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest