- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Segítséget, ötletet szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Adott egy Oakley napszemüveg, pontos típust nem tudok, de a mai napon a következő fogadott:
[kép] [kép]
Csak a bal oldali lencse belül lett ilyen. Mintha a legfelső bevonat, valami fóliaszerűség, nekiállt volna felválni (talán az autón a hibás lakkréteg szokott hasonlóan kinézni).
Vasárnap egész nap rajtam volt, semmi baja nem volt neki, azóta a saját tokjában pihent. Nem érte semmilyen folyadék, nem volt alkohollal, egyébbel takarítva. Már több, mint két éves, de nagyon vigyázok a dolgaimra, így ugyanolyan, mint újkorában (a fenti hibától eltekintve).
Valami konstruktív ötlet, vagy ennek ennyi az élettartama (mert akkor nagyon szomorú lennék)? -
Allstar21
csendes tag
Ezt a régebbi Holbrook modellt keresem!
Akinek van elfekvőbe, írjon már rám privátban!
Köszönöm!
https://www.eyerim.hu/oakley-holbrook-oo9102-47-7501/ -
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Lassan két éve "porosodik" a fiókomban egy Oakley Fast Jacket (OO9162-01 71 09 124) és gondoltam megválok tőle, de ötletem sincs, hogy mit érhet, egyáltalán ér-e még bármit is.
Az eredeti hozzá tartozó black és transparent lencsék sose voltak használva, Sunglassrestorer.com -ról vettem hozzá utángyártott lencséket (talán gold, fire iridium és sapphire) azokkal használtam... amíg használtam.
Valaki esetleg megszakértené közületek, hogy szórakozzak-e apróhirdetéssel vagy csak ajándékozzam el ismerős rokonnak/gyereknek?
Képek: https://drive.google.com/open?id=1_gzS2yfBKrJ-X4eHPLJ237FUmI3d1l9e
Előre is köszönöm, ha valaki ránéz közületek!
-
Üdv topik!
Úgy alakult, hogy kell vennem egy új üvegszemet... régi kaenon-om egyik lencséje nem viselte jól a rá nehezedő nyomást, és (bár bentről nem látható, de kintről, súrlófényben igen) "hajszálrepedések" lettek a bevonaton...
Ha már idáig elfajult a dolog, gondoltam veszek egy olyat amit régóta szeretnék, és átvenné a főszerepet az imádott kore-mtól.[link] Ezt néztem ki.
Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet kiszűrni azt, hogy ez nem gagyi kínai? 100-as értékelése van a srácnak, szóval nem hinném, hogy fake cuccot árul, de azért mennék inkább biztosra.
Bármi infót szívesen fogadok. -
LÁZ
addikt
hali, o-planet-ről rendelt már vki lencsét?
A tintin keretemhez néztem lencsét, kérdés, hogy náluk darabár van vagy /pár, mert 40et nem adnék ki egy pár lencséért, akkor jó az utángyártott isps. persze megkérdezem tőlük, csak hátha vkinek van infoja itt is.
-
miki_nrg
csendes tag
Ebayen találsz utángyártottakat. Mivel fekete lencsék vannak így egyszerűbb a dolgod.
Sztem gyárit csak nagyon drágán találsz, ha találsz. Az utángyártottak is jók amúgy, nekem csak a színes lencsésekkel az a problémám, hogy nem olyan a színük mint az eredetiknek. -
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Van egy Inmate, és egy Probation szemcsim. Az Inmate lencséje totál KO, a Probation is kezd szétmenni. Próbáltam kutatni, de nem találtam jónak tűnő webshopot ahonnan tudnék rendelni.
Mindkettőn fekete polarizált lencsék vannak, ugyanilyet szeretnék találni hozzájuk.
Tudnátok esetleg ajánlani valakit, vagy valamilyen webshopot, ahonnan tudnék hozzájuk rendelni lencséket?
Köszi előre is,
Üdv
G
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen típusú napszemüveg van valakinél elfekvőben?
Szerettem volna megvenni egy sráctól egész jó áron, de mivel messze lakom eladta annak, aki ugyan abban városban lakott!
Oakley Holbrook Crystal Black Ice Iridium - OO9102-47
Akinek volna, írjon már rám privátban!
Előre is köszönöm. -
-v-
addikt
Half Jacket 2.0-hoz az orrtamaszra gumi az elerheto / beszerezheto kulon? Lerepult vhol es nem talalom
-
akad valakinel joarasitott holbrook eppen? Nem kell, hogy uj legyen.
-
-szabi-
addikt
Nem jártam túl nagy sikerrel Veszprémben.
Néztem O-Planet boltot amit említettél, elvonatozni a Kelenföldi állomásig és onnan még 4km, ehhez nem nagyon van kedvem.
Alszom még rá, mit is csináljak. -
-szabi-
addikt
válasz
-Tsaba- #36377 üzenetére
A tapasztalatom az (kettő napszemüveg alapján), hogy nekem a szárállítás jól jön.
Ahogy nézem Crankshaft elég hasonló Fuel Cell-hez, míg Batwolf azzal az egy üveg dizájnnal nekem nem igazán jön be.
Az lenne a legjobb ha próbálhatnám, majd körbenézek itt Veszprémben van e valahol Oakley. -
-Tsaba-
tag
válasz
-szabi- #36376 üzenetére
Egy tuti biztos hely van, az O-Planet (gaborcsu), ha van lehetőséged BP-n fel is próbálhatod nála szerintem. Vagy valamelyik plázában/Árkádban, és rendeld meg a webről. Amúgy a száruk nem állítható, szerintem érdemes próbálni mielőtt rendelsz. Én is anno a Crankshaft-ot néztem, de nagyon nem állt jól a valóságban, a Batwolf meg igen, így azt vettem inkább...
-
cszsj
újonc
bocs, adj tippet, hogy hol találok. Továbbá utángyártott is szóba jöhet. Köszi
-
cszsj
újonc
Sziasztok!
A 2013-ban vásárol Bottle Rocket lencséi intenzív használatot követően most kezdték megadni magukat.
Tudnátik ajnánlani csere lencsét? Ahogy elnézem eredetit már nem fogok kapni hozzá.Előre is köszönöm!
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
Pit Boss2-hez keresnék lencsét.
Eredetit honnan tudnék rendelni?
Ebay-on mennyire lehet melle nyúlni? -
gaborcsu
tag
válasz
@rglaaf #36363 üzenetére
Straightlink hozza kb ezt a formavilágot.
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok
Új modellek között alig van értelmes fazon,monsterdog pitboss fazonok állnak valahogy de semmit nem találok van vki valami ötlete az ujak közül? -
troland26
őstag
Nincs valakinek jó árasított gumi készlete New Straight Jacket hez ?
-
Sasoriza
újonc
Hello!
NSJ II-höz és Half Jacket I-hez lennének eladó lencséim, illetve tökéletes állapotú női Brake Up szemüvegeim és egy Half Jacket II XL Rootbeer/Bronze Polar
NSJ :Fire
Half: VR28 (sima, nem Xl)Üdv!
-
miki_nrg
csendes tag
-
korpas15
tag
Sziasztok! Vezetéshez (sokszor szembe süt a nap) milyen lencsét ajánlanátok? Prizm vagy Prizm polarized?
-
napey
tag
válasz
Blackhole13 #36355 üzenetére
A keret matt fekete, nem a lencse, legalábbis régen így volt
A felhólyagosodás belül van, a keret melletti részen? -
gaborcsu
tag
válasz
Blackhole13 #36353 üzenetére
Bevonatolt a lencse, ami érzékeny az izzadtságra, tengervízre, medencevízre
-
gaborcsu
tag
válasz
Blackhole13 #36350 üzenetére
2 év gari van rá, szólval le kell gariztatni ott ahol vetted
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Blackhole13 #36350 üzenetére
Persze. Sajnos.
A síszemüveg valószínű nem érintkezik izzadtsággal (kivéve ha nyáron hordod).
A megoldás hogy ne told fel szorosan a szemöldöködre. -
Blackhole13
senior tag
Sziasztok,
Az normális, hogy a Latch szemüvegem fekete lencséje másfél év után felhólyagosodott?
Oakley síszemüvegem lencséi sem igáslovak, de azért mégsem néznek így ki. (kár, hogy túl a jó a prizm havon, hogy elengedjem) -
HyP3b0y
senior tag
Gaborcsu: Párom szeretne magának egy Frogskins - Prism Ruby szemüveget.
Van egy régi Ruby Julietem ami kékes tónusú és az nem tetszik neki, a Jupiter Squared Fire lencséje a narancsos-barnással viszont igen. Az Oakley oldala szerint ez a Prism Ruby viszont inkább a régi Fire lencsére hasonlít.
Meg tudod ezt erősíteni nekem?Itt most nem külcsínről van szó, csak és kizárólag arról hogy viselés közben mit látsz.
-
KMan
őstag
sziasztok eladó új állapotú pewter / black iridum Hatchet. Ilyen.
Jár hozzá az eredeti dobozán és a szütyőn kívül 2 pár polarizált lencse, egy pár fire és egy pár ice.
Csere érdekel: juliet VR28 polarizált lencsékre, vagy valamilyen juliet keretre lencse nélkül.
E-mail: kman@freemail.hu
PH-t mostanában egyre ritkábban nézem, bocsánat...
-
TayRol
nagyúr
Hali,
vennék hibátlan Jupiter Squared szemcsit, ami nem polarizált.
Hátha esetleg valakinél lapul...
-
Allstar21
csendes tag
-
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek ez a Holbrook típus menő vagy inkább túldíszített és gagyi?
Holbrook Fire and Ice kékhttps://www.coolsunday.com/oakley-holbrook-fire-and-ice-collection-matte-crystal-black-prizm-grey/
Továbbá érdekelne, hogy miért írják a magyar okdalakon egy normál Holbrook méretre, hogy M-es?😮 Mert ezen kívül még az XL-set ismerem! Viszont akkor melyikaz L-es méret?🤔
Válaszaitokat előre is köszönöm!🤗 -
gaborcsu
tag
válasz
Adam_Shepard #36338 üzenetére
Van ilyenem rendelésben. Január közepe felé jön nagyobb adag szemüveg, elvileg abban lesz.
-
gaborcsu
tag
válasz
Adam_Shepard #36336 üzenetére
Csak olyasmit tudok, ami európai piacra szánt színkombó.
pl. Infinite Hero van most is készleten: [link] -
gaborcsu
tag
válasz
Adam_Shepard #36334 üzenetére
Látom már megoldottad
Cleart is tudok rendelésre, de mióta létezik low light, mindenki inkább azt választja. -
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Jawbreakerrhez keresek low light vagy víztiszta lencsét.
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok és nem fognak offolni érte! 😁 Keresek Oakley Inmatet és tudom, hogy régi modell, viszont akinek van és eladná, írjon rám privátban! Fontos, hogy privátban!!!☝️ Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Sziasztok, lenne valakinek Oakley Spike VR28 iridium polarized lencséje, vagy komplett szemüvege eladó?
Régi nagy kedvencem a Spike, de nem találok hozzá polarizált lencsét és a régiekről már válik le belül a réteg, illetve karcosak.
Kérem írjon privátot ha valaki tudja honnan tudnék még beszerezni ilyet. -
AttilaKer
újonc
Sziasztok!
Tudom nem lesz egyszerű de szeretnék vásárolni egy xmetal szemüveget(régen volt egy julietem de megváltam tőle mert kicsi volt).Lehetne az xx,vagy x-squared,vagy romeo ha esetleg valakinek lenne elfekvőben kérem írjon rám.Gondoltam első körben itt kérdezek hátha belföldön sikerül találni, remélem jó helyen járok.
Jó egészséget mindenkinek! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #36329 üzenetére
-
gaborcsu
tag
válasz
szőröscica #36327 üzenetére
Kép nélkül el sem hisszük, hogy szép lett
-
szőröscica
addikt
Nagy koszi az O-planet.hu-nak, a hetfon este leadott rendelesem ma szepen becsomagolva meg is erkezett. Igy a kisse leharcolt, dioptrias Flak Jacketemet felujitottam, kapott uj orr- es szargumikat, illetve mivel szemmuteten tulestem, uj lencsekez is.
Az uj design Rootbeer Flak Jacket XLJ benne Prizm Road lencsekkel. Eleg mutatos -
miki_nrg
csendes tag
Köszi.
-
gaborcsu
tag
válasz
szőröscica #36323 üzenetére
Írtam pm.
miki_nrg: Double Edge clear keret nem létezik, a grey smoke ami a legközelebb áll hozzá.
-
Head88
addikt
válasz
szőröscica #36323 üzenetére
O-planet.hu-n kérdezz rá.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
A flak jacket keretembe szeretnek rendelni egy par uj lencset. Tudtok esetleg megbizhato forrast, aki szallit magyarorszagra?
101-106-001 a cikkszama.koszi szepen
-
miki_nrg
csendes tag
Egyébként miért halt ki ennyire ez a forum? Lehet e oka az, hogy az Oakley egyre kulább termékeket hoz ki?
Nézegettem a legújabb szemüvegeket és nehezen találnék olyat ami tetszik.Mellesleg ami zavar, hogy a lencsék elég gyorsan megadják magukat. Van 17 szemüvegem és évente így elég keveset hordom őket. Az az mondjuk egy hétig hazsnálok egyet a többi addig pihen. Iszonyatosan vigyázok rájuk. Keménytokban és a szütyőben vannak mindig ah nem a szemem. Pl nyáron csak azért viszek magammal hasitasit hogy a keménytokot tudjam mibe rakni. Szóval ha izzadok vagy valami akkor már aznap lemosom a lencséket. Vagy szappanos víz vagy az oakley lencsetisztítójával és mégis némelyik lencséről kopik az irridium réteg.Hát menjenek már a picsába. Ezzel szemben van egy ütni vágni való Antixem amiben egy Valleva lencse van és azt viszem oda ahol mostohák a körülmények. Pl strand. És annak a lencsének meg sosem lesz semmi baja bármi éri.
-
miki_nrg
csendes tag
Szerintetek létezhet DOUBLE EDGE átlátszó keretben? Tehát Polished CLEAR vagy ilyesmi?
Én nem nagyon találtam. Szerettem volna egy ilyen Double Edge clear / 24k kombót összehozni de nyilván ez nem jön össze. -
Bennyboy
őstag
Üdv!
Van egy ilyen eladó tokom:
[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
A mester:
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig keresek Oakley Inmate 05 634-es modellt!
Bárki úgy érzi, hogy eladná, kérem vegye fel velem a kapcsolatot privátban!
Továbbá érdekelne hogy ha valaki már nem tud Inmatehez lencsét venni, akkor ti milyen Oakley lencsét javasolnátok, amiből lehet vágatni, vagy milyen pót variáns lencsét javasolnátok?
Pl: Revan, Fuse, Valleva?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv: Allstar -
harryls
aktív tag
Azt hiszem nem csak a magam nevében beszélek, de valszeg az itteniek zöme rábólintana. Minek kísérletezgessünk újabbnál újabb külföldi shop-okkal, hiszen itt van nekünk Gábor ( https://o-planet.hu/ ) helyben, Bp-en, rizikó nélkül, nagyon jó árakkal.
-
tyuxy
tag
Sziasztok
Az opticalh.com oldalról rendelt már valaki ? Mennyire megbízható? Számomra így ránézésre szimpatikus az oldal de ez nyilván nem mérvadó.. -
ZX7
tag
Azért ebben több potenciál is lett volna mint egy 20 darabos széria :(
https://www.oakley.com/en-us/concept-studio/over-the-top
-
Head88
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tud szép állapotú New Straight Jacket szemcsit? A keret szín mindegy, de ne FMJ legyen. Lencséből Black vagy Ice lenne a legjobb, de igazából jöhet bármi. (lényeg, hogy gyári oakley lencse legyen)
-
SteveAd
tag
Tényleg vigyázni kell. De van 8 éves karcmentes lencsém, meg 2 éves amin apró (hajszálkarc lett). Nem árt áldozni a gyári tisztítófolyadékra és kendőre (ami picit sűrűbb szövésű a tartoznak is), lemosni izzadságot, kerülni sós vizet, krémet/naptejet, apró homokszemet stb.
-
hori13
tag
válasz
SteveAd #36302 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy dioptriás verzióban is lehet Oakley photochromic lencsét kapni. Szerencsére, a szemműtétem óta nem kell dioptriásnlencsékkel bajlódnom :)
harryls:
Ez a hámlásos jelenség szerencsére kevés szemüvegemnél van jelen. Köszi a lehetőséget de szerintem egy darabig nem fogok felétek járni, ha mégis máshogy alakulna a torta helyett viszek majd egy kis sütit :) Igen, a Ducati X Squared még megvan. A feleségemtől kaptam egy szép vitrint és remélem mihamarabb átköltöztethetem a gyüjteményemet.Más: Idén kerek szülinapot ünnepeltem és nyolc- tíz éves kihagyás után behúztam egy Sutro-t. Hogy az milyen vagány szemüveg, akkora lencséje van, mint egy autó szélvédője. Ha kapna egy nagyobb karcolást akkor az tuti végzetes lenne
-
harryls
aktív tag
válasz
hori13 #36301 üzenetére
Hát ja, főleg a hámlásra. Én azért eléggé vigyázok a lencséimre, csak az van, hogy megmaradjon az állapota finomabban kell bánni velük mint a hímes tojással
Mármint amik használatban vannak. És akkor még ott vannak a hajszálkarcok. Milyen gáz már hogy figyeljünk arra is hogy megrázogassuk a törlőkendőt törölgetés előtt nehogy valami kis szemcse legyen rajta ami megkarcolja. Ha jössz Pestre az én transi lencsémet megnézheted, ha hozol egy coca cola kupak tortát
A Ducati xsquared-ed meg van még?
-
hori13
tag
válasz
SteveAd #36300 üzenetére
Eredeti Oakley lencsére gondoltam, egyelőre nem szeretnék lencsét vágatni- meg itt, Miskolc környékén nem tudom, hogy melyik optikus vállalná be a lencsék méretre vágását
Dioptriás szemüvegnél próbáltam már fényre sötétedő lencsét ( több, mint tíz évvel ezelőtt) de Oakley Photochromic lencséhez még nem volt szerencsém. Gondoltam rákérdeztek a tapasztalatokra. Tetszik, hogy viszonylag gyorsan alkalmazkodik a lencse, a fényviszonyok változásához, így pl. egy kevésbé napos időben vagy a verőfényes napsütésben is megállja a helyét. De úgy látszik, hogy amennyi az előnye van annyi hátránya is, lásd az autóvezetéses példát, hogy közvetlenül nem éri a napfény akkor nem sötétedik be a lencse.
harryls: Milyen problémára gondoltál az Oakley lencsékkel kapcsolatban? A "hámlásra" vagy valami másra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest