- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
becike76
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #35164 üzenetére
Akkor az állványnak is meg lett a helye , szép !!!!!!
-
harryls
aktív tag
Tisztelt érdeklődők!
Tayrol kolléga volt az első, a hsz-em után néhány percel írt, és most el is vitte
Köszönöm! -
gaborcsu
tag
Ezért érdemes csinálni
Már meg is oldottuk a Halfotharryls féle Triggerman nagyon jó vásár ennyiért. Nagyon alul értékelt modell volt, de szerintem pillekönnyű és a nagy lencse jól takar.
-
la_cc
addikt
válasz
Daszkalosz19 #35153 üzenetére
Csakis Gaborcsu.
-
Head88
addikt
-
-
Head88
addikt
válasz
Ja még annyit, hogy utángyártott lencsével venni oakley szemüveget soha nem éri meg. A lencse a lelke az egésznek. Az utángyártottak soha nem fogják felvenni a versenyt az eredetivel.
-
Head88
addikt
válasz
Rosszul értelmezted, a gyári lencsével adják a szemüveget. Viszont az eyerim-et nem javaslom. Elég kajli üzlet.
Régebben rendeltem tőlük egy szemüveget amit előre ki is fizettem majd 1 hónapig írogattam az ügyfélszolgálatra, hogy mikor küldik a csomagot. A magyarul beszélő ügyfélszolgálatos (szlovákiai cég) folyamatosan hitegetett, hogy küldik. 1 hónap után elszólta magát, hogy nincs is raktáron. Ez után 1 hétbe telt lebeszélni, hogy inkább utalják vissza a pénzem és nem kell a rendelés.
Helyette ajánlom figyelmedbe Gaborcsu kollégát és az üzletét az O-planet.hu-t.
Budaörsön személyesen tudsz próbálni és gyakorlatilag ugyanannyiba fáj Half Jacket 2.0 XL OO9154-05 szemcsi. -
Daszkalosz19
aktív tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy Half Jacket 2.0 szemüveget. Találtam is az egyik oldalon akciósan!
Viszont,ha jól értelmezem,akkor nem az eredeti lencse van benne,hanem valami Eyerim által gyártott lencse.Szeretném kérdezni,hogy szerintetek megéri e! Sajnos nem nagyok értek hozzá
[link]Köszi a segítséget!
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35150 üzenetére
Köszi.
-
Head88
addikt
Szerintetek mennyit ér meg egy hibátlan dobozos Scar FMJ+ /G30 ?
-
X-metal
tag
A fentebbi képpel illusztrált X-squared Emerald lencséjét megreklamáltam. Azt írta, hogy elnézést kér, totálisan elfelejtette kicserélni és ha gondolom, 20$-ért ami az ő postaköltsége, elküld egy pár új Ice lencsét, az Emeraldot pedig tartsam meg... Így nekem az ő hibájából nem kell a postára rohangálnom. 😊 Elég korrekt! Anton-tól jött...
-
joshua7
veterán
Holbrook Shaun White edition
Jupiter Squared Jade iridiumVan 1-1 ilyen szemüvegem, mindkettőn sérült kis, de esztétikailag zavaró, mértékben 1-1 lencse. Tudtok tippet, hol tudnék/érdemes-e cseréltetni (korábbi tapasztalatok alapján érdemesebb gondolom az új szemüveg - ezesetben ha van valakinek, szóljatok!)?
Köszönöm. -
Head88
addikt
válasz
kk831228 #35143 üzenetére
Az eyerim elég gyenge üzlet. Annó rendeltem tőlük, előre kifizettem a szemcsi árát majd 1 hónapig etetett az ügyfélszolgálat, hogy küldik a szemcsit stb. Végén kiderült, hogy nincs is raktáron és várják a készletet. A pénzt némi erőltetés után visszautalták. Többet tőlük nem kívánok rendelni semmit.
Szemüveg vásárlás ügyben írj gaborcsu kollégának.
Övé az o-planet.hu
A budaörsi bemutatótermében személyesen tudsz próbálni. De ezt majd megbeszélitek. -
kk831228
addikt
Üdv!!
Na van Oakley topic is...
Rászántam magam hogy venni kellene valami normális napszemcsit.
Télen keresgéltem snowboard/síszemüveget akkor ajánlották az oakley - t. Hallásból ismertem a márkát, de különösebben nem foglalkoztatott. Soha nem volt "normális" szemüvegem, így ha lehetett, inkább nem használtam, azt se ami van.
Snowboard közben viszont, sajnos sokszor kellene. Volt egy 10-15000 ft - os de inkább nem vettem föl, mert még rosszabbul láttam benne mint anélkül. Elkezdtem olvasgatni a prizm lencsékről, és pont előjött az a dolog a promóciós videóban, amire felfigyeltem én is és eléggé zavaró. Ekkor kezdtem jobban érdeklődni a márka felé. Egyelőre még nincs snowboard szemcsi se.
Majd arról is érdeklődnék, ha netalán valaki használ...
Na szóval tegnap Pesten 2 boltba bementünk.
Az egyik a szemüvegek. hu (József körút) . Elég nagy választék volt és egy kezdő csajszi hálistennek aki kinyitotta a szekrényt és végig próbáltam elég sokat. Na utána odajött a koleganő, aki már be is zárta a szekrényt, flegma volt stb. Már "rosszul" is lettem tőle, onnantól kezdve q.. vára nem érdekelt, mit magyaráz. Viszont volt egy Jupiter Squared Carbon Ferrari, ami hát mit modjak egyből "szerelem" lett..
Az ára az viszont nem annyira...Masodik természetesen a the lab. :
Normális fiatal eladók, segítőkészek stb...
Itt 2 típus volt ami tetszett abból is inkább a Drop Point. A másik a turbine meg még esetleg a fuel cell.Szóval a követelmény mindenképp prizm, polarizált lencse: szürke /fekete esetleg ruby iridium.
Sajnos a carbon jupiter nagxin megfogott ha hozzá lehetne jutni olcsóbban..
Ha nem lesz más, akkor marad a Drop Point. Honnan érdemes ezeket beszerezni???
Eyerim /külföld stb...?
-
gaborcsu
tag
Előszedtem egy adag vadiúj, cimkés polot. 3000/db
Méretek:
1. Slim fit XL (több db)
2. Slim fit XL (több db)
3. Slim fit S
4. Slim fit M
5. Slim fit L
6. Regular XL
7. Slim fit XL
8. Slim fit S , Slim fit M
9. Slim fit L , Slim fit XL
10. Slim fit XL
11. Slim fit M
12. Regular L
13. Regular M
14. Slim fit XXL
15. Regular XXL
16. Regular S
17. Regular S -
X-metal
tag
válasz
SpeciCanyon #35134 üzenetére
Elég jó. Ha szabadulnál tőle, szívesen átveszem.
-
válasz
SpeciCanyon #35134 üzenetére
26-ot adok erte
-
SpeciCanyon
tag
Néha belefut az ember ilyen hülyékbe, már elnézést... de hogy legalább egy újságpapírba ne tudta volna betekerni.... persze, ami nekünk kincs, az másnak “csak” egy szemüveg...
ez konkrétan így jött....Trenchcoat fan x-metal ez 40€-ért jó vétel volt??
Csak a színe miatt tettem ajánlatot, 25€-t, de már előttem 4-en licitáltak, múlt hétvégén járt le, nem is foglalkoztam vele, majd szombaton jött az email, hogy megnyertem
-
gaborcsu
tag
Télen vettem pár boardshortot, amik persze nagyok lettek. Mindhárom 38-as méret. A 2 sötét színű rendes utcai gombos, de nagyon szellős vékony boardshort anyagból van, a zöld pedig kifejezetten fürdőgatya.
Vásárlás után egyszer mosva +most a szekrényből kivéve még egyszer, amúgy csak próbált, egyszer viselt darabok.
5000/db vagy egyben 12000. (a két utcai 20e feletti darab, de a fürdő is 15e feletti) Futárral is tudom küldeni. -
X-metal
tag
Valamiért hiányát éreztem egy X-squarednek, gondoltam beszerzek egyet. Úgy bizniszeltem, így nem került 300$-ba... Vadi új. Doboz, papírok és tok nélkül. Csak microbag.
Carbon-Ice Iridium. Tegnap megjőtt.
Sajnos az Ice lencse hibádzik benne...Na, most az van, hogy valamiért ki nem állhatom az Emerald lencsét... Szóval, amennyiben valakinek lenne XS Ice, vagy valamilyen barnás árnyalatú(pl. VR28 Black polár), esetleg Black vagy Black polár lencséje, szívesen felajánlok egy viszonylag ritka, új és 100%-ban karcmentes Emerald lencsét cserébe. Polárnál rá is fizetek! Esetleg eladó is lehet... Vegyétek-vigyétek, mert hordani szeretném. 😂
Privátot írjatok pls! Vagy tel: 06202533131
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok.
A mai napon én is beléptem az Oakley napszemüvegesek táborába, hála a glamour napoknak.
Egy régi álom teljesült így
A választás egy Holbrook lett Jade Iridium polarizált lencsével.
És már kinéztem a következőt is!
-
Head88
addikt
Valaki nem tud esetleg régi Straight Jackethez Fire iridium vagy fire iridium polarized lencsét?
-
gaborcsu
tag
válasz
keskeny00007 #35124 üzenetére
Nem. Legalábbis ha az a doboza és mikroszálasa ami a képeken van, akkor tuti nem.
-
keskeny00007
csendes tag
Üdv! véleményt szeretnék kérni szerintetek ez az Inmate eredeti-e? elöre is köszönöm a válaszokatk [link]i
-
Setzka
tag
hello
Vkinek esetleg használtan elado Straight Jacket vagy vmi hasonló szemüvege eladó sorba?
Ajánlatokat privátban is akár Koszi -
Allstar21
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Erről a lencse márka típusról hallott már valaki?
https://www.amazon.co.uk/Polarized-Iridium-Replacement-Lenses-Oakley/dp/B00KY05X94/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1523104959&sr=8-2-fkmr0&keywords=Oakley+inmate+Revant+iridium+polarizedVélemény?
-
drujan
csendes tag
Sziasztok!
A www.shadestation.co.uk-ról rendelt már valaki, esetleg tapasztalat?
Előre is köszi!dzsoni
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35115 üzenetére
Nekem is elnyerte a tetszésemet. Főleg a Field Jacket de a Flight se kutya.
-
SpeciCanyon
tag
Nekem eléggé bejövős... flight és field jacket
-
Graf-X
csendes tag
válasz
Allstar21 #35109 üzenetére
Nekem Revant torzított és hamar le jött a bevonat, viszont kaptam refund-ot. 2-3 ilyen utángyártott próbálkozás után végül optikában vágtak Polaroid lencsét, amit bemértek, leellenőriztek, hogy jó, és ha nem sikerült volna, nem is kellett volna kifizetni. Na, az bevált, csak nehezebb, mint az Oakley lencse, viszont sokkal ellenállóbb.
Most Ikon-nal teszek majd egy próbát a New Twenty-mbe, mert orig már abba sem kapható, arról még nem olvastam rosszat. -
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon #35112 üzenetére
-
SpeciCanyon
tag
sure lencsém van nekem, próbaképp vettem jawbreakerhez és monsterhez, de nézegetni jó, hordani már nem...
sőt a jawbreakeres kicsit túlméretes, nem csukódik össze teljesen a keret kb fél mm-rel nagyobb a lencse. egyetlen előnye volt a k.va gyors szállítás, valahonnan spanyolból jön, megrendeltem pénteken, hétfőn már hozta is a posta
Harryls féle 2 wallewa jó, bár sokat nem hordtam /monster lencsék/
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Múltkori kérdésemnél javasoltátok, hogy a 3 márka közül
Fuse, Revant, Walleva
A Revant márkát válasszam!Szeretnék egy fontos kérdést feltenni!
Ha a Revant ennyire jó, akkor pl az Amazonon miért kap kevesebb csillagot mint a többi márka típus?https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dfashion&field-keywords=Revant+Oakley+Inmate
Sőt igazából egy-két csillagnál meg is áll a dolog!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
gaborcsu
tag
válasz
Greg Vinous #35107 üzenetére
Írj egy privátot hogy milyen színt szeretnél.
-
Greg Vinous
tag
Szeretnék Holbrook szemüvegemben csak lencsét cserélni.
Van tippetek hogy itthon hol lehetne bele venni lencsét? -
Allstar21
csendes tag
Már csak egy kérdésem lenne!
A Revant-ból a
Black Chrome MirrorShield® - Polarized
vagy a Stealth Black - PolarizedA jobb?
Látszólag a kettő között polarizációban nincs sok különbség videón viszont nehéz megállapítani
Milyen a lencse felülete?
Mennyire tükrös stb?Válaszotokat előre is köszönöm
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a 3 lencse típus közül, melyiket javasoljátok?
Walleva, Revant, Fuse
Kinek milyen tapasztalta van bármelyikkel is?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Allstar21
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #35102 üzenetére
Kedves SpeciCanyon!
Köszönöm válaszod!
Igen én is néztem hogy más agyártó, csak gondoltam rákérdek azért.
Köszönöm a megerősítést! -
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy Oakley lencse szakértő, bár már az ára is túl olcsó és a dobozát sem látom a képeken!
Hármat már eladott, maradt egy és 30 napos visszaküldési gari van rá.
Bár tudtommal a polarizált Okley lencséken megtalálható a Polarized felirat.
Tudna valaki segíteni a szövegkörnyezetből adódón, hogy ez eredetinek számít e?
Válaszotokat előre is köszönöm!NEW POLARIZED REPLACEMENT BLACK LENS FOR OAKLEY INMATE SUNGLASSES
Item specifics
Condition:
New with tags: A brand-new, unused, unworn and undamaged item in the original packaging (such as the original box ... Read more
about the condition
Style: Shield
Lens Technology: Polarized Brand: Solar lens
Fits Model: Inmate Frame Material: N/A
Fits Brand: Oakley Frame Colour: N/A
Frame: NOT included Lens Colour: Black
MPN: Does Not Apply Protection: 100% UVA & UVB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest