- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Valamiért hiányát éreztem egy X-squarednek, gondoltam beszerzek egyet. Úgy bizniszeltem, így nem került 300$-ba... Vadi új. Doboz, papírok és tok nélkül. Csak microbag.
Carbon-Ice Iridium. Tegnap megjőtt.
Sajnos az Ice lencse hibádzik benne...Na, most az van, hogy valamiért ki nem állhatom az Emerald lencsét... Szóval, amennyiben valakinek lenne XS Ice, vagy valamilyen barnás árnyalatú(pl. VR28 Black polár), esetleg Black vagy Black polár lencséje, szívesen felajánlok egy viszonylag ritka, új és 100%-ban karcmentes Emerald lencsét cserébe. Polárnál rá is fizetek! Esetleg eladó is lehet... Vegyétek-vigyétek, mert hordani szeretném. 😂
Privátot írjatok pls! Vagy tel: 06202533131
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest