Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre megjött a crosshairem, hihetetlen könnyű ez a titán keret.
-
-
Gambit
őstag
-
DemonDani
addikt
Új szerzemények

klikk ideje
Ez ugyan mire jó?

-
DemonDani
addikt
Köszi!
De én arra gondoltam hogy az optikai lencséket hogyan ötvözik a napszemcsivel. Szal optikai napszemcsit hogyan csinálnak? -
válasz
DemonDani
üzenetére
"A különleges eljárással készült OAKLEY RX lencsék tulajdonságai, eltérnek a hagyományos dioptriás szemüvegektől. A speciális lencsecsiszolással sikerült elérni, hogy bizonyos mértékben megnövelték a perifériás látóteret. Szóval a dioptriás szemüvegeknél megszokott csőlátást kiküszöbölik.
Ezt a csiszolási technológiát, itthon még nem tudják elvégezni a technikai szükségletek miatt. (gépek, lencse átmérők, stb…)" index fórumról -
-
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Jó pár éve nyúzok éve nyúzok egy unknown-t, egyszerűen zseniális. Ez volt az első oakley-m és nagyon meg vagyok elégedve vele. Arra gondoltam ha találok passzoló méretben, veszek egy optikai keretet. Ahogy elnéztem olyan 30-40 körül vannak fém keretesek. Van aki használ mezei szemüvegnek oakleyt? Ebben az árban benne van lencse is amit majd a saját szemészem átalakíthat? Tartósság, kényelem? -
bandus
veterán
egy upnak talán jó

-
bandus
veterán
válasz
chriskross
üzenetére
úgy érti hogy megújult az oldal

-
Kevin07
csendes tag
új site. mofo.hu
-
bandus
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
eddig én is így voltam vele..mindig irigyeltem a csajokat a kis tatyóikért, amibe pakolhatnak, és mivel nekünk nincs ilyen, az övtáska a megoldás, mert utálom zsebben hordani a cuccaim.

-
aDM|RaL^
őstag
sikerült ráülnöm az oakley crosshairemre, és kicsit elferdült, szerintetek garanciában mit kezdenének vele?:'DD
-
DemonDani
addikt
A cipők tényleg nagyon sz.rok... nekem volt, és nem bírt ki 1 évet, igaz hogy télen nyáron abban jártam. De eddigi legszarabb márkás cipőm volt az... :S
(fűre csinálják ezeket, normal használatban tönkre megy, és amúgy is csúnyák...
És övtáska valóban nincs szerintem sem. Én is pont most kerestem...
-
-
DemonDani
addikt
Hol lehet hozzájutni ilyen katalógushoz? XD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DemonDani
addikt
Remélem a jövő évi Oakleyk rendesebben néznek majd ki mert ezek az ideik olyan jók lettek, hogy régit vennék ha tehetném. Részemről egy olyan sincs amira aztmondanám, hogy "aszt akuva ez kell nekem"...
Akadnak szebb példányok de a régebbiek szebbek...) -
Kevin07
csendes tag
ebben a színben nem vészes az új racing szerintem
titok, de elmondom a köv. nyári kollekció nagyon ott van. én az iphone tartót várom
nagyon, de lesznek rohandtz jó fürdő shortok, pulcsik és polók is. -
DemonDani
addikt
új frogskin... veszélyes!
-
-
-
DemonDani
addikt
Kint van az új kollekció az Oakley.com-on... Meg az oldal is változott (sztem sajna roszabb lett)
-
Kevin07
csendes tag
Bizonyos keretek között tudunk mi is össze rakni szemüveget, de már is elfogytak a iconok, hogy azoknak a színét tudjuk változtatni.
De ha van olyan keretünk és lencsék amiet szeretnél, akkor összetudjuk rakni.
De ha bemész a Lab-be a jobb oldali vitrinben csak ott össze rakott szemüvegek vannak.Igazából még most lenne érdemes kérdezni, hogy van-e olyan keret v. lencse amit szeretnétek, mivel most jött szállítmány.
-
-
Kevin07
csendes tag
Láttátok az Oakley iPhone tarótját?
Nagyon királyul néz ki szerintem.
[link]bandus: 10perc és megmondom biztosra
-
zeix
senior tag
válasz
DemonDani
üzenetére
If unsure ask the seller for the product catolouge code , this will usually be a 5 digit number similar to 05-715 . This number can be simply checked on the internet to make sure it matches the item for sale. A genuine seller should always be able to supply the product code.
lehet hogy ez is csak színkód
12-672 -
-
zeix
senior tag
Helló!
A problémám a következő:
Én tavaly vettem egy Monster Dog Ducati szemcsit aminek a szárában nincsen sorszám.
Haverom idén vett egy ugyanilyen szemüveget egy másik boltban abban pedig van.
Most azt nem értem, hogyha mindketten oakley viszonteladónál vásároltuk a szemüvegünket (de nem ugyanabban az üzletben), hogy lehet mégis ilyen eltérés?Jó lenne valami megbízható forrás telefonszám stb. ahol megtudom kérdezni, hogy most eredeti-e a szemcsi vagy nem?
Ezt a képet tudom csatolni a saját szemüvegem dobozáról. kép a dobozról
-
DemonDani
addikt
szíííp
Gratulálok!
(az ott a barátnőd? aranyos csajnak néz ki
) -
_az
senior tag
baz, a minap voltam optikusnál, hogy csináltassak dioptriás napszemüveget.
nekiálltam kereteket nézni. levettem a szemüvegem, feltettem a próbakereteket és... jesszus, de ocsmány érzés volt, mintha egy darab drót vagy bóvli műanyag lett volna. aztán megnéztem az árcédulákat és rájöttem, hogy a 60-95000 ft-os kategóriában néztem a kereteket.
szóval akkor jött a felismerés, hogy tényleg mennyire másak ezek a szemük.
és ezután még relatív olcsóak is. hiába, minden relatív.csak elcsodálkoztam, mert ekkora különbségre nem számítottam...
-
-
lorcsi
veterán
mennyit érhet egy fives 3.0 crystal blue\black iridium szemcsó ?
-
-
bandus
veterán
ez király

csak kár, hogy elnéztem
ez a pénteken megrendelt gatya volt. a szemüveg, amit 24-én fizettem ki, meg még mindig:
"The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on July 24, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. "ez hogy is van?
pedig a nadrág jön priority maill-el, ez meg expressel, és még mindig semmi hír róla 
-
-
bandus
veterán

nekem remélem ezen a héten már itt lesz

ma végre a track & confirm is frissült:
"Your item left the United States from NJI at 1:03 PM on August 3, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later."innen kb mikorra érhet ide?
amúgy mennyiért árulod itthon a szemüveget?
-
-
DemonDani
addikt
Az IMDB információi szerint a Múmia 3. része a nyitó hétvégén (42,5M) csak megközelíteni tudta a Sötét Lovag 3.hétvégéjét(43,8M)! (Ami szerintem elég nagy kudarc a Múmiának...)
Ezzel a TDK elérte a 395M-s bevételt 3 hét alatt!
A Swing Vote hatalmas kurcal nyitott, a Hancock pedíg tovább növelte előnyét az aranyos konzervdobozzal szemben... -
-
SHO(KER
csendes tag
válasz
DemonDani
üzenetére
Dombornyomott bankkártya az alap, majd regelni kell a paypal.com oldalon. Kb. ennyi. A vásárlások pedig úgy néznek ki a bankszámla-kivonatodon, mintha bankkártyás vásárlások lennének. Amikor fizetsz, akkor nagyjából az aktuális MNB deviza-középárfolyam + 5 Ft árfolyamon váltják a dollárt. Pofonegyszerű.
Ja, tegnap láttam egy nyugdíjas nénin egy OIL DRUM-ot a strandon... Ha jól láttam, brown smoke keretes volt...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fogyjunk le!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nekem meg van Oakley-s gitárpengetőm

Mert jó lenne...
Jelenleg is Zeiss-em van, de 2x körül volt - mondjuk nem "egyedi". Köszönöm a segítséget! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon, de lesznek rohandtz jó fürdő shortok, pulcsik és polók is.