- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
szia,
BP-en tulajdonképpen bárhol összefuthatunk a belvárosban. ha bringával vagyok akkor azért ilyen kőbánya és társai nem igazán mozgat meg, de a metróvonalakon elviszem bárhova. amúgy a SW 2.0 pont a "keskenyebb" arcúaknak van szerintem. a lencse se nem túl magas, se nem túl széles. mondd, hogy mikor és hol lenne jó, akár napközben is, összefutunk.....
-
Vole
aktív tag
Ez a PitBoss nem valami meggyozo. Ma felprobaltam egyet, de biztos hogy nem vennek ilyet. Az egy dolog, hogy ketszer akkora mint a Juliet es ezert nem jo a fejemre, de a minosege se tul kiemelkedo, ahogy annak lennie kene.
Gyakorlatilag egy O-Matter keret, femberakassal. De a fem csak diszites.
Szamomra tovabbra is a Juliet a csucs, az X-Metal keret onmagaert beszel. Raadasul olcsobb is. Vicc. -
tibi666
senior tag
-
Integra
titán
nem rossz
de néha az az érzésem, hogy a lencse színe inkább divat és ez az első, mint a funkcionalitás. nem volt rajtam, de hogy szürke lencsét vegyek fel.. pont az a lényeg, hogy teltebb, színesebb legyen amit látok és egyik-másik lencse valami eszement módon torzíthatja a látottakat színvilágban. -
mégse
ill mindjárt
-
ineedpower
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek Half Jacket-hez orrnyereg gumija? A Lab-be nem érek oda a nyitvatartás alatt....
-
NoLF
veterán
válasz
tr00p3r #5178 üzenetére
half wire xl van most, méret ügyben nem tudom hogy milyen kell, de ez jó. a legtöbb oakley nagy, vagy széles, kicsi a fejem. de ez már annyira leharcolt, hogy kell vmi más...
koxx, trooper: melyiket, mikor, hol tudnám felpróbálni? LAB-be már nem merem betenni a lábam mert állandóan csak próbálni megyek
-
tr00p3r
addikt
válasz
Integra #5173 üzenetére
Team Columbia HTC gáz lenne, ha vérbeli bringásként nem tudnám.... HTC a mobil/pda gyártó
-
NoLF
veterán
van vkinek vmilyen eladó oakley-a manapság? bpn. fémkeret előny.
-
SupaCow
aktív tag
A Vented lencsét elfelejthetnék.
-
darnellsmith
senior tag
oakley jawbone retina burn úton van
-
SupaCow
aktív tag
Továbbra is van egy eladó Oil Drum : 26k
[link] -
Integra
titán
-
tr00p3r
addikt
Livestrong sorozatból van itthon? Vagy ez csak rendelésre működik? Jawbone vagy Radar Path érdekelne.
-
Tompyboy
csendes tag
Sziasztok!
Eladó két új Oakley szépség.
Square Wire 05-985 - 25e ft.Warden 05-885 - 29e ft.
Ha valakit érdekel, jelentkezzen, és megbeszéljük a részleteket.
-
tr00p3r
addikt
sziasztok,
nagyon rég nem írtam ide és rég olvastam a topikot. tudom a topik nem apróhirdető, de keresem Oil Rig, Jawbone illetve Radar Path szemüvegek egyikét. esetleg egy SW 2.0 Sh beszámításával...
ha valakinek volna eladó, kérem keressen meg privátban.
előre is köszi,
tr00p3r -
-
Babarnew
tag
..Figyelem ! KÓKLI veszély a Vaterán !
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=150643943
..ja, ragasztott keretes Splice..
-
Prof01
veterán
Megnézettem UV szűrővel a Gascan-om lencséjét és azt mondta a csajszi, h UV400-as, szal szűri rendesen az összes UV sugarat.
Ez kizárja szerintetek, hogy hamis, vagy ettől még lehet?
-
Prodrive01
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincs elfekvőbe egy pár Oil Drum Grey vagy Black Iridium lencséje?
-
-
Megvolt Parndorf oakley outlet. Kicsit csalódás, se jawbone se pitboss nem volt nekik
De volt romeo 2 polished titanium szerény €412-ért vagy nanowire 2 €350-ért. Szóval nem olcsó hely, igaz egy kicsivel az itthoni árak alatt vannak. De 4 nagy ill 2 kisebb vitrin van telepakolva. A választékkal nincs gond, az eladók is nagyon segítőkészek. -
DemonDani
addikt
nah lépek nyaralni
hét közepéig nem leszek.a pennyhez meg sok sikert. ne hagyd magad!
fő a becsület!
béka veletek.
-
DemonDani
addikt
válasz
Integra #5107 üzenetére
igen. ezu bizony piszkosúl nehéz, mert ha azt mondod hogy 200 akkor az nagyon durva bukó már pénzben és erkölcsben is. Szerintem tarts ki és próbálj rá hatni a 100%ával. mond neki h szerinted jobb neki a 100% meg a jó hír mint a szégyenfolt. gyakorlatilag zsarold ezzel... más tanácsot nem tudok most erre. nagyon durva dolog ez.
-
Integra
titán
válasz
DemonDani #5104 üzenetére
egyre inkább úgy néz ki, mert a csomagküldőt ő is kizárta...
namost az a vicces, hogy uyge az van, hogy én ebay-en láttam egy új szemüveget, azt akartam megvenni. megállapodtunk ebayen kívül és elküldtem paypal-en a pénzt
ezek után este ír, hogy valaki megvette a szemüveget, és azt neki kell adnia (nem vette le ebayről...)
ezek után meg mutatta a fotókat amiket akkor linkeltem is ide és ehhez képest full karcot kaptam..
és most magyaráz...
de tényleg 100%-kal..
ennyi, ha ő kizárta, akkor átakar baszni...
most 100 euróval kevesebbet akar visszautalni.. -
Integra
titán
válasz
DemonDani #5102 üzenetére
már nála van..
megkapta, úgy írt.
megkérdeztem tőle már másodszor, hogy előfordulhat e az, hogy egyszerűen rossz szemüveget rakott e be a sok közül....
erre nem jött válasz még, most kérdeztem meg megint..
mert ha nem, akkor a csomagküldő baszott el valamit, cserélt ki, nyitott ki csomagot..
de könyörgöm, honnan tudnák, hogy egy penny lencsét kell belerakni, mi a szarhoz kezdenek vele???
érted....nem akarja a 235 eurót visszafizetni...
legalábbis nem a teljes összeget.. -
Integra
titán
hubazmeg hogy átvágott a német csávó...
100%-kal....
mindjárt szétbasz az ideg
visszakapta a szemüveget és azt mondja, hogy ezek nem az ő lencséi és hogy kicseréltem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- PayPal
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest