- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinél hogyér van hijinx?
~30k lenne nagyjából az art chantry ebay-ről, de ha a crystal black/black jóval olcsóbb, akkor inkább azt venném
-
xyzzzz
újonc
Sziasztok! Olyan boltok címét, elérhetőségét főleg telefon várom, ahol oakley ruházatot árulnka és elég bő a kínálatuk. Köszi szépen!
-
tr00p3r
addikt
M-Frame Elite Special Forces SI szemüveggel kapcsolatban van tapasztalata valakinek? Gyárilag jön kemény tokkal és 2 lencsével. Felül, a keret közepén van valami kis pöcök-csavar. Az milyen célt szolgál?
-
válasz
szabo_mate #3185 üzenetére
Csere másik Oakley-ra értékegyeztetéssel?
-
szabo_mate
csendes tag
Érdekel valakit Gascan Ducati, Sete Gibernau Edition (Dark Grey/Grey)?
0 perces, ára 20.000 HUF.
Hm?http://oakley.com/pd/3617/11599
-
SHO(KER
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy szemcsit az angol eBay-ről, és van egy kis gyártási egyenetlenség az egyik lencse belső oldalán. Mivel nincs számlám róla, gondolom nem foglalkoznak velem a hazai Oakley üzletekben, ugye?
-
napey
tag
Télleg a böngészőm rossz, bocsánat!
-
napey
tag
Ne vicceljetek, csak nálam ilyen?
Hát nekem ez a Billy gyerek féle sima böngészőm van. A "megrendelem" felirat eltakarja a számok alsó felét
-
napey
tag
MOFO-s trükk: ki is írják az árat, de nem is lehet látni a "Megrendelem" felirattól. Legutóbb Mátyás király talált ki ilyen feladatokat...
-
darnellsmith
senior tag
válasz
batmanpeti #3176 üzenetére
koxx biztos tud segíteni, csak ajánlani tudom
-
batmanpeti
csendes tag
Sziasztok!Nem tudjátok,hogy lehet-e már kapni nálunk OAKLEY OIL RIG-et?Mert a www.mofo.hu -n nem találtam.Ha valki látott és megleste az árát az emailba értesítsen már.
email: batmanpeti@freemail.hu
Köszi előre az infót!
-
DemonDani
addikt
Milyen oakley az a Topcoat?
Csak mert az oakley.com-on semmit nem adott be mikor rákerestem
-
DemonDani
addikt
válasz
darnellsmith #3162 üzenetére
hát persze... mi hiszunk neked...
Gondolom a gép védelme érdekében használtad...
-
válasz
m a n i a C #3158 üzenetére
nem kell parázni, vegyél egy oakley keretet, és rakass bele optikusnál lencsét. egy barátom is így tett, és még él
-
válasz
darnellsmith #3159 üzenetére
fasza
(de azért nem kellett volna direkt kibontanod egy óvszert, hogy úgy tűnjön mintha.....
)
-
m a n i a C
csendes tag
Ma voltam bennt a boltban és már majdnem megvettem az Oakley fives 3.0, de mondom azért rákérdezek megint az optika részére a dolognak! Az eladó múlt héten 12 ezer forintot mondott 1 lencsére! Ma rákérdeztem hogy mégis mit tud ez a lencse ennyi pénzért, felhívta a budapesti oakley mittudoménmincsodát majd utána közölte hogy sajnos 20 ezer lesz 1db lencse a 12 ezer helyett és ez a legolcsóbb megoldás! Tisztára el vagyok keseredve ez a kurva szemüveg napról napra drágább lesz ha holnap bemennék már 25ezer lenne egy lencse! Gondoltam akkor megkérdem hogy mi van ha egy optikus rakja bele a lencsét (bár ez is zavar mert adjak ki 27-ezer forintot egy keretre!!!) Erre azt mondja hogy hát ez nem túl jó meg blablabla! Persze másik márkájú tök hasonló formájú szemüvegbe ők is simán beraknák a lencsét, akkor nem értem hogy az oakleyba elvileg miért nem lehet! Optikus ismerősöm meg 13ezer forintért rakna bele polarizált tükröződésmentes karcálló Hoya lencsét! Nem értem hogy miben különbőzne ez a szemüveg a fomrájában bármi mástól, szerintem összevissza kamuzott az eladó hogy a drágább megoldást válasszam!
-
DemonDani
addikt
Olcsón netről polókat honnan tudok rendelni? Tippek, ötletek? Jó lenne viszonylag olcsón. a kingsportot tudom de több nincs?
-
DemonDani
addikt
válasz
darnellsmith #3155 üzenetére
fanatikus -.-ˇ
-
m a n i a C
csendes tag
Huhh találtam egy cikket amiben azt írják hogy az optika lecsét összedolgozzák az eredeti lencsével(igaz???), ennek örülök mert épp azon kezdtem gondolkodni hogy ha ilyet veszek mi a francot csinálok az eredeti lencsével! De ezek szerint szükség van arra is!
-
válasz
darnellsmith #3150 üzenetére
Ki másé lenne?
-
m a n i a C
csendes tag
Na igen erre voltam kiváncsi, ezek szerint ugyanazt tudja majd mint az eredeti lencse! Bár a boltos mondta hogy kb 25ezer lesz a két lencse! Csak azt nem kédeztem hogy ez polarizált tükröződés mentes, karcálló stb. Mert szemész ismerősöm is ennyiért csinálná ezekkel a tulajdonságokkal!
-
válasz
darnellsmith #3096 üzenetére
-
válasz
m a n i a C #3145 üzenetére
Érdemes az oakley féle lencsével venni a szemüveget, de a másik is jó választás ha esetleg nincs rá keret. Hirtelen ezt találtam.
"A különleges eljárással készült OAKLEY RX lencsék tulajdonságai, eltérnek a hagyományos dioptriás szemüvegektől. A speciális lencsecsiszolással sikerült elérni, hogy bizonyos mértékben megnövelték a perifériás látóteret. Szóval a dioptriás szemüvegeknél megszokott csőlátást kiküszöbölik.
Ezt a csiszolási technológiát, itthon még nem tudják elvégezni a technikai szükségletek miatt. (gépek, lencse átmérők, stb…)
Az anyagában színezett és tükrös réteggel ellátott lencsét, nagyon kevés cég készít. Mivel az Oakley csak a saját fejlesztésű anyagait használja és nem bérmunkáztat más cégekkel, ezért mindent a gyárban készítenek el. Rendelés után legyártják a megfelelő dioptria értékű lencsét, majd színezik és iridium réteggel látják el. Ezek után a kész lencsét becsiszolják a keretbe és gyorspostával küldik az államokból. Vám, kiszállítás és vége. Ez sajnos három hét." -
NoLF
veterán
válasz
m a n i a C #3145 üzenetére
én úgy gondolom egy rendes optikus nem szarral gurít, de ez csak az én véleményem.
-
m a n i a C
csendes tag
Sziasztok! Látom itt elég mozgalmas oakley topik van! Szóval én most néztem ki egy oakley ducati five 3.0 szemüveget! Szemüveges vagyok bár csak 1-es a szemem! Sokat vezetek a munkám miatt, meg néha bringázok is ezért kellene nekem egy dioptriás napszemcsi! És eddig csak az oakleyt találtam amit meg tudnának csinálni szemüvegesekenek is, meg ez a típus állt jól a kocka fejemen! Persze egy kisebb vagyon lesz a szemüveg de ez van! Elég régóta szeretnék ilyen szemüveget a kontaklencsét meg nem bírom! Akinek ilyen szemüvege van netán dioptriás irhatna pár sort mennyire elégedett vele mert nem 1 év múlva szeretnék új szemüveget venni, főleg hogy ennyibe fog kerülni! A mási kérdésem pedig hogy az oakley csinálja bele a dioptriás lencsét (elvileg igen, azt mondta az eladó), és ez legalább annyit fog tudni mint az eredeti lencse+dioprtia? Mert egy barátom szemész és ő azt mondta csinál bele pl Hoya lencsét ha az oakley-s megoldás túl drága lenne! Oakley lencse a biztos vagy bőven jó az optikus által készített is?
-
exinkft
újonc
Vásárold meg ***** Oakley napszemüvegedet a ******* –n!
[ Módosította: Racecam ]
-
trassher
addikt
Sziasztok
A sima szürke lencse mit "tud"? Olyan mintha egy sima napszemüveg lencse lenne vagy ebben is van valamilyen Oakley okosság? -
-
-
Eagl3
veterán
Én is napszemcsi vásárlás előtt állok, de nem tudom mien típus állna jól. Nincs valami leírás vagy akármi, hogy adott felyformára mi passzol leginkább?
Elmennék felpróbálgatni, de Fehérváron sehol sincs nagy választék úgy tudom.
-
válasz
darnellsmith #3119 üzenetére
félsz, hogy szembejön az utcán egy másik?
Sztem típusonként 3000 db
Ezt találtam "For each original color combination of this coveted style, only 3000 Collectors Editions will be produced. This is an opportunity to own a rare retro classic, and once supplies are gone, the window of opportunity will be closed forever." Egy ilyenben tuti észrevesznek
-
DemonDani
addikt
Foose-ból mennyi hagyta el összesen a futószalagot? vagy az nem Limitált Példányszámú volt?
Mennyiért lehet hozzájuk jutni?
-
válasz
darnellsmith #3115 üzenetére
Na arra én is kíváncsi vagyok
-
napey
tag
Ha egyre jobbak a hamisítványok, előbb utóbb elérik az ókli szintjét és akkor meg már mindegy melyik...
(ez most hülye vicc volt) -
DemonDani
addikt
Mindenkinek ajánlom figyelmébe! Sajnos egyre korrektebb hamisítványok készülnek!
Minute
Square Wire 2.0
Monster Dog
Oil Drum
XX Twenty
SpliceSzóval csak óvatosan!
Gyalázat... Mocsok hamisító, majmok... -
bocX
tag
válasz
DemonDani #3111 üzenetére
uuuhhh
az elég húzós...na ennyit azt hiszem nem vagyok hajlandó rá áldozni. asszem meg kell keresni a kontaktokat.
köszi.
úgy látom ami PH-n megy lebonyolítás egész korrektül megy, szóval nem kell félnem attól, hogy nem eredetit veszek. lehet ez lesz az első lépés akkor... -
bocX
tag
sziasztok!
általában ha boltba venném, mennyivel kell nagyobb felárral számolnom, mint amit az oakley honlap közzétesz ár? mennyivel kerül itthon többe egy szemüveg? látom azért be lehet szerezni más módon, de kíváncsiságból.
amugy kinéztem egy oakley-t, nekem bejönnek ezek az uj MONSTER DOG FISHING SPECIFIC szemüvegek. egy ilyenre pályázok most, szeretnék polarizált lencséjűt meg jó napszemüveget. sosem volt napszemüvegem, nem is lehetett, mer' állandó van, de most állnék neki lencsézni, és akkor már napszemü mindenképp. hajlandó vagyok rá áldozni, elvileg egyszer kell megvennem.
meg talán ebben megbízom. -
Integra
titán
válasz
van itthon kettő is belőle, nagyon zoral
-
DemonDani
addikt
Egy kis reklám arról a részről ahol a két kedvencem találkozik, azaz a Forma-1 és az Oakley egyhelyen
:
Lewis Hamilton » Oil Rig
David Coulthard » Hijinx
Egyiküket sem nagyon bírom mondjuk...
-
DemonDani
addikt
Amugy Üdv mindenkinek beszállok már én is ide
Jah, és hatalmas meglepetés ért mikor megláttam a Galaxybike gazdiját! Minden nap ott lógok és nézegetem ugyan azokat a szemcsiket napról napra de nem unom XD -
válasz
ez aztán merész
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W