Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krain
tag
ja, azt én is tudtam, hogy régi szemüveg, de a Hölgy meg volt győződve, hogy ilyen nincs is az oakley-nál...mondom neki régebbi típus, erre ő-áá, biztos nem. mondom, ok, csak érdeklődtem, hol lehetne utánenézni szerinte. de amúgy rendes volt..
majd elfelejtettem megkérdezni: amikor kimentetek, akkor több szemcsit vettél egyszerre? -
-
krain
tag
Amikor Kecskeméten jártam , bementem a Malom Center-be, ott is van oakley bolt. pirinyó hely, az eladó hölgy tipikus plázás
, de a választék ott jó volt-igaz, lövése sem volt arról hogy a hachet mi fán terem
de amikor bementem a LAb-ba...hú. Outlet..kár, hogy messze van, meghogy sokba kerül, meg... 
-
-
krain
tag
ne szomoríts el ezzel a hijinx-es dologgal, elég idiótán áll rajtam
, na mindegy, nagyon gyúrok egy oil rig-re
, jó az a pimple-s is, de kicsit vad-bár lehet, hogy ez a lényeg nem?
bár én akkor egy sót sem szólok a leendő oil rig miatt(az én szakmámban nem szokás ilyen szemcsit hordani...
) -
XSiGma
aktív tag
Oakley Icon Backpack 3.0 eladó extra kedvezményes áron!!Fekete színű,nagyon keveset használt,minden papírral... Érd. priviben.
-
-
krain
tag
ÁÁÁ, miért nem mondtátok ó ti bölcs oakley szakértők szegény fejemnek, hogy a dart női?
Az antix milyen szerintetek? oil rig vs. antix--kedden megyek újra LAb-ozni, aztán...
vásárlááás,huhú -
kami03
csendes tag
Szevasz Vole!
Egy fehér Gascan-t szeretnék rendelni tőled ha lehetséges, és kérdezném hogy mennyi idő míg átvehetem.
elölre is köszönöm
-
krain
tag
válasz
Magnum_
üzenetére
jah, én is néztem már az oldalt-jók az árak...Vole nevű tag oldala, ha elolvasod a hsz-ok egy részét, látod, hogy nagy spíler
, remélem tényleg jó arc, kértem tőle árat oil rig-re priviben, de eddig nem adott választ, mások próbálták telón elérni, de ki volt kapcsolva, szólok, ha elértem, hm? -
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
én is a globoak.hu-ról érdeklődnék, tudtok e vmit. már van egy fekete Gascanom, de gondolkodom egy barnán , vagy egy polarizált lencsésen... és ott a poláros 20k-val oclsobb, mint a boltokban... -
-
Vbazsi2
tag
Ebay.com ról rendeltettem 1 polished black keret és warm grey lencsével 87 dollárért! Elvileg új! Szerintetek?
-
-
Vbazsi2
tag
Hello mindenki!
Nem tudja valaki, hogy a 2009 es oil riget hamisítják-e már?
-
-
krain
tag
Sziasztok! lehet Dart-ot kapni a mofo.hu-n, vagy csak én lettem vak? ui. nem találtam... most láttam a vaterán...szép! Kicsit szelídebb az oil rig-nél.

-
oszamaster
csendes tag
Sziasztok! Juliet be kéne nekem black iridium,vagy valami sötét lencse. Aki tud,írjon az oszamaster@gmail.com ra. Előre is köszönöm! Most egy VR50 es finito lencse van benne. 2 hetes,karc mentes. Ha valakit érdekell.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Van egy Romeo 2.0 szemcsim, és szeretnék bele dioptriás lencsét, hol lehetne ezt mególdani az oakleyn kivűl mert ott egy kicsit húzós az ára?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
szabo_mate
üzenetére
ha ez most valami vicces beszólás akart lenni akkor vettem a poént

-
[lAyCsI]
addikt
sziasztok,
tudja valaki hogy Budapesten hol lehet a legolcsóbban oakly napszemcsiket venni?
köszi!
-
krain
tag
Uraim, jelentem tisztelettel. LAB-korrekt arcok, végigpróbáltam néhányat. Nagy szívfájdalmamra a Gascan meg a Hijinx elég hülyén áll...a Monster Pup meg háát..nem az én stílusom. Eldőlt tehát: OIL RIG-et akaroook!!!! Első szemcsinek talán nem is lesz rossz. Bár egy westend-es boltban a srác azt mondta, hogy elsőnek mindenki vmi enyhébb darabbal kezdi, aztán belehúz. Ennek is lehet cserélni a lencséjét ugye? A Matt feketét néztem ki polarizált lencsékkel.

-
PoLizei
aktív tag
válasz
SupaCow
üzenetére
"A gold lencse meg a kedvencem."
Nekem jópár éve van egy Half Jacket Gold Iridiummal (ill. akkor 24K-nak hívták, sztem kb. uaz lehet), most újítottam egy +Red iridiumos Straight Jacketet. Vad az új szemüveg, nagyon tetszik, de a régi jobban sötétít, és a színhőmérséklete is kellemesebb.
-
SupaCow
aktív tag
üdv
Nekem durvan 1eve van Oil Rig-em.
Custom: ShadowCamo keret / Polished Gold O betu / Gold lencseA fejemre nagyon jol illeszkedik az íves szára, a nyitás / csukás tokeletes, nyitas utan a szára nem lötyög.
Nagyon jól takar én szinte a keret alatt sem látok ki. Es mivel a lencse nagyon szeles is ezert a látómezőt is kevésbé korlátozza.A gold lencse meg a kedvencem.Takaritani is egyszerü.
A mofo.hu eladókról annyit,hogy nekem eddig mindig segitettek. Volt olyan, hogy ök ajanlottak fel, hogy kipakolnak a vitrinböl ha probalni akarok. Nekem nem voltak negativ tapasztalataim.
-
-
krain
tag
Üdv!
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az Oil Rig szériával. Esélyes az első oakley szemcsi címére nálam. A LAB-nál tényleg nem gáz, ha egy csomó típust felpróbálok, aztán csak hümmögök, hogy ejj, de kár hogy nincs fölös párszázezrem, mert többet is vennék? Mit tudtok a globoak.com-ról? Megbízható hely/tag, aki hirdet ott? Kösz! -
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Van egy Romeo 2.0 szemcsim, és szeretnék bele dioptriás lencsét, hol lehetne ezt mególdani az oakleyn kivűl mert ott egy kicsit húzós az ára?
-
krain
tag
to the lord of the glasses
aka Mr. VoleHelló Mester!
Hijinx 03-595 ára érdekelne, na meg Gascan 12-941-é. Köszönöm előre is.
-
Bade
tag
Sziasztok!
Van egy pár eladó vadiúj Oakley limitált példányszámba kiadott napszemüvegem:
(Gascan Flying Tiger Sand,Gascan 10Th Mountain Division) illetve vadiúj Riddle fehér,Canteen Polarised és használt Oakley Twenty XX.
Nézzétek meg az apróim között!
De bármi beszerezhető! -
Neszi
csendes tag
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem. Szeretnék venni egy Oakley szemüveget. Ki is néztem, fel is próbáltam,,, tehát megvan, hogy pontosan milyet szeretnék, de viszont a bolti ára kicsit borsos. Ha valaki tudna szerezni ilyen szemüveget, akkor nagyon örülnék neki, persze baráti áron. Azonnali vevő vagyok, nem olyan aki tököl. A szemüveg Oakley Straight Jacket polished black, black irridium polarizált lencse. Használt is lehet. Segítségeteket előre is köszönöm. Bármilyen jó ötletnek is örülnék.
Igy néz ki a kicsike: http://images.usoutdoorstore.com/usoutdoorstore/products/full/o_strtjkt_blk_bkiridpol_08.jpgÜDV! ZOLI
-
-
bobsys
veterán
Megint felraknam a square wirer szemuvegemet.
Anno kontaklencse miatt vettem, de ketszer-haromszor hasznaltam osszesen, mert a kontaklencse nem jott be es tegnap megrendeltem a dioptrias napszemuvegemet. 26K-t szeretnek erte kapni.
szerk: ja igen Frame: Pewter, Lens: Warm Grey -
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó karcmentes Hatchet Wire Carbon Black Iridium POLARIZED szemüvegem tatyóval, ha érdekel valakit, privizzen!
-
Vole, van még raktáron, vagy lesz esetleg a közeljövőben dartboardod?
-
szabo_mate
csendes tag
válasz
szabo_mate
üzenetére
A DUCATI elkelt.
-
-
ördög82
csendes tag
hallottatok már az EXOVISTA nevezetű cégről? Oakley szemcsikbe gyártanak lencséket . vett már ilyet valaki? Kicsit furi, h van aki megveszi, mert hát az Oakley-nál pont, hogy a HDO lencsék miatt magas az ár. legalább is én igy tudom

-
szabo_mate
csendes tag
Hello!

Még mindig eladó egy DUCATI GASCAN (matte black, black iridium) és egy hozzá való LARGE VAULT (fekete). Dobozában, papírjaival, tökéletes állapotban. Együtt a kettő 22e. Az ár nincs kőbe vésve, biztosan meg tudunk egyezni!
Érdeklődni priviben vagy 20/312-7350 -
-
Láttam már én is néhány ritkaságot, de kicsit sokallom a 450USD-t érte

Vannak azért elég jó minőségű hamis oakley-k sajnos. 2004-05 körül a splice-ot ill a platet hamisították.
-
ördög82
csendes tag
Valaki esetleg nem tudna belinkelni egy részletes PayPal leírást. Ebay-en találtam egy-két ritkaszámba menő Oakleyt
-
ördög82
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Keresek MONSTER DOG Cinder red-et. Ha esetleg valaki tudna segíteni ez ügyben azt nagyon meg köszönném!

-
ördög82
csendes tag
Ha a képen szereplő szemcsiről van szó, akkor szerintem megveheted, mert monster dogbol ducatis kamut még nem láttam. Meg általában a kamuk nagyon silányak.Gondolok itt arra, h sorjásak meg hasonló. Nem mondom, hogy profi vagyok ilyen téren, de nekem 4 monster dogom van, és kamut is láttam már.
-
Vole
aktív tag
Monster Dog Ducati -nal viszonylag egyszeruen meg tudod allapitani hogy eredeti -e.
A Polished Black keretben ha szembol nezed, akkor jobb es bal szelen is talalnod kell egy - egy fel centis karcolast.
Most pont nincs elottem ilyen, de ha jol emlekszem, akkor a jobb oldalon a lencse jobb felso sarkanal egy vizszintes a bal lencse bal felo sarkanal pedig egy fuggoleges karcolas van.
Megegyszer mondom, szembol nezve van ez. A "karcolas" minden gyari Monster Ducati -ban ugyan ott van, es ugyanakkora. Ez egy eredetiseget vedo jeloles.Amugy 25e -ert tudok garantaltan eredetit, 2 ev garival, dobozban ;-)
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!

Eladó egy DUCATI GASCAN (matte black, black iridium) és egy hozzá való LARGE VAULT (fekete). Dobozában, papírjaival, tökéletes állapotban. Együtt a kettő 25e (korlátozottan alkuképes)Priviben érdeklődjetek légyszi
-
zoltan14
újonc
Sziasztok!
A feleségem szülinapjára szeretnék egy Oakley Dart Gold napszemüveget venni, tud valaki ebben segíteni.
Köszi:Zoltán -
fabko
tag
Használt és 20ért adná. Akitől venném oakley fan, van neki még 5 ezen felül. A szárában benne van hogy monster dog és hogy made in usa, ha ez számít valamit. Tehát fogni, érezni, tapintani kell egy eredetit, hogy utána megismerd a replikát? Semmi jele, azonosítója nincsen egy eredetinek?
-
a replikákat nem tudod megkülönböztetni, csak ha már láttál,fogtál előtte eredetit. szerintem.
menj be előtte egy boltba, nézegesd meg a szemcsit, és utána ezt
régebben ki lehetett szűrni, mert voltak a replikák közt olyan színösszeállíítások, amik az eredetik között nem, de a custom lehetőséggel ez is megszűnt.amug ymennyibe kerül a szemcsi? új/használt? ez is elárulhatja.
-
fabko
tag
Sziasztok !
Honnan a francból tudom megállapítani, hogy nem egy replikát akarnak rámsózni??? Ha Oakley cimkés kis zsákban adják az még nem garancia hogy eredeti gondolom...
-
Prodrive01
csendes tag
Eladó Oakley Inmate Polished Black /Warm Grey !!
A szemüveg , új , dobozzal, törlővel , leírással.
Érdeklődni privátba pls!
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!
Eladó egy DUCATI GASCAN (matte black, black iridium) és egy hozzá való LARGE VAULT (fekete). Dobozában, papírjaival, tökéletes állapotban.
Priviben érkedlődjetek légyszi!
-
SupaCow
aktív tag
Jövő héten új darab csatlakozik a "családhoz", egy Twenty.
[link] -
salez
csendes tag
sziasztok,
surf pack 3.0 vagy 4.0 van esetleg valakinek eladó? (vagy más 17" kompatibilis)
üdv
salezps.illetve kitchen sink érdekelne, ha elérhető áron van...
-
XSiGma
aktív tag
Icon Backpack 3.0 eladó még mindig..
-
XSiGma
aktív tag
Icon Backpack 3.0 eladó még mindig..
-
KMan
őstag
.
-
Fenyolori
csendes tag
Üdv!
Van két oakley-m egy Gascan és egy Juliet.
Olyan problémám lenne, hogy Juliethez keresnék kemény tokot, elfogadható árban, de eddig még nem sikerült találnom, vagy rosszul kerestem.
Ha véletlenül valaki tud benne segíteni kérem jelezze.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de a választék ott jó volt-igaz, lövése sem volt arról hogy a hachet mi fán terem
de amikor bementem a LAb-ba...hú. Outlet..kár, hogy messze van, meghogy sokba kerül, meg... 
ott aztán nincs panasz a választékra csak legyen nálad néhány száz/ezer €

, na mindegy, nagyon gyúrok egy oil rig-re
)

vásárlááás,huhú
, remélem tényleg jó arc, kértem tőle árat oil rig-re priviben, de eddig nem adott választ, mások próbálták telón elérni, de ki volt kapcsolva, szólok, ha elértem, hm?
akkor nem is oil rig-et, vagy dart-ot veszek, hanem mást, sokat-tök jó árban vannak nála szemüvegek
hehe, ez poén akart lenni, de gyenge volt ilyen korán reggel, bocs