Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz
Prodrive01
üzenetére
Ezekre gondoltál? [link]
-
Prodrive01
csendes tag
válasz
Prodrive01
üzenetére
Kevin07!
Az Oil Drumba cserélhető a lencse, mert gondolkodom egy Oil Drum Ducati Editionon, de ez a warm grey lencse nem nagyon jön be nekem ( az Inmate is ezért eladó).
Másik kérdés ez a Nanowire-ekhez kapható szénszálas tok esetleg külön kapható valahogy vagy csak ahhoz a modellhez? -
Kevin07
csendes tag
-
-
-
bandus
veterán
esetleg xx ice/silver szemcsije van valakinek?
-
-
Kevin07
csendes tag
válasz
Prodrive01
üzenetére
Hát ez ugy volt, hogy biztos volt valami ismerősük egy Amcsi-s Oakley dealer és tőlük hozták. Aztán itthon eladták. De az benne a legjobb, hogy tőlünk is vettek szemüveget, mintha kereskedők lennének azért, hogyha jön valami ellenőr, akkor tudják mutatni, hogy ők itthon vették és van róluk számlájuk.
De már vettünk tőlük pár szemcsit és vissza küldtük amcsiba ott kiderítették, hogy melyik amerikai oakley dealer-től van és hála a galaxy-nak az egész amerikai bolttól megvonták az oakley forgalmazást.
És már a galaxybike-osok is megigérték, hogy abba hagyják, példát véve az o-store-ról.
És elvileg már csak egyes személyek üzik az üzletet a galaxy-ból magán személyként, de elöbb utóbb nekik is megjelenik egy méretes létszámú ellenörző brigád az ajtójuk elött. -
Kevin07
csendes tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Van külön törlő kendő. 2k
-
ördög82
csendes tag
Sziasztok. Van egy splice -om ,és megkarcoltam a keretet elég csúnyán.
Szerintetek a LAB -ban kicserélik? Külföldről rendeltem annak idején, csak gari papírom van hozzá, számla nincs. -
Kecskeé
csendes tag
Vole -nek! Köszönöm szépen az újabb jó üzletet! Megérkezett a szemicsi

Oakley Flak Jacket Silver - Fire Iridium

THX Még 1X és nagy UUUPPPP

-
DemonDani
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Te szemüveget építesz maszekban vagy mi? XD
-
Vole
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ez a kit nalam 3e, es a benne talalhato torlokendo tenyleg eleg jo. Kicsit vastagabb mint a soft bag, es eleg igenyes kis tokban van a spray -vel egyutt.
Amugy a Soft Bag -nek mindig a belso felevel kell tisztitani a szemcsit, pont azert mert a kulseje porosodik / koszolodik.
Van egy Square Wire 2.0 Platinum / Gold Iridium is nalam, ha annak a lencseje megfelel, akkor abbol ki tudom venni neked.
Szargumibol sajnos csak narancssargam van, amilyet a Fire lencseshez adtak. -
válasz
m0h0senator
üzenetére
Optikai üzletben vegyél jó minőségű mikroszálas törlőkendőt. A gyári tasakkal én se szeretem tisztítani.
-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Oakley lencsetisztító kit a HDO-s törlőkendőnek sztem jobb az anyaga mint a gyári mikroszálas törlőnek pedig elvileg ugyanolyannak kéne lennie.
-
Vole
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Egy par uj Black Iridiumom meg van hozza.
Gambit: Crosshair -hez leginkabb Large Soft Vault vagy Large Metal Vault jo.
-
Gambit
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
A szemcsik saját zacsijával természetesen.
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok! Engem az érdekelne h mivel tisztítjátok a lencséket? Volt 1 jó kendőm még anno a sonyericsson telomhoz kaptam de azt elhagytam
És óvni akarom őket.Vole: Van lencséd a square wire 2.0-hoz?
-
válasz
Kevin07
üzenetére
Nézegettem kicsit a mofot, de sajnos még mindig elég hiányos. Van már magyar ára az új infrared radarnak? ill a lencse érdekelne lehet-e külön kapni.
-
Kevin07
csendes tag
-
Vole
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ahoz jo a sima Small Soft Vault ( 4e ) vagy A Small Soft Vault Silver / Black kevlar ( 5e ). Mindketto megvedi.
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok!
Square wire 2.0 hoz keresek kemény tokot. Ki mit tud ajánlani és kb milyen árban vannak?
Köszi

-
Kevin07
csendes tag
Még jó hogy nem indult be a webshop annyira.
egy kis malőr miatt 2hétig minden 10%al olcsóbb volt a siteon, mivel a site fejlesztői elszúrtak valamit. Az oldalra még kivan írva a rendelésnél, de mi már nem ugy kapjuk meg. Még mázli, hogy nem vették észre és nem kezdett el mindenki gyorsan rendelni.
Na mind1 már kivan javítva.
Ez csak egy UP!

-
Prodrive01
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy Oakley Inmate Polisched Black /Warm Grey ( 05-632) napszemcsi, amcsiból lett rendelve...teljesen új, mindenével.
Ha vkit érdekel :
prodrive01@gmail.com -
-
chriskross
aktív tag
Jó persze. De ha a szűk réteg (mi) felől nézzük, nem kell reklám, mert csak higulunk
De igen jól mondod.
Nem tudjátok hol lehet transitions lencsét rakni Gascan-ba? És mennyiért?Nem pont: nézd meg a telefonokat (nem sok van ami olcsóbb kinn mint nálunk /csak a hipersupergigatelefonok, amik most jelennek meg/) De a legtöbb műszaki cikkel így van.
-
válasz
chriskross
üzenetére
Reklám nyilván kell, ha neked lenne egy céged te is arra törekednél, hogy (ésszerű határon belül) a lehető legtöbbet add el a termékeidből. Remélem azért nem fogja elérni a nike v az adidas elérhetőségét és megmarad egy szűkebb réteg számára.
Dani: ez nem csak az oakleynál van így hanem minden terméknél, nézd meg pl mennyibe kerül usában egy lcd tv és mennyi itthon
-
chriskross
aktív tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Így van! Szerintem sem kell egyáltalán népszerűsíteni. Akkor ugyanott tartana, mint a Gucci, Armani szemüvegek. Megnézi a fuxos paraszt és "hőő ez a legdrágább, kell". Szerintem így pont jó. Aki szereti az Oakley-t az úgyis felfigyel rá, ha azt lát vkin, aki nem, az meg megveszi a Guccit is...És nem utolsó sorban nem sok kozmált (a rosszabbik fajta) tudja, hogy mi az az Oakley ;)
-
DemonDani
addikt
Valóban kell a népszerűsítés, tényleg nem tudják mi fán terem az Oakley... és valóban nem lehet jó áron hozzájutni elég sok mindenhez! Nem csak szemüveg de pl a póló is kijön nem 6-8k-ból hanem 4-5ből, pulóver, szinte megvehetetlen, 14-18k kintről 10k alatt simán kijön! Ez siralmas...

-
bandus
veterán
válasz
Kevin07
üzenetére
szerintem jó dolog, mivel az oakleynak szinte 0 reklámja van itthon, így érthető, hogy akartok valamit kezdeni ezzel.. én is utálom, ha valaki isteníti a dg, meg armani, stb szemcsiket, és ha megemlítem, hogy oakley, akkor cska néz, hogy mi ez a szar..

szóval az oldal designja jó lett, remélem a tartalom is lesz legalább ennyire jó, én örülnék neki..
viszont azt is hozzá teszem, amíg ilyen árak vannak, szemüveget nem hiszem, hogy fogok itthon vásárolni.
-
lorcsi
veterán
válasz
Kevin07
üzenetére
nem kell ennyire mellre szívni.
értem én , hogy népszerüsíteni is kell -elég kevés magyar nyelvű anyagot lehet kapni a cégről, úgyhogy jól is folg jönni
de nálunk pl. alig lehet általatok forgalamazott cuccokat kapni, szal' a vásárlásuk jó áron nekem fontosabb. régen volt már egy aido olt de el is tűnt ezzel a lendülettel
-
zeix
senior tag
Van keresés is bocs...

[I]"Polarizált lencsék:
A polarizált lencse kifejezetten arra a célra lett tervezve, hogy elsõsorban a tört fényt szûrje. Ezt teszi azáltal, hogy csak bizonyos rezgésû fényhullámokat enged át a lencsén. A szabadon utazó fényhullám bármely irányba rezeg: le-fel , jobbra-balra, diagonálisan
Amikor a fény elér egy vizszintesen tükrözõ felületet, mint például a víz, a hó, vagy a járda, az csak vízszintesen kezd el rezegni jobbról balra. Ez a vízszintes fényhullám vakít."[/I]mostmár értem.
-
zeix
senior tag
Helló!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi a különbség a polarizált és az Iridium lencse között?
Miért jobb a polarizált?

-
DemonDani
addikt
SILK
Ilyen mamuszom volt, de sajnos ehhez nem sok pozitív emlék köt... Oldalában egy rejtett zseb van, és egy kitár pengető lapul benne...
-
Kevin07
csendes tag
Igen nagyker is vagyunk és ezért kell mindent megtenni, hogy kialakítsunk egy vásárló közönséget.
És nem értem, hogy eggyeseknek mi a baja evvel. Tényleg a semmi nem jó kategória. Csak belehessen szólni. Van külön ember erre mostmár, ugyanugy eladunk.LiveStrong: Jaja már kértem rá árat, holnap sztem földobom.
-
-
-
-
válasz
Kevin07
üzenetére
LiveStrong M-Frame hogy hogy nincs benne az árlistában?
"ez mind szép és jó, de ti elsősorban bolt vagyok" és egyben a nagyker is, ha jól tudom
-
lorcsi
veterán
válasz
Kevin07
üzenetére
De most arra próbálunk hajtani, hogy alternativ legyen a site újjuló hírekkel. Ezért sportolókkal riportot készítünk, csinálunk híreket mo.-ról és persze az oakley siteról is fordítunk.
ez mind szép és jó, de ti elsősorban bolt vagyok
a híreknek talán csak másodvonalban kellene futni és a termékek eladásának meg bemutatsásának kellene a fő vonalnak lenni
szerintem. -
Kevin07
csendes tag
Ha az oakley érdekel, akkor azt mondom hogy a kiegészítők, elektronikus, órák és a síszemcsik 2-3nap.
Oakleynál még a textil kérdéses, mivel valószíná, hogy csak a raktár készletet fogjuk fölrakni és azt csak a megérdekése után tudjuk földobni.
De az sztem szeptember első fele.
Eastpak föltöltés alatt
A Vestal, Macbeth, Adio jövője kérdéses.
A többi márka meg aug. vége szept. eleje.
De most arra próbálunk hajtani, hogy alternativ legyen a site újjuló hírekkel. Ezért sportolókkal riportot készítünk, csinálunk híreket mo.-ról és persze az oakley siteról is fordítunk. -
lorcsi
veterán
nekem ez van, de nem ennyire átlátszó a keret
-
-
DemonDani
addikt
Nem volt még a WoVban sem?

Én Square Wireel szemezgetek, vagy a Hatchettel meg talán egy Crosshair de azt inkább csak akkor venném meg ha már van valami más mellé
(Bár most is van, de egy fémes kéne). De az igazi egy Juliet lenne, de arra sajnálnám azt a pénzt 
A Straight Jacket szerintem is egész jó, de nem hiszem hogy beruháznék rá. Esetleg egy limites Gascanra (London Police). Csak azzal meg az a baj hogy az nagyon elterjedt és nem szeretem az olyanokat amiből 10jön szembe az utcán...
(Azért kéne abból egy Limites, olyannal nem sok esély van hogy találkozok
) -
bandus
veterán
-
DemonDani
addikt
Gascan
Egy igazán jó ár
Annak aki éppen Gascanra vadászik, hátha segítek... 86$ért mindennel együtt már én is megvenném ha annyira teccene 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ebayen még lehet néha találni, de boltban már sztem nem kapható.
Szerintetek a LAB -ban kicserélik? Külföldről rendeltem annak idején, csak gari papírom van hozzá, számla nincs.
Hát lehet! De am csak picit felakarom dobni a kinézetét!!

És óvni akarom őket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)