Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe69
senior tag
felkerultek uj cipok es szandalok az oakley.com-ra!
a lifestyle reszen ez volt az utolso verfrissites, tobb uj modellt nem hoznak ki tobbet
az industrial es a sandal vonal maradnak
szerk: ja meg a golf cipok
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Akinek Gascan-ja van, dobjon nekem egy privit a pontos színnel, és azt írja meg, hogy a bal oldali száron belül van-e gascan felirat. Köszi
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Úgy néz ki holnap lesz egy gascanom méghozzá White/Black Iridium.

[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
Megkérdeztem az Andrássy út 7. szám alatti Oakley boltot. Ezüst színűből van egy db, de ahhoz is 110V-os töltő van és 57k.
-
PEPE85
senior tag
Janesz: Én is Media Markt-ban vettem. Ezt kérdezni is akartam, hogy Oakley boltban nem is lehet kapni még rendelésre sem? Kíváncsi lennék rá ott mennyiért osztogatják. A hivatalos amerikai oldalon [link] 245 dolcsiért adják 295-ről akciózva.
_az: Ha épp van egy kis szabadidőd, akkor mindenképp menj el és mutasd meg szerintem, legfeljebb azt mondják, hogy nem.
ponti_ak:
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
hmm... a jackknifeom egyik szárán lekopott a festék az o jelről. azt kicserélik nekem?

mellesleg nem röhejes ilyesmi miatt odamenni?mondjuk engem picit zavar... -
PEPE85
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.tribuneindia.com/2005/20050802/biz3.jpg)
Tegnap vettem egy Motorola-Oakley RAZRWire Bluetooth napszemüveget és eddig nagyon bejött, jóval többmindent tud a headset része mint gondoltam és pikk-pakk össze is párosítottam a PDA-val.
ponti_ak: Üdv a klubban.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
veletlenul lattam a riportot
ott santitott a dolog erosen hogy egy lencsenek az uv szuresen kivul meg kismillio parametere van, amik szinten nagyon fontosak.
a riportban viszont az 1000 forintos napszemuveget miutan kiderult rola hogy 100% szuri az uv-t, egybol egyenertekunek tekintettek a tobb tizezer forintos szemuvegekkel
-
lajo
senior tag
Most volt a fókusz. Leteszteltek géppel pár 1000 forint alatti szemüveget, és a kb. 6 ból egy nem szűrte az uv-t. És a műszaki egyetem optikai blablablája azt mondta hogy biztonságos.(vagy ilyesmit hablatyolt).
Valahol mintha olvastam volna hogy tényleg szűrősek, csak hamar lekopik a védőréteg?
nem tudomm...... -
ponti_ak
addikt
De igen, ott, ahogy írtam is...

Kérdeztem az eladó srácot, hogy szerinte honnan szerezhette a MM az árut, de persze fogalma sem volt..
Még nemtom, hogy megtartom-e.
A headset-et amúgy nem nagyon használnám, mert a mostani telóm nem BT-s, és egyébként is elég ''feltűnő'' (a BT headset-ek alapból is), amit nem szeretek... Lehet hogy megpróbálom elpasszolni csak a headset-et, a szemcsó pedig megmarad.. -
ponti_ak
addikt
Ahamm.. sziasztok.

Beszereztem ma egyet... [link]
Tip-top a cucc.
Összesen 2 db ilyen, és egy gold volt az üzletben (Westend, MM). A fekete (Pewter/Black Iridium/Black) rég elfogyott, és én is inkább a Gold-ot vettem volna, de sajnos egy mocskos nagy karc (vagy inkább kráter..
) volt az egyik lencsén (a lezárt dobozban!!).
Ezért kibonttattam az egyik szürkét... az meg agyon-vissza volt tapizva....szintén a lezárt, MM-os szalaggal átkötött dobozban..
...ehh...
Végülis ez az egy érintetlen darab volt, hát elhoztam. A kékfogat még nem próbáltam, de holnap lecsekkolom.
Lehet hogy megtartom, mert nagyon tetszik, csak az a helyzet, hogy kb 1 hónapja vettem egy Half Jacket-et [link], a pénz meg lehet, hogy kelleni fog. Szóval ha valaki reális áron szeretne egy ilyet, szóljon (privi, e-mail), és megbeszéljük.
(A 30.001 Ft-os, és hasonló viccelődős ajánlatok nem érdekelnek.)
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Holnap a fókuszban a gagyi és a márkás szemüvegek összehasonlítása lesz bevizsgáltatással meg mindennel. Hátha érdekel valakit.
-
Janesz
őstag
úgymond semmi extra...de nagyon szeretem a titanium iridium lencsét...
a fényáteresztés (10%) évente akár többször is változik mert mindig alakítanak rajta valamit..
amúgy a sima lencsék ára 15-16k között vannak
- signature lencsék 22k (kivéve ducati mert az alapáron van)
-ruby 23k
-polarized lencsék: 24k
szal megint lejjebb mentek annak ellenére,hogy drága a dollár..
-
lajo
senior tag
A titanium iridium lencse mit tud?
-
PapaMaci
őstag
Hali
Csatlakozom hozzátok egy W SQUARE BLACK CARBON, BLACK IRIDIUM szemüveggel. Elég hülyén áll, de ezzel a fejjel ez a legjobb, amit ki tudok hozni belőle
-
trassher
addikt
hali
itthon hol lehet oakley pólókhoz jutni? ha jól számoltam akkor nagyon jó árban van az összes pólójuk -
lajo
senior tag
Az oakley.com-ról már rendelt valaki? Lehet MO-ra? Mennyi az utaztatás költsége?

Egy új szemüvegen gondolkozom. A Scar miért tűnt el a palettáról? Valami baj volt velük? Ha találok boltba akkor gariba már nem tudják majd cserélni mert nem gyártják?
A másik esélyes még a Monster Dog.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Egyik ismerősömnek baja akadt az oakley szemcsijével mindene megvan amit a szemüveghez adtak füzet meg ilyenek csak a boltból a blokkot elkeverte. Így foglakoznak vele a bolban vagy ez nem probléma?
(azt tudom h nekem a mag switchnél nem volt de hogy más modellnél...) -
joe69
senior tag
uj oakley tatyok talalhatok eme oldalon: [link]
jol latom hogy a cinch pack olyan mint amiket a hajtas pajtasok hordanak?
-
-
-
-
joe69
senior tag
ezt nezzetek jobb oldalon banyek, nem hittem a szememnek
[link]
ennyiert ajandek
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
gabcsi2020
üzenetére
hívd fel a LAB nevű boltot (korábban valaki beírta a számukat) ők magyarországon a garanciális szervíz...ők meg tudják neked mondani,hogy van-e még hozzá alkatrészük..
-
gabcsi2020
újonc
Sziasztok,
van egy Oakley-m, amely már van vagy 5 éves, mindig nagyon vigyáztam rá. Eddig... Mert sajna a múlt héten eltörtem a műanyag szárát. A kérdésem: megoldható Magyarországon valahol a szár cseréje, vagy az már kuka?
gabcsi2020 -
piqla
őstag
No igen, amit Integra is irt, az a masik nagy akadalya a dolognak; nincs, es ha lenne is, nem adnek ki 80 ezer forintot egy napszemuvegert; ahogy ismerem magam, kilepek boltbol, korbeallnak 16-an, figyelj kocsog ide a szemuveget. Meg elvbol sem adnek ki annyit erte...
Bementem egyik szalonba, felprobaltam egy Ray Bant, jol allt, de 45 ezer forint volt; annyiert meg az Oakleynal kapok egy fem dobozt es egyeb kiegeszitoket.
Szoval szivesen vennek Oakleyt, de esszeru aron...
Amugy amikor az elado kicsit szetfeszitette az orrnyergemen a ''pantot'' vagy mit, es akkor azert jobb volt.
Kedvenc szemuvegem egy Fundango volt, 15 ezer forint volt, nagyon szerettem, teljesen fedte a szememet, de a baratnom huga szerint idealis uloalkalmatossag volt...
-
piqla
őstag
Voltam is ott... Sajnos A wire nem all olyan jol, mint gondoltam volt. A legnagyobb problema, hogy a szemuveg also resze es a kedves pofam kozott tul nagy a res, tul nagy helyen tud bejonni a feny alul. Ez igy eleg ertelmetlenul hangzik, de remelem lehet erteni.
Viszont ilyen szunyog-szeru szemuveget sem szeretnek, mindenkeppen a Wire sorozatbol valasztanek, vagy azokhoz nagyon hasonlitot... -
-
piqla
őstag
szevasztok!
Surgosen kellene a valasz, holnap reggel el kell mennem koran, es csak arra lesz idom, hogy bekukkantsak a valaszert, szoval elnezest, hogy nem olvasok vissza: hol van a legnagyobb valasztek Oakley szemuvegekbol? A wire vagy big square wire szemuveget szeretnek. Van itt valakinek ilyen? Elore is koszi. -
_az
senior tag
nem tudjátok, hogy a lab-ben csinálnak-e hoya lencsével napszemcsit?
mert dioptriás szemüt lehet hoyával rendelni. akkor esetleg lehet napszemcsit festett hoyával?
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Van egy white polished oakley gascanom. Sikeresen leejtettem kilazult a jobb száron lévő o betű és elhagytam.
A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki? Vagy, hogy hol lehetne venni ilyen gascanba való o betűt. Jelenleg szürke van benne, de 1 pár o betű is király lenne.
Kérem aki tud segíteni írjon privátot vagy itt.
Üdv kíváncsi és köszönöm előre is -
joe69
senior tag
az uj x-metal szerias napszemuveg a 2007es kollekcio resze, juliet es switch elegyere lehet szamitani
-
salieri.
őstag
Ha valakit esetleg erdekel egy oakley akkor nezzen ide [link]
-
onlysony
aktív tag
helloka dobjatok már valami jó linket légyszi ahol tudok venni szemcsit
kösszke előre is
-
benji1976
csendes tag
Hi!
Tegnap voltam LAB-ban.
Az eladócsaj nagyon rendes, mindenkinek csak ajánlani tudom az üzletet.
Anyagi helyzetem gátat szabott az elképzeléseimnek így polarizált helyett '' csak'' síma lencséset vettem.
Five3.
http://mi.oakley.com/site/media/cache/443ebd65ca628.png_0_0_0.jpg
Üdv, -
KMan
őstag
Sracok a lab este 6ig vagy 8ig van nyitva?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) akkor a nagyker ár +50% volt a bolti ár..nemtom most hogyan alakult ez..
...ehh...

![[kép] [kép]](http://mi.oakley.com/media/brochures/technology/lens_diffusion/lens_crops/titanium_iridium.jpg)