Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt

-
ineedpower
csendes tag
Megérkezett a legújabb családtag, a legfiatalabb, az 5. testvér egy Crosshair Pewter/ Black Iridium személyében

Köszönet érte Babarnewnak

Képek idővel felkerülnek majd, valószínűleg az egész családról, remélhetőleg hamarosan.
-
krain
tag
válasz
Babarnew
üzenetére
Helló, én is végignéztem a készletet-igaz, már régebben valahogy odakeveredtem egyszer-de én is találtam szépeket(nem is gondoltam volna, hogy zöld keretes szemü tetszeni fog, de találtam olyat), ez a Julietes tényleg szörnyű, ennek a srácnak több Juliet-je volt gondolom, hogy így lemészárolta...

-
Vole
aktív tag
Ez amugy megteveszto, mert nem kollekcio hanem arukeszlet ami ket kulonbozo dolog.
Kollekcio: szemelyes hasznalatra szant gyujtemeny
Arukeszlet: vadonat uj szemuvegek eladasra, raktarrol
A linkelt oldal az utobbi. Ez esetben egy jo raktarkeszlettel rendelkezo eladorol van szo.
Ilyen Monster Dog -ot meg barmikor osszerakok, minden adott hozza, szomszed is ilyet vett tolem tavaly.
-
-
-
-
Vole
aktív tag
Ujabb mert adat a tablazatba:
Racing Jacket Blue / Persimmon 27g
Amugy elado ha valakit erdekel, vadonat uj, ma erkezett

-
nat
senior tag
Létezik még Jacket tip.-hoz lencse?
-
Fenyolori
csendes tag
Én spec személy szerint szeretem a polár lencsét. Két szenüm is polár, de semmilyen hátrányát nem éreztem eddig. A kocsiban jól látom a displayeket, nem tűnteti el, ahhoz le kellene feküdnöm az ülésre.
Motoron nem tudom sajna használni, mert nem fér be a nagy fejem meg a sisak közé a szára egyiknek sem.
Ha meg víz közelbe vagyok kifejezetten előnyös. Most ia amikor e tenger parton voltam a sima szemüveg, amit a kiegészítőnek vittem magammal ha a sós vizben is viselném( cébé) meg sem közelítette a Monster polart.Szóval én személy szerint szeretem.
-
Arra amire használod tökéletes. De pl bicajoztam vmelyik nap, eső után volt, vizes foltok a betonon, ránéztem a polár lencsével és szellemkép érzésem volt, teljesen megzavarta a látásomat. Igazából bringázni alkalmatlan a polár lencse, másra jó.
Nagyon komoly oakley kollekció: [link]
Dani: 16g nem gyenge
tudtam én, hogy baromi könnyű. Ezt a nano2-t mostmár tényleg elkérem. -
DemonDani
addikt
És akkor jöjjön aminek itt jönnie kell
[képek]
[súly-tábla] (már rég volt) -
PoLizei
aktív tag
-
-
DemonDani
addikt
Hát Jerekek megjött a Titanium Whiskerem

De a Súlya megdöbbentett
HihetetlenEzért le is fotóztam még csinálok párat aztán olyan formán publikálom

-
-
TayRol
nagyúr
a Livestrongos Flaknek is cserelheto a lencseje? gondolokozom egy ilyenben, meg melle vennek egy polar lencset, oszt csokolom.

-
DemonDani
addikt
Elég buta hasonlítgatás ez a kontaktlencsés...
Ugyanis mind az esztétika (mint mták is) és ott nincs gond hogy kilátsz körbe véletlenül vagy takar kicsit a keret, stb...Jah meg olyan szemcsit veszel fel amit akarsz.
Szal egyik sem hasonlítható a másikhoz. a lencse sokkal jobb...(#5748) tibi666
És ezt akkor mondták mikor mentél fizetni?!
-
tibi666
senior tag
-
Vole
aktív tag
válasz
tibi666
üzenetére
Felveszed, es a monitort nezve megdontod a fejed oldalra. Lesz egy pont amikor a monitorod kepet nem latod, csak fekete csikot.
Mivel a monitornak is van polar szuroje es a szemuvegnek is, ezert bizonyos szogben amikor a ket szuro olyan allasba kerul, akkor nem latsz at rajta, vagymi
-
Vole
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Azert azt ne felejtsuk el, hogy a kontaktlencse esztetikailag is mas mint a szemuveg
Sokan nem szeretik a szemuveget hordani, sokszor jobb a kontaktlencse es ezert sokaknak megeri a tobbletkoltseget. Mondjuk ha amcsibol rendelsz megfelelo lencseket, akkor nem is olyan draga. -
-
Integra
titán
ez annyi, cserébe piszok jó

amúgy meg tényleg, ha valaki oszt egy picit meg szoroz, rájön, hogy a kontaktlencse jóval drágább történet idővel.. az előző dioptriás square wire keretem is lehúzott 10 évet, pedig az aztán mit kapott...
mondjuk az óccsó volt még, mert akkoriba nem volt rx lencséje még az óklinak, jó volt bele a zeiss üveg is. volt is súlya.. -
Vole
aktív tag
válasz
tr00p3r
üzenetére
Nos, en annyit tudok mondani, hogy nalam van 2 db vadonat uj SW 2.0 SH Dark / Black Iridium, 32e -ert adom, 2 ev garival.
Nem tudom hogy a tied milyen allapotban van, de allapottol fuggoen hasznaltan szerintem max 20-25e -et er.
Ha karcos a lencse es cserelni kell, akkor a lencse ~12e / par. -
-
tr00p3r
addikt
Üdv Oakley-Tulajok!
Van egy SW 2.0 SH napszemüvegem Ice Iridium lencsével amit szeretnék eladni. Esetleg beáraznátok? Jöhet privátban!
Akit esetleg érdekel az is nyugodtan keressen meg! Még nem hirdetem sehol, hátha a PHs ókli topik valamelyik olvasóját érdekli.

-
TayRol
nagyúr
pedig tenyleg jo customokat raktam ossze magamnak, nem is `annyira` veszes aron. es ha nekem csak egy lencse kell a flak-be vagy a jawbone-ba, azt is bejrol erdemes venni?
Inti: pedig ugy tudom, a LAB-ban lehet rendelni egyedieket. de akkor azt mashonnet rendelik ezekszerint...
-
-
PoLizei
aktív tag
3 Oakley szemcsó -és bizonyos fórumok olvasgatása
- után elfogja az embert a gyűjtőszenvedély. Mivel eddig csak sportosabb típusok voltak nekem, ideje volt beszerezni vmi "fényesebbet" is. Ma meg is érkezett a negyediknek kiszemelt Inmate (Polished chrome / VR28 Blk. Irid.)! Felpróbálás nélkül vágtam bele, de bejött, ez nagyon komolyan néz ki
.
A lencse is nagyon kellemes, bár még csak kb. 1 percet lesegettem vele. Az ilyen meleg tónusúakat szeretem inkább. -
-
tibi666
senior tag
megvan a flak jacketem.
mondjuk jellemző, hogy mikor bementem a labba, még sütött a nap, mire kijöttem, addigra beborult. de azért vezettem úgy 500km-t vele, és nagyon jó. -
Integra
titán
stragiht jacketből összeraktam egy matte rootbeer/gold iridium hemüt, 140 dodo..
teljesen jó meg szép szemcsó lett
[link] -
Vole
aktív tag
-
DemonDani
addikt
amúgy a király uccai labból kivágna ha végig próbálom az árukészletet?

-
-
-
-cobra-
aktív tag
Birkakéreg, birkakéreg (juhéj
) mondtam én, hogy a nano4 a legkönnyebb. Mit kap a nyertes? 
-
DemonDani
addikt
Az Arénából meg eltakarították a WOV-ot?
Valamelyik boltban van Oakley nagy választékkal, nem tudjátok esetleg? -
DemonDani
addikt
na hát akkor nem vészes én is 80as évjárat vagyok...
néha bringázás után meg is van a bukém, mta az asszony
(borra célozva XD) -
-
DemonDani
addikt
amugy lehet egy privát kérdésem így nyilvánosan mindenkihez?

Ki hány éves ebben a brigádban? Mert többször is nagyon fiatalnak érzem itt magam...
Mármint az Oakley fanatikusok érdekelnek, nem akik 1-2hsz dobtak be mert vmi érdekelte őket. -
-
-
Vole
aktív tag
válasz
DemonDani
üzenetére
Flak -hez irtam hogy XLJ, de vegulis mindegy, mert minden szinben letezik mindket lencse.
Goggle -bol is van sotet lencses, sot, mar Polarizalt is, csak az a problema hogy azt sehol mashol nem tudod hasznalni csak sieleskor, a Flak -et meg barhol. Persze sieleshez kicsit jobb a goggle, foleg ha van egy kis hovihar

-
DemonDani
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem nehezebb mint 15gramm

egyébként a Tiédnek olyan szórt csillogó kerete volt ha jól emléxem, ez pedig polished blk...

.