Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ineedpower
csendes tag
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalat SH+ szemüvegekkel kapcsolatban?
Ha lenne, akkor légyszi írjatok róluk ide pár sort.
Köszi előre is!Tudom, h off topic, csak itt tűnt a legvalószínűbbnek a válaszadás

-
ördög82
csendes tag
Van egy Oil Drum Cinder red , nagyon szép álapotban, ha valakit érdekel privizzen
-
Integra
titán
mennyi a szemüveg száramra két új gumi?
a bukósisak tönkretette, meg amúgy is már hullik szét, kéne cserélnem.
box spring 4.0létezik már az óklinak amúgy keskeny sportkerete???
-
NoLF
veterán
sziasztok!
oakley half wire 2.0 beszerzésében tud valaki segíteni?
-
SupaCow
aktív tag
Van valakinek MARS ?
Kicsit ráizgultam, és vennék de addig nem merek amíg fel nem próbálom.
-
ördög82
csendes tag
Semmi hír a Globoak-os srácokról? Valaki esetleg tudna más hasonló olcsóbb alternatívát?
meglepném magam egy Chip Foose GASCAN- nal -
ineedpower
csendes tag
Ha vkinek lenne egy ilyen elfekvőben, akkor írjon már rám pls [link]
DUCATI FIVES SQUARED - Legrosszabb esetben még egy E51-et is adnék érte cserébe

-
-
ördög82
csendes tag
http://www.vatera.hu/oakley_monster_dog_napszemuveg_146768436.html
-
ördög82
csendes tag
Sziasztok Szakértők! Kukkantsatok légyszi rá erre a Monster Dog-ra. Szerintetek eredeti?
Az tuti, hogy még a régi széria, mert középre van nyomva az oakley felirat. -
Magnum_
nagyúr
sziasztok! globoak még mindig nem elérhető.. tudtok valamit?

-
Oracle
senior tag
Tud valaki ócsón radart szerezni??
-
lajo
senior tag
Kicsit mintha el lennének túlozva itt a dolgok, nem?

-
-cobra-
aktív tag
Amit próbáltam, és tetszett az a Square Whisker és a Nanowire 4.0. Mindkettőt Polarized Black Iridium lencsével néztem, és aki tudna hozni nekem mindkettőből, annál nem volt szignifikáns különbség az árban, ezért ha már lúd legyen kövér alapon a Nanowire 4.0-ra gondoltam. De nem is az árral van bajom, hanem azzal, hogy sajnos vannak rossz tapasztalatok a lencse időtállóságával kapcsolatban, és ez eléggé eltántorított.
Rudy lencséknek, szemüvegeknek hol van forgalmazója itthon? Kerestem gugliban, de nem találtam

-
válasz
-cobra-
üzenetére
Hydrophobic réteg nem nagy szám külön kapható egy folyadék amivel kezelve bármelyik az lesz. A titánkeret önmagában még nem indokolná, nekem is van egy titan crosshairem, de töredékébe került. A polár lencse drágább ez tény. Ez még mindig nem győzött meg

Esetleg egy másik típus? pl vannak egész jó áron polár;titan crosshairek v square wire-ök
-
-cobra-
aktív tag
Hogy miért ilyen drága? A fém keretesek eleve drágábbak mint a műanyagok, és ha jól tudom, akkor ez csak titánium kerettel kapható, ami ugye megint csak dob az áron, meg a polarizált lencse is plusz 1x.000Ftos felár, és a nanokon még van ez a víztaszító Hydrophobic réteg is. Gondolom ezért...
Esetleg tudok valami más márkát ajánlani? Feltétel hogy fém keretes legyen és polár szűrős lencséje. Polaroidot ne írjátok, az van.
-
-
mocsylac
csendes tag
válasz
-cobra-
üzenetére
Nyugodtan vedd meg a szemüveget, legfeljebb ha nincs szerencséd két év múlva vehetsz bele 30e -ért lencsét... Meg különben is miaz, hogy ne hord a hajadban, meg ne legyen kitéve tűző napnak, melegnek, meg ilyenek???? Akkor ennyi erővel ne is hordjad, csak tartsad tokban, akkor biztos nem lesz semmi baja!
Ez olyan mintha megvennél egy mercedest és azt mondanák hogy hóban ne használd mert gyorsabban rozsdásodhat 
Ez egy vicc, olyan szemüvegtől amire azt mondják, hogy a legjobb napszemüvegmárka a világon!
Én most már hordani fogom úgy ahogy van, lepattogzott lencsével, mert a kis f***om fog 30e-t adni egy pár lencséért, de lehet hogy legközelebb oakley- t sem fogok venni!!! -
válasz
-cobra-
üzenetére
Sztem nyugodtan megveheted nem lesz vele semmi gond ha betartod azt a pár apróságot a tárolással kapcsolatban. Nem hordod a hajadban (vagy ha igen akkor utána rögtön letörlöd), nem mész vele tengervízbe (bár elvileg bírja), ne tedd ki nagy/sugárzó hőnek. Nekem több mint 5 éve van oakleym, de egyik modellnél se fordult elő soha a fent leírt hiba.
ps: volt nálam egyszer egy nano 4.0, akkor se értettem miért ilyen drága ez a modell.., bár a tokja tetszett, a szemüveg már kevésbé
-
bwoay
nagyúr
válasz
-cobra-
üzenetére
hát igen, mint mondtam, a komoly PR eredménye,
hogy az Oakley top/világverő/überbrutál márkaként van számontartva,
és az emberek azt várják el, hogy pattanjon le róla a golyó (mondjuk a promo DVD-n le is pattan
), meg bírja ki azt is, ha átmegy rajta egy orosz tank.
Mint írtam, én még csak régi típusoknál találkoztam ezzel a hibával,
viszont most volt kolleganőm is tapasztalta a mittomén hány (jópár) éves Fives 2.0-ján.
Ami pedig a garanciális ügyintézést illeti: semmi akadálya, hogy az ember közvetlenül
a nagykert keresse meg, ha kétségei támadnak. -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Nanowire 4.0 black iridium polarized-del kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A minap jutottam el lelkileg abba az állapotba, hogy hajlandó vagyok ennyi pénz áldozni egy szemüvegért, de az utóbbi pár hsz eléggé elbizonytalanított. Többen is írtátok már hogy előforduló hiba, hogy felhólyagosodik a lencse, vagy lepattogzik. Azért ez szerintem marha nagy égés az Oakley részéről, hogy egy ilyen top gyártó ilyen hibákat megenged magának. Továbbá nem tetszik az a hozzáállás sem, hogy csak 2 év gari van rá, utána csak az eladó jóindulatára számíthatok. Szóval most nem tudom mitévő legyek. Azért az se szeretném, hogy kiadok 60e-ret (mofoban több mint 100e) egy szemüvegért, amivel előfordulhat, hogy 2 év után lencsét kell cserélni. Azért egy ilyen lencse ne haljon már meg 2 év után, de még 6 év után se....
Várom a véleményeket...
Üdv
Bocs, ha kicsit OFF
-
Van egy ilyenem eladó, ha érdekel priv v mail

-
bwoay
nagyúr
válasz
PoLizei
üzenetére
persze, mert mindenki kellően rosszindulatú

Fenyolori:
jól tudod, sportszemüveg, strapabíró (o matter) keret,
hidrofób (víztaszító, ezáltal elvileg cseppmentesen száradó) lencse,
unobtainium szár és orrnyereg gumi (izzadság hatására sem veszíti el a tapadást).
a listaára a polarizált blk/blk ir. változatnak 60'400. -
Fenyolori
csendes tag
HÁt igen ezért gyanakodom, hogy rendesen át lettem b@va, finoman fogalmazva!
Egy vigasztal, hogy csupán bartel üzlet keretében került hozzám.Köszi a felajánlást, de már sikerült egy taggal leméretni a cuccost.
Annyi lenne a kérdésem, erősíts vagy cáfolj meg ha hülyeséget írok, hogy ha jól tudom akkor ezt a tipust elsősorban sportra ajánlják, tehát megfelelő erősségű és tágulékonyságú a kerete. A flack Jacketre azt írják, hogy nem árt neki sem az izzadság, sem más szennyeződés, pl: olaj ( persze maró anyagot kivéve :-) ), Ez erre a tipusra is jellemző? A tipusa tetszik, hasonló mint a cébém, csak annak a lencséje kicsit gömbölydedebb.
Lenne most egy elég jó vétel, csak már félek az előzőek miatt is beleugrani bármibe, bár itt valamennyi garit elvileg vállal rá az eladó.
Mennyi az elfogadható ára? A e-bay-en sem nagyon láttam újat 38-39 e. alatt.Köszi előre is
-
bwoay
nagyúr
válasz
mocsylac
üzenetére
pont erre gondoltam. Egy üzlet nemigen hivatott eldönteni,
hogy mi az, ami gyártási hibának minősül, vagy egész egyszerűen
csak méltányosságból veszik annak. Nekünk jópár cserénk volt már emiatt,
kizárólag azokat a lencséket kellett kifizetniük a tulajoknak,
amiket nyilvánvaló módon ők maguk karistoltak/törtek össze,
vagy sértettek meg bármilyen
(rendeltetésszerű használatnak semmiképpen nem minősíthető) módon.
Nekem legalábbis ezek a tapasztalataim a két és fél év alatt,
amióta Oakely szemüvegekkel foglalkozunk.
Legtisztább dolog: hívd fel a Mofot!PS:
25-ből tud engedni = ingyen kicserélteti, neked meg nagy kegyesen enged 5 rugót,
és 20-at zsebrevág
Jóvan, ez csak rosszindulatú humor! -
mocsylac
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Az üzletbe vittem vissza! A csaj azt mondta felküldehetik pestre, aztán ott megmondják hogy mi a helyzet. 25e- t mondott az üzletvezető, aztán felháborodva mondtam neki hogy ez gyártási hiba, meg hogy én mindig tokban tároltam,... erre azt mondta hogy a 25- ből tud még engedni! -
ineedpower
csendes tag
válasz
mocsylac
üzenetére
Oké, h nem a te hibádból származik, de a lencse garija 2 év. Ha efelett van, akkor már teljesen mindegy, h milyen okból van vele gond.(Nekem is ugyanezt mondták múlthéten, h most már ez a rendszer van. Hiába 2 éves és pár hónapos a lencse, ki kell fizetned az újat. Esetleg próbáld meg ezeket: ebay v vatera.)
Tudom, h nem vigasz, de régen egy kicsit több gari volt a lencsére(ha jól emlékszem), és a keret garanciáját is meg is lehetett hosszabbíttatni. Nekem az a hozzáállás az Oakley részéről szimpatikusabb volt. De erről talán sokat elmond, h akkor még nem a Mofo forgalmazta

-
bwoay
nagyúr
válasz
Fenyolori
üzenetére
ugyanazt modnom, amit Eagl3, ahhoz komoly erő kell,
hogy szétfeszítsd az orrnyeregnél, szóval úgy hordani is tortúra lenne.
Szerdán tudom lemérni, akkor megyek be, küldj rám egy privit aznap, ok?mocsylac:
újat ugyan nem kapsz ennyiért, de valóban húzós az ár,
mondjuk én általában 18/28 rugóval szoktam számolni
(hagyományos/polarizált lencsepár ára).
Az üzletbe, vagy a Mofohoz vitted? Csak mert erre szerintem
nagyon nehéz ráfogni, hogy nem rendeltetésszerű használat okozta. -
mocsylac
csendes tag
Hali! Mult héten vittem vissza a Gascan típusú polarizált lencsés napszemcsimet, mert a lencséje kis pöttyökben elkezdett felhólyagosodni! Az üzletvezető mondta hogy 25ezer hozzá egy pár lencse, mert már lejárt a garanciája..... szerintem ez pedig nem az én hibámból származik, hanem gyártási hibából... ennyiért már kapok újat. Valaki tud nekem ez ügyben okosat mondani?? Úgy gondolom egy 40e ft-os szemcsinek nem kéne 2 és fél év alatt így tönkremenni.

-
-
Fenyolori
csendes tag
Hiába ahogy az édesapám mondotta volt míg élt " az észnek hely kell".
Azt a láttátok volna amikor még anno bevonultam katonának és megpróbáltak tányérsapkát keresni a fejemre, azt a futkosást :-)
Egyébiránt nem volt kényelmetlen, lehet, hogy anyaghibás volt a cuccos, de mivel nem magyarországi így még az is lehet, hogy gagyi volt nem eredeti - bár papírjai rendben voltak - , de a gari sajna nem érvényes így rá.
A julietem is kényelmes tehét nem a kerülettel van baj, inkább az agykoponyai rész erősebb az arckoponya normál.
Van egy régi Cébém is amit már sajna az idő foga kikezdett, kb 8 éve szereztem de az nem tört ketté, pedig sportolt rajtam eleget, és mégis bírja a mai napig.Ha tudnál mérni egyet azt nagyon megköszönném.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Fenyolori
üzenetére
62 méteres fej? ajnye
Ne csodálkozz, hogy kettétört, már az is csoda,
hogy egyáltalán felment rá.Egyébként én tennék egy próbát a szavatossággal, lehetett anyaghiba is.
Ha a fejed feszítené szét annyira, hogy az orrnyeregnél eltörjön,
akkor az marha kényelmetlen viselet lenne (gondolom nem Gascan S volt).Nálunk a boltban van asszem XLJ, de lehet, hogy már csak a sima maradt meg,
ha gondolod, méregethetek rajta, bár nem tudom, az segít-e bármiben is... -
Fenyolori
csendes tag
Nálam csak a fém keretesek abból is a jobbak jöhetnek számításba. Most tört éppen ketté az orr nyeregnél a gascanom, pedig csak simán hordtam, nem ültem rá, nem léptem rá. Sajna " nagy a fejem"( 62-es kalapméter), nehéz rá megfelelő kényelmes szemüveget találnom.
A Juliet bejött, már egy éve használom, de kellene egy sportosabb fazon is. Van valakinek Half jacket XLJ. Mekkora fejméretig kényelmes.
Sajna városomban nincs oakley szaküzlet ( kettő is megszünt a közel múltban), így csak az elmondásokra vagyok kénytelen hagyatkozni, próbára nincs lehetőségem.Szóval ha valakinek tapasztalat ez ügyben kérem ossza meg velem.
Köszi!
Lóri
-
ineedpower
csendes tag
Nekem az említett 2002ben vásárolt Straight Jacket-en a lencsén a 7 év alatt 1 db, kb 4-5 mm-es karcot sikerült produkálni. Tény, hogy vigyáztam is rá
(ezért is olyan fura nekem, h szétment a lencse belseje)
De tény, hogy könnyen karcolódnak, sok ismerősöm Oakley-ában kellett lencsét cserélni, főleg az első Monster Dog sorozatban...A marketingjükről pedig talán csak annyit, hogy hány más, hasonló kaliberű napszemüvegmárkának láttad óriásplakátját az országban?

-
lúzer
veterán
prescription+sunglasses
ez lenne a dioptriás napszemcsi? -
lúzer
veterán
bocs, ennél pl. hol látom?
vagy ne itt nézzem? -
Eagl3
veterán
Ma megvettem a Gascanom, nagyon fasza, kényelmes, a lencséje még jobb és aztmondják, hogy jól áll.
Örülök neki. -
A vr28 black iridium barnásabb árnyalatú és kicsivel világosabb mint a black irid lencse. Ha azt szeretnéd, hogy ne látszódjon át akkor emerald, ice v black irid lencsét válasszál.(esetleg fire v ruby iridium)
bwoay: na igen a pr elég jó náluk, rudy project szemüvegek is biztos jók (meg kb ugyanolyan drágák), de nekem vhogy mégse tetszenek. Az oakley lencsékkel az az egy baj, hogy elég könnyű megkarcolni. Pont ma megmutattam egy ismerősömnek egy gold iridium lencsével szerelt szemüvegemet, aztán nem győzött csodálkozni milyen fasza

L.A. fején lévő szemüveg pedig az új racing jacket
-
bwoay
nagyúr
válasz
ineedpower
üzenetére
tetszenek, szó sincs róla, Szekszárdon járok szerintem legközelebb,
ahol meg tudom nézni (találtam vagy 3-4 típust, ami tetszik),
de napszemüvegeket egyelőre nem gyűjtök, és itthon meg van elég
(3 Smith, 1 Arnette). Black Flysom volt, kettő is, egyiket imádtam,
a másikat utáltam
Bandus:
Az Oakley attól kommersz, hogy a jó (és aggresszív) PR miatt
egy "misztikum burok" veszi körül a márkát, ami kb városi legendákból
táplálkozik, illetve a gyártó DVD-jéből, meg demoiból, melyekből rendre kiderül,
hogy egy világégést követően csak két dolog maradna meg a földön:
a csótányok, meg az Oakley napszemüvegei.
Az emberek hisznek abban, hogy ezek a lencsék annyira egyedülállóan erősek,
ellenállóak, és olyan magas fokú optikai tisztasággal rendelkeznek,
mint semmi más, így rendre ezeket vásárolják, és ezáltal
Oakley napszemüvegből vesznek a legtöbbet (mármint nálunk).
Az igazság meg az, hogy az Oakleyk ugyanolyan jó minőségű napszemüvegek,
mint a többi hasonló kategóriájú gyártó termékei. Csak utóbbiakból kevesebb van.
Az Oakley egy, a többinél jobban megcsinált márka, a minőségével azonban
nem magaslik ki közülük. -
ineedpower
csendes tag
Hát nézd meg, h minek indult, és nézd meg most.
Most egy divatszemüveg, de ez "extrém sportolóknak" készült. Nem gyúrósoknak, mint most. De ez van,a pénz elvitte őket is.
Vannak páran, akik kiváltak, és csináltak saját márkát, mint a Dragonos srác, ők is a pénz miatt (is), de legalább megtartottak vmit, és nem arany meg ezüst és szivárványszínű szemcsiket csinálnak.
De ha neked ez jön be, akkor ezt fogod hordani, én meg a másikat, mert az áll hozzám közelebb.
-
bandus
veterán
válasz
ineedpower
üzenetére
az oakley lenne kommersz?
szerintem nagyon bénák ezek a szemcsik 
[link] egy ilyennelpéldául összehasonlíthatatlan
-
bwoay
nagyúr
válasz
ineedpower
üzenetére
elhiszem, hogy van a Criminalban, de Győr-Moson-Sopron látod,
hogy lenne üzletük?
Ismerem a Dragont azóta, hogy Tony Hawk szponzorai lettek anno,
meg egy ismerősöm is ilyet hord, de mondom, felénk marha ritka,
kb, mint a Dirty Dog, vagy mondjuk az Arnette, vagy a Spy. -
ineedpower
csendes tag
-
bences
tag
Hello!
Azt meg tudná nekem mondani vki, h a VR28 black iridium lencsénél mit is tesz a VR28? Mit tud, miben más mint sima black iridium? Valamint h mennyire átlátszó? kb mint a sima fekete, vagyis nem nagyon? Mert nekem olyan lencse kéne ami nem látszik át lehetőleg semennyire sem.
Köszi -
bwoay
nagyúr
válasz
ineedpower
üzenetére
Dragont annyira nem ismerem, láttam már jót, de eleve ritka felénk.
Viszont ott Fox: ugyanaz a lencse, mint az Oakleykban, már kerettel. -
bwoay
nagyúr
én sem találkoztam még egyik saját szemüvegemnél sem ilyen hibával
(igaz, Oakleym nincs, Smitheket hordok),
de jellemzően régebbi típusok jönnek be hozzánk ezzel a lepattogott réteggel.
Lehet, hogy használati szokások között keresendő a megfejtés,
valszeg nem én fogom felderíteni. Viszont azt tényleg hallottam,
hogy a magas hőmérséklet nem tesz jót a bevonatnak.MD-ből amúgy a Transitions lencsés a legdurvább szerintem,
vagy ha van olyan, ami nem csak fotokromatikus, de polarizált is, akkor az
bár ilyesmiről Oakleynál nem hallottama fotón nem tudom, melyik L.A. Oakley van,
de nem a straight jacket, hanem valami igazi sportszemüveg -
bobsys
veterán
attol fugg, hogy mennyire van meghajtva a lencsenel a keret (mashogy nemtudom leirni) + a dioptriatol (+/- dioptria szam)
az en szemuvegem elegge ives es nagy dioptriam van eppen hogy jo lett, de a szelein igy is mar torzit egy picit (Oakley szemuveg keret) (siman megszokhato meg)
vagyis barmilyen lencset beletudnak csiszolni, de egy bizonyos dioptria szam + iv utan nem lesz komfotros torzitani fog
(utoljara dioptrias napszemuveget csinaltam, na azt mar nem oakley keretbe, mert azok mar tul ivesek voltak - lett belole jaguar keret
) -
Azért a MD se egy mai darab, csak mivel nagyon népszerű modell ezért forgalmazzák. Én 2004-ben vettem az első darabot, ha jól tudom akkor 2003-ban adták ki. Nem értem egyébként ezt a lencsesérüléses dolgot, nekem volt/van pár oakleym, de eddig soha egyiknél nem volt ilyen hiba, igaz nem hordom a hajamban.
-
válasz
ineedpower
üzenetére
Nekem vadiúj komplett van eladó

Ez a Lance-féle új oakley borzalom ronda. Maradok a jól bevált radarnál.
-
ineedpower
csendes tag
Hát lehet, h tipikus Oakley hiba, de nem tudnak rajta segíteni. Lencséjük nincs hozzá párban, rendelni sem tudnak, mert modellvisszavonás már több mint 2 éve volt, uh nem gyártanak hozzá lencsét.
Ha esetleg vkinek lenne jó állapotú Straight Jacket lencséje, vagy törött ilyen szemüvege, az legyen szíves írjon nekem PÜt. Köszi -
Ybron
senior tag
Nekem most ez a Lance Armstrongos nagyon tetszik.

-
bwoay
nagyúr
válasz
ineedpower
üzenetére
a Monster Dog meg nem olyan régi még
Egyébként a fenti típusból még egyetlen egyet sem láttam ilyen hibával,
pedig kollegám történetesen egy régi (és jó ritka) titanium iridium lencsés darabot
használ hosszú évek óta. -
-
bwoay
nagyúr
válasz
ineedpower
üzenetére
Tipikus Oakley hiba, hány ilyet láttunk már... lencsecsere, ahogy koxx is mondja,
valamint abban is igaza van, hogy mivel jó régi s. jacket, kétséges,
hogy lesz hozzá lencse. Egy próbát megér, fel kell hívni a Mofo Kft-t,
és rákérdezni. Ennél régebbi szemüvegeket is oldottak már meg,
de megesik, hogy fél évet kell várni az alkatrészre. 2500 Ft kezelési költséget szoktak
behatjani, tekintettel arra, hogy ez gyártásból eredő hiba.
Állítólag magas hőmérséklet okozza, vagy ilyesmi, szóval kocsi kesztyűtartójában is utólérheti a végzet, hiába tartod tokban. Szerintem viszont ez csak a gyengébb,
korábbi lencsékre igaz, bár az is lehet, hogy idővel az újaknál is előjön majd. -
Vaterán eredeti "olasz oakley" [link]
legalább írná oda, hogy fake -
válasz
ineedpower
üzenetére
Ez bizony lencsecsere lesz. Lepattogott az iridium réteg. Más kérdés, hogy honnan fogsz bele szerezni lencsét, mivel évek óta nem gyártják ezt a modellt, de egy próbát megér a LAB-ban hátha tudnak segíteni.
-
XSiGma
aktív tag
válasz
ineedpower
üzenetére
akárhonnan nézem használhatatlanok ezek a képek
-
ineedpower
csendes tag
válasz
ineedpower
üzenetére
Sziasztok!
Van egy Straight Jacket-em, és a következő a problémám vele: olyan a lencse alja, mintha levegő ment volna 2 réteg közé, és a felső réteg elkezdene lepattogni, alá pedig légbuborékok kerülnének.
A könnyebb megértés érdekében linkelek pár képet:
Ha tudnátok vmit mondani, h mitől lehet ez, illetve mivel lehet orvosolni, azt megköszönném.
A szemüveget mindig a bagben tároltam, v a fejemen.
Előre is thx![ Módosította: bwoay ]
-
lúzer
veterán
hali!
vennék szívesen ilyet, de dioptriás lencsét pl. ebbe bele tud rakni egy optikus?
illetve mit lehet kapni dioptriásban? -
krain
tag
Üdv!
Mivel Vole mester egyáltalán nem reagált semmi módon az üzeneteimre(ami számomra felettéb furcsa), kézbe vettem a dolgokat: egy ismerősömön keresztül e-bay-en megvettem a nagy Ő-t, izé O-t
OAKLEY Oil Rig Shadow Camo Frame Emerald Iridium Custom a kis szépség
hamarosan meg is lesz, hejj.
Nos, szerény személyemnek is sikerült csatlakozni az oakley tulajok megtisztelő társaságához, hehe. -
Oracle
senior tag
Üdv!
Lenne egy eladó oakley unknown napszemüvegem mennyiért lehetne eladni, teljesen karc mentes megvan a doboza meg hozzá járó kis szövet tok ami egyben a törlőkendője is. Az eladás oka, hogy radart akarok venni bicózáshoz

-
Eagl3
veterán
Szevasztok!
kinéztem Székesfehérváron egy fekete Gascant, 32.000Ft, 2év gart adnak rá, ez tuti nem hamisítvány ugye? Esetleg miből látom rajta, hogy hamisítvány? Mondjuk elég meggyőzően néett ki. Illetve Vole, ha erre jársz, mondanál egy árat, hogy te mennyiért adod ezt a szemüveget?
Erre gondolok:
Polished Black
Lens Color:
Grey
SKU:
03-471
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Warships
- Konteó topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez olyan mintha megvennél egy mercedest és azt mondanák hogy hóban ne használd mert gyorsabban rozsdásodhat