- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarZ3r0
tag
Hello mindenki!
Kicsit off, de szeretnek segitseget kerni.
Kaptunk egy kisebb pico keszletet, amibol szeretnek vmi mukodo vasutat megoldani.
Elkepzelheto, hogy hianyos, csak sajnos olyan szinten nem mozgok ebben a korben, hogy arra sem jottem ra, hogy mit kellene keresnem.
Ebben tudna nekem valaki segiteni valamilyen uton.
Privatban, skypeon, ami kicsit talan gyorsabb, mintha ide berakom a kepeket.
Mert mindent jol lefotoztam, gondolom abbol egy hozzaerto mar tudja, h mithogy.
Nagy dolog lenne, ha osszejonne.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged