- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
válasz
OceanStorm #5096 üzenetére
Miniversumban megkérdeztem. Zárás után vab egy emberke aki elkeud porszívózni, szép lassan aprólékosan. Fél év alatt ér körbe, és kezdi elölről. Na, kinek lenne álommeló?
-
válasz
YanezTTrain #5097 üzenetére
Vagy maga a helyiség, ahol a vonat fut lehet tisztatér?
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5096 üzenetére
Valami antisztatikus portaszító mező nem jöhet számításba? Lövésem nincs a dologról de annyi minden okosságot kitaláltak már. Persze lehet, hogy kicsit sok Star Treket néztem az utóbbi időben...
-
OceanStorm
tag
Ezen már én is agyaltam hogy egy nagyobb méretű terepasztalt, mint pl. a Miniatur Wunderland hogyan takarítanak. A sínek és közvetlen környezete még oké, vannak speciális tisztító vagonok, sőt még olyan is ami porszívózni is tud, ám az egyéb kialakított területekre nincs elképzelésem.
-
Szólista
senior tag
-
YanezTTrain
tag
Bővíteni kell a Märklinariumot.
Tények, lehetőségek, ötletek...
Adva van egy 256 x 197 centiméter alapterületű helység. Ez a diliszoba. Vagyis itt van a vasút. Ide már sikerült beépíteni, egy 250 x 105 cm méretű terepasztalt. Ha még én is be akarok férni a szobába - nem lenne hátrány - akkor ezen az asztalon már egy centit sem tudok bővíteni.
Viszont vasúti jármű van rogyásig, A Märklinek már nem férnek el a jelenlegi asztalon és akkor az egyenáramos cuccok még ki se lettek véve a dobozból. Mivel vízszintesen nem tudok már terjeszkedni, marad a felfelé történő bővítés. Láttam valahol egy videót, ahol konzolszerű megoldással egymás fölött volt a terep és a vágányzat több szinten is. Gondolkodtam már hasonlón, de a video adta a végső lökést, az emeletes-konzolszerű építkezéshez.
Az első 3D-s terv a Märklineknek lesz egy új pálya a már meglévő asztal fölött. Itt két szerelvényt szeretnék járatni, térközbiztosítással és egy késleltető beiktatásával, automata üzemben. Akad egy-két német karosjelző az élethűség növeléséhez.
Az öreg BR23 és az Orient Expressz kocsik lenne az egyik szerelvény, a másik egy rövid kis tehervonat, a jópár BR89 egyikével.
A második 3D-s terv szerinti pálya az előbbi fölött helyezkedik el a szoba(szobácska) rövidebb(197 cm-es) falán, szintén konzolszerűen. Ezen a dupla vágányos részen az évek óta dobozban pihenő DB-s E-103 és egy TEE gyorsvonat, valamint egy ÖBB Tau és egy háromkocsis, vezérlős emeletes szerelvény futna, szintén valamiféle automatizált üzemben. Pl. TT kapcsolórelé-késleltetőkapcsoló kombinációkkal. Persze ez az asztalrész kap felsővezetéket az élethű üzemhez és naná, fényjelzőket.
Szóval tervek vannak szép számmal... :-) -
applause
aktív tag
Érdektelenség miatti felszámolás.
terepasztal alap
beépített sínanyag.
Van más is, keressetek rá a vaterán "applause_a" eladóra. -
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5087 üzenetére
Ez tök jó. Talán számomra is nagy segítség lesz, én egyelőre még azon agyalok hogy hol és hogyan helyezkedjen el a pálya, de lehet hogy "terepasztal" lesz belőle. Szerencsére 1-2 hónapon belül a jelenleginél valamivel nagyobb lakásba költözünk, nagyobb hely áll majd rendelkezésre mint most de nem sokkal. Eleinte szőnyegvasútban gondolkoztam, ki is agyaltam egy pályát a jelenlegi helyen ezért bevásároltam a GeoLine sínekből, de az egészből nem lett végül semmi. Az új helyre már egy fali polcra szerelhető megoldáson agyalok, a GeoLine sínek megmaradnának mert megmondom őszintén a leszórható kaviccsal és a ragasztóval nincs sok kedvem foglalkozni, ám a sínek menti és közti részeket igényesen kialakítanám, illetve létrehoznák egy nagyobb intermodális teherpályaudvart. Egyelőre ezek vannak tervben aztán majd lesz ami lesz.
-
YanezTTrain
tag
Az imént kaptam egy felkérést, a X. Európai Kerti Vasutak Találkozóján való részvételre, mint kiállító. Természetesen a Märklin terepasztallal.
Mindenkit szeretettel várok augusztus 13 - 14-én Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban!
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5086 üzenetére
Igen, van. A Scarm nevű programot használom ami ingyenesen letölthető, használható.
[link]
A fenti linkről letölthető, beszél magyarul is. -
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5085 üzenetére
Van valami program amivel megtervezed az asztalt ? Főleg az első rajz tetszik, gondolom azon a számozás a sínszálak fajtáját jelöli, ami által könnyebb lesz az építés. Nem ?
-
pirosvilamos
tag
válasz
OceanStorm #5081 üzenetére
Szerinem a csíkos műhelyt vedd célba digitalizálás ügyben...
Sok fórumon ajánlják
[link] -
ztibor
senior tag
válasz
OceanStorm #5082 üzenetére
Én köszönöm, és legyen benne legalább annyi örömöd, mint nekem volt régen :-)
-
OceanStorm
tag
És köszönet mindezért ztibor kollégának, korrekt partner.
-
OceanStorm
tag
Gazdát cserélt a gépezet.
Illetve egy 1:1 -ben nem igazán előforduló felállás, német mozdony amerikai kocsival.
A gép belseje egy kisebb-nagyobb javításon fog átesni, gondolom ez szükséges ki tudja hány év pihenő után, illetve digitális elektronikát kap. Persze mindezt nem én fogom csinálni mert nem értek hozzá, néztám már egy-két modellvasút szervizt, de ha ti is tudtok ajánlani valakit azt köszönettel fogadom.
-
ztibor
senior tag
válasz
OceanStorm #5078 üzenetére
-
ztibor
senior tag
válasz
OceanStorm #5074 üzenetére
Persze, tudok, holnap csinálok párat
-
pirosvilamos
tag
válasz
OceanStorm #5075 üzenetére
át.
-
OceanStorm
tag
Az előző hozzászólásom kapcsán kérdezném, hogy egy régi analóg mozdonyt át lehet-e alakítani digitálissá ?
-
ztibor
senior tag
válasz
pirosvilamos #5072 üzenetére
Nem várok vagyonokat, csak szeretném belőni mit érhetnek, mert nekem nincs rá szükségem, így annyiért megy el amennyiért elmegy
A Ludmilla az a nagy mozdony gondolom, mert most hogy mondtad találtam egy beazonosíthatatlan nehéz dolgot, és most belepróbáltam pont belepasszol és bepattant a közepébe
A BR55 az a gőzös?
Az ilyen infok érdekelnének, hogy legalább megtudjam hirdetni :-) -
pirosvilamos
tag
-
-
ztibor
senior tag
válasz
pirosvilamos #5069 üzenetére
H0 az biztos, ennyire még emlékszem a régmúltból :-)
Holnapra lövök pár képet, és előre is köszönöm a segítséget.
-
ztibor
senior tag
Sziasztok
Most találtam meg a padláson a modellvasútjaimat.
3db mozdony, pár vasúti kocsi meg 2 db trafó.
70-es évek végéről származhatnak. Működnek, annyit ma megállapítottam.Mivel 14 éves koromtól pihen, így kb semmit se értek hozzá, és semmit se tudok róluk.
Ha esetleg tudnátok segíteni beazonosítani őket, és kb mire számítsak ha elakarnám adni, akkor tennék fel pár képet róla, és nagyon megköszönném a segítséget. -
OceanStorm
tag
Ittatok már Tropicana gyümölcslevet ?
A BLMA Models korábban kihozta a híres Tropicana kocsikat, befejezték ám tervezik az újra gyártását. A minősége szerintem magáért beszél, remélem egyszer majd kézbe vehetek egy saját példányt.
-
pirosvilamos
tag
válasz
YanezTTrain #5065 üzenetére
Függőleges elmozdulása a szélső kerekeknek sincs
Keresztirányban elég jól mozgott, ívbe sem feszült be, ugyanúgy, mint a REKO kocsik -
YanezTTrain
tag
válasz
pirosvilamos #5064 üzenetére
Igen keskeny ablakosról beszélünk. Abból volt két hosszúságban gyártva kocsi, volt olyan rövid, mint ez amiről beszélünk és a hosszabb háromtengelyes verzió. A kéttengelyes kivitel nekem nem jött be, a háromtengelyes az rendben volt kivitelezés szempontjából. Ott amivel nem igazán voltam kibékülve a középső tengely függőleges irányú elmozdulásának hiánya. Vagy túl kicsi mértéke. Pályahibákra, különösen ugye ívekben, nagyon érzékenyek voltak.
-
pirosvilamos
tag
válasz
YanezTTrain #5063 üzenetére
Ha a keskeny ablakos szériára gondolsz, szerintem az fényévekkel szebb lett.
Felragasztható szellőzőkkel, az egy csúcsmodell volt BTTB-ben.
Más kérdés, hogy a nyugatabbi gyártók ennél is fényévekkel szebbet gyártottak már akkor -
YanezTTrain
tag
válasz
Quasi_modo #5062 üzenetére
Igen. Az alapszín sem volt egy haj, de nagy szám, a feliratozás, meg kritikán aluli. Persze akkor és ott prímán megfelelt az igényeinknek. Három ilyen kis kocsi és egy BR92-es gőzmozdony, már csodálatos szerelvénynek számított negyven évvel ezelőtt.
Amikor a Zeukeból BTTB lett egy idő után leálltak a gyártásával és átálltak egy másik, hasonló, de szerintem messze nem ilyen szép kocsitípus gyártására. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
YanezTTrain #5061 üzenetére
Tényleg. Emlékszem is rá. De annak emlékezetem szerint elég fakó színe volt.
-
YanezTTrain
tag
válasz
Quasi_modo #5060 üzenetére
Remek portéka! A személykocsit régen a Zeuke és a BTTb is gyártotta, persze nem ilyen magas szintű élethűséggel.
-
YanezTTrain
tag
Itt a jó idő, elkészült a kiállítási asztal valamennyi eleme. Már csak az épületek legyártása van hátra, illetve fák, bokrok és egyéb tereptárgyak bütykölése, beszerzése.
A jó idővel beköszönt a vasútfotózási időszak. Jövő hétvégétől indul a lövöldözés a sínek mellett. -
OceanStorm
tag
Megjött ma a két kocsi is amik szállítják majd a konténereket, fém öntvény az egész tehát elég szép súlyuk van, a többit meg elmondják a képek. Ilyen kocsikból szeretnék majd még többet, egyelőre csak ennyit szereztem be.
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori #5055 üzenetére
Ezek klasszikus 40 lábas konténerek, 14cm hosszú és 2.7cm széles egy konténer. Az Athearn által gyártott verziók még nem értek ide így azokat nem tudtam megmérni, de feltételezem azok is ugyanekkorák.
Én ilyen kocsikra fogom pakolni őket, illetve az 5001-es hozzászólásban már tettem erről egy említést.
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
OceanStorm #5053 üzenetére
Pofásak ezek a konténerek, milyen hosszú kocsi kell ezekhez?
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5051 üzenetére
Köszi, maradt még fotózni való bőven, hirtelen ezek voltak kéznél. Rengeteg terepépítő dolog, meg össze-rakatlan épületem is van még... csak hát az idő az kevés.
-
OceanStorm
tag
Nekem ezek jöttek ma, mint a vihar előtti szél.
Még jönni fog az Athearn felhozatalából is pár darab, kíváncsi vagyok hogy a sarok illesztések passzolnak-e majd ezekhez, illetve a kocsi illesztési pontjaihoz. Utóbbi szintén utazik még valamerre.
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori #5050 üzenetére
No problem. Jól bevásároltál.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori #5050 üzenetére
Ez szép fogás volt! Gratula!
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
OceanStorm #5038 üzenetére
Bocs csak telóról próbálkoztam és a te hozzászólásodra sikerült rábökni. Amerikai modellem kevés van, főként a német svájci vonal érdekel.
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5048 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5047 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5046 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5045 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5044 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5043 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5042 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5041 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5040 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5037 üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori #5035 üzenetére
Ez tetszik.
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori #5037 üzenetére
Nekem válaszoltál, így már azt hittem valami tengerentúli cuccal bővítettél, illetve még azt is megkockáztattam gondolatban hogy a reklámozott kocsik valamelyikével, rá is néztem az eladóra az eBayen hogy mi hiányzik.
Amúgy kedveltem én is ezeket a kis egytengelyes teherkocsikat, amikor még a faterral toltam a modellvasutazást úgy 10-15 éve nekem (nekünk) is volt hasonlókból egy csomó, az összes kiállításon, illetve anno még volt a pecsa mellett egy bolhapiac, nem tudom hogy van-e még mert rég nem jártam arra, de ott árultak ezekből egy csomót, mi meg mindig elhoztunk egyet-egyet. De hát ez már a múlté.
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5036 üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori #5033 üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori #5033 üzenetére
Lássuk a képeket!
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
OceanStorm #5032 üzenetére
Bövült a készlet.
-
OceanStorm
tag
Van az eBayen pár szép munka ami realisztikusabbá teszi a gördülő állományt, igaz nem adják őket olcsón főleg ha hozzászámolom a postaköltséget is, de egyet egyet talán megéri beszerezni.
-
OceanStorm
tag
válasz
Quasi_modo #5030 üzenetére
Ha talán egyszer beszerzem a készletet én kibővítem majd három kocsival hogy valami kinézete azért legyen. Tehát + két sima kocsi, és középre még egy La Poste feliratos. A teljes szerelvény kirakása anyagilag is húzós, nem akarok száz ezreket elkölteni erre.
Azzal meg még mindig nem jutottam előrébb hogy egyáltalán megéri-e ezzel foglalkozni. Ugyanis csak az a két gyártó hozta ki ezt a szerelvényt akiket az előző hozzászólásaimban említettem, és nem tudom hogy milyen minőséget képviseltek illetve képviselnek. Ha már kidobok egy csomó pénzt az ablakon nem játékot szeretnék venni. Ha valaki ezzel kapcsolatban megtudna győzni vagy épp lebeszélni az nem lenne rossz.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
OceanStorm #5028 üzenetére
Ami azt illeti az alapkészlet nekem elég is lenne. A teljes szett nagyon hosszú, nem tudok neki elég nagy asztalt építeni meg N-ben sem.
-
OceanStorm
tag
válasz
Quasi_modo #5027 üzenetére
Amúgy nekem is tetszik, annyira hogy volt most egy fél órám hogy azon agyaltam hogy beszerezzek-e egy készletet, vagy legalább egy kocsit kezdésnek. De hát enni is kell valamiből... A Jouef féle verzió elég korrektnek tűnik, de nem tudom minőségileg hova helyezzem a márkát, talán ti többet tudtok mondani erről. Úgy tűnik hogy a francia vonatok terén toppon voltak, illetve ahogy olvasom működött együtt egy-egy modell gyártásánál más gyártókkal is, pl a Märklinnel.
-
OceanStorm
tag
válasz
Quasi_modo #5027 üzenetére
Nem tudom hogy minőségileg hova sorolhatóak, de a már megszűnt Jouef, illetve a Lima kihozták ezt a szerelvényt. 50 -től 150 ezer Ft -ig találni is mindkét fajtából készletet, amik tartalmazzák a vonat elejét és végét, illetve két La Poste feliratos kocsit. A további kocsik külön 15-20 ezer Ft -os darab áron beszerezhetőek.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
OceanStorm #5026 üzenetére
Ez tetszik.
-
OceanStorm
tag
A hozzászólásokból sajnos az derül ki hogy ez a szolgáltatás már megszűnt, ettől függetlenül tetszik ez a szerelvény.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5024 üzenetére
-
YanezTTrain
tag
Ma megjött a visszaigazolás a Temofesztről. Idén is kiállítok! Tehát teljes gőzzel előre a terepasztalépítéssel! Szerencsére a nehezén már túl vagyunk, kész a pálya, az elektromos rendszer és a terep, már "csak" az épületek, növényzet és egyéb tereptárgyak vannak hátra.
Október 9-én 10 órától pedig miénk a pálya! Akarom mondani, a fűtőház! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
YanezTTrain #5021 üzenetére
Köszönöm. Tényleg ilyen a színe.
-
YanezTTrain
tag
válasz
Quasi_modo #5020 üzenetére
A villanygép nagyon pöpec! És a színe is nagyon ott van!
-
YanezTTrain
tag
Túl vagyunk a nagyműtéten. Pár hónapja tengely és csatlórúd csere volt az öreg vason. A napokban megérkezett a vadonat új motorszett, állórész, forgórész, kefetartó, rugókkal, új bronz és szén kefék és egy új irányváltó. Most már teljesen megújult a gép hajtása, olyan finoman jár, mint egy svájci óra. Két óra tesztfutás és száz irányváltás van a gépben, hiba nélkül. Jöhet az újabb 66 év használat!
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5016 üzenetére
Ezek mind Indiában tervezett és gyártott mozdonyok, az angoloknak csak a gyár alapításában volt szerepük még az 50 -es években, most már nem gondolom hogy közük lenne hozzá.
-
YanezTTrain
tag
Egy igazi indiai sufnituning!
Az indiai vasútmodellezés témához. Szerintem egyszerűbb házilagosan építeni ilyen mozdonyokat, mint beszerezni. A modernebb gépek láthatóan amerikai mozdonyok, a régebbi időszakban pedig szerintem az angol vonatok között érdemes szétnézni, mivel Indiában elég sokáig ott voltak az angolok.
-
1501N
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek egy ilyen kezdőkészletről? LINK
Nagyjából sín árban láttam egy ilyet használtan.
Igazából miután megjöttek a nyugatnémet Trix I profilos sínek, valahogy a régi U profilos Piko sínektől elment a kedvem.
Az I profilosak koruk ellenére is hihetetlenül stabilan kapcsolódnak egymáshoz. Érintkezési hiba sincsen és nem is csúsznak szét, pedig nincsenek rögzítve csak egy lapra téve.Üdv!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
OceanStorm #5009 üzenetére
Nem is hallottam még indiai típusú modellekről semmilyen méretben. Minden esetre érdekes lenne.
-
YanezTTrain
tag
Alakul a műtárgy! Már nem is tűnik olyan iszonyatosan nagynak a helyére téve. Persze egy két kereszt elem még hiányzik a híd tetejéről, azok is megépülnek hamarosan. Jöhet az utolsó két hegy és az alagutak építése. Április közepén pedig a próbaüzem. Nem csak olyan tessék-lássék egy szerelvénnyel, hanem rendes nagyüzem, amit az asztal elbír.
-
OceanStorm
tag
Megfordult a fejemben hogy be kéne szerezni pár indiai személykocsit a modernebb típusokból, amiből később kirakhatnék egy szerelvényt, valahogy az évek során megtetszett az indiai vasút. Itt nem a tömött szerelvényekre kell gondolni, vannak teljesen kulturált vonatok is arrafelé. Annyit megtudtam hogy az ott (modernebb országrészekben) népszerű mozdony a WAP sorozat amit az indiai CLW gyárt, ezt mint támpontot felhasználva elkezdtem keresgélni indiai modellvasutas körökben, de a házilag elkészített megoldásokon kívül alig találtam valamit, egyáltalán nincs kitaposva az ösvény ami azt illeti. Persze nem adom fel, hátha rárepült már erre a témára valahol egy vállalkozás akitől belehetne szerezni ezt-azt.
[ Módosította: radi8tor ]
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5006 üzenetére
-
OceanStorm
tag
Ezekről a kocsikról még nem csináltam képet, így hát itt van pár rossz minőségű.
Az egyik újonnan jött Németországból, a másik amelyikre ráraktam a trailert használtan kaptam Floridából. Az utóbbival kapcsolatban azt mondta az eladó hogy teljesen jó állapotú, ehhez képest megkaptam lógó, törött alkatrészekkel. Szerencsére semmi sem hiányzott, így egy részletet leszámítva elég szépen megtudtam javítani, amit meg nem ahhoz még várok egy kisebb alkatrészt de utána perfekt lesz.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5005 üzenetére
Photoshop ?
-
OceanStorm
tag
válasz
Quasi_modo #5003 üzenetére
Nekem a régmúltból az a tapasztalatom, hogy a könnyű kocsik mindig valami problémát okoztak menet közben. Hol sűrűn kisiklottak, hol felborultak valami kanyarban, valami mindig volt velük, így akárhova nem tehettem a problémás kocsikat egy szerelvényben. A zárt kocsikkal alapvetően nincs baj ha műanyagból készülnek, elszoktak bennük rejteni nehezéket... már amelyikben, anno volt egy ehhez hasonló Rocco teherkocsim aminek semmi súlya nem volt. A nem rég beszerzett Atlas illetve Athearn kocsik (boxcar) mind műanyagból készültek, ám mindkettőben ott van benne a fémlemez, szép súlyuk is van ettől. A nyitott kocsikban viszont nem mindig tudnak elrejteni nehezéket, azokat szerintem nem hátrány ha kizárólag fémből készítik. Itt van pl ez (Walthers gyártmány), én eddig kettőt szereztem be ebből, a kocsi váza teljesen fémből van és csak az egyéb részletek készültek műanyagból, ám még így is túl könnyűnek mondható, panaszkodnak is emiatt a külföldi fórumokon, nekem még pálya híján nem volt alkalmam kipróbálni. Van olyan gyártó aki az egészet műanyagból készíti, annyira lehet stabil a futása mint egy részeg biciklis.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
OceanStorm #5002 üzenetére
Nem feltétlenül baj az ha a kocsik műanyagból készülnek. Főleg ha valami hosszabb szerelvényt akarsz futtatni.
-
OceanStorm
tag
Utólag még megjegyezném, hogy a nyitott teherkocsik terén az erősen a Walthers mellett szól, hogy viszonylag jól kidolgozva, fémből készülnek. Még a Kato is műanyagot gyárt, igaz ők valamit trükköznek az acéllal hogy súlyosabb legyen a cucc.
-
OceanStorm
tag
Egy-két hete a Walthers bővítette a Proto kategóriáját a 40' hosszú (raktérrel rendelkező) Gunderson Rebuilt intermodális kocsikkal, hosszabbak már korábban is voltak a listán, illetve az amerikai teherkocsik között van jópár számomra irreálisan hosszú típus amik nem igazán esnek jól a szememnek. Nyilván a valóságban a kocsik mérete a kihasználhatósággal és a szállítási költségekkel van összefüggésben, még szerencse hogy a modellezés közben ez nem szempont.
Én a beszerzendő teherkocsikat illetően nagyjából a közép kategóriát szeretném megcélozni, így hát rendeltem első körben két db-ot az új jövevényekből, meg néhány konténert hogy legyen majd mit cipelniük. Ez a szállítási forma kisgyerek korom óta nagy favoritom, legfőképpen a hatalmas hajók nyűgöznek le, persze könnyen meglehet hogy egy H0-ás Emma Maersk be sem férne a házba, illetve több ezer konténert beszerezni sem lenne kis mutatvány.
Terepasztal, vagy egy valamire való pálya amúgy még sehol, de azért gyűjtögetek ezt-azt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest