- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Nimrod #24194 üzenetére
Egy kört mindenképp megérne a dokival, akár először csak egy emailes levelezés formájában, fotókkal alátámasztva. Lehet, hogy egy olyan kezdődő probléma, aminek azután az lehet a vége, mint ami, ami macskánknál is történt.
Ez az ún. Harder-mirigy előesés, ami egy könnytermelő mirigy, ami időszakosan beduzzadhat, majd előreesik. Ha eddig eljutna a történet, azt kizárólag csak műtéti úton lehet orvosolni. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Nimrod #24194 üzenetére
Pedig vidd el, vagy legalább hívd fel az orvost, mert ez sokmindenre utalhat, ami lehet nem jó dolog. Fertőzés, vagy akár más betegség is. Ha eltűnik rövid időn belül, az lehet jó, hogy még pl. a fertőzés nem terjedt el a szervezetben annyira, vagy csak reggeli lassú ébredés. De én dokira bíznám már ezt. 😼
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Nimrod #21234 üzenetére
Az nem is baj, ha az egeret megfogják, mert valahogy csak bejutnak a házba és nem biztos, hogy jó, ha megrágnak mindent. Habár a legegyszerűbb bejutni az egérnek a macskaajtón a macska szájában. Majd itt bent elengedi, hogy játsszon vele, majd lankad a figyelem, az egér meg gyorsan a hűtő alá. Saját szememmel láttam egyik reggel. 🤭 Azután napokig ott lesik, mikor jön elő. Szerencsére másodszorra már kivégezték. 😊
De azt nem szeretem, amikor a kis piros cicám a gyíkokra vadászik. Ha szerencséjük van, akkor csak a farkuktól válnak meg. Próbálok olyankor határozott lenni vele, de hát csak macska, nem mindig sikerül. 😐 -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Nimrod #20862 üzenetére
Pedig van már Nekik is ilyen:
Sajnos párszor kellett Cicónak kapnia antibiotikumot, sőt most meg az energyvet gyógyikákat kapja a cukorbetegség tüneti kezelésére, amellé is ajánlott nekik. Van olcsóbb is a dokinál, kapszulában, de azt én nem tudnám lenyelni, kiszórva meg nem eszi meg sehogyan, ez még valahogy elmegy az alutasakossal. 😉
Nálam is sokszor leszedték a gallért, valahogy rájöttek, de arra is, ha szorosra húztam és nem tudta levenni, hogy tud benne enni, inni. Tudnak alkalmazkodni sok dologhoz ügyesen. 😽
Na, de hogy vidámabb is legyen. Kis reggeli torna helyett: 😁
Mókus Cica
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Nimrod #20834 üzenetére
Jobbulást Neki! 😽
Érdekes, hogy tudják megoldani a tölcsérrel, vicces, de ügyes, ahogy rájönnek, nem aggódnak, mint mi Rajtuk.
Gondolom doki mondta, vagy írt is fel, vagy adott probiotikumot is? Antibiotikum után, meg néha különben sem árt Nekik. Először én is csak lestem, de Cicáknak is szükséges pótolni. ☺️ -
Eastman
addikt
válasz
Nimrod #20605 üzenetére
Valszeg nem a "klór" amit látsz, hanem apró buborékok milliói a vízben. Ha valóban az ivóvízbe kevert, szokásosnál több klór fehérítené azt, érezned kell az elszínezéséhez szükséges mennyiség jellegzetes szagát, mikor a pohár fölé hajolsz.
Az uszoda vize érezhetően klóros, mégsem fehéres színű.
Lehet, hogy a konkrét esetben tévedek, de anno többször olvastam erről mikor ráparáztam én is.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Nimrod #20334 üzenetére
Akkor jól van! 🤗
Sajnos én meg a nyanyánál (
) észrevettem, hogy már nem ugrik akkorát, már nem olyan "fluid" a felmenetel a lesbe sem. (Nagyon magas kredencen van bekészítve neki egy türcsi, onnan mozizza a kertet, meg az utcát). Eddig egy szék volt odarakva mert elég magas, most odatettem egy bárszéket másodiknak. Használja is.
Most lesz 12... Gondolom ez "normális".
-
Freddy76
addikt
válasz
Nimrod #20149 üzenetére
Nagyon cukik
.
Anyósom lassan 80, gyerekkorában halt meg egy kutyusa. Egy ideig nem akart állatot, mert úgysem pótolhatja, ugyanakkor nagyon hiányzott neki mindig. Szerencsére az elmúlt 40 évben egy kertes házban laknak, és mindig volt két kutya, és több macska (orvosként dolgozott anyós, a kórház konyhája környékén mindig sok macska volt, ő persze mindig kiválasztotta a legsatnyábbat, akit a többiek nem engedtek az ételhez, szóval a macskák száma 3-6 között mozgott). Ezek többnyire "átfedésben", ha meg is halt valamelyik, ott volt mellette a többi, aki mindig segített neki túllendülni a gyászon (mert minden kisállatát meggyászolta). Most már kutyus csak egy van, négy éves, a kora miatt nem mer vállalni másikat, és már miatta is körbekérdezte a gyermekeit, hogy ha esetleg ő és após az állatkák előtt hal meg, akkor ugye befogadjuk őket...
-
ariel96
aktív tag
válasz
Nimrod #19722 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy újra itt vagy.
Nekünk már csak egy ivartanított cirmosunk maradt, kb. 12 éves.Azt is nehezen viseli, ha a közelben rendelő állatorvoshoz visszük oltásra. Nyáron utaztatni kellene autópályán kb. 70 km-t a kutyánkkal együtt. Féltem az öreglányt, jó lenne valami macska nyugtató. Egyébként nagyon jól tartja magát, kergeti a farkát, mint egy kis cica, egyáltalán nem látszik a kora.
Van valakinek tapasztalata macskanyugtatóval? -
-
bul07
nagyúr
válasz
Nimrod #19207 üzenetére
Fú
A kép még nem töltött be de már olvastam az írást azt hittem a macskán lesz a maszkÚgy mint ebben a videóban
És ha már videó akkor jöjjön pár, nem írok semmit némelyikhez hogy esetleges poént lelőjem (a hang némelyiknél elég jelentős)
[link]
[link]
Harc [link], és ha támad akkor[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Mi ellőt valaki megijedne douyin az a kínai TikTok, csak külön néven fut mert sokkal hamarabb volt mint a TikTok
-
-
-
Astroboy
őstag
válasz
Nimrod #19170 üzenetére
Miénk is így festett nemrég, Mrs. Pusztító pár év alatt jól elintézte...
Javításképp visszatekertem jó szorosan a szizál köteleket, majd kárpitos-takkerral rögzítettem a végüket.
Emlékszem mikor végeztem értetlenül állt előtte, olyan fejjel mintha táncoló kutyát látna.
Felmenni se volt hajlandó, nemhogy kaparni...csak azt nem tudtuk miért. Aztán kiderült:
1-2 nap megfeszített munkával ismét rojtosra tépte az oszlopok tetejénél a kötélzetet, majd mint aki jól végezte dolgát felment a tetejére aludni.Konklúzió: a macskák csak azt a bútort érzik IGAZÁN a sajátjuknak, ami pont úgy van megtépve ahogy azt a nagy bajszos-könyvben megírták.
-
-igu-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged