- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
-
PhoenixK
őstag
-
-igu-
veterán
-
_ocsisajt
őstag
-
btraven
őstag
-
Csabex
őstag
-
Astroboy
őstag
-
-igu-
veterán
-
Nimrod
addikt
Macskapanziót csakis legvégső esetben, különösen ha csak benti cicák, akkor jobb nekik az otthon megszokott légkör. Nem feltétlen fogják szétszedni a lakást, de ha jól értem Te is több cicás vagy, szóval tapasztalat hogy naponta legalább kétszer valakinek be kell ugrani hozzájuk almot takarítani és etetni.
Utána a nap nagy részében úgyis csak élvezik, hogy nem vagytok ott és alszanak. Mondom ezt úgy, hogy egyszer webkamerán keresztül figyeltem őket.
Tippnek közeli ismerőst tudok tanácsolni, esetleg ha valaki a topikból bevállalja (nekünk is volt ilyen), esetleg ha van normális és megbízható szomszéd.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mikulásbá
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tesó, unokatesó nem tud menni hozzátok 2 naponta etetni/almot takarítani?
Macskapanzió sokkal rosszabb egy otthon ülő macskának, mint ha saját környezetében tud maradni néha látogatva.
Mi Svájcba csak panzióba vihettük mert munka miatt ki kellett mennem 2 hétre. Utána teljesen más volt a cica, és nem jó értelemben. Neki az egy 24 órás stressz volt hogy összezárva másik macskákkal ráadásul idegen helyen… -
arcsin
senior tag
-
Freddy76
addikt
-
Nimrod
addikt
-
-igu-
veterán
-
Freddy76
addikt
Nővéremék elirigyelték a cicát, beszélgettünk velük, hogy mire számíthatnak, ha bevállalják. Azon hőköltek hátra, hogy azt mondtam: a kutyát akkor dögönyözöd, amikor akarod. A macskát akkor, ha ő is akarja. Nem stresszlabda, hogy egy nehéz nap után megfogd, simogasd tíz percig, és ő dorombolja ki belőled az ideget. Ha éppen ő nem akarja, akkor nincs babusgatás...
Nálunk pár hete a macska kezd kerülni. A feleségem és a lányom kezében-ölében sokkal jobban elnyugszik, nálam nem nagyon, pedig korábban én voltam az abszolút kedvence. Nem támad, nem menekül, tudom simogatni, ledöglik mellém a kanapéra, de nem fekszik le hozzám dorombolni, mint tette korábban, és teszi a lányoknál most is. Lehet azért, mert kezd "érett" lenni (öt hónapos), és rajta kívül én vagyok az egyetlen "hím" a házban?
-
Freddy76
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
atosan
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyarmati_
senior tag
Korábban a fórumba feltettem képet a alvóhely függőhíd mászóka kombóról, az olyan kb 25 eft volt anyagárban.
Ránéztem én is a zooplus oldalra, valóban elfogyott kb. minden mászóka, sokat rendelünk onnan főleg eledelt. -
Freddy76
addikt
Elég jól néz ki. Mi is vettünk egy hasonlót, abban van egy "lépcsős" elem, két polc eltolva, köztük egy "kaparórúd", egy függőhíd-szerűség, és egy olyan polc, ami gyakorlatilag fekhely. Egyelőre nem szereltem fel, vannak kétségeim, hogy a kifejlett brit kandúrt elbírja-e a függőhíd...
-
Gyarmati_
senior tag
-
PhoenixK
őstag
-
-igu-
veterán
-
PhoenixK
őstag
-
Freddy76
addikt
-
arcsin
senior tag
Mi is le vagyunk osztva
Általában megtűrik egymást, néha ha olyan időszak van akkor sokat verekednek morognak. Pld kajánál ha csak egy tányért teszek le nem verekednek. Szépen egyik a másik mögé ül social cica-distancingbe. ( kb 30-40centire) és várakozik, de ugyanez a cica szökőkútnál. -
Gyarmati_
senior tag
-
arcsin
senior tag
-
Gyarmati_
senior tag
-
atosan
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Essejó
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eufy Security 2C Kit
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bezzeg amikor nem vagytok otthon, akkor nem így csücsülnek 
nincs együtt cukiskodás.