Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Sziv problémával van valakinek tapasztalata? Közepes stádiumban vagyunk, napi szinten kétszer kell gyógyszert kapjon + kálium oldat a gyógyszer miatt. Doki szerint bizonytalan megmondani, hogy meddig lehet még igy velünk
-
Nimrod
addikt
Először azt hittem csak vicc, új termék budget kategóriában.
-
Nimrod
addikt
Lassan két hete nincs már velünk Tappancs (lásd előző postom). A falka ahogy látom kicsit közömbösnek tűnik, egy dolgot leszámitva. Volt egy dedikált tálkája, évek óta megvolt, külön falatot abba kapta, de persze a többiek is használták. Esti konzerves etetésnél viszont napok óta kihagyják azt a tálat, inkább osztoznak másik tálakon. Persze reggelre elfogy onnan is végül, de valahogy eléggé feltűnő jelenség, ami már napok óta tart. Gondolom azért még ők is várják őt vissza...
-
Nimrod
addikt
Nálunk holnap lesz doki-vizit. Figyelünk egy daganat-félét a felkarnál (vagy mi is az pontosan a macskáknál?), reménykedünk, hogy jó indulatú és sima műtét lesz csak belőle...
-
Nimrod
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1, magyarban mi is ezt használtuk. Itt viszont konkurenciának (Jumbo) van kb. ugyanaz, csak olcsóbban.
Sokat segit még, ha rendszeresen kezelve van a szőrük Furminátorral (hosszú szőrű, főleg vedlési időszakban, de akkor naponta). -
Nimrod
addikt
De akkor is én vagyok az Alpha!
-
Nimrod
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Amikor költöztünk Ferihegyen Dagit is átküldték az átvilágításon. Hordozóból nem akartuk kivenni, mert láttuk, hogy picit ideges az új helyzet miatt. Szerintem még napokig róla áradoztak a reptérisek utána, mert hallottuk mennyire tetszett nekik a mutatvány.
Amúgy Dagi... várjuk a labor megerősítését az eredményről, a fehérvértest száma alacsony és még pár értéke nem az igazi. Ehhez képest jól van, szóval a dokikkal együtt tanácstalanok vagyunk egy picit. Talán csak evett valamit amit nagyon nem kellett volna, ne adj a kajával volt valami (ami nem logikus). Tippre még valamelyik hosszúszőrű szőre az, ami nagyon betett neki, mert látom, hogy abból hány fel piciket és tudom, hogy azt néha meg is eszi (de azt mindig is csinálta, csak nem mindig vesszük észre hogy elvegyük tőle).
Várhatóan jövő hónapban az egész társulat megy rutin ellenőrzésre és oltásra, illetve remélem a doki jön (eddig COVID volt a kifogásuk, de egyesével vinni őket senkinek sem jó).
-
Nimrod
addikt
Megvolt ma az állatorvosi kör az összeeséses történet miatt. Első körben minden rendben, vérvizsgálat eredményére még várunk. Nem is emlékeztem már rá, de legutóbb amikor teljes kivizsgálást kapott más miatt, akkor a máj értékei elég határértékesek voltak. De most inkább úgy tűnik, hogy csak egy sima ször-evés miatti inger, illetve a kaja minősége a gond (pedig nagyon nem budget amit kapnak mostanság, kivéve a száraz mert az sima Friskies). Szóval kivárunk-megfigyelünk, meg kapnak most macskafüvet is (elég hamar ki szokott halni a drágább fajta is).
A szemhéjra is rákérdeztem, az inkább átmeneti dolog a doki szerint. Ha nem múlik, vagy rosszabbodik akkor persze azt is megnézzük, de addig nem indokolt.
-
Nimrod
addikt
Mosogató mellet van a vizes táljuk, többnyire onnan isznak, mert az magasles is nekik egyben. Kaja mellett volt régen, de a hosszú szőrűek mindig csak pacsáztak és úszott minden. Így is pacsáznak, de nem vészes, könnyebb takarítani. Egyikük kampányol csak folyó csapvízért, illetve egy másik tipikusan a virágcserepekből szeret még inni.
-
Nimrod
addikt
Kicsit bonyolódik a történet és most azon agyalok, hogy van-e összefüggés. Egyik európai rövidszőrűnk (ő amúgy a legidősebb, de még igazából ő sem minősül seniornak a ~ 10 évével) újabban amikor szőrt hány, akkor egyből összeesik közben (nem veszit eszméletet), de pár másodperc alatt lábra is áll és mintha mi sem történt volna. Amit felhány az kevés hab és egyik hosszúszőrűnek a kevés szőre. Nem egyszer rajtakaptam már, hogy levedlett szőrt megeszik, nem mindig sikerül időben kikapnom a szájából. Pár hete tarthat, elég ritka, talán heti egy alkalom.
Nem akarom állatorvossal feleslegesen tortúráztatni, mert ismerem a járást errefelé, ugyebár ez kb. vérkép, thyroid, szív-ultrahang lenne. Legutóbb krónikusan lefogyott és előbbi lista felén végigmentünk dokival, mire rájöttünk, hogy semmi baja, csak egyik jómadár stresszeli és nem hagyja eleget enni.
Még egy tippem van amiről itt hallottam problémát másoktól is, de nekünk eddig nem volt gondunk vele. Az pedig a csapvíz, amit isznak. Az egyetlen dolog, ami nem stimmel velük, hogy többnek is enyhe hasmenése van, ami viszont tipikus jelenség, ha variálva van a nedves kaja. Természetesen nem véres vagy ilyesmi, akkor kérdés nélkül irány az állatorvos. -
Nimrod
addikt
válasz
Astroboy
üzenetére
Azt mondanám, hogy eddig talán 10 perc volt a max amíg tartott. Maguktól abbahagyják, szerintem fel sem tűnik nekik. A korábban említett félálmos helyzetben az ugyebár azonnal elmúlik, ha például felébresztem olyankor. Ez viszont nem. simán sétálgatnak ilyen állapotban.
-
Nimrod
addikt
válasz
Astroboy
üzenetére
Most éppen nagyon enyhe, görög téli levegő, majdnem mindig nyitva az ablak. Csak teraszra járnak ki (emelet). Minden más teljesen rendben van velük. És fura, hogy csak a két maine coon kezdte el csinálni, a többiek nem (kettő európai rövidszőrű meg egy török hosszúszőrű).
-
Nimrod
addikt
Tapasztalt valaki olyat, hogy nem húzza vissza a szemhély fehér részét, hanem kb. félig felhúzva van, amikor csak ücsörög? Mint amikor alvásból kelnek, de az kb. pár másodpercig tart. Most viszont ezt elég sűrűn csinálják ketten is a falkából (csak a két maine coon, többiek nem). Akkor láttam még ilyet, amikor kicsit kómások állatorvosi altatás után. Más tünetet ezen kívül nem látok, nem tudok róla, hogy bármi olyat ettek volna, ami számukra drog lenne. Kaja is kb. ugyanaz. Nem rohannék velük állatorvoshoz feleslegesen
-
-
Nimrod
addikt
Akelaus én félnék utána farmert felvenni
Dhampir mi soha nem vágjuk egyiknek sem a körmét. Kaparófa természetesen van, mert különben a bútoron élezik a körmüket, így meg többnyire békénhagyják.
Furminálás volt most pár napig, de csak Dante-nak. Főleg a fenekénél és picit a hónaljban csomósodott, de így simán kijött.Közben Zeus épp meme babérokra pályázik
-
Nimrod
addikt
Én ártatlan vagyok (folytatás már előkészületben)
-
Nimrod
addikt
válasz
baloghgabor
üzenetére
Napokban nálunk is volt egyik este egy kis vadászat fali gyíkra, elvileg megúszta. De találtunk már maradványokat, szóval hiába piszok gyorsak, jók a vadászok a háznál
-
Nimrod
addikt
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Maine Coon vér ha jól látom?
-
Nimrod
addikt
válasz
PhoenixK
üzenetére
Sajnálom, hogy Gigi továbbra sem került elő. Kitartást azért!
Gaben92: Nálunk is valamelyik, többnyire vagy Tappancs vagy Zeus jelzik, amikor valamelyikünk jön haza. Nem időhöz van kötve, valahogy még amikor csak a ház előtt vagyunk, már akkor jeleznek. Kivéve, ha nagyon gyorsan érünk vissza, akkor meglepődnek álmos fejjel.
forras2: Nagy valószínűséggel macskamenta, szoktak csomagolni macskajátékok mellé, illetve macskabútorokon is néha be van fújva vele a lelógó játék. Nálunk például ilyen hatása volt, de csak pár percig tart, utána már rá se néznek. Sőt, olyan is volt, hogy egyik féle macskamentára egyből fetrengtek, egy másik meg egyáltalán nem érdekelte őket.
-
Nimrod
addikt
Bejártuk Thessaloniki-t, már vakartam a fejem, hogy napokig egy görög macskát sem láttunk (egy helyet leszámítva), aztán utolsó nap előkerült mind
Például a vár grumpy őre, Asszonyt simán megkarmolta kis ribanckodás után, mert olyanja volt
-
Nimrod
addikt
Zeus hétvégi kalandjához még annyit, hogy most megnéztem pontosan mit is kaptak.
Purina Cat Chow 3-in-1 volt, ettől egyik többször hányt, de ez most csak egy zsák volt (másfél kilós, kb. egy hétre elég a bandának).
Előtte Purina Cat Chow Urinary volt, 3 zsáknyi. Ezzel látszólag nem volt gond, de mivel ez nem egyik napról a másikra alakul ki, ezért valószínűsíthető, hogy elég nagy köze van a kristályosodáshoz.Korábban is volt gondunk Purina-val, egészen pontosan a Purina One Sterilcat-el, akkor már egy zsáktól többen is hánytak a bandából. Pedig régen nem volt vele gondunk, talán csak változtattak valamit, de nagyon nem a jó irányba.
A Purina Cat Chow és a Purina One más-más forrásból lett beszerezve, tehát kb. kizárva, hogy gyártási- vagy raktározási hiba történt.
-
Nimrod
addikt
válasz
baloghgabor
üzenetére
Mi most pont Purina-ról álltunk le, mert amiatt volt gond.
-
Nimrod
addikt
válasz
baloghgabor
üzenetére
Eddig egy doki sem javasolt probiotikumot, de arra vigyáznak, hogy tényleg minnél kevesebbet kapjanak antibiotikumból.
A tölcsérrel azért megkűzdöttünk, nem ment az olyan simán...
Miután rájött, hogy leszedni nem tudja, elég hamar belenyugodott a sorsába.
Amikor annak idején egy másiknak kellett volna, akkor már nem sikerült, de az picit más is volt, meg tudtuk oldani az ezüst spray-vel és nem is nyalta (egyik Maine Coon meglékelte a másikat a seggén mint egy dinnyét, kb. szó szerint...).Csak úgy az utolsó tölcséres napok emlékére még egy kép.
Annyira tünetmentes, hogy tegnap már el is felejtettük beadni neki az antibiotikumot, pedig az ilyesmi nagyon nem jellemző ránk.
A képen látható valamennyire, hogy mindkét mellső lába meg lett nyírva (gondolom doki vett tőle vért menet közben mert volt is róla szó, bár nem is említette, szóval biztos nem volt nagy a gond a meglévőn kívül). De például alig látszik neki, szóval még ez sem tud minket most emlékeztetni az antibiotikumra. Meg az izomlázam is elmúlt a karomban a cipekedéstől.
-
Nimrod
addikt
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Inkább külön hsz hogy lehessen követni.
Ma voltunk katéter kiszedésen, tegnap már nagyon eleven volt. Még antibiotikumot kell kapnia majd két hétig, de az már semmiség. Legalább vége a tölcséres napoknak, bár inni egész ügyesen tudott benne, kb. mint egy markoló.
-
Nimrod
addikt
Itt is összes állatorvos Royal-t és Hills-t reklámoz, az összes vélhetöen affiliate partner.
Royal nem rossz, de erösen túlárazott.Whiskas amùgy még csak nem is olcsó...
Zooplusról ide inkább csak bútort rendelünk, például Purizon-t ide nem szállit.
Most lehet ismét megnézzük Nutram-ot, mert még Hills is ezzel a bandával anyagi csőd. Hiába minőségi, kb. ugyanannyi fogy és 2 kg nem elég egy hétre sem a bandának (és nedveset is kapnak mellette).
Amúgy tanács annak, aki főleg vagy kizárólag szárazat akar, hogy nagyon figyeljen a vizre. Nálunk is hiába van ott a víz, mindig friss, van amelyik alig iszik. Pedig szárazra nagyon kell, éppen ezért kell lédús nedves is (amiről a levét secperc le fogják inni... a többi később vagy elfogy, vagy nem...).
-
Nimrod
addikt
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Igen, húgyuti problêma
-
Nimrod
addikt
Klórosabb csapviztől lehet bármi komolyabb bajuk?
Nem onnan szoktunk inni adni nekik, de feltűnt, hogy az egyik csapból állandóan fehéres víz jön, ami persze utána kitisztul. És egyikük rendszeresen onnan szeret inni a csapból folyó vizet. -
Nimrod
addikt
válasz
vgyuri
üzenetére
Oké, de a macskáim 10 kg körül nyomják mind. Ha egy bútort eltolni nem gond, akkor ezt leamortizálni sem.
De egyébként azóta nem is kellett gallért használjunk. Azt nem mondom, hogy béke van. Vadászok egy ideje a jó pillanatra hogy elkapjak egy kívülálló számára csak mérges bunyónak tűnő jelenetet.
-
Nimrod
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Asszony amikor ma mutatta egy részleténél távolabbról ránézve azt hittem igazi, csak valami makett városban vagy valami ilyesmi. Aztán simán látszott a ház fala ahova ki lett vetítve, de majdnem tökéletes így is.
Dhampir én még mindig várom amikor valamelyikük egy sirállyal kezd kűzdeni
Közben legutóbb postolt Bagirának megvolt élete első fürdetése (korábban állatorvos amikor befogtuk csak nedves fésűvel pucolta ki és ment is neki a spot-on bolha meg egyebek ellen, nem kellett már neki fürdetés), túléltük. Mondjuk a vizes farkát utána egyből elkezdte kergetni.
-
Nimrod
addikt
Ma ránkhozta a frászt Dagi, egyre ügyesebben tud kilógni a lakásból amikor ki-be jövünk, pedig mindig figyelünk.
Néha kilóg és lemegy a második emeletre, de fogalmunk sincs miért. Pedig ott se másik cica, semmi ami vélhetően érdekelheti. Aztán ott elkezd kétségbeesve csipogni, hogy vigyük haza.
Ugyanakkor csomószor nem is érdekli, ha nyitva van az ajtó. -
Nimrod
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Még aznap el is jutottunk ahogy postoltam. Érdekes módon már üres volt a zacsi, tehát pisilni végülis tudott, csak nehezen.
Első körben kilőttük a kristályosodást és valamilyen húgyúti fertőzésre gyanakszunk. Most kúrálás és megfigyelés van. Ő amúgy már jól van, a doki kínzását is jól tűrte (vérvétel, vizeletlevétel és fülpucolás, zárásként antibiotikumos szuri). -
Nimrod
addikt
Pisilési gondunk van, kajaváltás nem segített. Volt korábban hasonló gondunk, akkor műtét kellett már, most még időben vagyunk, de nem sokáig. Állatorvost már próbálom elérni.
Van esetleg valakinek ötlete? -
Nimrod
addikt
válasz
Dreamie
üzenetére
Macskapanziót csakis legvégső esetben, különösen ha csak benti cicák, akkor jobb nekik az otthon megszokott légkör. Nem feltétlen fogják szétszedni a lakást, de ha jól értem Te is több cicás vagy, szóval tapasztalat hogy naponta legalább kétszer valakinek be kell ugrani hozzájuk almot takarítani és etetni.
Utána a nap nagy részében úgyis csak élvezik, hogy nem vagytok ott és alszanak. Mondom ezt úgy, hogy egyszer webkamerán keresztül figyeltem őket.
Tippnek közeli ismerőst tudok tanácsolni, esetleg ha valaki a topikból bevállalja (nekünk is volt ilyen), esetleg ha van normális és megbízható szomszéd.
-
Nimrod
addikt
Project Insanity, azaz gondolkodom hogy befogadjam a környékbeli családot, csak még a részleteket nem tudom. Négy tesót láttam, de az egyik nagyon gyengélkedett látszólag, nem is annyira láttom őt, a másik három tesó látszólag makk egészséges. Egy csöndes telepen vannak, munkásoktól is kapnak enni-inni, de nagyon közel a forgalmas főút.
Ideális az lenne, hogy mindet befogni, állatorvossal megnézetni és ivartalaníttatni, aztán vagy otthon kellene nekik, vagy mehetnek vissza az utcára (de egyiküket akkor is vélhetően megtartanánk). Agyalós dolog
-
Nimrod
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Annak idején én is ez alapján csináltam, szerintem teljesen jól bemutatja.
-
Nimrod
addikt
Mi is a napokban majdnem hazahoztunk egy cirmost, annyira barátságos volt. De azért pofátlan is, lekevert az Asszonynak egyet, jelezte hogy elég a simogatásból.
-
Nimrod
addikt
Szükségünk volt egy nagy macskabútorra, masszív kaparó-felülettel és akárhogy néztem már hónapok óta, egyszerűen nem találtunk elfogadhatót. Vagy kisebb cicáknak való volt, vagy a kialakítása olyan volt, hogy ki sem használták volna a felét, így ismét Zooplus-ról rendeltünk. Kicsit módosítanom kellett az elrendezésén, hogy valahogy azért ne foglalja el a fél szobát, de a lényeg hogy imádja a banda.
-
Nimrod
addikt
Rég jártam erre...
Benéztem ma a helyi itteni állatorvoshoz, mert esedékes a kombinált oltás majdnem mindegyiknek. Kérdezem házhoz jönni tudnak-e (tudtam, hogy elvileg igen)? Covid miatt sajnos nem... mondom oké, de ötöt kellene és nagyok... ja hát akkor tényleg indokolt, de másrészt azért nem tudnak, mert covid vakkcina előállítása miatt nincs oltóanyag és fogalmuk sincs, hogy mégis mikor lesz
Nem egyedi eset, megkérdeztem más macskás ismerőst és más doki ugyanezt mondta neki.
-
Nimrod
addikt
Jön a tavasz, ideje lenne a kintieknek is lassan a bundát nyáriasítani
Görögök egyébként tovább szigorítanak, jön majd az egységes online regiszter állattartóknak, könnyebb lesz nyomon követni meg a chip kezelése is egyszerűbb, nem csak az állatorvosnak lesz így hozzáférése. Kötelező lesz használni, akit állatkínzásért elkaptak, az a regiszter alapján soha többé nem tarthat semmilyen állatot.
-
Nimrod
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Benti cicáknál ez teljesen normális. Nálunk is imádnak térfigyelő kameraként funkcionálni vagy csak simán napozni.
-
Nimrod
addikt
Eredetileg amikor megszaporodtunk, akkor 3 alomtálca lett. Viszont mocsok sokat szemeteltek így, ráadásul az egyik alomtálcában inkább csak játszottak, így azt megszüntettük. 2 tálca bőven elég nekik, hátránya, hogy rengeteget kell takarítani.
@ariel96: Költözéskor felmerült, hogy esetleg nyugtató repülőút előtt, de végül nem éltünk vele. Szerencsére így sem volt gond.
Illetve az új helyen próbáltunk eleinte még feromonos nyugtató-spray-t is, mert nagyon ingerültek voltak. Aztán pár hónap alatt magától helyreállt a rend, a spray semmit sem ért. -
Nimrod
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Olyan nálunk is van, hogy egyiket alig látom inni, mégis rendben van, ugyanis máshonnan szerzi meg magának (pl. esővíz maradéka, szobanövények cserepe, mosdóban beáztatott edény, stb.). Többiek viszont mind egy tálból isznak már csak, ami picit arrébb van a kajájuktól, a mosogató mellett (és előbbi különc is azért néha ráfanyalodik). Vélhetően azért is, mert onnan a magasból látnak minden mozgást. Ami közvetlenül a táljuk mellett van azt meg is szüntettem, mert egyáltalán nem használták már.
Arra kell figyelnem, hogy mivel mind ugyanazt a tálat használják, ezért naponta többször kell töltenem, különösen amikor szárazat kapnak, tipikusan este. -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Odin is átesett az ivartalanításon, bár egy picit fájt a költsége, mivel szív-ultrahangot is csináltunk az altathatóság miatt, így 80+80 Euroba fájt. Jó hír, hogy már jól van, nála érdekes módon a szeme volt kancsal még órákon át, a járása kb. egy óra alatt helyrejött az altatásból. Most aggódhatunk majd a súly-gyarapodás miatt, meg a banda többi tagjának is rossz hír, mert eddig is ő volt az alpha
-
Nimrod
addikt
Kértem időpontot ivartalanításra Odinnak, illetve egy szív-röntgent is, amit még egyik doki korábban javasolt. Biztosra akarok menni az altathatóságról, de az állandó jelöléssel is kell valamit kezdeni.
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
válasz
olloczky
üzenetére
Nálunk egyik nagyon megszelidült, rengeteget bújik azóta, már az ivartalanítás utáni első pár naptól kezdve. Másik kicsit lököttebb lett, rengeteget játszik meg kergetőzik a többivel és kicsit pocakos lett.
Viszont most dilemma, hogy mi legyen, mert ketten a bandából még nincsenek ivartalanítva. Egyiknél eleve nem is nagyon akarjuk, mert neki kicsit kockázatos több okból. Viszont pont ő elkezdett már megint jelölni (korábban is csinálta, de abbahagyta miután az akkori falkából mindenki más ivartalanítva lett), sőt, kanos is lett és állandóan szexelni akar a két legfiatalabbal (dominancia-harc, többiekkel is megvan még néha, de a szex csak az új újoncoknál van). Kandúrokról beszélünk ráadásul...
Lehet ivartalanítás egyből megoldaná mindkét dolgot, de nála pont kockázatos.A másiknál meg doki hozta ránk a frászt, hogy lehet őt sem lehet szintén egészségügyi okokból, legalábbis tanácsos altatás előtt egy szív-ultrahangot csinálni a biztonság kedvéért.
-
Nimrod
addikt
Második DIY kinti cicáknak. Arra elég, hogy csöndesebb esőtől meg széltől védje a kaját meg föleg a vizet (bár esö esetén ùgyis pocsolyára járnak, de száraz miatt akkor is kell nekik).
Még az első is megvan ahogy letettem, a helyiek is elkezdték használni és beteszik oda a kaját meg vizet (felismerték, hogy jó). Bár eddig kitartott a jó idő, de holnaptól már mondja az esős napokat.
-
Nimrod
addikt
Itt végre szigorítottak és már az utcára tevésért is büntetnek. Kérdés mennyire figyelnek rá...
-
Nimrod
addikt
Szerintem most fél Görögországot megkavartam az egyedi facemask-ommal. Nem látszik pont a képen mert takarásban van, de a másik oldalon ott van a President Dante felirat.
Szóval bárki is lesz a következő elnök az USA-ban, görögök szerint Dante-nak hívják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest