- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baloghgabor #29432 üzenetére
Gábor ne menj el, szerintem itt nagyon sokan becsülünk és csodálunk téged, nem volt most senki aki beléd állt volna, azokat meg amúgy is le kell sz*rni. Annyi macskának adtál jobb és teljes életet, hogy azt senki sem tudja elvenni tőled!
-
válasz
Pajtás, ezen ne húzd fel magad, páran, akik rendszeresen itt vagyunk macskások, jól ismerünk, a macskákhoz való hozzáállásodat is.
Tudod, ez olyan, mint egy laptop, valaki tanácsot kér, segítünk, ajánlunk, azt alá is támasztjuk, hogy miért-ha kérdezi-innentől az ő dolga, megfogadja-e vagy sem. Ez ilyen a világban szinte mindennel. Engedd el és maradj velünk. -
csp01
tag
válasz
Szerintem egy ember miatt ne menj el, én mindig örülök, ha látom egy írásod.
-
Akelaus
senior tag
válasz
baloghgabor #29426 üzenetére
"No és nem szabad elfelejteni, hogy a macska fogja eldönteni" itt a lényeg. Vehettem én neki a legtöbb húst tartalmazó kaját, ha ő az első alkalommal otthagyta, vagy jobb esetben evett belőle pár tasakkal, hogy aztán semmi más ne felelejen meg neki, mint a Lidl, Aldi,Dm, Rossmann sajátmárkás kajája.
Persze ezek is csak felváltva és lehetőleg az ízek is keverve, mert hiába volt Ő kóbor, pikk-pakk elkezdett válogatni.
Ott a hozzászólásod végén a miért is? - kérdésre a válasz. Mert macska -
hadam98
senior tag
válasz
baloghgabor #29424 üzenetére
Melyik a minőségi?
-
hadam98
senior tag
válasz
baloghgabor #29422 üzenetére
A fejlődésben lévő macskáknak több kaja kell. Nagyon alul van táplálva az enyém sajnos. Rengeteget eszik és kapja folyamatosan. Nem normális, hogy elmúlt 6 hónapos és 1,7 kg volt. Nem Whiskas-t eszik, mármint nem az a fő étele. Royal Canin száraztáp a fő, az mellé kap egy fél adag szintén Royal Canin nedveset amivel be adom az immun erősítőt. Ez mellé vettem Whiskas nedveset mert a hónapba még megy orvoshoz és meg lehet nézni mennyibe kerül a Royal Canin nedves táp. Nem hiszem, hogy ettől lesz komolyabb baja, hiszen ez neki csak egy kevés plusz.
-
hadam98
senior tag
válasz
baloghgabor #29417 üzenetére
Minden teszt negatív lett. Nincs annyira rossz állapotban igazából. Ja és elmúlt hat hónapos aztán 1.7 kg volt. Az se piskóta
-
válasz
baloghgabor #29245 üzenetére
+1, én is ezt csinálom. Esetleg még ha van közelbe rokon, át lehet küldeni hogy bent nézzen rájuk. Egyébként, most találtam alin olcsón airtag-es nyakörvet, az idei évre már megvan a cat mini nyakörvhöz az előfizetés, de szerintem jövőre lecserélem egy airtag-re meg erre a nyakörvre. Egyrészt, nem kell hetente tölteni végre, kicsit olcsóbb is lesz, és mi egy kertesházas övezetbe lakunk, itt azért lesz a közelbe iphone amiről kap jelet ha elcsatangolna.
-
gg72
veterán
válasz
baloghgabor #29232 üzenetére
Szar ez a FIP... Mondjuk a cica azóta is jól van, a pocakja nagy, de eszik/iszik/pisil, viszonylag aktív, semmi más fipre utaló tünete nincs. Na de itt aztán meg is áll a törtnénet, mert emi nekem eddig lejött: a fip kezelésére ugye nem hivatalos szerek vannak csak, ezt be lehet szerezni fb csoportban, ill. van egy budai orvos, akinek van rá egy saját terápiája (nevét direkt nem írom ide, de könnyen rá lehet keresni), na ők egymásra kb kígyót békát mondanak, így legyen okos a beteg cicus gazdája... A helyi állatorvos a budai állatorvost javasolja, ahol igaz közel 3X annnyiba kerül a terápia. Az fb csoportban viszont nagyon le karanak róla beszélni, hogy ő is ugyanazokkal az anyagokkal dolgozik, mert egyáltalán nincs más, csak kínai gyártmányok.
Szerintetek? Mert az idő csak fogy, ha a a cica tényleg fipes... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
baloghgabor #29239 üzenetére
Csumpa és a 40 cica 😺
-
gg72
veterán
válasz
baloghgabor #29232 üzenetére
Köszönöm @kenand is, a csoportba be is léptem, dmguard-ot pedig adott a doki. A bágyadtságon és a duzzadt pocin kívül amúgy nincs más baja, de hát ez náluk nagyon gyorsan változhat...
-
válasz
baloghgabor #29208 üzenetére
Úgy úgy
.
-
válasz
baloghgabor #29199 üzenetére
Tiszta vörös macsek és lány
Azt hittem, hogy a tiszta vörös macskák mindig kandúrok
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #29199 üzenetére
Találós kérdés: hány cica van a képen?
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #29104 üzenetére
Köszönöm. Én az állatorvostól Arthrocol dmg cseppet kaptam. Ezt próbáltad esetleg? Nálunk a kezelés szteroid és antibiotikum injekció. Ha már látom az evésén, hogy nagyon kínlódik, akkor szoktam elvinni. Egy ideje benti cica lett és mintha ez is javított volna az állapotán.
-
válasz
baloghgabor #29077 üzenetére
Amit én írtam, az lehet nem is olyan hülyeség. persze nem egy Garmin-ra gondoltam, hanem a legkisebb eSIM-es női okosórára (okoskarkötő?), egy szalaggal simán mehetne a nyakába, van amelyik már 2 hetet is kibír egy töltéssel, minden kijelzést kikapcsolni, stb.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
baloghgabor #28559 üzenetére
Köszi beszerzek a kintinek amelyiknek adjuk az erős bolha kullancs elleni tablettát.
Kicsi kora óta itt maradt a kert végében az anyja itt hagyta eltünt, velünk mellettünk nőt fel olyan mint egy kutya jön utánunk a háztól a kert végében a galambokhoz ott az ő birodalma, mondjuk az egész kert az övé,de ő a galambok őrzője, ja és imád fogocskázni ijeszgetni így 2 évesen is .😃 -
Szilágyi84
senior tag
válasz
baloghgabor #28552 üzenetére
Az mire jó és melyiket használod ?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
baloghgabor #28548 üzenetére
Igen ez világos ,de vajon azt lehet tudni, hogy milyen mértékben roncsolja a kedvenc állapotát húzamosabb adagolás után talán 1 vagy 2 évvel megrövidíti az életét vagy csak mendemonda ?
-
arcsin
senior tag
válasz
baloghgabor #28516 üzenetére
Nekünk a bogaras nem vált be sajnos, viszont abbol a márkábol a fogyitáp(weight controll) nagyon jól müködik a másik ciccnél, már fél kg-t fogyott, sokkal jatékosabb is. Még felet jó lenne ha sikerülne.
-
3L1T3
addikt
válasz
baloghgabor #28509 üzenetére
Ezt az orbitális hülyeséget beszéljék meg a macska fogaival is meg a bélrendszerével. A fogai egyrészt kirohadnak a folyamatos puha kajától és habzsol is ami miatt bélproblémái lesznek!
-
dethroner
veterán
válasz
baloghgabor #28507 üzenetére
Majd elkérem akkor a működő linket. Amit tudok róla, egy macskás facebook csoport tagja belemélyedt az elérhető magyar és nemzetközi tanulmányokba ezzel kapcsolatban, és ezt osztotta meg a nézővel.
szerk. Időközben megtudtam a csoport nevét: CicaSuttogó Hotel.
Mi macsekunk amikor letelepszik a vizes edénye elé, végeérhetetlenül kluttyog, bugyorog, annyit iszik -
dethroner
veterán
válasz
baloghgabor #28505 üzenetére
Én nem láttam a videót, mivel nincs facebook-on, de a linket megosztom: [link]
Szerintem a nedves és a száraz kaják állaga alapján jöhetett ki a következtetés, de ismétlem, én nem láttam, csak hallott infót adtam tovább -
válasz
baloghgabor #28334 üzenetére
Köszi az infót!
Csonti házi előállításaEddig szárazat kaptak, csak gondoltam reggel korán, ha jön valamelyik (most 18 fok volt) akkor csak jobb ha kapnak nedveset, mert nem egyszer láttam téli időszakban, hogy idősebb cicák is jöttek, akiknek jobb volt a puha kaja. Kimostam a lábast fertőtlenítővel, aztán csak víz van benne (a szárazat elmúlt 3 hétben nem ették
)
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #28324 üzenetére
Köszi
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #28322 üzenetére
A rendszeresen mit jelent, naponta? És ha elfogy egy üveg, akkor veszel rögtön újat vagy kúra szerűen?
-
arcsin
senior tag
válasz
baloghgabor #28183 üzenetére
Köszi! Nem gondoltam hogy felszerelésbe belefér az étel is
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #28175 üzenetére
Köszönöm. Most ezért lesz életem végéig lelkiismeret furdalásom, de ha tegnap kimondom, akkor meg a kétely miatt lett, volna, hogy hátha. Az orvos is azt mondta, hogy ha az ő cicája lenne, akkor még egy esélyt adna, hogy ne legyenek kérdőjelek.
-
Dhampir
félisten
válasz
baloghgabor #27999 üzenetére
-
válasz
Eddig is a legjobbat kapta, amit egy cic kívánhat! Kitartás és sok simi neki!
-
csp01
tag
válasz
Sajnálom. Ez olyan dolog, hogy ezzel születik és nem lehet tenni ellene?
-
atosan
veterán
válasz
Sajnálattal olvasom! Kitartás!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Kitartást kívánok! 😿
-
válasz
Malacnak ugyan ez a baja, és Ő is eléggé éhes lett a DMGuard-tól. Bár fogyni szerencsére nem fogy és a közérzete sem tragikus. Az első 4 foga neki még megvan. Kitartást és még sok időt kívánok nektek! Erről a gombakivonatról tudsz még linkelni valami infót?
-
Akelaus
senior tag
válasz
baloghgabor #27576 üzenetére
Köszi, nekem is sikerült behúzni két dobozzal! 👌
Jobbulást!! 💪 -
erzol
őstag
válasz
-
homerhamm
addikt
válasz
Üdv újra!
Maradj köztünk, jó látni a macskás képeidet.
-
válasz
Üdv újra itt!
Köszi az ajánlatot, éltem is vele, meglátjuk, kihozzák-e. -
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26691 üzenetére
Még egy érdekesség: ha hagyom, hogy nagyon közel jöjjön hozzám (pl. "végig scan-elje" az arcom a bajszával), akkor néha elkezd bár finoman, de kitolt körmökkel "simogatni" (eléggé egy nem maradandaó-heges, de véres csíkhoz), vagy a fogaival finoman harapdálni. De pár másodperccel később "átgondolja mi történt", és elszalad. Ez vajon arra utalna, hogy szeretne egy fiú macskát maga mellé? Bár most szerintem épp nem "párzási időszak" van a tél közepén, és szíve joga szerint jár ki (bár gondolom magasak a standard-jei a hímekel illetően, miután bengáli tenyészmacska volt, gondolom úgy "lapozza kifelé" a környékbéli utcamacskákat, mint én a photoshop-princess tinder csajokat, hogy "még részegen és rosszabb napokon fél méteres bottal se"
).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
baloghgabor #26720 üzenetére
A fórum az ilyen kommentek miatt lesz olyan amilyen. Semmi szükség rákontrázni.
-
válasz
baloghgabor #26713 üzenetére
+1
-
3L1T3
addikt
válasz
baloghgabor #26704 üzenetére
Persze ezt én is így látom.
-
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26691 üzenetére
Nálunk is megszokták a reggeli kaját 5 körül.
Amúgy az érdekes hogy nincs állandó fekhely mindig mindegyik váltogatja 3-4 hét egy helyen majd másik helyet talál. -
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26654 üzenetére
Nekik a napi rutin qrva fontos, szinte percre pontosan minden ugyanúgy történjen, és nyugalom legyen, kivéve, ha ők másképp akarják. 😸
Nem figyeltem meg eddig, hogy túlzottan OCD-s lenne. Inkább nagyon is változatos, hogy mikor és hol szundít/alszik (több emeletes vidéki ház, van legalább 5 kanapé/fotel/szék + a langyos házimozi erősítő, ahol feküdni szokott) és impulzív (random, hogy mikor követel ételt, vagy simogatást, nincs fix "etetési idő", vagy fix "játékidő", csak látszólag random, mikor kívánja).
(Ha igaz az, hogy az emberéhez adaptálódik, akkor ez stimmel is, mert nekem sincs szinte semmi fix rutinom. Össze-vissza alszok/eszek, néha 10, máskor 24 órát vagyok ébren...)
Ami érdekes, hogy alapvetően nem bánja, ha közel van hozzá az ember (pl. lefekszik mellé a padlóra, de az ágyamba is próbált már bemászni és mellettem aludni, csak az nekem nem tetszik), de utálja, ha ölbe próbálják venni (akár állva, ülve...). -
janos666
nagyúr
válasz
Ah, tegnap nem kellett volna idézőjelek közé tennem azt, ami nem volt szó szerinti idézet (tegnap éjje pótoltam be az szilveszteri pesgőt, mert ilyenkor rokonoknak sofőrködök). Összességében kedves volt a nő. Csak nem értettem miért javasol egy problémásabb, veszélyesebb szert (viszont azt is mondta, hogy szerinte csak azért félt a macska, mert én aggódtam, hogy kezeljük majd a rendelőben, miután nem szereti, ha kézben tartják), illetve hogy végső soron alig történt valami, mert azt is mondta, hogy a füle töve gombás lehet, mégsem javasolt erre semmiféle megoldást (kenőcs, vagy ilyesmi). Szóval ha nem kérem külön, hogy "de, oltsa be, ha már itt vagyok", 3-ból 0 gond lett volna orvosolva (mondjuk nem az ő hibája, hogy a pisilésről csak annyit tudott mondani, mint a ChatGPT, vagy ez a fórum, mert megvizsgálni megvizsgálta).
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Az én Titumat mikor ivartalanította a helyi un. állatorvos hölgy, úgy leszedálta, hogy megállt a légzése a cicusnak. Még én szóltam rá, hogy kb. fél perce nem vesz levegőt... és tényleg!
Kis szívmasszázs, mellkasdörzsölés, és végre fellélegzett. A műtét után 2 napig hányt és 3 napig kóválygott. Már másik állatorvoshoz viszem. Mindig nagyon bátor Titu, csak a nyakbacsöppentős bolha/kullancs/szúnyog/féreg irtót rühelli. -
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26657 üzenetére
Hát igen ez a stratégia csak figyelni kell mert a kutya rendszerint felszippantja a "senkinek nem kellő" száraztápot...
-
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26655 üzenetére
Csak próbálnám a szárazra is szoktatni,mivel már kint vannak a maradandó fogai is.
De abba max beleszagol sokszor csak.Bezzeg ha nedveset teszek elé utána egyből kajálja.Amúgy ha nem kap konzerveset idővel a szárazat is csócsálja. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
baloghgabor #26622 üzenetére
A linket lerövidítettem hogy még véletlen se... Az oldal amúgy most éppen elérhetetlen. Remélhetőleg dolgozott a hatóság.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
baloghgabor #26578 üzenetére
Az komoly.
Elképzeltem mi lehet etetéskor, nálam az eggyel majdnem elesek, ha viszem neki a kaját. Azonnal láb alatt van.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
baloghgabor #26575 üzenetére
Biztos örültek neked!
Én is figyelem a kertet, mert komposztláda környékén vadászik egy ránézésére kölyök cica. Adnék neki ételt.
-
Astroboy
őstag
válasz
baloghgabor #26565 üzenetére
Ahogy nézem Zsírkrétamen kolléga avatarja tetszik neki.
-
válasz
baloghgabor #26561 üzenetére
Jutifalatot direkt nem hagytam neki, mert félek hogy bevetné az összes cukiságát, a rokonom meg oda adná neki mindet egybe
Csóró most megszívja az ünnepeket, most 21-24 van egy saját albérlete, de csak meló után néz rá a rokonom, 24-25 meg otthon lesz de csak a kutyával kettesbe. Cserébe 25-től kapja a karácsonyi menüjét, új játék, prémium alutasakos…. -
válasz
baloghgabor #26558 üzenetére
Köszi szépen
Akkor elég lesz a 30gramm, mondjuk ez alapján nem kell 2x 30gramm
Egy adagra 5grammot szór ki, az olyan kevésnek tűnt
Ha hazaérek megszámolom mennyit szoktam neki kiszórni, de valszeg’ a 10kg-os macskára elegendő adagot, de szerencsére még nem hízott el. -
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26553 üzenetére
Este is kapnak konzervet?
Nálunk most egy zacskó Felix van a napra.
Fél reggel,fél este.
Közben van Josera Iams száraz előttük.
A pici 4 hónapos bármennyit tudna enni konzervből... -
válasz
baloghgabor #26542 üzenetére
Bozitáról én is jókat hallottam.
-
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26542 üzenetére
Most elvannak vele.Jó szaftos is.
Karácsony estére viszont Animonda Carny Adult Duo Mix-et kapnak. -
racskobalazs
senior tag
válasz
baloghgabor #26499 üzenetére
Hát a nincs bosszú részt ma nem igazán tudom elhinni :D Doki után pár órával bemászott a kabátomba, és velem farkasszemet nézve pisilte le. Aztán mint aki jól végezte dolgát felfeküdt az ágyra.... Tuti az injekció miatt kaptam
-
válasz
baloghgabor #26493 üzenetére
Jaj ne is mond, én is néha túlreagálom a dolgokat!
Összeeresztettem most a 2 dokit levélben, kíváncsi leszek mi lesz ebből, egyik ezt mond másik azt, a macska közben jól van, bár a szája tuti fáj, mert a szilárdabb kaját nem eszi nagyon, csak a pépeset. A hangulata amúgy jó, továbbra is kergeti Fülest a kertben, mikor be akartam tolni az ajtón hogy ne kergesse még fújásokat is kaptam.
Szóval azért akkora baj még nincs, de hogy nem alacsony most a stressz szintem, az fix... -
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26499 üzenetére
próbálj macska fejjel gondolkozni
Épp azon meregtem, hogy talán pont ez a baj.
Mikor idekerült, látszólag próbálta utánozni az emberi viselkedést, pl. beült a fotelbe a háttámlához tolva a hátát és nézett maga elé, mint mi emberek körülötte bámultuk a TV-t.
Én viszont annyira közel engedtem, hogy néha ott fekszem vele a padlón, a szemébe bámulva, mint valami Hollywood-i romantikus filmjelentben. Azóta kicsit olyan, mint ha ő próbálná nekem tanítgatni, hogy kell macskának lenni. Néha megfeletkezett már magáról, és kicsit harapdált/karmolgatott (aztán megijedt és elszaladt, pedig meg sem rezzentem). Szóval talán épp hogy túlzottan el van kényeztetve, nagyon abban az irányban van a mérleg, hogy én vagyok az ő macsakaembere, nem ő az én sima macskám.
Ha terápiás állat helyett egy ukrán menekült nőt hoztam volna haza ~1 éve kamufeleségnek, és eilyenek csinálna, akkor is gondolkodnék azon, hogy elzavarom. -
válasz
baloghgabor #26500 üzenetére
Köszi, jó olvasmány volt - első kézből ismerek ilyet, az első macskánk is istállómacska ivadék.
#26497 Akelaus: ennyitől az égegyadta világon semmi baja nem lesz a macskának, nem kell pánikolni
-
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26495 üzenetére
Nem veszek mindent készpénznek arról, hogy mit ért meg és mit nem. Pl. ha hiszed, ha nem, megtanulta, hogy ne hánnyon szőnyegre, pedig a zinternets szerint ez lehetetlen. Szóval gondoltam teszek egy próbát. De persze nem erőltettem sokáig a szaglálást, mikor sírni kezdett.
-
válasz
baloghgabor #26484 üzenetére
Megkapta reggel a bogyót, de alig akart enni, amit tegnap szeretett ma csak nézegette, ímmel-ámmal ette. Mondom fsza, megint mi van. Hányás bent nem volt ma szerencsére. Aztán fél12-kor meguntam a "vergődést", vettem neki reggel vagy 1kg mellet, megfőztem mindet. Azt a vernyákot míg elkészült nem hiszitek el, még a vizestálkát is felrúgta a kis hülye.
Bepuszilta persze az adagját, szóval étvágy van, csak válogatós a szentem. Még jó, hogy rendeltem egy valag cosma csirkét az este...
Fogdokinak írtam, várom mit válaszol, mert a felírt gyulladáscsökkentőre az van írva, hogy FIV-es macska nem kaphatja. (Szerencsére? hiánycikk így venni se sikerült még). -
válasz
baloghgabor #26482 üzenetére
Sajnos még mindig küzdünk a szájfertőzéssel.
Bocsi a csúnya képért:Csak hogy lássátok milyen ez és ha nálatok is van mit kell csinálni. Most 1 hét szteroid és gyulladáscsökkentő, csütörtökön kontroll... A szteroidnak nagyon nem örülök.
[ Módosította: radi8tor ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz
baloghgabor #26467 üzenetére
Hát nagyon kíváncsi leszek, remélem nem kell majd ennyire figyelni ezekre. Hétfőn tuti elviszem dokihoz az már fix, s akkor megmondja
radi8tor: Nincs sajna bolhafésűnk, de veszek majd akkor egyet.
-
válasz
baloghgabor #26468 üzenetére
Csöpi óta mi is sokkal jobban aggódunk. Szerencsére visszajött Malac, minimálisat kapott enni majd aludt fél5ig, aztán reggel 8 után engedte be megint párom. Most itt hízeleg nekem még kajáért.
-
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26460 üzenetére
Bocs, nem neked szólt. Úgy értettem, hogy az enyém nézett ki úgy, miután csavargott pár órát. De érdekes módon pár óra alatt elmúlt. Még nem láttam így máskor, nappal sem szokott olyan szűk lenni a pupillája, mint most volt már sötétedéskor.
-
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26455 üzenetére
Igen már mintha nem történt volna semmi.
Megy a fogócska kis szürkével.Akiről kiderült hogy fiú...Nem tudtuk eldönteni.A múltkor a doki aki kint volt megnézte.
Szóval ő a következő áldozat ,majd következő tavasszal az ivartalanításra. -
válasz
baloghgabor #26439 üzenetére
A Premier száraz itt se vált be, és még egy másik fajta se, most nem jut eszembe a neve, abból 1 kis kóstoló volt, azt bezzeg betolta Pöpi, utána vettem egy kilósat, egyik se ette
-
válasz
baloghgabor #26430 üzenetére
Köszi
Akkor marad a Josera Kitten, igazából a Concept for Life sem sokkal olcsóbb (és csak most mert adnak hozzá +2kg-ot), a JosiCat meg akkor kilőve. Tudsz ajánlani még szárazat, ami nálatok bevált, és esetleg olcsóbb?
Smilla? -
válasz
baloghgabor #26432 üzenetére
A Cosmákkal most szerencsére nincs baj, a Purizont is ették anno (Pöpi nagyon), de akkor a premierre ránézek, és az ráadásul Fresnapf-os, onnan Édesapám is tud venni nekik (néha ő akarja ellátni a bandát
)
Köszönöm!
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
baloghgabor #26427 üzenetére
Köszi, ez megvan. Sokszor van akció, pláne állatok világnapján, 20%, akkor pláne jó árak vannak. 😽
-
válasz
baloghgabor #26417 üzenetére
Fressnapf állateledel megbízható, átlagáras bolt, jó választék.
-
tibike8
őstag
válasz
baloghgabor #26424 üzenetére
Máskor próbáld meg ne urduul mondani
Mennyivel másabb volt még Újszegeden anno -
tibike8
őstag
válasz
Én egy ideje easybox automatába kérem már. BárBár max 10-05kg egyszerre a rendelés. Gondolom nagyon sokat nem visznek automatába.
-
erzol
őstag
válasz
Én a Falatozoo - tól szoktam vásárolni.
Itt van a raktár a közelünkben, így személyesen is ismerem őket, nagyon korrekt csapat.
Ők importálják a
Bonacibo
Brit és
Acana (na jó ez heroin árban van...)
termékeket a jobb fajtákból.
Nincs akkora választék, mint a zooplus-on, de árban bőven felveszik vele a versenyt és második körben illetve mennyiségnél már adják is a 10% kedvezményt.
Részemről ajánlom őket egy próba erejéig mindenképpen. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
baloghgabor #26409 üzenetére
NíNó
, ez nagyon jó!
Szép cica, szereti a fényképezőt. Nekem is csak a macskám van, plusz allergiám is van rá, de ami nem öl meg, az megerősít -
Mr. Elliot
senior tag
válasz
baloghgabor #26390 üzenetére
Ez a 20 % akció nekem új, köszi.
Figyelni fogom legközelebb.
Amikor örökbe fogadtuk Cilukát, akkor kerestem árgépen alomtálcát és a Petnet volt a legolcsóbb, így kezdtem el én is onnan rendelni. -
válasz
baloghgabor #26384 üzenetére
Igen kigolyózták...
-
válasz
baloghgabor #26371 üzenetére
Cuki, ha jól emlékszem neked lány cicád van, a miénk kandúr volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
baloghgabor #26379 üzenetére
Bárhonnan amit kidob Google
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
baloghgabor #26368 üzenetére
Egy éve. Mondjuk azóta nem is rendeltem tőlük semmit. Kértem tőlük még a profilom törlését is.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
baloghgabor #26333 üzenetére
Zooplusszal jártam már igy én is. A zsugorban rengeteg doboz sérült volt és mivel többet rendeltem egyszerre igy nem is tűnt fel elsőre. A következő bontott konzerv meg szinte levesállagú volt. Mindent fotóval és videóval dokumentáltam és küldtem nekik emailben.
Vissza utalták az összes sérült vagy romlott termék árát. Volt, hogy több részletben is. Mondtam nekik, hogy csak egy macskám van és a panasz miatt most nem tudom megnyitni az összes konzervet ellenőrizni. Írták, hogy ha később is gond lesz akkor jelezzek. Két hét múlva újra kifizették a maradék rossz konzerv árát.
Amúgy igen, rokonok Ausztriában élnek, itthonról a német Zooplus vagy Zooroyalról rendelek az ő címükre és haza hozzák nekem. Sokkal olcsóbb, mint itthon. -
Orlin
addikt
válasz
Talán hasmenésre is jó lesz a DMGUARD.
Mivel megint elkezdte.
Most este is vizes hasmenés volt...
A kedve a szokott kiváló sokat játszik. -
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26335 üzenetére
Erről sem hallottam még...
Cosma. -
Orlin
addikt
válasz
Most a IAMS Delights Adult-on gondolkodok legközelebb.
Eléggé szüszban gazdagnak tűnik és az összetevők sem rosszak egy Félix-hez Happy Cat-hez képest.
DMGUARDot is rendeletem tegnap. -
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26327 üzenetére
Majd legközelebb próbálok valami szaftosabbat venni...
A pici nem eszi annyira ezeket most.
DMGuard-ot milyen rendszeresen adod?
Naponta?Vagy csak alkalmanként? -
válasz
baloghgabor #26327 üzenetére
Hehe jó buli lehetett. Pöpi korán feküdt (fél 10) korán is kelt (3.20), 2x nyitottam ajtót de a mínusz nem tetszett neki
10 perc játék majd kaja és szunya fél 6ig.
-
Orlin
addikt
válasz
baloghgabor #26281 üzenetére
Nálunk éppen most untak rá a Feringa-ra és az Animonda Carny-re is...
A kutya is akkor kap amikor a macskák, bezzeg a nedves kutyatápot imádnák.
Megy a lopkodás a konzervből. -
válasz
baloghgabor #26298 üzenetére
Köszönöm kapja Malac és majd akkor Füles is.
-
homerhamm
addikt
válasz
baloghgabor #26242 üzenetére
Macska nem mehet az autó... na mindegy.
-
Freddy76
addikt
válasz
Attól félek, ki fogsz kapni a gazdáidtól
-
válasz
Cukker a kis Vau 😊
-
Astroboy
őstag
válasz
Ahogy a vörös fentről nézi..."fura macskát hoztál gazdi!"
-
válasz
baloghgabor #26201 üzenetére
Köszönöm
Nagynak én is nagynak tartom képek alapján, de reménykedem, hogy addigra a macska is nagy leszAz előfizü nem olcsó, de több évre véve nem már nem annyira vészes, szerintem úgy is csak az első 1 évbe fog kelleni, amíg fel nem fedezi teljesen a környéket.
Köszi mégegyszer, szerintem berendelem -
Astroboy
őstag
válasz
baloghgabor #26163 üzenetére
Ezek is megérik(nem) a pénzüket, az tuti, elkurvul itt már mindenki.
Küldened kellett volna a kilométeres profi kerítésedről fotókat, ami még az űrből is látszik, hogy kapcsolattartó Micike faszbúkozás + körömreszelgetés közben elhiggye végre, hogy nem a levegőbe beszélsz, és nem ma kezdted a hálózást. -
válasz
baloghgabor #26140 üzenetére
Azt szerencsére már az első napon láttuk, hogy vacsora nem lesz
Egész jól tűri a pofonokat is, ha a kicsit beszorítja a sarokba néha ad 1-2 pofont a kutyának, de akkor is csak nyüsszög, nem kezdi el ugatni (szerencsére amúgy sem egy ugatós fajta).
Plusz öröm, hogy egy idős(ebb) kutyáról van szó, aki jólnevelt. Hétvégén nálunk voltak a szüleim, anyum elérte, hogy a kutya végig egy helyben feküdt, miközben a macska végig táncolt tőle centikre a játékával. Persze látszódott rajta, hogy majd lerobban a feje, de tűrte mozdulatlanul. Néha persze rá kell szólni, hogy ne ugorjon fel a kanapéra mikor a kezemben simogatom a macskát, de amint rászólunk, rögtön leugrik. Ugyan így, minden nap rá kell szólnom, hogy ne menjen be és egye meg a macska kajáját, persze már akkor tudja hogy le lesz teremtve érte, amikor elindul
Aztán féltünk attól is, hogy napokig nem tudunk majd aludni, mert ott fog nyüszíteni az ajtajánál mikor meghoztuk a kicsit. Kb 10 percig nyüsszögött is, aztán jött utánunk a hálóba aludni.
Kis kutyával neked azért nehezebb lesz, ha kisebb a kutya mint a macskák, akkor 1-2 pofon után biztos elfogadják majdPersze attól is függ, mennyire lesz izgálga a kutya és mennyire megy a macskák agyára a sok játék.
-
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26129 üzenetére
Most, hogy így írod, beugrott, hogy voltam valakinél pár napja, ahol egy perzsa(/szerű) macska körbejárta a táskát. Ehhez lehet köze? Két-három nappal később még megérzi a szagát, ha ~1 percet matatott rajta?
-
janos666
nagyúr
válasz
baloghgabor #26127 üzenetére
Most nem találtam meg a törzskönyvét, de úgy emlékszem ~10 éves. Ránézésre és viselkedésre egyáltalán nem öreges. Mint írtam, ügyes (kinyit egy kilincsre zárt ajtót, stb).
Féltékeny nem lehet senkire, mert nincs más állatom vagy barátok/barátnők.
Sértődés terén egyedül az van megtiltva neki, hogy a szobámban maradjon, mikor alszok, de ezt látszólag elfogadta, mert nem próbál már betörni hozzám, mikor alszok és egy szóra kimegy, mikor kiküldöm. (Az alvás nálam mindig "szent és sérthetetlen" volt, de főleg mióta sajnos csak gyógyszerrel alszok már el, egyébként 32 órát ébren vagyok, ha nincs kedvem bevenni, de nem garancia rá, hogy visszaalszok, ha felköltenek... szóval ez kérdésen kívüli törvény, hogy nem alhat velem. Kb. "Ne piszkáld az alvó oroszlánt".)
Ez még összevágott volna az ágybavizeléssel, de a táskára vizelést nem magyarázza meg.
Az állatorvos korábban az ágybavizelésről csak annyit mondott, hogy biztos haragszik valamiért, de szerintem kb. "arany élete" van itt, főleg a korábbi életéhez képest. (Ott szerintem nem volt kiengedve a szabadba, mert eleinte félt kimenni. Bár lehet, hogy csak azért, mert nem akart örökre kint is maradni. Utána egy darabig be nem akart jönni, de mióta hideg van, már csak pár percekre megy kis és jön is vissza.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged