Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- CPU-im eddig
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz cog777 #26240 üzenetére
Jó tipp, de neem, kiskorában kell megtanulnia az ilyeneket, nem szeretném ráhagyni.
Egyébként nem lehetetlen küldetés. Kiskoromban otthon volt bent macskánk, esze ágában nem volt felugrani az ágyra, de még a kanapéra se. Ha anyám otthon volt, még a macska is vigyázban állt, van/volt egy olyan kisugárzása, hogy a macska sem mert rosszalkodni (nekem ehhez még hiányzik 20 év, még fiatal vagyok ahhoz hogy házisárkány legyek )
Ma este megpróbálom, hogy közvetlen magam mellé teszem a fekhelyét, hátha, mert eddig az ágy végébe volt, hogy tudjak közlekedni. Az vele a baj, hogy még nagyon izgálga, az ölembe se tudott még soha megfeküdni, aludni is csak az ablakon keresztül láttam.Kolléganőmnek van még jólnevelt macskája, meg is lepődtem rajta, mikor nálam nyaralt a macska:
-Soha nem érdekelte mit eszek, sosem evett bele, sosem kunyerált a kajámból. Egy alacsony asztalom volt, ha fel is ugrott, a natúr csirkemellt is csak megszagolta, és tovább ment. (Pont ezért a miénket se akarom rákapatni, szerencsére az is még "tápos", tegnap se érdekelte hogy hurka-kolbász a vacsora. Egyetlen egy dologba evett bele eddig, mikor pakoltam be a mosogatógépbe, a tányérról leette a curry-s szószt, azt mondjuk nem is értettem)
-Amint meglátta, hogy megyek a póráz-hám irányába, mint egy kutya, jött oda tobzódni, meg nyávogott, mert tudta, hogy kimegyünk, az volt a kedvenc délutáni programunk. (7-en lakom, nem volt macskabiztos az erkélyem így csak hámmal együtt vittem ki, szerencsére elég nagy volt ahhoz hogy el tudjunk kint lenni)
-Otthon sosem ugrott fel az ágyra, ha kolléganőm fel is vitte, a macska mindig leugrott-elment. Nálam viszont már az első este feljött az ágyba és végig együtt aludtunk. Kolléganőm be is duzzogott mindkettőnkrePersze volt neki is rossz tulajdonsága, ha mentem el dolgozni mindig megtámadott, méterekről rámugrott, sosem bántott-karmolt meg csak amikor dolgozni indultam.
A másik, hogy kicsit alkesz macska volt, reggel arra mentem be a konyhába, hogy kiharapta a dobozos sörjeim és úszott a macska és a konyha is a sörben. Semmi mást nem harapott ki soha.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cog777 #25878 üzenetére
Jaja ez egy jó találmány.
A hatékonyságot lehet fokozni (mert a mi cicánk még ebből is kihordta a tappancsával a kavcsot) ha egy Trixie kavics-gyűjtő szőnyeget raksz a kijárathoz.
Csak ahogy látom olyan szőnyegekből elég nagyokat lehet kapni mert már a két rétegű a divat.⭐ Stella
-
bul07
nagyúr
válasz cog777 #24703 üzenetére
Mi falun vagyunk
Egyik alkalomkor a macskánk ült az út szélétől olyan 50-70cm poros részen, ép kint voltak édesanyámék a szomszédokkal, tudjátok Kép, és a macska is a közelbe ült
Kimentem én is, lehet a kocsihoz, vagy mit tudom én megnézni a rózsáimat tetű ügybenErre jött egy HVCS és nyíl egyenesen húzza rá a macskára, én ordítottam rá egy nagyot biztos meghatotta mert elrántotta a kormányt és nem ütötte el a macskát
De biztos utánamentem volna kocsival, és számonkérés lett volna(Mint mikkor édesapám elkapta 10Km távolabb a falutól a biciklitolvajt, aki édesanyám új biciklijét lopta el, egy büdös nagy pofonnal indított az öreg hogy leeset a bicikliről, rendőröknek nem mert szólni semmit)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
baloghgabor
aktív tag
válasz cog777 #24076 üzenetére
Akkor az nem is macska! 😸
Nálam még mindig nyári időszámítás van náluk. 5h kellene kelnem, amit meg is szoktak anno, még az új kis jövevény is, azaz 4h, és elkezdenek randalírozni, dorombolni, dörgölőzni, morogni, melyik, hogyan jelzi, hogy bocs, már öt óra van, éhesek vagyunk! Szerencsére nemsokára megint jön az óra állítás . . . 😺
Különben meg a kicsi is csak játszik az étellel:
[ Szerkesztve ]
bégé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja