- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
A daráltat valamiért annyira nem szereti, combot szoktam neki venni, az kb színhús, és vágni is könnyű.
Felszívja kb mint egy porszívó. Csirkemellből is olyan adagokat meg szokott enni egyszerre, amire egy ember sem lenne képes.
Az még hozzájön, hogy a fél kiló hús mellé még alutasakost is evett 1 napon belül.
-
lowzor
veterán
Teljesen kicsinálta ez az altató a cicust.
Kb 6-7x hányt már, be is pisilt, lábra alig bír állni, akkor is folyton elesik.
Az előbb az asztalra is felugrott, aztán le is esett róla. -
lowzor
veterán
Köszi a válaszokat!
Amúgy reméltem, hogy az ivartalanítás hatására nem fog annyit elmászkálni (kb csak enni jár haza, és utána egy csomó ideig nem látjuk), de azt mondta a doki, hogy ugyanannyit el fog, mert védi a területét. -
lowzor
veterán
Sziasztok!
Ivartalanítás után kandúr cica meddig nem ehet és nem ihat?
-
lowzor
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Magam sem hiszem el, de majdnem 3 hét után hazajött a cica.

Teljesen le van fogyva szegény, és az orra is sérült. Olyan éhes volt, amikor megjött, hogy kb 15mp alatt megevett egy alutasakos kaját. Azóta nem is nagyon mer kimenni, csak a dolgát elvégezni megy ki, aztán rögtön be is akar jönni. Valamint nem eszik olyan jól, mint régen, csak lenyalogatja a szószt a kajáról, és egy kicsit falatozik belőle, de az egészet nem eszi meg. Marhahúst is adtam neki, azt jobban ette, de azt sem olyan falánk módon, mint régen. -
lowzor
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
Köszi a válaszokat!

Hozzám a Siófoki állatvédő alapítvány van legközelebb, valószínűleg onnan fogadok örökbe egy cicát. Ott ezt írják:
"A cicák örökbe fogadásához szintén kérjük az új gazdi támogatását, hiszen az örökbe adásra való felkészítésük komoly költséget jelent alapítványunk működésében." -
lowzor
veterán
Ha menhelyről fogadnék örökbe macskát, akkor kb mekkora összeget kéne fizetni a menhelynek, hogy odaadják a cicát?
-
lowzor
veterán
Sziasztok!
A kandúr macskám 4 napja eltűnt. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy még nem ivartalanítattam. Szerintetek van még esély rá, hogy hazajön?
-
lowzor
veterán
Köszönöm mindenkinek! :'(
-
lowzor
veterán
Sziasztok!
Nekem sajnos nagyon rossz napom volt.
Reggel elmentem zuhanyozni, mire kijöttem holtan feküdt a cicusom a szőnyeg mellett.
Hetek óta beteg volt, az állatorvos szerint mandulagyulladása volt, kapott rá antibiotikumot is. Pár napja 1-2 napig már sokkal jobban volt, evett rendesen, és olyan volt, mint régen, aztán megint rosszul lett, nem evett, csak a száján kapott levegőt, és az ágy alatt, vagy a fürdőszobában üldögélt egész nap lehajtott fejjel.
15 éves, lakásban tartott, ivartalanított nőstény macska volt.
Tudom, hogy elég idős volt, de azért élhetett volna még.
Nagyon szerettem...
Átlagosan amúgy mennyi ideig él egy ilyen macska? -
lowzor
veterán
A Zooplus-on a Feringán kívül van még valami jóféle kaja? Mert a cicám a Feringából csak a kacsa+borjúsat eszi meg, és nem akarok neki csak egyfélét adni, mert hamar megunja a kajákat.
-
lowzor
veterán
válasz
baloghgabor
üzenetére
Most már megetetem vele, ha megvettem.

Szerencsére már csipeget belőle valamennyit, 1 nap alatt le tud nyomni kb egy 85g-os zacskónyit.
Majd megkérdezem az állatorvost, hogy van-e valami étvágygerjesztő macskáknak, mert nagyon keveset eszik.A kóbormacskák etetésével én befürödtem: idekeveredett valahogy egy orosz kék, és elkezdtem etetni. Amikor összetalálkozott a macskámmal, akkor megtámadta, és majdnem megölte, ha én nem lettem volna ott, akkor szerintem meg is öli. Azóta teljesen benti macska lett az enyémből, mert nem mer kimenni szegény.

Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy az elején még nem válogatósak a kóbor macskák, aztán egyre inkább azzá válnak.
-
lowzor
veterán
válasz
baloghgabor
üzenetére
Vettem Feringát: 24*85g alutasakos Classic Meat-et és 6db konzerv Pure Meat-et. Az első 2 napban egész jól ette, már kezdtem örülni, hogy találtam neki valamit, amit megeszik, de most már csak megszagolja és otthagyja, ha odaadom neki.

Az Aldis vacak 40%-os hústartalmút és a Whiskast jobban eszi...
Van esetleg másfajta, amivel érdemes próbálkozni, és kapható a Zooplus-on? -
lowzor
veterán
válasz
baloghgabor
üzenetére
A Feringa konzerv ajánlott? Mert akkor rendelek neki a Zooplusról pár dobozzal kóstolónak.
-
lowzor
veterán
A Shelma macskakajáról mi a véleményetek? [link]
Nekem ez tűnik a legminőségibbnek azok közül, amiket a boltokban árulnak. -
lowzor
veterán
Sziasztok!
Vettem a macskámnak szilikátos almot, mert a bentonitos nagyon porzott, viszont valamiért nem tetszik neki, ezért az alomtálca mellett végezte el a dolgát többször is. Most vettem egy S-budget almot, amilyet korábban is használt, és egy rétegnyit töltöttem belőle a szilikátos tetejére. Ez így járható út, hogy rászokjon a szilikátosra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest