Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
DeathAdder
veterán
válasz
beleszólok #11093 üzenetére
Kicsit igen
De azért holnap elvisszük dokihoz, ma már kétségbeestem annyira nyaldosta a hátát, tiszta nyál volt szegény -
bul07
nagyúr
Ó dehogynem, nálunk a pakolással nyit , a szekrények ajtaját kaparja, majd van egy szőrmók egere az a szájába veszi és elkezd nyávogni
Mondjuk ha kap allutasakost akkor elcsitul, bár nem lehet annyira éhes mert a száraz táp folyamatosan előtte vanBár ezt akkor szokta ha nem vagyok otthon mert én éjjeli bagoly vagyok, nappal alszok
És ha fent vagyok hozzám jön, dorombol egy sort én megnyomogatom, vagy adok neki enni és akkor pihen kicsit, majd egy két óra múlva újra ébred,persze mellettem alszik az ágyon vagy a számítógép asztalon -
SRII
őstag
minden reggel 5:20 ébresztő már 4 hónapja, fejemen vagy asszony fején landol a macska és addig dörgölődzik és a lábával pofozza az ember fejét (nagy dorombolással együtt) míg nem kelünk fel !
nálatok nincs reggeli ébresztő? -
beleszólok
senior tag
válasz
DeathAdder #11092 üzenetére
A mi úrnőnk ma pontosan ugyanazt tette órákon át, ha ez megnyugtat kicsit. (Vedlik)
-
DeathAdder
veterán
Köszi a válaszokat, holnap megyünk a dokihoz, le van beszélve
-
prannk
őstag
válasz
beleszólok #11074 üzenetére
-
beleszólok
senior tag
válasz
DeathAdder #11087 üzenetére
Orvosnak kellene megmutatni, ha aggaszt a dolog.
A mi úrnőnk többnyire akkor nyalogatja a bundáját, ha vedlik vagy úgy érzi, hogy valamivel összekente. -
glutamin
őstag
válasz
DeathAdder #11087 üzenetére
Veseprobléma jele lehet ha azon a területen nyalogatja.
-
DeathAdder
veterán
A macskám napok óta nyálasra nyalja a hátát, órákig képest mindkét irányból nyalogatni.
Valami betegség jele talán, esetleg bőr? Szőre nem hullik.. -
saelin
veterán
válasz
beleszólok #11083 üzenetére
Olyat ne akarj elérni. Voltam anno olyan hülye, hogy hagytam a tablet képernyőjét nézni a macskának, ha élvezi miért ne... Aham, de ebből következet az, hogy elkezdte kapdosni a kijelzőt játék/film alatt. Elég zavaró, hogy youtube alatt oldalról bekúszik egy macsek láb és végig simogatja a kijelzőt...
-
beleszólok
senior tag
Hogy kell egy macskát idegbeteggé tenni?
Youtube-on megnéztem pár macskás videót, amin a főszereplők sokat hangoskodtak. Macs itt feküdt mellettem a takarón és... először csak a kölykök nyivákolására kapta fel a fejét. Kicsivel később már a harcoló kandúrok nyávogására is keresni kezdte, hogy hol vannak. -
Nazara
őstag
+ (#11080) radi8tor1: Köszi srácok!
Nem csüng a hasa egyáltalán, kajálás után ha megfogom érezhető, hogy tele van, de teljesen normális mértékben. Később tervezem ivartalanittatni, de egyelőre még nem aktuális a kicsikénél.
Olvastam itt néhány hsz-szel fentebb, hogy miután többféle kajával etették a macskát, válogatós lett. Ez a veszély fennállhat? Eddig mindig akciós tápokat vettem, de érdemesebb lenne egyfélére ráállni? Ja igen, néha nem kap alutasakost estére, hanem maradék rántott/sült/főtt húst, fasirtot, sonkát, ilyesmit teszünk elé, ezeket is imádja.
-
Nazara
őstag
Minden macska habzsol? Tiggris mikor néhány hetesen hazahoztuk, 6-8 percig evett 50g alutasakos kaját, ez volt egy hónapja kb., most meg már egy teljes zacskót, 100g-ot behabzsol nagyonmax. 3 perc alatt.
Ja igen, mennyi kaját érdemes neki adni egy nap? Én eddig úgy csináltam, hogy reggel öntöttem száraztápot az egyik tálkába, az úgy általában napközben és éjszaka elfogyott, meg este kapott egy alutasakost is. Nő mint a vesztés, nem gondolom, hogy kevesebbet kap a kelleténél, de esetleg nem kellene többel etetni egy kicsit?
-
beleszólok
senior tag
válasz
prannk #11075 üzenetére
Felháborodásról nincs szó.
Egyszerűen az jött le abból amit írtál, hogy nem látod, mit jelent egy élő és érző (!!!) lény... azt akartam írni, hogy befogadása, de macskák esetében nem ilyen egyértelmű. Ha bezárod a lakásba, eltűri. Ha kijáró macs, akkor jobb ha nem is tudod, merre jár, hány "gazdája" van. És ha valami nem tetszik neki, akkor odébb áll.
Arról a kölyökről, aminek a képét beraktad, szerintem felelőtlenség bármit állítani a leendő bundaméret kapcsán.
Ha valaki azt mondja, hogy rövid marad, te elhozod és utóbb mégis hosszú lesz, akkor mit csinálsz?Eredetileg abesszín kölyköt akartunk. Most van egy több, mint tizennégy éves fekete-fehér, aki már felnőttként került hozzánk. Nem tudom, miért gondolod, hogy ha van/volt fajta tiszta állatom, akkor többé nem akarhatok mást...
-
prannk
őstag
válasz
beleszólok #11074 üzenetére
Hirdetésben is kb ekkora a macsek és még sincs ekkora szőre.
Most mi rossz van abban,hogy nekem nem tetszenek ezek a nagy szőrű macskákMindenkinek más fajta jön be. Ha pl neked van egy perzsa macskád akkor nem hiszem,hogy kellene egy keverék.
Nem rég halt meg a macskánk és ugyanilyet szeretnék.. Csak nem találok a közelben ilyen vörös fehéret. Ezt találtam ma és megkérdeztem,hogy ennek is ilyen nagy bundája lesz mint a maine coon macskáknak? Mert az van a hirdetésben,hogy keverék. Nem értem miért kell felháborodni. Szeretem a macskákat,de nekem nem kell nagy bundájú macsek.
A hirdetésben valszeg az anyjával van fényképezve. Ő nem maine coon.
-
beleszólok
senior tag
válasz
prannk #11072 üzenetére
http://img.jofogas.hu/images/Gyonyoru_Maine_Coon_Kandur_kolyok_37024286592.jpg
Ez a macs biztosan hosszú szőrű lesz.
De neked inkább azt javasolnám, hogy ne tarts állatot! Egy élő állat elég sok dologban különbözik egy plüss játéktól. Mindig lesz valami, ami nem fog tetszeni. -
prannk
őstag
Nem tetszik. No de akkor ez most mi? Ez is nagy bundájú lesz? Mert ha igen akkor nem megyek el érte.
-
prannk
őstag
Hol vannak hirdetve sok kis macskák? OLX vatera jofogas on kivűl?
-
beleszólok
senior tag
Mi a whiskas-szal jártunk hasonlóan. Egy darabig mindent megevett őnaccsága, aztán valami történt és a száraztápon kívül csak a whiskas supreme-et kegyeskedett megenni, aztán valami megint történt, mert egyik napról a másikra úgy döntött, hogy többé azt sem.
Azóta tiszta lutri, hogy mi felel meg neki.
Gourmet goldból pl csak a pástétom. -
SRII
őstag
hát én nagyon elrontottam valamit,
eleinte provital box 12 db-os kaját vettem, utána volt akcióba kitekat, majd friskies, majd whiskas, néha be be csúszott egy két felix is.
Most ott tartunk,hogy nem eszi meg a kitekatot, se a friskies, whiskast csak is felix kell neki, de azt ugy eszi mintha napokig nem kapott volna enni.
Jól elkényeztettük, nem tudjátok lesz e valamikor felix alul tasakos 12 darabos box akcióban?
megnéztem pár bolt online oldalát de nem találtam semmi.kurva felix
-
saelin
veterán
válasz
beleszólok #11032 üzenetére
Auto correct fail.
Holnap megpróbálok lőni a macsekról valami képet. Kezdem magam különcnek érezni, hogy nem posztolok macskákat ide...
Altában lenne jó elkapni, mert akkor szokott furcsa pózokat felvenni vagy bamba pillanataiban. Picit idős már, úgy 10 éves körül lehet, de ez nem látszik rajta. Játékos, dorombolós, olyan, aki el van kapatva velem és mindenhova követ... még a wc-re is. Nagyon barátságos, még más állatokkal is. Barátnőm (nem elítélni miatta!
) kis b*zinak szokta csúfolni, mert mindig mások ölébe ül/fekszik. Az már a kellemetlenebb, amikor ott is próbál meg dagasztani... és ha olyan helyre téved a lába... ritkán látni férfit olyan gyorsan felugrani egy székről!
Picit megfeledkeztem a topicról... Jobb, ha szem elé teszem.
-
bul07
nagyúr
emag Black Friday holnap(pénteken)
Macska tápok is fognak kapni nagy kedvezményt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
beleszólok #11056 üzenetére
Én inkább Noé Állatothont ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest