Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz #75376384 #18090 üzenetére
Nem személyeskedés, csak igazság. Akkora
öngólt lőttél magadnak, hogy azt te magad sem akarod elhinni. Ennyi erővel ne vegyünk bélszínt sem, mert ugyanannyi értéke van, mint a csirkemellnek, kaja, kaja, nem? Tudom, most jön az a felszisszenés, hogy élőlényről van szó és azért pénzt adni vétek és sznobizmus. Haha.
Sőt, márkás tápot is venni az, ugye?- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #75376384 #18083 üzenetére
Ha te mondod... de arról én nem tehetek, hogy ilyen megkeseredett, rosszindulatú életet élsz. Sajnállak érte. Remélem, azért a való világban népszerűbb éltet élsz, mint itt a fórumon.
Astroboy
Azért felkacagtam a gyerekes résznél. Zseniális.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnénk egy brit rövidszőrű kiscicát. Van olyan kenel, ahol 100.000 Ft-ért elhozható? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Melyik webshopot tudnátok ajánlani cica dolgok (táp, alom, játékok... stb) beszerzésére? Illetve mi az a "kezdő" csomag, amit mindenképp ajánlott beszerezni?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Dhampir #14134 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, hogy nem lehet csak egzakt meghatározni, hogy a perzsamacska kedvesebb, mint a sziámi. Nyilván függ, hogy mennyire "túltenyésztett", milyen körülmények között nevelkedtek, hogy alakult a szocializáció etc. Inkább arra szerettem volna kicsit kitérni, hogy mégis melyik irányba érdemes elmenni.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Üdvözlet macskaszerető topiklakók!
Szeretnék egy hölgynek cicát adni ajándékba. Egy kitétel van csak, hogy barátságos-bújósabb legyen. Tudnátok ajánlani, hogy milyen fajta közül érdemes választani?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
No, ilyen akciók történnek nálunk. Tegnap bent mostam fel a követ, amikor az ablakhoz léptem, akkor a következő látvány fogadott:
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Mostanában a szomszéd cicája igencsak szeret átjárni hozzánk "kuszmérkodni". Fel-alá rohangál, jön-megy, mintha mindig is ott lakott volna. Nem zavartatja magát. Sőt, reggelente mindig az ajtó előtt ül -gondolom a meleg miatt.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Köszi az infót!
Úristen, de édes! Ez valami zabálni való. A neve is találó! Gratula!!!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz beleszólok #10945 üzenetére
Akkor jó, én eddig csak jót hallottam róluk (golden retriver-macska-gyerek-család).
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz DeathAdder #10941 üzenetére
Az egyik kutya rottweiler és tacskó (!) keveréke, képzelheted. Nem csak intelligens a kutya, hanem igen ravasz is.
Ők azok:
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz beleszólok #10939 üzenetére
Komoly? Ezt sem tudtam. Ez tény vagy csak "urban legend"?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz glutamin #10937 üzenetére
Hihetetlenek a macskák! Felmerült bennük az, ha majd nem lesz a két makrancos hölgy, akkor lesz egy golden retriver és egy macska, persze mind a kettőt egyszerre és kölyökként fogjuk hazaköltöztetni. Szerintem a golden retriver nem ilyen vérmérsékletű, mint ez a két mostani.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz glutamin #10935 üzenetére
Nah, jah. Sajnos, nálunk nem lehet, ugyanis eddig mind a kétszer a kutyák lerendezték őket. Két kis utcai vegyes, mindenkivel barátságosak és kedvesek, sőt még túlságosan is. Viszont mindent elkapnak ami mozog, még a madarat vagy a legyet is... Jah és nem eszik meg, csak elkapja, megöli és kész.
Múltkor a következő történt:
Kiment reggel megetetni a két makrancos hölgyet (mármint a kutyákat ) és az egyik a lábamhoz hozott egy kisegeret. Megdicsértem, hogy milyen ügyes, aztán kidobtam a "hullát". Amikor visszamentem, rá pár másodpercre egy patkányt hozott oda a lábam elé. Azt hittem, hogy elájulok. Ez volt az előző este termése a szomszédból, mivel ott egy csűr van.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest