- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
#75376384 #18090 üzenetére
Nem személyeskedés, csak igazság. Akkora
öngólt lőttél magadnak, hogy azt te magad sem akarod elhinni. Ennyi erővel ne vegyünk bélszínt sem, mert ugyanannyi értéke van, mint a csirkemellnek, kaja, kaja, nem? Tudom, most jön az a felszisszenés, hogy élőlényről van szó és azért pénzt adni vétek és sznobizmus. Haha.
Sőt, márkás tápot is venni az, ugye? -
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnénk egy brit rövidszőrű kiscicát. Van olyan kenel, ahol 100.000 Ft-ért elhozható? Köszönöm
-
devil-k
nagyúr
Melyik webshopot tudnátok ajánlani cica dolgok (táp, alom, játékok... stb) beszerzésére? Illetve mi az a "kezdő" csomag, amit mindenképp ajánlott beszerezni?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Dhampir #14134 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, hogy nem lehet csak egzakt meghatározni, hogy a perzsamacska kedvesebb, mint a sziámi. Nyilván függ, hogy mennyire "túltenyésztett", milyen körülmények között nevelkedtek, hogy alakult a szocializáció etc. Inkább arra szerettem volna kicsit kitérni, hogy mégis melyik irányba érdemes elmenni.
-
devil-k
nagyúr
Üdvözlet macskaszerető topiklakók!
Szeretnék egy hölgynek cicát adni ajándékba. Egy kitétel van csak, hogy barátságos-bújósabb legyen. Tudnátok ajánlani, hogy milyen fajta közül érdemes választani?
-
devil-k
nagyúr
No, ilyen akciók történnek nálunk.
Tegnap bent mostam fel a követ, amikor az ablakhoz léptem, akkor a következő látvány fogadott:
-
devil-k
nagyúr
Mostanában a szomszéd cicája igencsak szeret átjárni hozzánk "kuszmérkodni".
Fel-alá rohangál, jön-megy, mintha mindig is ott lakott volna. Nem zavartatja magát. Sőt, reggelente mindig az ajtó előtt ül -gondolom a meleg miatt.
-
devil-k
nagyúr
válasz
szőröscica #11129 üzenetére
Egy ilyet próbálj ki!
-
devil-k
nagyúr
Köszi az infót!
Úristen, de édes!
Ez valami zabálni való.
A neve is találó! Gratula!!!
-
devil-k
nagyúr
válasz
beleszólok #10999 üzenetére
Abszolút jogos.
-
devil-k
nagyúr
válasz
beleszólok #10997 üzenetére
Mennyi lett volna a "best price"?
-
devil-k
nagyúr
válasz
beleszólok #10945 üzenetére
Akkor jó, én eddig csak jót hallottam róluk (golden retriver-macska-gyerek-család).
-
devil-k
nagyúr
válasz
DeathAdder #10941 üzenetére
Az egyik kutya rottweiler és tacskó (!) keveréke, képzelheted.
Nem csak intelligens a kutya, hanem igen ravasz is.
Ők azok:
-
devil-k
nagyúr
válasz
beleszólok #10939 üzenetére
Komoly? Ezt sem tudtam. Ez tény vagy csak "urban legend"?
-
devil-k
nagyúr
válasz
glutamin #10937 üzenetére
Hihetetlenek a macskák!
Felmerült bennük az, ha majd nem lesz a két makrancos hölgy, akkor lesz egy golden retriver és egy macska, persze mind a kettőt egyszerre és kölyökként fogjuk hazaköltöztetni.
Szerintem a golden retriver nem ilyen vérmérsékletű, mint ez a két mostani.
-
devil-k
nagyúr
válasz
glutamin #10935 üzenetére
Nah, jah.
Sajnos, nálunk nem lehet, ugyanis eddig mind a kétszer a kutyák lerendezték őket.
Két kis utcai vegyes, mindenkivel barátságosak és kedvesek, sőt még túlságosan is. Viszont mindent elkapnak ami mozog, még a madarat vagy a legyet is... Jah és nem eszik meg, csak elkapja, megöli és kész.
Múltkor a következő történt:
Kiment reggel megetetni a két makrancos hölgyet (mármint a kutyákat
) és az egyik a lábamhoz hozott egy kisegeret. Megdicsértem, hogy milyen ügyes, aztán kidobtam a "hullát". Amikor visszamentem, rá pár másodpercre egy patkányt hozott oda a lábam elé.
Azt hittem, hogy elájulok. Ez volt az előző este termése a szomszédból, mivel ott egy csűr van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
- Robot fűnyírók
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest