- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Mukorka #12424 üzenetére
Nem nevetni: A Bioshock-ot régóta ki akarom próbálni. Úgy látszik ez az utolsó csepp a pohárban. Lehet nekiesek. Állítólag jó kis sci-fi.
Ed3r_X: Ha zavar a hancúr_kandúr úr, akkor érdemes lenne ivartalanítani
Igaz nálunk csajok vannak és így is pucsítanak, de talán könnyebb így mindkét félnek....
-
válasz
Mukorka #12329 üzenetére
Ok, levendula, vagy citrus, felirtam ezeket, korulnezek majd az uzletekben.
Nem olyan nagy helyseg es van is bele pakolva rendesen, csak ossze van dontogetve egy csomo minden, meg rengeteget kakal ott, szerintem oda jar klotyora.
Artani nem szeretnek neki, csak hogy ne ott piknikezzen.
-
válasz
Mukorka #12327 üzenetére
Hello!
Koszonom a tanacsaid!
Elso es utolso nem igazan megoldhato, elobbire energiam es penzem sincs nagyon, utobbi pedig, hogy nem szeretnek sajat cicat, inkabb kutyas vagyok.
Ezt a levendulat viszont megprobalnam, nem tudtam, hogy nem szeretik az illatat a cicak. Ezert is fordultam hozzatok a kerdesemmel, mert en egyaltalan nem ertek hozzajuk.
-
Dani82
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Mukorka #9020 üzenetére
Az én macskám egyből szól, ha valami baja van. Legyen akármilyen fáradt, álmos akármi. Nekem sosem hagyná így magát a macska, mert nem élvezné, az övé lehet hogy szerette. Macskák helyébe nem nagyon tudom beleképzelni magam, mivel nem ösztönlény vagyok, hanem ember.
MÁS:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest