Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz prannk #17648 üzenetére
Az első hetekben teljesen normális a vakaródzás, épp pusztul a férgese. Mivel felszívódó és működését tekintve közvetlen hatású szer, így a vérbe jutva csípéskor fejti ki hatását, vagyis akkor "öl".
Pár héten belül a következő generáció kifejlődésekor -mert lesz még pár- ugyanilyen vakaródzás lesz ne lepődjetek meg, azok is csak a haláltáncukat járják ezzel irritálva a siccet.Fontos még, hogy lehetőleg a fekhelyeit is fertőtlenítsétek bolhairtó porral vagy 90'C-os mosással, mert peték vannak mindenhol.
Siccet is érdemes megfürdetni bolhairtó samponnal, közben egy ritkább kefével/fésűvel a bőréről is eltávolíthatóak a peték.
Valamint maximum 2 hónap elteltével ismételten cseppentsetek Frontline-al, mert hiába írják a dobozára, hogy 3 hónap hatás, jó lesz az másfélnek is kb.[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
-
-
wertigo1984
őstag
válasz prannk #15882 üzenetére
Oszinte reszvetem...
Nalunk helyzet van. Orom es szomorusag is egyben. Merlin cicank (14 eves daganatos) az utobbi 2 honapban nagyon nem tud almozni, de nem is nagyon eszik. A doki megvizsgalta, rontgenezte es kiderult, hogy a daganata nott kb 1-1 centit. Nyilvan faj neki, mert eleg sokszor felnyog akkor is, amikor epp alszik vagy eszik (ha eszik valamit egyaltalan). Sokszor csinalja, hogy ahol epp van, ott osszegornyed mintha nagy almozna, de semmi vegtermek nehany csepp veren kivul. 10bol kb 9szer ezt produkalja. Eddig paraffin olajat adtunk neki, hogy konyebben ''kakiljon'', de mar azt sem fogadja el, es az estenkent kulon a kedvenc jutalom falatjat sem eszi. Ahova jarunk kethetente sztero szurira a daganata miatt, ott a dokik mondtak, hogy mar nagyon nincs sok hatra Neki. Nem akarjuk hogy szenvedjen, de ha el kell mennie...faj mar most ra gondolni. Latszolag fogyott, osszesen kb 3 kilo a kis oregunk.
Rontgenen latszik, hogy meg van benne kemenyedve a salakanyag, de nem tudja kinyomni.
Sokat bujik el, illetve tobbet jon oda hozzank dorombolva aludni.
Minosegi draga nedves es szaraz tapokat kapnak mind az 5en, nyers csirket, nyulat, szarvast, marhat, majat, akar forrazva...de Merlin kb 2 falatot eszik es ott hagyja.
Szeretnenk ha meg az ujevet Merlin papa is a Falkankban toltene.Orom hir viszont, hogy kinottuk a lakasunkat, amit sikeresen eladtunk, es nagyobba koltozunk ha talalunk nekunk valot. Nagyobb elet ter, tobb hely a cicaknak es nekunk is.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Novics
senior tag
válasz prannk #15882 üzenetére
Sajnálom.
Én azt terveztem, hogy ha sikerül elválnom Annietől akkor majd a helyi menhelyre megyek ki, és kölcsönös szerelem alapján hozok ki egy macsekot. De. Aztán szerencsére megkerült a kis dög.
Szerintem ne a minta vagy a fajta alapján válassz, a kémia fontosabb.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
félisten
-
blu79
addikt
válasz prannk #12915 üzenetére
Frontline macskáknak valót vegyél, az a jó, én is kellett vegyek mert viszem le a cicát néha és van amikor rá megy valami, de az nagyon jó cucc, bolhák leesnek tőle
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
shteer
titán
válasz prannk #12347 üzenetére
remélem már minden oké!
kedden nekünk is kijutott a jóból. vittük Rudit műtétre Kaposvárra - a tavalyi lábtörésből fakadóan implantátum került a jobb hátsó lábába amit már ideje volt kivenni mert izgatta az izületet és begyulladt neki pár hete
11-re volt időpontunk, sajnos a korábbi műtét is csúszott így du fél2-kor vihettük be az előkészítőbe. egész jól viselte a várakozást, az idegeneket meg a kedveskedésüket
utána eltelt egy óra és már nagyon izgultunk, mert 15 perces rutinműtétről volt szó
3 órakor kaptunk tájékoztatást a doktor úrtól, hogy sajnos nem jól viselte az altatást
-leállt a légzése, tüdőödéma miatt le kellett szivatni a vizet a tüdejéről és újra kellett éleszteni
ekkorra már stabilizálták de még megfigyelés alatt akarták tartani
4-re visszamentünk, bemehettünk hozzá. addigra túl volt még egy tüdővíz leszivatáson. szegény cica oxigénre volt kötve, pihegett nagyon, pupillái teljesen kitágulva, még nem volt magánál teljesen de biztos vagyok benne, hogy a hangunkat megismerte7 órakor vihettük el egy utolsó állapotellenőrzés után, gyógyszerekkel és utasításokkal együtt. a doki jó reményekkel volt a felépülését illetően, a szeme miatt ugyan aggódott még - a megnövekedett nyomás miatt szövődményektől tartott
az utazástól nem tiltották el, így otthoni pakolás után éjjel fél11-re értünk fel Bp-reaz első pozitív jel az volt, hogy éjjel 4kor felébredtem és a forgószékben aludt ahová maga mászott fel - egy simogatásra gyenge dorombolással reagált.
másnap reggel ivott is már és kisdolgot is végzett, ebédidőben hazaugrottam hozzá, dorombolva köszöntött az ajtóban, evett is pár falatot a pupillái ekkor kezdtek visszállni a normálisra, bár még sötétet tartottunk a lakásban amennyire lehetettazóta folyamatosan javul, megjött az étvágya is, igaz még nem az igazi. gyengécske még de már követeli a sétát, imád a kertben hesszelni és úgy gondoljuk segíti is a felépülését a jó közérzet.
ezúton is köszönjük Dr Gippert Róbertnek és csapatának, hogy mindent megtettek érte - biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb kezekben volt a nehéz pillanatokban
szerintem jónak tűnik..
-
SRII
őstag
-
beleszólok
senior tag
-
SRII
őstag
válasz prannk #11155 üzenetére
néha ráütsz a valagára vagy az órára, amikor karmol harap, ütsz!
persze ez most nagyon morbidnak hangzik....kicsit, nem nagyon ép hogy megpöccinted (ezzel elvonod a figyelmét és kizökkented a gondolataiból)és rászólsz ciccc nem szabad ciccc nálunk ez bevált, mikor harapni és karmolni (mikor már eldurvul a játék vagy ilyene van) akar felemel az ujjal és rászólok "elég legyen már" s abba is hagyja , ilyenkor beszélek hozzá és szépen lassan megsimogatom hogy nyugodjon le.
vagy ha ilyenkor hülye, mert ugye van ilyenje a cicának, hagyd ott ahol van és majd kitombolja magát vagy lenyugszik.de nagyban segíthetnél ha leírnád mikor csinálja ezt!
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
emiki6
veterán
válasz prannk #11075 üzenetére
Szerintem nyugodtan lehet más, nincs sok értelme hasonlónak, pótolni úgyse fogja tudni ugyebár, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
beleszólok
senior tag
válasz prannk #11075 üzenetére
Felháborodásról nincs szó.
Egyszerűen az jött le abból amit írtál, hogy nem látod, mit jelent egy élő és érző (!!!) lény... azt akartam írni, hogy befogadása, de macskák esetében nem ilyen egyértelmű. Ha bezárod a lakásba, eltűri. Ha kijáró macs, akkor jobb ha nem is tudod, merre jár, hány "gazdája" van. És ha valami nem tetszik neki, akkor odébb áll.
Arról a kölyökről, aminek a képét beraktad, szerintem felelőtlenség bármit állítani a leendő bundaméret kapcsán.
Ha valaki azt mondja, hogy rövid marad, te elhozod és utóbb mégis hosszú lesz, akkor mit csinálsz?Eredetileg abesszín kölyköt akartunk. Most van egy több, mint tizennégy éves fekete-fehér, aki már felnőttként került hozzánk. Nem tudom, miért gondolod, hogy ha van/volt fajta tiszta állatom, akkor többé nem akarhatok mást...
[ Szerkesztve ]
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz prannk #11072 üzenetére
http://img.jofogas.hu/images/Gyonyoru_Maine_Coon_Kandur_kolyok_37024286592.jpg
Ez a macs biztosan hosszú szőrű lesz.
De neked inkább azt javasolnám, hogy ne tarts állatot! Egy élő állat elég sok dologban különbözik egy plüss játéktól. Mindig lesz valami, ami nem fog tetszeni.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
-
Mawyx
őstag
A szőrtől is lehet. Enyém egy legyet csapott le és evett meg, amit ilyen habos nyállal együtt visszaöklendezett, a légy bosszúja
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
SUPREME7
addikt
Kristálycukrot? Biztos velem van a baj, de ezektől a népi gyógymódoktól megőrülök
(egy barátom régen csontig vágta az ujját, ő speciel ráborított egy kiskanál sót ... ő arra esküdött)
Ha nem mély a seb csak felszíni és eléri akkor hagyhatod, de ha mindenképp kezelni akarod akarod akkor valami fertőtlenítővel tisztítsd de nem kell sokat, bár úgyis ki fogja nyalogatni.
-
-
AlexWolf
senior tag
szerintem a canesten nem jó rá, bár ártani biztos nem árt, csak vékonyan kend le nehogy lenyalja. Amikor mi pixelt elhoztuk a tenyésztőtől, nagyon gombás volt a füle, ott kapott el valamit. azóta mi oltatjuk gomba ellen, minden évben. meg kapott valami kenőcsöt is. Ez valami speckó macska vagy kutya gomba, lehet jobb lenne elvinni dokihoz.
Nekünk kb 2 hónap volt mire elmúlt
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest