Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
mit találtam!
[link]Milyen cicakaját veszek ezentúl
ahogy nézem van itt játék bemutató, kaja, alom minden....nekem is van cicám 3 hónapja, és kell mások tapasztalata, véleménye.
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
hali!
Nincs senkinek gondja az alomba kaki miatt?
Arra gondolok ezalatt ,hogy ha a cicánk az elején elment kakilni néha belelépett a kakiba vagy csak ahogy fordul meg (szaglászni a terméket)a szélébe - szélére bele log a kis mancsa, ezt úgy küszöböltük ki,hogy minden vécézésnél ott vagyunk, voltunk, és így ha nem vagyunk otthon akkor nem kakil csak pisi van, mikor hazaértünk a melóból akkor nyávog és nagyon erősen kaparja az almot már jelzi ,hogy kakilni kell, leguggolunk mellé és így végzi el a nagy dolgát, figyelünk arra hogy a lába ne érjen bele mikor megfordul vagy kiugrik az alomtálból(ilyenkor a hátsó lábához rakjuk az alom kiszedő lapátot)utána kiugrik az alomtálból és egyből kidobjuk a frissen gyártott terméket.
Természetesen ha 2.3. nyávogásra nem vagyunk ott és otthon tartózkodunk a lakásban nekiáll egymaga elvégezni a kis dolgát(ha nincs otthon senki akkor nem kakilt soha!)
Az alomtáját kicseréltünk ez miatt a kapható legnagyobbra, és így is volt baleset, majd minden alkalommal.
A mi cicánk nem mehet ki, ténylegesen lakásba szoktatott cicus, 2 hónaposan hoztuk el, alomba szoktatás 1 nap volt, most már 6 hónapos lesz, és ez már kicsit kezd zavaró lenni, mikor hajnali 4 kor kaki akkor valakinek fel kell kelni, melóba sietéskor jelzi kakilni kell, kicsit megkönnyítőné a dolgukat ha nem lenne ez a bele bele lépős dolog.
Mivel lakásban tartott, így egyből megy a számítógép asztalra vagy az ágyra, ablakra fotelokra, ezért is ez az elővigyázatosság, ne hiányzik hogy szaros mancsa bejárja minden bútorunk .Nálatok van ilyen?
Van tanácsotok?ezen besírtam, ennyi képet, és ilyen helyzeteket elcsípni sem lehetett könnyű!
[link]Cica SlideShow![ Szerkesztve ]
-
-
SRII
őstag
hát én nagyon elrontottam valamit,
eleinte provital box 12 db-os kaját vettem, utána volt akcióba kitekat, majd friskies, majd whiskas, néha be be csúszott egy két felix is.
Most ott tartunk,hogy nem eszi meg a kitekatot, se a friskies, whiskast csak is felix kell neki, de azt ugy eszi mintha napokig nem kapott volna enni.
Jól elkényeztettük, nem tudjátok lesz e valamikor felix alul tasakos 12 darabos box akcióban?
megnéztem pár bolt online oldalát de nem találtam semmi. kurva felixLégy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
minden reggel 5:20 ébresztő már 4 hónapja, fejemen vagy asszony fején landol a macska és addig dörgölődzik és a lábával pofozza az ember fejét (nagy dorombolással együtt) míg nem kelünk fel !
nálatok nincs reggeli ébresztő?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
el sem hiszem mennyi dologra kell figyelni, mennyi figyelmet igényelnek ezek a kis hercegek/hercegnők, mint egy gyerek komolyan, addig míg nem volt lakásban tartott állatom nem foglalkoztam vele és nem is érdekelt, sőt nem is voltam kíváncsi más állatra , még az árvákra sem.
Volt kutyám nem egy, kertes lakás, de itt a városban nincs kert így minden percben a cicával vagyok, vagy is ö van velem, cigi erkély, wc ott mászik a hátamon, fürdés közben a kád szélére fekszik és a zuhanyfüggönyt húzogatja, netezés közben a két kezem között kinyúlva fekszik, eszméletlen milyen ragaszkodó, és most már sok mindent másképp gondolok, pedig nem szerettem a cicákat!
reggeli ébresztő minden nap 05:20 kor jön az ágyra dorombolni (van egy nagy fotel amiben alszik)fejemet piszkálni, mikor megébredek azonnal követeli a simogatást, addig nincs nyugtunk, ha velünk alszik akkor meg folyton a lábát a kezemre rakja csak igy alszik el,(jobban jártam mert az asszony fejére szokott mászni, és a lábával a száját ütögeti) reggeli ébresztő után felkelni kakilni, mert csak ugy kakil ha ott vagyunk mellette, utána evés , én újra visszafekszem de ö benne már dolgozik a cukor és mint a kisgyerekek mindenek nekimegy minden játék lesz a szemében.
A kakira visszatérve, ugye ha kapar megyünk, eddig így volt, igen ám! de most azt csinálja ,hogy áll kakilást csinál, ami abból áll ,hogy kapar tudja hogy megyünk és mikor odaérünk kifut a lakász másik végébe, ezt kb 20x eljátssza naponta, söt ha reggelizem ezt eljátssza mikor kimegyek a fürdőbe ,hátha kaki lesz elfut ellopja a melegszendvicsem(nem tudja megenni csak bosszantásból csinálja szerintem) kicselez a kis dög!
Napközben játszani kell vele, simogatni, és adni neki a drága felixet
A kétszemélyes nagy ágyon ugy ki tud nyújtózni,hogy nem tudunk felfeküdni tv-ni.
Este vacsi, ismét megörül dolgozik a kaja, megtámadja (játékból) a lábam, a kezem, letépkedi a fürdőben száradó törölközöm(érdekes csak az én törcsimet rángatja) és belefekszik ,és veszettül rágja!
Ellopja a fürdőkád lefolyó gumidugaszát, belemászik a mosógépbe a ruhákra és kicibálja őket!
Kinyitja a szekrényajtót (mágnesen de akkor is kinyitja) és az asszony ruháiba belefekszik úgy hogy ki sem látszik.
Ebéd, reggeli, mikor eszem felugrik a székre, onnét a támlára majd a vállamon ül és nézi mit eszek!
Mikor hazajövök a munkából senki nincs otthon, akkor néha az ágyról letépi a plédet és kirángatja a konyhába(ezt nem tudom hogy csinálja, elég vastag és nagy a pléd)
Folyton oda megy ahova nem kellene, hiába szolok rá hiába sicegek, hiába fújom le vízzel, akkor is olyan helyre megy(pl: asztal) ahova tilos, ezt ö is tudja és ezzel büntet.
Amikor már sötét van jön a vadászat, ha rápillantok a cicára lelapul és bemér magának, amíg nézem semmi baj nincs mikor elfordulok megtámad és mikor nekem ugrik nyavant egyet, sőt tovább megyek, mikor átmegyek egy másik helységbe egyszer csak az ajtó szárfára (előtte már bemért és megbujt)sunyin felugrik és a mancsával megüti a vállam!
Mikor lefekszünk próbálkozik feljönni dorombolva, hogy ö is közöttünk alszik, nem mindig engedjük meg, havi egyszer, de mindig próbálkozik kb fél órát, ha megunja jön a bemérés, a szoba egyik sarkában megbújik, halljuk csend van nincs a helyén akkor tudjuk valamiben sántikál, ekkor felnézek az ágyból megvillan a szem látom már be vagyok mérve, visszadőlök(nincs szemkontakt) és távolról felfut az ágyra nyavantás közepette hogy megijesszen.
Van mikor a takaró alá bemászik mikor már alszunk és a fejünknél kibújik a kis feje és a hasamon alszik , mikor elfordulok akkor veszem csak észre a csintalanságot.
Mikor lefekszik a helyére, (nagy nehezen)csak úgy tud elaludni ha lát minket a helyéről, az végtől kb 1 méterre van a fotel amiben a cicapárna van, és úgy alszik hogy minket néz.
El sem hiszitek mennyi fertőtlenítő szer megy el egy hónap alatt, (minden nap szinte letörölgetni mindet, felmosni naponta 2x mivel onnét ugrál az ágyra és mindenhova) persze a fürdetés is ide tatozik heti egy szer, de akkor is odafigyelek erre , hiába tiszta a cica azért mégiscsak állat,és mennyit kell mosni és takargatni azon dolgokat amit nem szeretnénk hogy szőrösek legyenek, vagy amikor már azok lettek(bár napi fésülés igen csak lecsökkenti a szőrhullást)
Ez csak egy alap szerény nap.más:
Gond amire nem tudok megoldást!
ha elmegyek itthonról vagy az asszony iszonyatosan üvölt, több mint 4 hónapja velünk van (kiscicaként került hozzánk) mikor már készülődök a melóba már áll ki az ajtó elé és nyávog, tudja egyedül lesz, megy a tévé, vettünk egy csomó játékot, felvettem a hangom és folytonos lejátszásra állítottam hátha megnyugtatja, de semmi, már a szomszédok finoman szóltak hogy ez nem okés.
Sőt valamikor elkezdi harapdálni az ajtót és ugrál rá...
Erre az egyre nem tudok megoldást találni, pedig jó lenne mert ha szólnak hogy ez nem mehet így tovább ,hogy a cica üvölt hajnalban vagy este mert nem vagyunk otthon akkor mennie kell.[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz shteer #11118 üzenetére
szó szerint! szó szerint!
mai termés a fent említett dolgok tetejébe, hogy a városi mászkálós asszony ruháit kipakolta a szekrényből, felsőstől nadrágostól és szétszórta a lakásban!
Elégedetten és szeretetre éhesen nagy szemekkel vár ránk mikor belépünk az ajtón, mintha misem történt volna!
Ez nem lakás hanem játszótér!
Ki kellett mosni egy szőrmés vastag plédet mely kb 3kg , ezt rángatta most ki a szobán, előtéren, és a folyóson keresztül a konyhába és ezen játszott!Következő lépés: felveszem minden helységet kamerával mikor nem vagyunk otthon, mit csinál ez az ördög!
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz devil-k #11130 üzenetére
[link]szerintem semmit nem ér!
áramot az ajtóba! (vicceltem ÁM! )
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz beleszólok #11139 üzenetére
majdhogynem előszeretettel ment oda, ahová fújtunk belőle. hát ez az!
meg kellene változtatni a nevét ennek a terméknek! odaszoktató permetté! szépen magyarosan
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz prannk #11155 üzenetére
néha ráütsz a valagára vagy az órára, amikor karmol harap, ütsz!
persze ez most nagyon morbidnak hangzik....kicsit, nem nagyon ép hogy megpöccinted (ezzel elvonod a figyelmét és kizökkented a gondolataiból)és rászólsz ciccc nem szabad ciccc nálunk ez bevált, mikor harapni és karmolni (mikor már eldurvul a játék vagy ilyene van) akar felemel az ujjal és rászólok "elég legyen már" s abba is hagyja , ilyenkor beszélek hozzá és szépen lassan megsimogatom hogy nyugodjon le.
vagy ha ilyenkor hülye, mert ugye van ilyenje a cicának, hagyd ott ahol van és majd kitombolja magát vagy lenyugszik.de nagyban segíthetnél ha leírnád mikor csinálja ezt!
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz beleszólok #11157 üzenetére
Néha olyan érzésem van, hogy szavakat is megért, nem csak a hangsúlyt, testbeszédet.okosak ezek a ciculi miculik. tanulnak , szinte minden hónapban ujjat tud mutatni!
bár néha mondom neki ,hozza be a teám, vagy menjen le a boltba, de semmi........[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz ZetorGumi #11159 üzenetére
/önző királyi állatok/
Mikulásbá :
Más
Nem rég, kb 2 hete felfigyeltem arra hogy a cica szája büdös!
Olvastam ,hogy ettől attól van, de nincs szájbaja, eszik rendesen, orvos is látta 1 hónapja, nem vérzik a foga, szép halvány piros az ínye.
Gondolkodtam azon, hátha a táp vagy a cicakaja miatt van, de eddig is ette ezeket.
Ti nem éreztétek, nem figyeltetek erre fel?[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
erre is találtam videót!
-
SRII
őstag
-
SRII
őstag
válasz fi:zi'k #11243 üzenetére
2 cica több eledel, alom, és 2x annyi figyelem.
vigyázni kell, nálunk a 2. jövevény iszonyatosan szenvedett, szinte terrorba tartotta a meglévő cicus a jövevényt, verte, tépte, hiába volt a szag megszoktatás, külön zárás , külön edény....
ha annyira akaratos és területvédő király akkor szenvedés lehet, mi már átéltük, mennie is kellet a jövevénynek(igaz hála jó helyre került)
De ha megszokják egymást, 2x annyi szeretetet kaptok, 2x annyi vidámságot.
Általánosságban, a meglévő területvédő idősebb macskákhoz, kicsi (8-10 hetes) cicát szoktak pároztatni, így nem érzi a meglévő cica a veszélyt, ha kinti cicatartás van(vagy kinti benti) akkor könnyebb a befogadás, könnyebben elfogadják egymást, de így is több hónap kell.
Sok sikert, egy próbát megér.kew: szép dolog tőled.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz YanezTTrain #11249 üzenetére
merték volna nem felbontani a járdát!!!!
Happy End +1
-
SRII
őstag
válasz Nimrod #11256 üzenetére
Nálunk az egyik szeret a fejünknél aludni, sőt, még le is tol a hátsójával a párnáról.
Reggel jobb esetben csak a nedves orr arcba nyomásával jelzik, hogy reggeli idő van. Rossz esetben valahonnan lehetőleg has tájékra dobbantanak.szint úgy, csak ezt olyan hajnali 4 kor csinálja, azt rátértünk a 5 órára majd 6 ig nem kapott enni, így kb sikerült leszoktatni a hajnali ébresztésről, 6 -óra amit el tudtunk érni a 3 hónap alatt kb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest