Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
prannk #11075 üzenetére
Felháborodásról nincs szó.
Egyszerűen az jött le abból amit írtál, hogy nem látod, mit jelent egy élő és érző (!!!) lény... azt akartam írni, hogy befogadása, de macskák esetében nem ilyen egyértelmű. Ha bezárod a lakásba, eltűri. Ha kijáró macs, akkor jobb ha nem is tudod, merre jár, hány "gazdája" van. És ha valami nem tetszik neki, akkor odébb áll.
Arról a kölyökről, aminek a képét beraktad, szerintem felelőtlenség bármit állítani a leendő bundaméret kapcsán.
Ha valaki azt mondja, hogy rövid marad, te elhozod és utóbb mégis hosszú lesz, akkor mit csinálsz?Eredetileg abesszín kölyköt akartunk. Most van egy több, mint tizennégy éves fekete-fehér, aki már felnőttként került hozzánk. Nem tudom, miért gondolod, hogy ha van/volt fajta tiszta állatom, akkor többé nem akarhatok mást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest