Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Milyen kaját adjak a macskámnak?
Hétvégén fogadtunk be egy 8-10 hónapos kandúrt. Ma volt dokinál, kapott antibiotikumot, mert mandulagyulladása van. Van egy kis púp jobboldalt a pofája alatt.
Ezután lesz féregtelenítve, oltva, ivartalanítva..Szóval vettem neki Whiskast, de megdöbbenve vettem tudomásul gyakori kérdéseket olvasgatva h mennyire leszarozzák. Gondolom a vélemény itt is hasonló.
Még is milyen tápot tudnátok ajánlani, ami megfizethető, és azért kapható relatíve mind normális helyen?
Az alutasakos és száraztáp is érdekel -
Orlin
addikt
Első havazás és a puszi!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
wertigo1984
őstag
-
emiki6
veterán
-
kribe
őstag
válasz Mr.Csizmás #10491 üzenetére
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Louro
őstag
Aki cicabarát országot keres nyaralásra, annak Máltát ajánlom
Minden nap cicákba botlottunk és barátságosak voltak. Az itthonhagyott kedvencek által keletkezett űrt kicsit pótolták.
Mess with the best / Die like the rest
-
bul07
nagyúr
válasz radi8tor #10484 üzenetére
Már öreg , majd a következő macsekot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Melyik Tesco?
Holnap lehet megnézem még a Debreceni Tesco-ba is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát akkor helyi akció lesz
Úgy néz ki hétfőn megyek megint a Berettyóújfalui tesco felé(30km-re van) lehet vásárolok még pár darabbot, bár már nem volt olyan sok a polcon
Mondanám hogy ha kell valakinek szívesen postázok(már ha lesz még) de olyan drága a posta díj hogy sok darabnál érné meg (2kg-ig 1190Ft)
(#10477) ZetorGumi
KösziAmúgy vett mostanában valaki fogamzásgátlót? Hiány cikk még?
Régen folyamatosan adtuk neki hogy ne jöjjön rá de elég régen nem kap már mert mindig hiánycikk volt, bár pár hónappal ezelőtt kerestem legutoljára az állatgyógyszertárban( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Schlagsahne
csendes tag
Dettó.
Közben én is megnéztem a Tescoban, 229.- ..
Nálunk is nagy kedvenc a Purina One (Indoor, csirkés, lazacos) illetve a Fressnapfban kapható Purina szárazak (húgyutas, emésztés stb.)
A Pro Plan elég drága, sima csirkéset szereti a mi macskánk, de most utoljára véletlenül seniort vettem, ami ugye csökkentett zsírtartalmú.. Nem hajlandó megenni. Csak nézi a táljátZavaró, hogy most már csak 6-7 fajta Gourmet Goldot kapni, 5-6 évvel ezelőtt 12+ fajta volt. Ráadásul németben ugyan ilyen áron 26 féle Gourmet Goldot lehet kapni, pástétom mellett még szuflé is van.
-
bul07
nagyúr
válasz Schlagsahne #10474 üzenetére
Ne is mond, anyagilag mi nem vagyunk annyira elengedve de macskának mindent megveszünk
Nem tudom hiba lett volna, de a pénztár gép is simán hozta ezt az áratA mienk alutasakosokat eszik főként meg Purina One száraz tápot , próbáltuk volna a PRO PLAN macskaeledelt is de attól kiütéses lett
És még bolha allergiája is van , egy darab bolhától kiütéses lesz és véresre rugdossa magát, de állandóan Frontline sprayvel van kezelveAmúgy kilenc éve vettem édesanyámnak Csincsilla Perzsa elméletileg (bár ki tudja mert nem neves tenyésztőtől van, mondjuk törzskönyve van)
-
sebestyen93
tag
Kerge kandúr
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
Schlagsahne
csendes tag
Ez igen jó ár, nem lehetett valami hiba ? Mondjuk én sokra nem mentem volna vele, mert az én macskám a Gourmet Goldon kívül semmit nem hajlandó megenni, se Perl, se Ala Carte, se Eukanuba, se Royal Canin nedves kajákat. Azért a kis vacak konzervekért van oda, röhej. De hát ő diktál, nincs mit tenni..
-
bul07
nagyúr
Nem találtam állateledeles fórumot így ide teszem hátha máshol is van ez az akció
Ma voltam a tescóba és meglepetésemre a Gourmet alutasakos 57Ft/db meg 69Ft/db áron volt, és nem azért mert rövid lett volna a szavatossági ideje , az egyik fajtának volt 09/2014 a szavatossága a másik három fajtának 12/2014 meg 05/2015 volt
Aki szokott ilyet venni az tudja hogy 180-220Ft/db között szokott lenni[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz Mr.Csizmás #10471 üzenetére
En a Legterellenorzo Ezrednel szokasos karbantartast vegzek a gep szarnyain.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Mr.Csizmás
titán
-
wertigo1984
őstag
Egy kis eszrevetel. Az utobbi napokban egyre tobbszor jon hozzam Maffia, ugrik az olembe, nyujtja a nyakat es az orrat az enyemhez dorgoli. ??? Fogmosaskor vagy borotvalkozaskor a csap szelen ul es nezi a vizet, amikor tusolok, akkor pedig a kad mellett ul es nez mint borju az uj kapura. Hazaerek ejszakazasbol, az elso dolga hogy nyavogassal koszon es azonnal bujik hozzam.
Viszont amit a multkor rendeltunk almot, az egyik csomag szagtalan (amelyikbe belehempergozott), a masik pedig illatositott volt, igy kuldtek. Most az illatositott van neki benne, es valahogy nem tetszik neki, mert nem az alomba vegzi a dolgat hanem a furdoszoba szonyegre (meg jo hogy gumis ).(#10466) bbuffy elloptad az en Maffiamat, ugyanilyen nekem is
Kribe azok a szemek
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kribe
őstag
válasz Mr.Csizmás #10468 üzenetére
D7000, Gorillapod, egy macskafotós macska fotója egy macska fotósról ^^
Amúgy csak én látom úgy hogy kicsit Joe McNally feje van?Ilyenem ugyan nincs de egy képet azért felteszek.
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz wertigo1984 #10465 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz Lucas Kane #10462 üzenetére
Mintha Fressnapf-ból olcsóbban venném.
-
wertigo1984
őstag
válasz Mr.Csizmás #10463 üzenetére
Nekem te fotomuvesznek tunsz...
Aranyos cicus.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
greenity
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
mai ciccancsom [link]
-
Nimrod
addikt
válasz Lucas Kane #10457 üzenetére
Nekünk ez drágának tűnik.
-
Schlagsahne
csendes tag
Sziasztok,
szerintetek hány éves korig lehet a nőstény macskát ivartalanítani ? Van most egy megörökölt 11 éves cicám és a tüzelés időszakában mindent lehugyoz, meg láthatóan szenved is. Oltása mindig rendben volt, egészséges is.
A neten azt olvastam, hogy a nőstényeket "bármeddig" lehet ivartalanítani, csak az altatásra kell nagyon figyelni az idősebb macskáknál.[ Szerkesztve ]
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Normálisabb tápot szeretnék a cicáknak venni, benti macskák, az egyik ivartalanított, a másik idős perzsa. Nőstények. Néztem ezt a Royal Canin Indoor 27-et. Igazából olyat szeretnék, amiben magas az állati fehérjetartalom. Viszont pont elég a foszfor és a kalcium, hogy ne terhelje a vesét. És a többi jótékony hatás is számít .
Kérdésem az, hogy jó-e szerintetek ez a táp vagy esetleg más hasonló jó minőségű száraz a fentiek figyelembevételével? Illetve, ha valakitől tudnék nagykeres royal canint venni, az se lenne rossz .Köszi
-
tolvaj!
őstag
válasz wertigo1984 #10449 üzenetére
Hát ez pont egy rossz kép róla. amúgy nagyon szép a pofija, de ezen a képen elég agresszív és kissé g.ci feje van, de hidd el nem ilyen! ő egy vatta pamacs, mint puhaságában és személyiségében egyaránt
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
válasz wertigo1984 #10446 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz wertigo1984 #10446 üzenetére
Kezdek rájönni, hogy rossz az emiki6 név...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
wertigo1984
őstag
Igen a kedvenc "G" pontja a farka tovenel a hata vege, es a fule tove.
Emike ugy van
Hajnal 2 korul veletlen kinyitottam a szemem es ott ult a fejemnel. Pont akkor villamlott es ugy megijedtem, hogy szegenyt egybol leloktem mellolem, majd visszamaszott es az orromat nyalogatta majd elaludt a labamnal.
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #10440 üzenetére
Ne csokolgasd, most irtad hogy az alomban hentereg
Lehet ugy is szeretni, hogy nem puszilgatod ossze, mindegyiknek van kedvenc vakargatos pontja, kedvenc jutifalatja, lehet tanitgatni oket meg jatszani veluk, ez mind sokkal jobb, mint nyomorgatni, amit egyebkent nem is nagyon szoktak szeretniAssuming Control
-
emiki6
veterán
Engem is elfog egy érzés ha ott a cica, hogy legszivesebben megölelgetném.
Lehet hogy neked is "cuki" a macsekodTolvaj!: az itteni macs is olyan. Ha kimegyek az udvarra és ott van, akkor köszönök neki és visszaköszön. Néha olyan mintha ugatna ("nyah"), máskor meg dorombnyávog. Simán nyávogni nem is szokott.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
tolvaj!
őstag
válasz wertigo1984 #10442 üzenetére
Nálunk is egy kis úr van, a neve Kloé, de félreértésből. Az "apróság" beszélget velünk! Pici korától próbáltuk nevelni és sikerült is. Gyakorlatilag azt várom néha, hogy megszólaljon emberi hangon annyira értelmes és átható tekintete van... imádom!
-
tolvaj!
őstag
Ez nem hülyeség, imádni valóak! Arra viszont figyelj, hogy olyan értelmes mint egy gyerek. Ha gügyögsz neki hülye lesz, viszont ha beszélsz hozzá értelmesen, még válaszolni is fog idővel. Gyerekeknél ugyan ez van, ha hülyének kezelik akkor az is lesz a gyerek.
-
wertigo1984
őstag
Holnap en is kiprobalom.
Most lehet hulyenek fogtok tartani, de olyan furcsasagokat vettem eszre magamon amiota van cicam, hogy gugyogok neki, felkapom az olembe es ossze vissza csokolgatom. Egyszeruen nem tudok vele betelni, annyira imadom!
Kozben megjott a rendelt macska alom, es kiprobaltuk. Maffia eloszor belekapart, majd meghempergodzott benne, kiszaladt a konyhana enni, majd megint vissza az alomba es benne fekudt, elvegezte a dolgat es ment jatszani. Lehetseges hogy tetszik neki.
-
nagyúr
Az enyém rám nézett majd a fésűre aztán aludt tovább.
-
gatto_
senior tag
Az enyém is nyújtogatta a nyelvét. Nem olyan sűrűn mint a videóban, ha határozottan eredményes volt a teszt.
-
emiki6
veterán
válasz Nagytoll #10429 üzenetére
A miénk elkezdte nyalogatni a száját meg nyammogott aztán elmenekült.
Lehet nekik ez olyan mint nekünk a fogorvosi fúró vagy valami ilyesmi.
-
Nagytoll
senior tag
Nemrég láttam egy videót amiben egy macska elött egy fésű "fogait" húzogatják és ennek hatására a cica kinyújtja a nyelvét. Elhatároztam, hogy én is letesztelem az itthoni jószágokon vajon működik-e. Először a nőstény macskán próbáltam ki, aki igazából az okosabbik a három közül, de sajnos ő csak kikerekedett szemekkel elmenekült. Ezt követően a kicsit bugyutább macskán próbáltam ki aki elkezdett tőle ásítozni majd elszaladt, végezetül a legfiatalabb cicával is kipróbáltam és sikerült . Ásítozott és nyújtogatta a nyelvét pont úgy ahogy a videóban. Videó
-
Louro
őstag
Náluk az okosabbik magától tanulja a dolgokat. Bár mi is gondolkodtunk a tanításban, de időnk nem nagyon van rá Asszonnyal munkamániásak vagyunk, így a kevés időt inkább játszással töltjük. És a cicákon kívül van egy görögteknős és egy sün is.
-
Kidus
őstag
Masik macsekom sosem volt rossz, jatszott sokat mikor kolyok volt, de nem rongalt es nem volt ennyire eszelos. Ez a viselkedes nekem teljesen uj egy macskatol, hogy izombol rag, meg jatekokat visz a szajaban
Na nem baj, majd ugy kezelem mint kutyat, megprobalom megtanitani dolgokra, talaltam par videot meg hasznos oldalt, hogy okitsunk macskat, kinezem belole hogy sikerul nekiAssuming Control
-
Nimrod
addikt
Nálunk az ifjonc mindent játékként kezel és nem szokott elfáradni. Nap közben szundít, este viszont 11 után amikor a másik két öregebb aludna ő bizony eleven és mindenkivel játszani akar.
-
Louro
őstag
Áhhh, minket is azzal nyugtatnak, hogy "mert még fiatalok". Mieink is napközben szunya, hazaérünk kedveskednek egy darabig, aztán fel-alá rohangálnak, szétszednek dolgokat, játszanak egymással. De tényelg csak abban tudok reménykedni, hogy 3-5 év múlva azért visszább vesznek a tempóból, mert ha hazaérünk, akkor jöjjenek ölbe, doromboljanak. (Most, ha ölbe vennénk, akkor 1-2 mp után ugranának ki játszani.)
-
MODERÁTOR
Hú, milyen "horror" hiperaktív macska. A miénk nem ilyen volt, az életének kb. 90%-a alvással telt, a maradékot úgy osztotta fel, hogy vele való foglalkozás kikényszerítése, kaja, kis játék, meg pottyantás. Rengeteget tudott aludni, a legfurcsább és legváratlanabb helyeken. Igaz nem ez a fajta volt, hanem perzsa, gondolom azok lustábbak.
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #10422 üzenetére
En is imadom, de mikor masfel oran keresztul probal felmaszni a falon es megerinteni a plafont, neha mar kicsit sok
Nem tudom mibol van, de egyszeruen nem lehet kifarasztani. Felig sziami ugye, azt olvastam kutyaszeru sok kozuluk, es nagyon okosak, gondolom ezert maszott be a kandalloba is, ezert rendezi el a kabeleket, es ezert unja meg ot perc utan akarmelyik jatekat. Konkretan tizenot macskajatek hever szanaszet, meg van ketto, ami palcas-ugralos, azt en hasznalom vele, van a lezer, meg van a 2 masik allat, amit nyuz, de meg igy sem eleg neki.
Remelem megkomolyodik azert mire idosebb lesz, hosszu tavon biztosan vege lenne itt mindennek[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
wertigo1984
őstag
Nalunk nincs ilyen problema, mert kb 2 orat rohangal, ket labon allva boxolja a levegot, ha talal legyet akkor kergeti (es megeszi ) , szunyoghalon csimpanszodik majd ugyanennyit alszik es kezdodik minden elolrol. Megfigyeltuk hogy olyan este 11 fele mar azert alszik egeszen hajnali 4ig, de nem nyavog. Egesz nap szinte csak kajalasnal amikor eszunk vagy meghallja a szaraz tapos doboz zorgeset, akkor nyavog egyet kettot. En egyszeruen imadom annyira aranyos.
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #10420 üzenetére
Az is tegnap volt, egesz nap ezt nyomta. Pedig meg lezereztem is vele. Soha nem farad el. Soha...
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #10418 üzenetére
Az enyem tegnap ketteharapta a hangfal kabelt, es mindezt kb harom masodperc alatt izombol, aztan belezabalt a kajamba, felmaszott az asztalra, kutya hatan ugralt, betamadott mindenkit, utana meg alulrol a kanapen elesitette a karmait.
A vegere mar igy ereztem magam ( legyezos jelenet ), ultem a kanapen mondom ha most nem csapom agyon akkor sohaAssuming Control
-
wertigo1984
őstag
Es mekkorat tud harapni.
Vasarnap rendeltem a petnet oldalarol nagyobb es melyebb alomtalcat, (vegre nem kell minden nap sepregetni amit kikapar, es vegre nem lepek bele az alom kavicsokba hajnalba almosan... ) alomlapatot es eteto-itato talat, tegnap mar hozta a futar videkre.
-
Nimrod
addikt
Kristály nálunk úgy tűnt menni fog, de elég hamar elkezdtek másfelé pisilni, ezért gyorsan visszaváltottam a csomósodóra.
Tegnap akartam hozni Aldi-ból Shah almot, ár-érték arányban az a legjobb szerintem, viszont nem volt most egy sem. Lidl-nek van még valami hasonló, de az jobban porzik. -
blasko92
őstag
válasz sznorbert86 #10407 üzenetére
Aranyos Maine coon ugye? Mi most nagyon nézelődünk pici MC-k után, szeretnénk egyet .
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #10409 üzenetére
Az igen, nagyott nott Egesz komoly feje lett mar.
Assuming Control
-
Louro
őstag
Hát jó rég voltam itt és tök jó látni, hogy a macskások mindig jobban örülnek a néha mogorva kedvenceiknek, mint a kutyáksok.
Róluk: Kettesben vannak. Mindketten borsodi, házi kelesztésű szőrhullajtók. Egyikünk Tara, a domináns madam. Csendes, néha vékony hangon nyávogó és hihetetlen okos cica. Van egy labda, amit szeret a gazdi lábához hozni, amit el kell dobni, hogy visszahozza hősként. Ha gazdi béna és nem talál ki az ajtón, akkor kipofozza és büszkén hozza vissza. Jelleg: Sziámi vagy birman.
Másik neve: Miya. Igazi fehér macska. Süket, de nem teljesen. A kajás zacskó csörgését meghallja, de ha mögüle tapsolunk egy hatalmas, a másik megijed, de Miya nem. Mintha nem is hallaná. Nevére se nagyon hallgat, de valószínűleg a szelektív hallása miatt. Buta, de igazi @rva. Ölbefekvős, dorombolós, hétalvós macsek.Miyáról a legutóbbi nagy esemény: [link]
Majd igyekszek én is megosztani történeteket, mert elég sűrűn alkotnak valamit.
-
wertigo1984
őstag
válasz wertigo1984 #10405 üzenetére
-
greenity
senior tag
válasz sznorbert86 #10407 üzenetére
Helyes cica
A megsértődés időleges állapot
A mi cicánk volt hogy másfél napig felém sem szagolt, mert nem voltam 1 hétig, aztán este m,ár jött aludni
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #10405 üzenetére
Szeretik elasni a cuccot, fold/homok mindig jobb, ha van.
Olyan almot vegyel, amit szeret kapargaszni
Mondjuk nalam kristaly van es teljesen bejott nekik az is. Meg oszinten szolva en mar mindent megprobaltam, de ez az egyetlen, ami nem gusztustalan, es nincs szaga 2 hetig sem, ha minden nap takaritod.
Itt van ma reggeli elkepedos fenykep
Bar te mar ugyis lattadAssuming Control
-
wertigo1984
őstag
En is teszek fel, hogy birta a hetvegi nagy meleget Maffia, es hogy hogyan reagalt, amikor alvas kozben fotoztam.
Viszont az utobbi ket hetben erdekes dolgot csinalt. A nagyobb viragcserepekbol kikaparja a foldet es oda vegzi a dolgat, pedig az alom altalaban tiszta. Gondoltam arra is, hogy lehet az alom apro kovei kellemetlen a mancsa szamara... Tegnap ujra foldeltem a nagy cserepeket es nagyobb koveket raktam mindegyikbe, nehogy ujra oda vegezze a dolgat. Almot kellene valtanom? Most rendeltem ebbol 10 kilot, hatha ezt jobban fogja szeretni.
Amugy nagyon eleven, a bejarati ajtonal levo szunyoghalot mar kelloen ''kitagitotta'', szokasa hogy a konyok magassagban levo konyhaablak parkanyarol ossza a pofonokat az eppen arra halado emberi lenyeknek.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz sznorbert86 #10400 üzenetére
Én azt hallottam le kell fújni a kaparófát macska menta sprével, egy próbát megér.
-
Kidus
őstag
Meg kell vagni kicsit a karmai veget, hogy ne legyenek olyan hegyesek, nekem is kellett a kicsinek mar, mert iszonyu milyen sebeket birt csinalni jatek kozben. Nyilvan nem nagyon, csak a hegyet.
Kaparofa nalunk nem volt gond szerencsere, de van olyan macs, amelyik nem szereti a fuggolegest, csakis a vizszintest, ami a foldon van, lehet olyannal probalkozni.
Szoktak meg szeretni a catnip-et, azt lehet ratenni a kaparora, mutatni neki sajat kezeddel, hogy mire valo, vagy jatekkal racsalogatni.
Az is szamit, hova teszed, ha a kanapet szereti kaparaszni, melle tegyed a kaparofat.Assuming Control
-
Sanyi.mTs
addikt
próbáltad, h
- ráteszed a kaparófára, h meg is kapaszkodjon rajta?
- valami pálcás, madzagos játékkal, amit szeret, azzal a kaparó fa felé tereled?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest