- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mukorka
addikt
Ez a házi praktika is levendulát és citrusféléket kombinál. Végülis azt hogy a koncentrátumot hogy juttatjuk a levegőbe már saját megoldás kérdése. Minden esetre olyna megoldás kell ami nem szellőzik ki könnyen. (Esetleg ültetni kell levendulás és citrmofát a melléképületben.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
Elvileg az erős citrusos illatot se szeretik szóval valami olyan frissítő/olaj cucc is megteheti de nyílván sok múlik azon hogy mekkora a helyiség.
Ha van kutya akkor tartsd az épületben, az is hatásos lehetHosszú távon viszont bizonyított tény hogy a macska remek állat. Ha szeretnéd mégis kipróbálni milyen akkor cseréld le a fent javasolt illatokat macskagyökérre.
-
Mukorka
addikt
Először is meg kellene szüntetni a bejáratát , az a legbiztosabb. Ha ez nem lehetséges akkor meg egy teljes takarítás után szükség lenne olyan illatosításra amit nem szeret. Pl levendula. Lehet kitömött kis párnácskákban is kapni amit el lehet helyezni de gondolom sima illatosítóként is kapható.
Meg persze szállásolhatsz egy saját idomított kandúrt is aki alomra jár és ott lakik. Az biztos nem engedne be oda bárkit[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
Boldog karácsonyt!
Cicaúr (Névtelen) új helyén.
-
-
-
Mukorka
addikt
Hi!
Van két cirmákom és az egyikük aki már 6 éve velünk van az utóbbi hónapokban folyton nyávog az előszobában (a bejárati ajtó körül). Ha hívjuk odajön , megy egy kör dörgölődzést a lábam körül és már megy is vissza nyávogni. Az az érdekes hogy 6 év alatt ez a macsek sose beszélt, teljesen néma volt. Ivartalanítva van gyerekkora óta szóval kétlem hogy udvarolna valakinek de azt se látni hogy fájna valamilye mert egyébként meg tök normálisan viselkedik. Mitől lehet ez?
-
-
Mukorka
addikt
válasz westcoastog #8948 üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint amíg fájdalmat okoz ránehezedni addig nem nagyon használják azt a lábat csak ha muszáj. Ha megfogod és meghajlítod neki akkor úgyis kiderül mekkora gond van mert ha nagyon fáj azt jelezni fogja... Érdemes elvinni orvoshoz ha már nem jön ki érte.
-
Mukorka
addikt
válasz wertigo1984 #8901 üzenetére
Nálunk lakásban ilyenkor csak a konyha vagy a wc ahol kibírják 2d-s hanyattfekvésben mert csak ott van kő padló Gyakran a nyelvük is kilóg
-
Mukorka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...