Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Eddig ezzel próbálkoztam én is,de ez nem igazán működik.Egyrészt pl a vezetett vonat teher,tehát nem áll meg az állomáson,másrészt ha ezt két állomás között akarjuk megcsinálni.Hiába teszem az Ai vonat startpontját a rögtön a keresztezés előtti jelzőhöz, hogy ez foglalja le a nyomvonalat,akkor is a vezetettet engedi el először.Viszont olvastam egy leírásban,hogy kettős töréspont beiktatásával ez megoldható.Ebben az esetben a játékos nyomvonala csak akkor épül tovább,ha a vonat mindkét töréspontot érinti és áll. (Zsivány nevű szakértő Az objektum rejtelmei című leírása)Azt hiszem még működik az oldala,sajnos egyre több msts oldalról csak vírust lehet beszerezni.Arra viszont még nem jöttem rá,hogy helyhez kötött eseményként lehet e az Ai-ket vezérelni.
"Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest