- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
mstslevi
csendes tag
Igen sikerült!, az acthu-s v43 működik hála istennek, de ez a vác-szob vonalon van. Már csak a Szolnok-Cegléd útvonalon kell felélesztenem és akkor már boldog is vagyok.
Köszönöm az eddigi segítségedet István!
-
mstslevi
csendes tag
Még nem sikerült tesztelni az acthut, mert az a feladat ami acthu-val működik nem egy. De most megpróbálkozom az ötleteddel. Egyébként persze, minden meg van hozzá.
-
mstslevi
csendes tag
Hát iagzándiból kipróbáltam egy activity-n (cegléd-bp. ny. zónázó), de sajnos az meg azt írja ki amikor belépek, hogy windows hibát észlelt... stb. és kidob természetesen. _Szóval én már nem tom, hogy a pálya, vagy a vonatok a hibásak nálam. Egyébként van egy érdekes tény. a Vác-szob vonalon működnek a dolgok (kivév a v43), persze az esztergomi vonat nem működik :S és a cegléd, szolnok volnalon pedig egyetlen egy activity működik a monri személy. persze ez is úgy, hogy a bombardier vezérlő kocsi van elől :S. pénteken lesz egy hete hogy vesződök vele és még mindíg nem megy. volt már egyszer újra rakva is az egész msts.
-
mstslevi
csendes tag
Nekem egyszerűen nem akarnak működni a v43-asok. Ha v43-ast akarok indítani, azt kapom mindíg hogy nem találja a H-MAVTR_v43-x3_eng.sms nevezetű fájlt és utána meg kiírja, couldn't creat Cab view. Ezeket a MAV_V43_VMW mapába keresi, és ott van. Tehát nem értem. Viszont, ha a bombardie-es vezérlőkocsi van elől, akkor megy a v43 hátúl. :S
Az összes létező mozdonyt beszereztem már és egyiksem működik :SEgyszerűen nem tudok játszani, mert örökké valami hiba van. Kérlek segítsetek, hogy mi baja van ilyenkor.
Előre is köszönöm.
-
mstslevi
csendes tag
Köszönöm!
-
mstslevi
csendes tag
Köszönöm a segítséget mégegyszer és működik. Viszont van egy új problémám. Amikor a v43-as mozdonyt szeretném vezetni, akkor olyan hibaüzenetet kapok, hogy nem tudja betölteni a Cabwiev-et és hiányol egy bizonyos hang fájlt valami v43_x3. Na ez miért van???
Köszönöm előre is!
-
mstslevi
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
-
mstslevi
csendes tag
A játékhoz meg van minden kiegészítés és alföld 5.3.1-es pályát használok.
-
mstslevi
csendes tag
Hello! Kérlek segítsetek! Letöltöttem rengeteg activityt az ALFÖLD 5 pályához innen: http://www.intercitymsts.hupont.hu/12/alfold-5-palyara-feladatok . Ezek után sajnos folyamatosan azzal nyaggat, hogy vagy 10.000 féle hiba történik. főleg ez: error reading data base. Írtam egy listát is, hogy mik hiányoznak, vagy mivel van a baj. Már 3 napja vesződök vele. Amiket folytonosan hibánaktalál annak ellenére, hogy már letöltöttem őket:
-cfr_71-70_001 és 003 -as vagonokat folyton kéri, pedig letöltöttem + úgy írtam az almappát, ahogy kérte.
-V43-2257 -es mozdony 2008-as formáját kéri amit viszont nem találok, sak a 2009-est
-a 21-55_halberstadti -csomagot is már letöltöttem és az almappát is beállítottam.
-több zssk_ ***-*** mozdonyt is követel, pedig ezket is már letöltöttem, már amik voltak egyáltalán :S
-valami DB_Avmz kocsit, de már ilyet is letöltöttem
-valami HBM_476c_so, azt sem tudom ez mi :S
-valami servis2 és ennek több formája
-a MAV_2041-es mappába vár egy bizonyos MAV_3941-et :S
-várja a BYBDTEE vezérlő kocsit, de ezt is már letöltöttem + ellenöriztem az almappát is.
-cfr_71-80_003-as vagont, pedig ez is megvan
-acthu_bmx_z.wag
-h-start_50_55_22-05_127-4
-h-start_90_35_68-05_015-7_BDVkb. ennyi. azt tudni kell, hogy zeket mind kerest a Google-be, de nagy részüket meg sem találtam :S
Előre is köszönöm a segítségeteket!
+ kapok még egy hibát: ez a bizonyos activity out of date. na ezt nem értem, most akkor lejárt a szavatosságuk???, vagy mit csináljak.
-
mstslevi
csendes tag
sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítségeteket!
De viszont volna egy kérdésem, melyik gombbal lehet kinyitni az ajtókat, mert tapasztaltam, hogy a bdtmot, nál avagy a hernyónál, ha lenegedem az áramszedőt kinyilnak az ajtók. -
mstslevi
csendes tag
a patchat felraktam és kiválasztottam egy aktivitit az egyik intercity-set. A pálya elkezdett betölteni, ám amikor a 2. töltés felénél volt ezt kaptam:
failed to find sms file
file: ../../MAV_hangok/Intercity/DZUG140.sms
és mégegy ugyaz ezzel csak a végeDZUGALT_IN.smskérlek segítsetek, mostmár nagyon szeretnék játszani vele :S
-
mstslevi
csendes tag
köszönöm a segítséget!
-
mstslevi
csendes tag
+ még trainupdater, toolupdater is fent van rajta.
hibaüzenetek:
-error readin train database file(ez mindíg ugyan az)
File: trains/trainset/acthu_motor/bdvmot009.eng
és a másik ugyan ez kivéve a vége ami Bmxt-009.eng
és ezeket kétszer is feldobja.segítsetek. :S
-
mstslevi
csendes tag
sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert 4 db hibaüzenetet kapok amiután betöltődött a játék utána pedig lefagy. mind a 4 acthu motorvonat mappában lévő fájlokat ellenzi, küldök képet is. Ja és mindent letöltöttem az összes acthut, msts bin a legújabb verzió, alföl_5, és az összes hozzávaló, newroads v4.0, xtrack 3.2, foglamam sincs milehet, kérlek segítsetek.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DJI topic
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest