- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Eddig ezzel próbálkoztam én is,de ez nem igazán működik.Egyrészt pl a vezetett vonat teher,tehát nem áll meg az állomáson,másrészt ha ezt két állomás között akarjuk megcsinálni.Hiába teszem az Ai vonat startpontját a rögtön a keresztezés előtti jelzőhöz, hogy ez foglalja le a nyomvonalat,akkor is a vezetettet engedi el először.Viszont olvastam egy leírásban,hogy kettős töréspont beiktatásával ez megoldható.Ebben az esetben a játékos nyomvonala csak akkor épül tovább,ha a vonat mindkét töréspontot érinti és áll. (Zsivány nevű szakértő Az objektum rejtelmei című leírása)Azt hiszem még működik az oldala,sajnos egyre több msts oldalról csak vírust lehet beszerezni.Arra viszont még nem jöttem rá,hogy helyhez kötött eseményként lehet e az Ai-ket vezérelni.
"Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest