Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Amit kézzel telepítesz vagy ami ön telepítős lehet, hogy nincs hozzá con fájl. Szükség van con fájl készítéshez mivel anélkül nem fog meg jelenni a szerelvény az msts menüjében. Erre kitűnő a ConBuilder nevezetű program is és még te is tudsz készíteni saját összeállítást. Így ennyi lenne tömören.
Nem időtöltésből csináltam a leírásokat meg, hogy az időmet vesztegessem vele, de ma már rá kell, hogy ébredjek szinte mindegyik leírás, amit készítettem az már haszontalan időtöltés volt, amit az óta már bánok. Lehet, hogy nem kellett volna annyi időt elpazarolni a leírásokra. Bár hozzá teszem akkor még hajtott engem az a tudat, hogy ezeknek a leírásoknak lesz értelme és sokan fogják hasznát venni és talán meg fogja állni a helyét a többi leírások között. De mára már úgy vagyok vele, hogy kár volt annyi időt foglalkozni vele mivel semmi segítség esetleg ihlet vagy, hogy mit lehetne bele tenni, amit még nem írtam hozzá. Hosszú idő volt mire kész lettem a V2.4-es leírással, ami már végleges verzió lehetne, ha lenne ötletem meg látnám értelmét.
Mindössze egy segítségem volt, de sajna ő már nem nagyon ér rá ezzel foglalkozni mivel vannak fontosabb dolgok is az életben...
De akkor minek öltem bele annyi időt? Azért hogy segítsek másokon, és hogy ne kelljen, annyit bajlódni mire rájön az ember, hogy hoppá már meg van mi volt a baj, mind eközben 1 vagy 2 napja elment ezzel mire észbe kapott. De hát, aki nem akar, vagy nem tud olvasni annak csak annyit, tudok mondani, kérdezzen, de én ritkán fogok válaszolni neki. Az viszont más tészta, ha nem érti, miről van szó elsőre mivel csak most jött az msts világába. De szerintem nyomon követhető mit hogyan kellene csinálni. De a lustaság fáj. Kérdezni könnyű, mint elolvasni és ki keresni mi a probléma megoldása. De ezt ti tudjátok a legjobban. Kérdések vannak, hegyével viszont utána olvasás azt meg már hagyjuk is, mert ez már csak hab a tortára. Lehet, hogy van írásbeli hiba a leírásba, de nem biztos, hogy a lényegen ez változtatna. Ezzel búcsúznék. Bocsánat, ha hosszúra sikerült, de ezt le kellett, hogy írjam. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Üdvözlettel: peti9878
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest