Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Ma (illetve most az órát nézve ez tegnap) elhoztam a kolléganő pink windjét amit szintén sógin keresztül intéztem és meglepetés, de erre is két év gart vállalt a disztribútor ( e hét szerdai beszerzés). Mikor asszonynak megmutattam, keményen elkezdte ráncolni a homlokát, de nem pinken gondolkozott, hanem olyan fehéren mint az enyém, szóval az élőben wind nézegetés és tapizás veszedelmes dolog, elhatalmasodik az emberen az instant get érzése, és jön a pénzköltés.
Megtapizgattam a 1000h-t is, és elsőre csakugyan összerakottabb gép látszatát kelti a kiálló és látványos fém zsanérok miatt, de kicsit hosszasabb játszadozás után kiderül, hogy bizony vannak ott is hiányosságok, ha már a wind összerakását is szó érte, pl a kijelzőt sarkánál fogva kinyitva kis fáziskéséssel követi a jobb oldalt a bal oldal, ha a szélébe kapaszkodunk, szóval az a bizonyos jobb összerakás feeling az főleg feeling, borzasztó nagy csodát ilyen árazású és súlyú géptől ne várjunk. Az összerakottság érzéshez hozzájárul, hogy az 1000h papíron leírt 0.3-0.4 kg súlytöbblete windhez szokva érezhető, ez tudat alatt kiváltja az érzést, hogy ami nehezebb az jobb.
A kiálló kerek hengeres zsanérokkal nálam egy rosszpontot szerzett a masina, a wind designját szépnek, letisztultnak, nemesen egyszerűnek találom ehhez képes 1000h-ból alul kiáll az akksi, felül-hátul a zsanérok, stb...
A touchpad ugyan multitouch, de nekem valahogy nem volt elég érzékeny és a windhez képest érzékelhető késéssel működött, reagált a kurzor, stb. Előnyeit ismerjük, pl draft n wifi és nagyobb akksi, amely 4x százalékos töltéssel is 1 óra 45 perc hátralevő üzemidőt jelzett vissza az xp.
A felületén a fényes fekete eléggé látványos, tetszetős, enyhe barnás gyöngyház beütése van neki, szép és jó ránézni, de oly mértékben meglátszik rajta a tapicskolás, ujjlenyomatok hogy az durva. Juteszembe, megnéztem a sógorét, és előtte pár órával egy frissen kicsomagolt vitrinben tárolt bemutatódarabot, sajna a sógié full tele van ujjnyomokkal, ami a természetes használat velejárója, de látványos volt a difi. Nem tudom a fekete wind mennyire fényes és mennyire szenved ugyanettől a problémától, mindenesetre lehet én tartanék mellette egy mikroszálas kendőt és gyakran törölgetném. Amúgy a bemutató darab mellett volt pár 701 és 900-as eee is, azoknak matt volt a felülete és abszolút nem volt jellemző egyikre sem az ezres ujjnyomgyűjtő hajlama.
Azt kell mondjam, hogy az ismert előnyei ellenére nem mondom azt, hogy az 1000h jobb választás lenne mint a wind. A nagyobb akksi és jobb wifi mellé kapunk kompromisszumokat, amikkel együtt lehet élni, sőt nem is igazán zavaróak pláne ha nem volt előtte winded, de szerintem a wind összességében meggyőzőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP laptop i5, 8GB, strapabíró katonia szabvány, rengeteg port
- Szinte bontatlan MSI Cyborg RTX 5050 8G! 3év garival!!
- HP ProBook üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- Precision 5770 27% 17" 4K UHD+ IPS érintő i7-12700H RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest