Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windsurfer
tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Tudom. Én elég sokszor rendelek kínából műszaki cuccokat.
Tavaly a mobil telefonom 80$ v mennyi volt megvámolták, sima postával érkezett.Most az új telefonom és még 5db autós mp3 lejátszó több volt mint 400$ TnT-vel jött és nem vámolták.
A legnagyobb t*h*ság pedig, hogy a szállítási költség is vám alapot képez

-
Gabor970
addikt
válasz
elkurtuk
üzenetére
Ez valamiért elég zsenge. Én szinte csak online pokerre használom, múltkor tettem egy próbát, 2:34perc alatt esett 5%-ra az akku töltöttségem, 1600Mhz-n voltam végig (kikapcsoltam a BIOS-ban azt, hogy levehesse, nem észrevehetö a +üzemidö, ellenben nagyon belassul 800-on néha) Wifi volt bekapcs, tapipadot használtam, tehát BT off.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Számomra a három cellás akksi megléte előny, könnyebb és tisztább formavilágú gépünk lehet mint a konkurens masináké, ugyanakkor az 100 eur piacra dobási ár nem is sok. Mire dömping lesz belőle jóval ez alá fog keveredni.
A touchpad egérhez viszonyítva egérhez szokott embernek eléggé nehézkes eszköz. A synaptics pados wind viszont más noteszgépek tapipadjához viszonyítva egyértelműen pozitív meglepetés. Volt előtte Dell D410-esem, egy érzéketlen, érezhetően lagzó (tapipad mozdulat után idegesítő késéssel reagáló kurzor, gyakran kellett az igazi gombokhoz nyúlni mert a koppintások 60%-át nem vette kattintásnak, drag-drop ezért egy ez egyben felejtős (koppintás, majd kopp és ottart - tapipados világban ez jelenti a lenyomott bal gombot). A d410-es amúgy multikontrolleres cuccos volt, a billentyű közepén ott figyelt a pöcökegér - a tapipadja akkora tragikum volt hogy a pöcökegeret használtam a touchpad helyett, pedig azt aztán vérből gyűlölöm.
Ehhez képest a D630-asom egy csoda volt, minden működött rajta de picit még ez is lagzik a windhez képest. A windén a mérete ellenére (első ránézésre kicsinek tűnhet) nagyon jól lehet tapipadozni, gyorsan, érzékeny a koppintásokra, tök jól megy rajta a dragndrop, szeretem. D630-ason is ott a pöcök, de SOHA nem használtam.

Amikor az 1000h-t próbálgattam akkor hasonló érzésem volt a tapipadjával mint a d410-essel, csak kevésbé volt érzéketlen. A formavilága, anyagválasztása, és furi működőse mellett ez volt a negyedik dolog ami miatt inkább megtartottam a windet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elkurtuk
üzenetére
Valahol a kettő között próbáld, mivel most asztali-n megy az energia séma ezért tartja maxon a procit!
Biosban kapcsold be a speedstep-et (azt nem is kell piszkálni) és válts át, hordozható/laptop sémára és úgy nézd meg!Everest-el pedig figyelemmel tudod kísérni hogy alapon és terhelést adva hogyan viselkedik a procc!
-
vadkörte
addikt
válasz
elkurtuk
üzenetére
Próbáld ki a [SpeedSwich XP] nevű programot. Az AMD-s noteszemnél a procidriver telepítése is segített. Intel-nél tudtommal nincs driver, de ezzel a progival tudtommal jól konfigurálható az Intel progi órajele is.
Remélem tudtam segíteni.
"A Punto is elvisz mindenhová..."
Naja. Amilyen helyeken az enyémmel megfordultam, épeszű ember oda még traktorral sem megy szívesen, nem személykocsival...
Sohasem fogom elfelejteni azt a hangot amit akkor hallatott szerencsétlen, amikor belémrepültek vagy 80-nal lakott területen belül és beletoltak egy álló kocsisorba...
Gazdasági TK... :S -
RatSon
aktív tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
én írtam ,semmi gond, így működik értelemszerűen, gondoltam van benned annyi kísérletezőkedv hogy miután megnyugodtál hogy nem világméretű összeesküvést sző az msi ellened akkor megnézed a maradék 4-5 energiasémát is. keress valami kiegyensúlyozottat akkor fog váltogatni 800-1600 között.
-
RatSon
aktív tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
szia
először is nyugodj meg, nincs az a hülye hardvergyártó aki letiltaná fixen a procit. a te problémádra a windows beállítások között találsz megoldást: egész véletlenül az energiaséma beállítása nem maximális telepre van téve? ilyenkor az OS lekapja minimálisra az órajelet ha telepről működik a gép. csak állítsd át mondjuk asztali gépre és tégy egy próbát, utána kísérletezgethetsz már. na ilyen szempontból pl jobb a vista mert ott elég frankón testre lehet szabni mindent hogyhogy hogy menjen telepről meg hálózatról... -
Zola007
veterán
válasz
elkurtuk
üzenetére
Egy pillanatig sem balfszkodásnak gondoltam, hanem valami olyan beállításnak, ami nem általánosan használtHát ez elég érdekes, külföldi fórumon próbáltál már körülnézni?
esetleg ezt nézd meg, sajnos nekem még mindig nem jön be az oldal: [link]
[link]
illetve némelyiket a google cacheből be tudom tölteni -
Zola007
veterán
válasz
elkurtuk
üzenetére
Nem tudom miért lenne kamu, nekem 1599-n megy, ha nem csinálok semmit, akkor 800, esetleg 1060, 1200, stb. De amint elkezdem bizgetni, pl tömörítés, film, akármi izmosabb progi, azonnal szépen megy 1600-ra.
Ja és akksiról.
Esetleg próbáld meg újrarakni a wint egy sp2 integrált professionalla, és ha ekkor is csinálja, valamint biosban sem akar átállni ha hálózatról használod,l akkor abból gari lesz, mert eddgi mindenkinek működik a speedstep.
Lehet, hogy a tiéd beragadt vmiért. -
efem
tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
fn+f10
es vizsgald meg ujra az orajelet ;)amugy:
vista vs xp -
-
-
Awalon
csendes tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Szerintem belül nem fog kopni, belül ugyanis nem hófehér, hanem gyöngyház (kicsit szürkés) fehér és nekem úgy tűnik hogy anyagában van festve. Enyém csaknem egy hónapja van meg és semmi jelét nem mutatja hogy hajlamos lenne a kopásra, még a kis gyöngyházcsillámkák is megvannak mindenhol.
Legalábbis belül. Kívül a két alsó sarok sajnos nálam is pont úgy néz ki mint a többieknél (mint a képeken amit egyikük linkelt)
Legalább az újabb tulajok okultak, másik táska vagy valami egyéb védelem kell. Ez mondjuk engem nemigazán vigasztal 
Viszont ennek ellenére igazi társsá vált nekem a picike, szeretem nagyon

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább az újabb tulajok okultak, másik táska vagy valami egyéb védelem kell. Ez mondjuk engem nemigazán vigasztal